` Images tagged with #zumba on instagram online instagram - goldpix web-viewer

#zumba medias

Photos

Always a good time hanging with @tiffanyzumba and @lisa_vasigh! They got me pumped so I said why wait to Friday to flex!馃榿馃榿馃榿馃挭馃挭馃挭 #zumba #bodybuilding #fitfam #fun #healthy #dance #party #atlanta #exercise #fitness #fitnessaddict聽 #instalike聽 #gym #lifestyle #gymrat #strong #workout聽 #fitnesslifestyle #instamood #grind #active #strength #muscle #gymlife #gymflow #gymaddict #fit #instagood #follow4follow #instamood
Always a good time hanging with @tiffanyzumba and @lisa_vasigh! They got me pumped so I said why wait to Friday to flex!馃榿馃榿馃榿馃挭馃挭馃挭 #zumba  #bodybuilding  #fitfam  #fun  #healthy  #dance  #party  #atlanta  #exercise  #fitness  #fitnessaddict 聽 #instalike 聽 #gym  #lifestyle  #gymrat  #strong  #workout 聽 #fitnesslifestyle  #instamood  #grind  #active  #strength  #muscle  #gymlife  #gymflow  #gymaddict  #fit  #instagood  #follow4follow  #instamood 
Este fin de semana,  este par vuelve con todo 馃挭 y se encargar谩n de llenar de Zumba tus ma帽anas. S谩bado 10:30 am,  C.C. Terraza de la Lagunita con nuestra s煤per @marazumba . Domingo 10:30 am Parque Cigarral con esta servidora @marinazumbafit. Ambas clases GRATIS as铆 que no hay raz贸n para no divertirte y ejercitarte el fin de semana.  Les esperamos!!! @viveelhatillo @rafabustamante7 #zumbaconmarina #zumbaconmara #zumba #parquecigarral #amigas #colegas #uni贸n #zumbafriends #viveybaila
Este fin de semana, este par vuelve con todo 馃挭 y se encargar谩n de llenar de Zumba tus ma帽anas. S谩bado 10:30 am, C.C. Terraza de la Lagunita con nuestra s煤per @marazumba . Domingo 10:30 am Parque Cigarral con esta servidora @marinazumbafit. Ambas clases GRATIS as铆 que no hay raz贸n para no divertirte y ejercitarte el fin de semana. Les esperamos!!! @viveelhatillo @rafabustamante7 #zumbaconmarina  #zumbaconmara  #zumba  #parquecigarral  #amigas  #colegas  #uni贸n  #zumbafriends  #viveybaila 
Still playing charge nurse. A long day for this hard working smart charge nurse yikes. Code beeper on d right, pt admit pagers on d left,  n cell phone that doesn't stop ringing all day. Well sorta. Taking a little tiny break.
Still playing charge nurse. A long day for this hard working smart charge nurse yikes. Code beeper on d right, pt admit pagers on d left, n cell phone that doesn't stop ringing all day. Well sorta. Taking a little tiny break.
Thank you so much @ang714 for the amazing Zumba class tonight!!! I absolutely love 鉂わ笍 it 馃拑馃幎馃拑 #zumbaconangie #zumba #feelthemusic #danceyourbodyoff #dance #fun #equinox #equinoxmademedoit #committosomething #angie
鐧 鐧 鐧 鐧  鎰熻瑵澶у鏀寔 瑾插爞瀹屽叏鐖嗘豢 馃槏 LetsFit 鏂板簵 馃挭  灏囨柤 17/4  闅嗛噸闁嬪箷 馃寛馃寛 瑾犻個澶у 榻婂殶鍒嗕韩鍠滄倕 馃幎馃挅馃寣馃幖馃嵒馃嵐 鍙﹀锛屾柊搴楁檪闁撹〃閮藉嚭宸a, 鍫卞敂鍒皌rx锛 pilates鏃紝蹇玠鍫卞爞ar, call me 90274967 ting  Friends鍊 瑷樹綇绱勫乏鎴戝搵鍝 馃挭馃槝 #鍒囩噿璞 #閬嬪嫊绀虹瘎 #澶ф娊鐛 #trxhk #pilateshk #yogahk #trx鍏冩湕 #trx鑽旀灊瑙 #鍏冩湕浜 #鑽旀灊瑙 #鑽旀灊瑙掑弸 #鍏冩湕 #澶忓ぉ #trx #pilates #yoga #zumba
鐧 鐧 鐧 鐧 鎰熻瑵澶у鏀寔 瑾插爞瀹屽叏鐖嗘豢 馃槏 LetsFit 鏂板簵 馃挭 灏囨柤 17/4 闅嗛噸闁嬪箷 馃寛馃寛 瑾犻個澶у 榻婂殶鍒嗕韩鍠滄倕 馃幎馃挅馃寣馃幖馃嵒馃嵐 鍙﹀锛屾柊搴楁檪闁撹〃閮藉嚭宸a, 鍫卞敂鍒皌rx锛 pilates鏃紝蹇玠鍫卞爞ar, call me 90274967 ting Friends鍊 瑷樹綇绱勫乏鎴戝搵鍝 馃挭馃槝 #鍒囩噿璞  #閬嬪嫊绀虹瘎  #澶ф娊鐛  #trxhk  #pilateshk  #yogahk  #trx鍏冩湕  #trx鑽旀灊瑙  #鍏冩湕浜  #鑽旀灊瑙  #鑽旀灊瑙掑弸  #鍏冩湕  #澶忓ぉ  #trx  #pilates  #yoga  #zumba 
3 tahun yg lalu  dietnya yg masih bolong2 kadang diet kadang enggak beda Dengan sekarang yg udah sadar Dan tau arti hidup sehat itu,  udah ampir 1 tahun ni jalani hidup sehat dg Rutin olah raga alhasil udah turun lebih  20kg senangnya hati ini,  tapi gak boleh puas dg hasil sekarang,  masih belum ideal lagi klu tinggi 170 minimal Berat harus 70 tapi kalau aku maunya 60 an harus semangat gita #pejuangdiet #dietalami #dietsehat #banyakolahraga #tenis #zumba #workout #bonuslangsing
