#rambutkering medias

Photos

Haii sis-sis hijabis semuaaa 😊 . Alhamdulillah sangat-sangat bila banyak feedback positif yang Allah pinjamkan untuk kami lepas customer gunakan TOP TO TOE SHAMPOO by LAVAME ni. . Antaranya waktu syampu kepala tu, biar dalam 2-3 minit dan bilas. Lepas tu kepala rasa dingin dan freshhhhhhhhh nyaman gitu. . Ada lagi, gatal-gatal kepala tu pon 90% berkurang. Kalau setiap 2 hari syampu dan gatal berkurang tu okey lagi. Ini ada yang 1 minggu tak cuci rambut punnnnn gatal kepala 90% hilang !! . Alhamdulillah syukur. Seronok rasa bila dapat bantu hijabis  macam Kak Min sendiri dan sis-sis semua selesaikan masalah rambutt. . Lepasni takpayah serabut-serabut, berkerut-kerut muka lagi dek gatal kepala waktu berhijab. In shaa Allah syampu LAVAME sedia membantu. Uolls pun boleh lebih aktif dan rasa konfiden tanpa masalah-masalah macam ni lagi kan? 😉 . Ada yang tak sabar nak cuba ke ? Meh roger Kak Min untuk SPECIAL PRICE bagi 700 yang terawal 😊 Ingat LAVAME, ingat tagline "Penjagaan diri hijabis top to toe no 1 di Malaysia "  alright ? Syukran 😘 . 📲 Whatsapp : 013-3088284 (Yasmin) . #LAVAME #syampuhijabislavame #syampuhijabisberkualiti #toptotoeshampoo #toptotoeshampoolavame #marulaoil #aloevera #pudina #feedbacklavame #lavamepenjagaandirihijabis #rambutkelemumur #rambutrosak #rambutkering #gatalkepala #rambutsihat #rambutlembut #rambutcantik #penjagaandirihijabistoptotoeno1diMalaysia #noweveryhijabiscanfeelconfident #lavamebyejenyasmin #ejenlavame
Haii sis-sis hijabis semuaaa 😊 . Alhamdulillah sangat-sangat bila banyak feedback positif yang Allah pinjamkan untuk kami lepas customer gunakan TOP TO TOE SHAMPOO by LAVAME ni. . Antaranya waktu syampu kepala tu, biar dalam 2-3 minit dan bilas. Lepas tu kepala rasa dingin dan freshhhhhhhhh nyaman gitu. . Ada lagi, gatal-gatal kepala tu pon 90% berkurang. Kalau setiap 2 hari syampu dan gatal berkurang tu okey lagi. Ini ada yang 1 minggu tak cuci rambut punnnnn gatal kepala 90% hilang !! . Alhamdulillah syukur. Seronok rasa bila dapat bantu hijabis macam Kak Min sendiri dan sis-sis semua selesaikan masalah rambutt. . Lepasni takpayah serabut-serabut, berkerut-kerut muka lagi dek gatal kepala waktu berhijab. In shaa Allah syampu LAVAME sedia membantu. Uolls pun boleh lebih aktif dan rasa konfiden tanpa masalah-masalah macam ni lagi kan? 😉 . Ada yang tak sabar nak cuba ke ? Meh roger Kak Min untuk SPECIAL PRICE bagi 700 yang terawal 😊 Ingat LAVAME, ingat tagline "Penjagaan diri hijabis top to toe no 1 di Malaysia " alright ? Syukran 😘 . 📲 Whatsapp : 013-3088284 (Yasmin) . #LAVAME  #syampuhijabislavame  #syampuhijabisberkualiti  #toptotoeshampoo  #toptotoeshampoolavame  #marulaoil  #aloevera  #pudina  #feedbacklavame  #lavamepenjagaandirihijabis  #rambutkelemumur  #rambutrosak  #rambutkering  #gatalkepala  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutcantik  #penjagaandirihijabistoptotoeno1diMalaysia  #noweveryhijabiscanfeelconfident  #lavamebyejenyasmin  #ejenlavame 
Shampoo for Dry and Damaged Hair Wheat & Coconut,  Shampoo ini bisa melembutkan rambut dan memberikan nutrisi sehingga rambut yang tumbuh pun juga akan lembut.. jadi shampoo ini cocok untuk yang punya rambut kering dan rusak.  Sari kelapa dan gandum nya sangat baik untuk kondisi rambut yang rusak dan kullit kepala yang kering.  Tidak disarankan untuk yang punya jenis kulit kepala yang gampang berkeringat dan berminyak  #rambutkering #jualprodukoriflame #rambutrusak #jualvitaminrambut
Shampoo for Dry and Damaged Hair Wheat & Coconut, Shampoo ini bisa melembutkan rambut dan memberikan nutrisi sehingga rambut yang tumbuh pun juga akan lembut.. jadi shampoo ini cocok untuk yang punya rambut kering dan rusak. Sari kelapa dan gandum nya sangat baik untuk kondisi rambut yang rusak dan kullit kepala yang kering. Tidak disarankan untuk yang punya jenis kulit kepala yang gampang berkeringat dan berminyak #rambutkering  #jualprodukoriflame  #rambutrusak  #jualvitaminrambut