3 tahun yg lalu dietnya yg masih bolong2 kadang diet kadang enggak beda Dengan sekarang yg udah sadar Dan tau arti hidup sehat itu, udah ampir 1 tahun ni jalani hidup sehat dg Rutin olah raga alhasil udah turun lebih 20kg senangnya hati ini, tapi gak boleh puas dg hasil sekarang, masih belum ideal lagi klu tinggi 170 minimal Berat harus 70 tapi kalau aku maunya 60 an harus semangat gita #pejuangdiet  #dietalami  #dietsehat  #banyakolahraga  #tenis  #zumba  #workout  #bonuslangsing 
Getting to take pictures like this  is why I do what I do. Several hundred college students came out to a Zumba event last night to raise awareness for abuse and much more and I got to capture the moments. -------------------------------------------- #zumba #photography #canon #friends #light #exercise #visualsofLife #exploretocreate #photooftheday #dance #exploremore #people #mountains #justgoshoot #thevisualscollective #home #creative #memories #agameoftones #college #beautifuldestinations #explore #liberty #action #party #speakup #awesomeearth #earthpix #motivation #workout
Getting to take pictures like this is why I do what I do. Several hundred college students came out to a Zumba event last night to raise awareness for abuse and much more and I got to capture the moments. -------------------------------------------- #zumba  #photography  #canon  #friends  #light  #exercise  #visualsofLife  #exploretocreate  #photooftheday  #dance  #exploremore  #people  #mountains  #justgoshoot  #thevisualscollective  #home  #creative  #memories  #agameoftones  #college  #beautifuldestinations  #explore  #liberty  #action  #party  #speakup  #awesomeearth  #earthpix  #motivation  #workout 
#Zumba te ayuda a mantener un cuerpo saludable y por otra a desarrollar, fortalecer y dar flexibilidad al cuerpo mediante movimientos de baile combinados con una serie de rutinas aer贸bicas. Este pr贸ximo s谩bado 01 de abril comenzaremos la ma帽ana con la clase de nuestra amiga @yarielaphillips 馃挭馃徏Haz tu pre-inscripci贸n para la clase en www.fanlyc.org 馃槉 Podr谩s descargar el programa de toda la jornada! (Que es gratuita para todo el voluntariado) 馃槅 Acomp谩帽anos!!! #juntosporlosni帽osconc谩ncer #JornadaDelVoluntariadoFanlyc #fanlyc2017 #amigos #fanlycesamor @fanlyc
#Zumba  te ayuda a mantener un cuerpo saludable y por otra a desarrollar, fortalecer y dar flexibilidad al cuerpo mediante movimientos de baile combinados con una serie de rutinas aer贸bicas. Este pr贸ximo s谩bado 01 de abril comenzaremos la ma帽ana con la clase de nuestra amiga @yarielaphillips 馃挭馃徏Haz tu pre-inscripci贸n para la clase en www.fanlyc.org 馃槉 Podr谩s descargar el programa de toda la jornada! (Que es gratuita para todo el voluntariado) 馃槅 Acomp谩帽anos!!! #juntosporlosni帽osconc谩ncer  #JornadaDelVoluntariadoFanlyc  #fanlyc2017  #amigos  #fanlycesamor  @fanlyc
75% Of All Network Marketing Distributors Are Women! Approximately 80% Of Networkers Are Part Time.  Do You Have A Few Hours A Week To Create Some Additional Income?  We Are Looking For WOMEN That Want TIME & FINANCIAL Freedom! #ThickHairThinWaist #FLOWIndustry #Forskolin #ProsperityMindset #IWillUntil #fitwithkeasha #healthwellnesscoach #allnaturalsupplements #fit #fitjourney #healthyliving #bodybuilding #healthiswealth #nutritionalist #fitmom #keashatrawick #zumba #walkforlife #runner
75% Of All Network Marketing Distributors Are Women! Approximately 80% Of Networkers Are Part Time. Do You Have A Few Hours A Week To Create Some Additional Income? We Are Looking For WOMEN That Want TIME & FINANCIAL Freedom! #ThickHairThinWaist  #FLOWIndustry  #Forskolin  #ProsperityMindset  #IWillUntil  #fitwithkeasha  #healthwellnesscoach  #allnaturalsupplements  #fit  #fitjourney  #healthyliving  #bodybuilding  #healthiswealth  #nutritionalist  #fitmom  #keashatrawick  #zumba  #walkforlife  #runner 
MAU = BISA 馃挭馃挭馃挭馃挭馃挭馃挭 DIET ITU BUTUH PROSES馃挭馃挭馃挭馃挭馃弮馃弮馃檶 馃槈馃槈馃槈馃槈DENGAN DIET BERSAMA KELUARGA HERBALIFE TDK MEMBERIKAN JANJI TAPI BUKTI.... 馃槏馃槏馃槏馃槏馃槏馃槏馃槏馃槏馃槏馃槏馃槏馃槏馃槏 鈫撯啌 Hasil SETIAP individual berbeda 馃槏馃槏 SIAPA YNG MAU????? 鈫撯啌 Kami hanya menyediakan produk ASLI Yang BERSEGEL,ADA BERCODE,HALAL DAN EXPIRED DATE masih lama.... 鈫撯啌 Silahkan hub kami untuk melihat Sertifikasi RESMI dari HERBALIFE INDONESIA Yang kami miliki 鈫撯啌 馃槂 鈭欶OLLOW  @tips_sehatidea 馃挐 鈭欶OLLOW  @tips_sehatidea 馃帀 鈭欶OLLOW  @tips_sehatidea  Dijamin berhasil  dan bergransi 100 % uang kembali 鈾♀櫋 dan enjoy ngejalanin diet sehat nya  Contect 銆 Coach IRAWATI Wa /LINE 089666282258 Line ira_herbalife Sms 082298398782 Bbm  5B2301DB  #Herbalifeindonesia#dietsehat#langsingsehat#herbalifejakarta#nutrisiherbalife#kurus #gemuk #herbalifenoobat#turunberatbadan#naikberatbadan#shakeherbalife#aloeherbalife#skinherbalife#inginlangsing#skinherbalife#bisnis#nutrisiibuhamil#obesitas#zumba#caradiet#pelangsing#pelangsingherbal#tipsdiet#dietherbal##inginkurus#herbaliferesult#dietmayo#tipsdiet#langsingsehat#dietkarbo  Masih mau beli produk murah tapi ternyata palsu,,,,,,,,lagian emng badan kmu murahan ko cri yng murah mending cari konsultam nutrisi langsung dr pt.herbalife indonesia @tips_sehatideal
MAU = BISA 馃挭馃挭馃挭馃挭馃挭馃挭 DIET ITU BUTUH PROSES馃挭馃挭馃挭馃挭馃弮馃弮馃檶 馃槈馃槈馃槈馃槈DENGAN DIET BERSAMA KELUARGA HERBALIFE TDK MEMBERIKAN JANJI TAPI BUKTI.... 馃槏馃槏馃槏馃槏馃槏馃槏馃槏馃槏馃槏馃槏馃槏馃槏馃槏 鈫撯啌 Hasil SETIAP individual berbeda 馃槏馃槏 SIAPA YNG MAU????? 鈫撯啌 Kami hanya menyediakan produk ASLI Yang BERSEGEL,ADA BERCODE,HALAL DAN EXPIRED DATE masih lama.... 鈫撯啌 Silahkan hub kami untuk melihat Sertifikasi RESMI dari HERBALIFE INDONESIA Yang kami miliki 鈫撯啌 馃槂 鈭欶OLLOW @tips_sehatidea 馃挐 鈭欶OLLOW @tips_sehatidea 馃帀 鈭欶OLLOW @tips_sehatidea Dijamin berhasil dan bergransi 100 % uang kembali 鈾♀櫋 dan enjoy ngejalanin diet sehat nya Contect 銆 Coach IRAWATI Wa /LINE 089666282258 Line ira_herbalife Sms 082298398782 Bbm 5B2301DB #Herbalifeindonesia #dietsehat #langsingsehat #herbalifejakarta #nutrisiherbalife #kurus  #gemuk  #herbalifenoobat #turunberatbadan #naikberatbadan #shakeherbalife #aloeherbalife #skinherbalife #inginlangsing #skinherbalife #bisnis #nutrisiibuhamil #obesitas #zumba #caradiet #pelangsing #pelangsingherbal #tipsdiet #dietherbal ##inginkurus #herbaliferesult #dietmayo #tipsdiet #langsingsehat #dietkarbo  Masih mau beli produk murah tapi ternyata palsu,,,,,,,,lagian emng badan kmu murahan ko cri yng murah mending cari konsultam nutrisi langsung dr pt.herbalife indonesia @tips_sehatideal
#melhor #aula de #zumba #amo essa #fam铆lia #Poit 鉂も潳馃憦馃憦馃憦
Retomando mis actividades comenc茅 bien 馃槄 no es lo excelente pero ah铆 la llevo 馃挭 #Inshpe #Gym #Zumba #MBMB #MB
Retomando mis actividades comenc茅 bien 馃槄 no es lo excelente pero ah铆 la llevo 馃挭 #Inshpe  #Gym  #Zumba  #MBMB  #MB 
Community Zumba workout #teamimefitness #imefitness  we are committed to helping a billion people create a healthier lifestyle #win #abs #zumba #workoutmotivation #fitnessmotivation #fitlife #healthylifestyle #effort #letsgetfittogether
#姘存洔鏃 #zumba #last  #ymca #绁炴埜  銇婃樇銇偗銉┿偣銇犮仯銇熴伄銇у勾榻㈠堡楂樸倎銇с仐銇熴亴 銇┿亾銇倐璨犮亼銇亜銇忋倝銇勫厓姘椼仾鏂归仈銇般亱銈娿仹銇椼仧锛 銇勩仱銈傛ソ銇椼仢銇嗐伀鑷敱銇嫊銇勩仸 绗戦銇岃愩亪銇亜銈儵銈广仩銇c仧銇亖馃槩馃挆 銇汇倱銇ㄣ伀鍙剾銇屻仯銇﹂爞銇戙仧銇仺銆併併 銇汇倱銇俱伀妤姐仐銇勩偗銉┿偣銇с仐銇熲潱锔 銇俱仧浼氥亞鏃ャ伨銇ю煈嬸煆火煉
#姘存洔鏃  #zumba  #last  #ymca  #绁炴埜  銇婃樇銇偗銉┿偣銇犮仯銇熴伄銇у勾榻㈠堡楂樸倎銇с仐銇熴亴 銇┿亾銇倐璨犮亼銇亜銇忋倝銇勫厓姘椼仾鏂归仈銇般亱銈娿仹銇椼仧锛 銇勩仱銈傛ソ銇椼仢銇嗐伀鑷敱銇嫊銇勩仸 绗戦銇岃愩亪銇亜銈儵銈广仩銇c仧銇亖馃槩馃挆 銇汇倱銇ㄣ伀鍙剾銇屻仯銇﹂爞銇戙仧銇仺銆併併 銇汇倱銇俱伀妤姐仐銇勩偗銉┿偣銇с仐銇熲潱锔 銇俱仧浼氥亞鏃ャ伨銇ю煈嬸煆火煉
Subscribe to @thegiftd1 (Xtremefitness) on the @fitribe_app for unlimited access to his amazingly fun live and on demand workouts! 猸愶笍 Download the app 猸愶笍 search xtremefitness 猸愶笍 Subscribe  @thegiftd1 @xtremehiphop @xtreme_burn @she_changing #fitribe #jointhetribe #xtremeburn #xtremeburn #xtremehiphopwithphil #xtremefitnesswithphil
雱る矆歆 鞚措菠韸 靾橃梾 鞖 歆雼堨尋鈾 於滌偘頃滌 鞏茧鞎堧悩鞁滉碃 鞎勳 氇胳澊 霃岇晞鞓れ 鞎婌溂靺毵 靾橁碃頃挫<鞁滉碃 雱堧 臧愳偓頃挫殧~鈾 鞏胳牅雮 歃愱卑鞖 鞈措皵~鈾 @zumba_zinny  #zumba #zumbawear #zumbalove #event #zumbainstructor  #zumbacrazy #step1dance #頀嶌晹霃 #欷岆皵雽勳姢 #甏戩<欷岆皵 #欷岆皵臧曥偓 #甏戩< #鞀ろ厺鞗愲寗鞀ろ暀鞗
Masalah bau kaki adalah perkara yang serius jika dibiarkan. . Saya pasti sebagai pekerja kita tidak mahu menghadapi masalah ini terutama di tempat-tempat yang memerlukan kita menanggalkan kasut. . Malu beb kaki ada bau busukkk.. :) Jangan biarkan anda mengalami masalah ini lagi. .  Order sekarang. .  Whatsapp kod [elf] ke 0168314272 .  #CLelf #CelebritylassElf #penghilangbaubadankaki #CelebrityLass #penghilangbaubadan #lulusKKM #produkbumiputera #sayajual #hilangbaubadan #hilangbaukaki #tidakmelekit  #igshopmalaysia #bazaarpaknil #instashopmalaysia #malaysian #pasirgudang #cod #sukan #zumba #gym #wanita #cikgu #healthy #agentwanted #terapiinstagram
Masalah bau kaki adalah perkara yang serius jika dibiarkan. . Saya pasti sebagai pekerja kita tidak mahu menghadapi masalah ini terutama di tempat-tempat yang memerlukan kita menanggalkan kasut. . Malu beb kaki ada bau busukkk.. :) Jangan biarkan anda mengalami masalah ini lagi. . Order sekarang. . Whatsapp kod [elf] ke 0168314272 . #CLelf  #CelebritylassElf  #penghilangbaubadankaki  #CelebrityLass  #penghilangbaubadan  #lulusKKM  #produkbumiputera  #sayajual  #hilangbaubadan  #hilangbaukaki  #tidakmelekit  #igshopmalaysia  #bazaarpaknil  #instashopmalaysia  #malaysian  #pasirgudang  #cod  #sukan  #zumba  #gym  #wanita  #cikgu  #healthy  #agentwanted  #terapiinstagram 
ESTO ES CUMBIAAAA Ensaiando, consertando detalhes, aperfei莽oando t茅cnica, e melhorando. Amo Cumbia porque consigo melhorar os detalhes de cada movimento, que 茅 uma dan莽a muito elegante e detalhada.  PS- n茫o reparem nos erros 馃檲 t么 aprendendo rs  #zumba #zumbacumbia #zumbia #vivacolombia
ESTO ES CUMBIAAAA Ensaiando, consertando detalhes, aperfei莽oando t茅cnica, e melhorando. Amo Cumbia porque consigo melhorar os detalhes de cada movimento, que 茅 uma dan莽a muito elegante e detalhada. PS- n茫o reparem nos erros 馃檲 t么 aprendendo rs #zumba  #zumbacumbia  #zumbia  #vivacolombia 
Tomorrow's Thursday which means it's zumba day! Come join me at 5:45 at BAC South location in bowling green! No membership, no problem be my guest for only $5! #comejointheparty #bacismygym #bacsouth #dancewithdobbs #zumba #getfitbg
Y pensar que empec茅 con muy poquitas personas! #soylatino #zumba #bailoterapiafitness 鉂も潳鉂
Body Fit Esporte & Lazer  Aula de Zumbaaaa #kiu #zumba #zumbabrasil #slz #2017 #tiofamosinho
Post workout sky. Nice way to end the day. #zumba
Post workout sky. Nice way to end the day. #zumba 
@Regrann_App from @wellandfit -  袛褉褍蟹褜褟, 械褋谢懈 胁褘 褉械褕懈谢懈 褋屑械薪懈褌褜 胁邪褕 泻谢褍斜, 褌芯 锌械褉械泄褌懈 胁 #wellandfit 胁褘谐芯写薪械械! . 袩褉懈 锌褉械写褗褟胁谢械薪懈懈 泻邪褉褌褘 写褉褍谐芯谐芯 褎懈褌薪械褋-褑械薪褌褉邪 鈥 胁褘 锌芯谢褍褔邪械褌械 褋泻懈写泻褍 胁 褉邪蟹屑械褉械 50% 薪邪 泻谢褍斜薪褍褞 泻邪褉褌褍! . 袩芯写褉芯斜薪芯褋褌懈 锌芯 褌.2-911-222 . .  #wellandfit #wellandfitkrsk #屑褘谐邪褉邪薪褌懈褉褍械屑褉械蟹褍谢褜褌邪褌 #蟹芯卸 #泻褉褋泻24 #褋锌芯褉褌 #褋泻芯褉芯谢械褌芯 #泻褉邪褋薪芯褟褉褋泻 #铿乼 #fitnessmodel #gim #boy #girl #motivation #followme #褌褉械薪械褉 #zumba - #regrann
@Regrann_App from @wellandfit - 袛褉褍蟹褜褟, 械褋谢懈 胁褘 褉械褕懈谢懈 褋屑械薪懈褌褜 胁邪褕 泻谢褍斜, 褌芯 锌械褉械泄褌懈 胁 #wellandfit  胁褘谐芯写薪械械! . 袩褉懈 锌褉械写褗褟胁谢械薪懈懈 泻邪褉褌褘 写褉褍谐芯谐芯 褎懈褌薪械褋-褑械薪褌褉邪 鈥 胁褘 锌芯谢褍褔邪械褌械 褋泻懈写泻褍 胁 褉邪蟹屑械褉械 50% 薪邪 泻谢褍斜薪褍褞 泻邪褉褌褍! . 袩芯写褉芯斜薪芯褋褌懈 锌芯 褌.2-911-222 . . #wellandfit  #wellandfitkrsk  #屑褘谐邪褉邪薪褌懈褉褍械屑褉械蟹褍谢褜褌邪褌  #蟹芯卸  #泻褉褋泻24  #褋锌芯褉褌  #褋泻芯褉芯谢械褌芯  #泻褉邪褋薪芯褟褉褋泻  #铿乼  #fitnessmodel  #gim  #boy  #girl  #motivation  #followme  #褌褉械薪械褉  #zumba  - #regrann 
Body Fit Esporte & Lazer  Aula de Zumbaaaa #kiu #zumba #zumbabrasil #slz #2017 #tiofamosinho
Bora dan莽ar ....amoooo #zumba
Bora dan莽ar ....amoooo #zumba 
ATTENTION.. ATTENTION !!! . Hello Active ZIN Members in Southeast Asia .  Are you ready for GOIFEX 2017 ??? 鈼 Dont forget to create鈥 choreography (solo or with a partner) and post to GOIFEX Facebook Page .  And email us the link of your video and your ZIN Member number to zumba@goifex.com 鈼  See you at GOIFEX 2017 .  #GOIFEX #fitness #fitnessaddict #gymlife #gymrat #zumba #dance #ZINmember #choreography #soloorpartner #AsianGames2018 #JakartaPalembang2018 #AsianGamesGoifexExpo2017
ATTENTION.. ATTENTION !!! . Hello Active ZIN Members in Southeast Asia . Are you ready for GOIFEX 2017 ??? 鈼 Dont forget to create鈥 choreography (solo or with a partner) and post to GOIFEX Facebook Page . And email us the link of your video and your ZIN Member number to zumba@goifex.com 鈼 See you at GOIFEX 2017 . #GOIFEX  #fitness  #fitnessaddict  #gymlife  #gymrat  #zumba  #dance  #ZINmember  #choreography  #soloorpartner  #AsianGames2018  #JakartaPalembang2018  #AsianGamesGoifexExpo2017 
#baju #gym wanita 馃挅馃憤 .  Under Armour Gym Set Material: nylon & spandex UA T-shirt Size M: Chest 29"-38"  Waist 28"-37"  Length 21"  L: Chest 33"-42"  Waist 31"-40"  Length 22"  UA Legging Size M: Waist 27"-31"  Hip 34"-42"  Length 33"  L: Waist 29"-34"  Hip 38"-46"  Length 34" .  PRICE : RM 62sm, RM 65ss (set)  RM 35sm, RM 38ss (t-shirt)  RM 42sm, RM 45ss (legging) .  FEEL FREE WHATSAPP US 馃槝馃槈 . 馃摬011 1233 0062 馃摬011 1233 0062 .  #pakaianmurah #pakaian #workout #pakaianwanita #bajumurah #leggings #pushup #bajuwanita #legging #malaysia #underamour #sportlife #zumba #slim #tshirts #sweater #clothes #produkwanita #produkkecantikan #malaysiaonlineshop #nursportwear_catalog #igshopmalaysia #pakaiandalam #bajuwanita
#baju  #gym  wanita 馃挅馃憤 . Under Armour Gym Set Material: nylon & spandex UA T-shirt Size M: Chest 29"-38" Waist 28"-37" Length 21" L: Chest 33"-42" Waist 31"-40" Length 22" UA Legging Size M: Waist 27"-31" Hip 34"-42" Length 33" L: Waist 29"-34" Hip 38"-46" Length 34" . PRICE : RM 62sm, RM 65ss (set) RM 35sm, RM 38ss (t-shirt) RM 42sm, RM 45ss (legging) . FEEL FREE WHATSAPP US 馃槝馃槈 . 馃摬011 1233 0062 馃摬011 1233 0062 . #pakaianmurah  #pakaian  #workout  #pakaianwanita  #bajumurah  #leggings  #pushup  #bajuwanita  #legging  #malaysia  #underamour  #sportlife  #zumba  #slim  #tshirts  #sweater  #clothes  #produkwanita  #produkkecantikan  #malaysiaonlineshop  #nursportwear_catalog  #igshopmalaysia  #pakaiandalam  #bajuwanita 
Morning Class #Fit N Fun#Zumba#yoga#pemudaGym#cirebon#
< lleva llevame en tu bicicleta >  #zu#zu#zumba #conunabella
BAU BADAN TIADA, HUBBY MAKIN SELERA, AUMMM .. Jadi surirumah ni memang penat. Bermula awal pagi sehingga ke mlm. Basuh pakaian keluarga,  masak, siapkan anak-anak untuk ke sekolah, kemas rumah dan macam-macam lagi. .. Seharian bekerja, terkena asap masakan, berpeluh  macam kita pula yang bekerja jadi kontraktor bangunan.  Bau badan tu jangan cakap la. Suami balik kerja pun TAK SELERA, terus jauhkan diri. .. Spray CL khas untuk surirumah yang sentiasa berkorban untuk keluarga buat kerja2 rumah. InsyaaAllah, hubby akan  bertambah sayang, makin erat macam masa mula2 bercinta dulu. .. Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH:  1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. 2. Sapu dan ratakan. 3. Bilas kawasan tersebut dengan air. 4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan. .. Untuk maklumat lanjut : .. Whatsapp 019-216 5972 sekarang. Whatsapp 019-216 5972 sekarang. Whatsapp 019-216 5972 sekarang. .. #CelebrityLass #penghilangbaubadan #lulusKKM #produkbumiputera #sayajual #hilangbaubadan #hilangbaukaki #tidakmelekit  #igshopmalaysia #bazaarpaknil #instashopmalaysia #malaysian #kualalumpur #sukan #zumba #gym #wanita #cikgu #healthy #agentwanted
BAU BADAN TIADA, HUBBY MAKIN SELERA, AUMMM .. Jadi surirumah ni memang penat. Bermula awal pagi sehingga ke mlm. Basuh pakaian keluarga, masak, siapkan anak-anak untuk ke sekolah, kemas rumah dan macam-macam lagi. .. Seharian bekerja, terkena asap masakan, berpeluh macam kita pula yang bekerja jadi kontraktor bangunan. Bau badan tu jangan cakap la. Suami balik kerja pun TAK SELERA, terus jauhkan diri. .. Spray CL khas untuk surirumah yang sentiasa berkorban untuk keluarga buat kerja2 rumah. InsyaaAllah, hubby akan bertambah sayang, makin erat macam masa mula2 bercinta dulu. .. Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH: 1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. 2. Sapu dan ratakan. 3. Bilas kawasan tersebut dengan air. 4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan. .. Untuk maklumat lanjut : .. Whatsapp 019-216 5972 sekarang. Whatsapp 019-216 5972 sekarang. Whatsapp 019-216 5972 sekarang. .. #CelebrityLass  #penghilangbaubadan  #lulusKKM  #produkbumiputera  #sayajual  #hilangbaubadan  #hilangbaukaki  #tidakmelekit  #igshopmalaysia  #bazaarpaknil  #instashopmalaysia  #malaysian  #kualalumpur  #sukan  #zumba  #gym  #wanita  #cikgu  #healthy  #agentwanted 
Zins are getting a new "drill" to get the "Hula Hoop" @daddyyankee @zumba @zumbawear  #zes #zeslife #zin #zumba #zumbafitness #zumbacrew  #zumbahomeoffice #zumbaevents #davidvelezzes #colombia #colombiaconestilo #exercise #beto #malaysia #ZINLife #zumbawear #mystyle #fitness
Te invito a ser parte de esta gran fiesta, la pasaremos incre铆ble, m谩s de 10 instructores Zumba en tarima,una celebraci贸n como solo ZUMBA sabe hacerlo , an铆mate y compra tu boleto ya! #cumplea帽os #2 #okzestudio #zcali #zumba #juntossomosmas #unetealafiesta #diversion
Olhrga pgi inii yg sore kmrn lpo di ftoin #olahraga #dietsehat #senam #zumba
Against docs previous orders, I got back on my big stationary bike. I waited a good 4 months and I feel strong enough to do it again. Did 9 miles and an hour of Zumba. I'm about to go on a cardio binge for the next 16 days. #onamission #crunchtime #goalcrusher #workoutkiller #cyclingwithcurves #Zumba #workout #healthylifestyle
馃挭La mejor calidad en ropa deportiva 馃挭esta ya disponible... para tus pedidos 馃摬 whatsapp +573215863012 +573117804666 #soulfitcol #doit #soulfitness #soulfit #zumba #yoga #esfuerzo #dedicacion #estilonordico #leggings #travel #fitness #fit #ropadeportiva #licrasdeportivascolombianas #licras #disciplina #actitud #Activewear #girls #gymgirl #ropadeportivacolombiana #tops #model #medellin #Colombia#miami #miamibeach #miamiflorida
馃挭La mejor calidad en ropa deportiva 馃挭esta ya disponible... para tus pedidos 馃摬 whatsapp +573215863012 +573117804666 #soulfitcol  #doit  #soulfitness  #soulfit  #zumba  #yoga  #esfuerzo  #dedicacion  #estilonordico  #leggings  #travel  #fitness  #fit  #ropadeportiva  #licrasdeportivascolombianas  #licras  #disciplina  #actitud  #Activewear  #girls  #gymgirl  #ropadeportivacolombiana  #tops  #model  #medellin  #Colombia #miami  #miamibeach  #miamiflorida 
Countdown for Super Early 馃惁 !!!! If you don't want to miss out: 1. Experiencing one of the BEST Zumba庐 Fitness Mega Party with 5 International Presenters/Zumba Jammers from 4 countries and meeting your favorite Zumba庐 Fitness instructors from all over the world and Malaysia.  2. Getting special rate at RM90.  3. Wearing limited edition event t-shirt (with your names on it, YES YOUR NAME nailed on it!!!!), limited to FIRST 1000 pax only.  4. Bringing back special Party pack goodies.  5. Winning lucky draw prizes up to MYR20,000.  Yes, never too early to find a REASON now to grab your spot now!!! WE ARE so excited to meet you guys there!!!!! #zumba #megaparty
Countdown for Super Early 馃惁 !!!! If you don't want to miss out: 1. Experiencing one of the BEST Zumba庐 Fitness Mega Party with 5 International Presenters/Zumba Jammers from 4 countries and meeting your favorite Zumba庐 Fitness instructors from all over the world and Malaysia. 2. Getting special rate at RM90. 3. Wearing limited edition event t-shirt (with your names on it, YES YOUR NAME nailed on it!!!!), limited to FIRST 1000 pax only. 4. Bringing back special Party pack goodies. 5. Winning lucky draw prizes up to MYR20,000. Yes, never too early to find a REASON now to grab your spot now!!! WE ARE so excited to meet you guys there!!!!! #zumba  #megaparty 
馃檮馃檮馃檮馃檮馃檮馃檮馃檮 Bora pra mais um dia.馃弸锔忊嶁檧锔忦煈煆冣嶁檧锔忦煔粹嶁檧锔 #diariodacarolfit #lafitnesslifestyle #n茫oprecisasofrerpraemagrecer #bootcamp #personalhealth #projetobumbumnanuca #believeinyourself #foodreeducation #zumba #receitaslight #coaching #penseleve #17KgOFF #acrediteemvoce #344dias #vidanova #realfood #gym #fitness #focanoobjetivoevai 馃憡馃懐馃敐馃檵
What happens when your flight is delayed (now cancelled) but you gotta get your workout in. ZUMBA airport style! 馃拑馃徎 Make the best of every situation. 馃槉 #zumba #airport #delayed #cancelled #flight #getitin #noexcuses #20percentfitness #80percentnutrition #fueledbyherbalife #healthyactivelifestyle
Morning can't be better without a cup of coffee and Zumba #Zumba #Fitness #Dance #Fun #ZinLife
Galerinha top da On Fit 馃槈 #zumba #zumbalove
Vestem Silver Charm Hi-Top Sneaker - Turbo charge your workout regime with a new set of kicks! Silver High Top with white laces. Black/White Rubber Sole.鉅 .鉅 http://buff.ly/2oz21nC鉅 .鉅 .鉅 .鉅 #sdfitwear #activewear #workoutwear #tops #legging #capri #potd #igers #fitnessfashion #workoutaddict #jacket #zumba  #fitnessmotivation #femalemotivation #yoga #yogi #yogalove #yogawear  #lifegoals #coach #FitnessMotivation #fitzoneoficial #fitchicks #gymgear #ootd #fashion #girlboss #instagood #shoes
Vestem Silver Charm Hi-Top Sneaker - Turbo charge your workout regime with a new set of kicks! Silver High Top with white laces. Black/White Rubber Sole.鉅 .鉅 http://buff.ly/2oz21nC鉅 .鉅 .鉅 .鉅 #sdfitwear  #activewear  #workoutwear  #tops  #legging  #capri  #potd  #igers  #fitnessfashion  #workoutaddict  #jacket  #zumba  #fitnessmotivation  #femalemotivation  #yoga  #yogi  #yogalove  #yogawear  #lifegoals  #coach  #FitnessMotivation  #fitzoneoficial  #fitchicks  #gymgear  #ootd  #fashion  #girlboss  #instagood  #shoes 
#baju #gym 馃憤 .  Under Armour Gym Set Material: nylon & spandex UA T-shirt Size M: Chest 29"-38"  Waist 28"-37"  Length 21"  L: Chest 33"-42"  Waist 31"-40"  Length 22"  UA Legging Size M: Waist 27"-31"  Hip 34"-42"  Length 33"  L: Waist 29"-34"  Hip 38"-46"  Length 34" .  PRICE : RM 62sm, RM 65ss (set)  RM 35sm, RM 38ss (t-shirt)  RM 42sm, RM 45ss (legging) .  FEEL FREE WHATSAPP US 馃槝馃槈 . 馃摬011 1233 0062 馃摬011 1233 0062 .  #pakaianmurah #pakaian #pakaianwanita #bajumurah #leggings #legging #malaysia #underamour #sportswear #zumba #slim #tshirt #jacket -#clothing #nursportwear_catalog #igshopmalaysia #pakaiandalam #bajuwanita
#baju  #gym  馃憤 . Under Armour Gym Set Material: nylon & spandex UA T-shirt Size M: Chest 29"-38" Waist 28"-37" Length 21" L: Chest 33"-42" Waist 31"-40" Length 22" UA Legging Size M: Waist 27"-31" Hip 34"-42" Length 33" L: Waist 29"-34" Hip 38"-46" Length 34" . PRICE : RM 62sm, RM 65ss (set) RM 35sm, RM 38ss (t-shirt) RM 42sm, RM 45ss (legging) . FEEL FREE WHATSAPP US 馃槝馃槈 . 馃摬011 1233 0062 馃摬011 1233 0062 . #pakaianmurah  #pakaian  #pakaianwanita  #bajumurah  #leggings  #legging  #malaysia  #underamour  #sportswear  #zumba  #slim  #tshirt  #jacket  -#clothing  #nursportwear_catalog  #igshopmalaysia  #pakaiandalam  #bajuwanita 
Budots warm-up with Sta. Maria Women's Month Celebration 2017! We make Change work for Women! #womenscelebration #stamaria #zumba #zumbafitness #zumbafitnessparty #budots #davaooccidental #davaooriginal #zin #zinlife #zinlifestyle #grow #renew #inspire 馃檶馃徎馃馃帀
good night! I hope everyone sleeps well馃槉 ~Chloe
good night! I hope everyone sleeps well馃槉 ~Chloe
Hello New York:  Want to help inspire kids to get fit?? Join me for Jump Start Zumba Kids trainings this Saturday 4/1 at great neck, Long Island, NY!!! In this training you can become become a zumba instructor (basics 1 training) and learn the Zumba kids format all in 1 day! Join me for one of these trainings and get ready for summer kids programming and next school year. Keep our kids movin' and grooving! #zumba #Zumbakids #Zumbakidsjr @zumba @zumbaworldwide @jessica_l_witt @zumbabeto #zes #zeslife
Hello New York: Want to help inspire kids to get fit?? Join me for Jump Start Zumba Kids trainings this Saturday 4/1 at great neck, Long Island, NY!!! In this training you can become become a zumba instructor (basics 1 training) and learn the Zumba kids format all in 1 day! Join me for one of these trainings and get ready for summer kids programming and next school year. Keep our kids movin' and grooving! #zumba  #Zumbakids  #Zumbakidsjr  @zumba @zumbaworldwide @jessica_l_witt @zumbabeto #zes  #zeslife 
What a better reward as an instructor than feeling the joy everywhere 馃憤馃徏鉂わ笍馃槈馃嚚馃嚘馃敟. Thank you all for coming! #zumba #zumbafun #zumbawear #zumbalove #zumbanorth #zumbainstructor #zumbacommunity #zumbacanada #zumbacrew #lovemyjob #zumbafitness #zumbaworldwide
Practicing!!!! Come join the fun!!! #zumbafitness #zumba Tomorrow at 530 ... #garagegym 馃槀馃拑馃挭馃憡
瓴瓣淡 雮橂姅 鞛犽摛歆 氇豁晿瓿 頃措姅 霚碃  鞏措柣瓴 鞖挫爠鞚 頃橁碃 靾橃梾頃橂煬 鞓贝歆 馃樁 #頃措弲欤检姢 毵堨嫓瓿 於れ稊霟 齑濎礉齑濔煉  #攵堧┐#鞝曥嫚順茧#氅#雮橂姅雸勱惮#鞝曥嫚霠#鞖措彊頃橂姅鞐瀽#欷岆皵#氩犽劋鞁滍嫲#瓯搓皶#頃措弲#霃呾唽氚办稖#雼れ澊鞏错姼#gymlife#motivation#fitness#workout#dance#zumba#woman#gymlook#sweat 馃挭
瓴瓣淡 雮橂姅 鞛犽摛歆 氇豁晿瓿 頃措姅 霚碃 鞏措柣瓴 鞖挫爠鞚 頃橁碃 靾橃梾頃橂煬 鞓贝歆 馃樁 #頃措弲欤检姢  毵堨嫓瓿 於れ稊霟 齑濎礉齑濔煉 #攵堧┐ #鞝曥嫚順茧 #氅 #雮橂姅雸勱惮 #鞝曥嫚霠 #鞖措彊頃橂姅鞐瀽 #欷岆皵 #氩犽劋鞁滍嫲 #瓯搓皶 #頃措弲 #霃呾唽氚办稖 #雼れ澊鞏错姼 #gymlife #motivation #fitness #workout #dance #zumba #woman #gymlook #sweat  馃挭
Revientan las clases de #Zumba!!! MUCHA ENERG脥A!! 馃檶馃挭馃拑 Viernes 18.30hs seguimos en Yrigoyen 333. #trainingupbahia
Revientan las clases de #Zumba !!! MUCHA ENERG脥A!! 馃檶馃挭馃拑 Viernes 18.30hs seguimos en Yrigoyen 333. #trainingupbahia 
ZUMBA con @romicampiglia hoy 18 hs!!! S煤mate a estas clases que combinan fiesta y fitness #zumba #zumbafitness #zumbabeto #zumba庐 #zumbainstructor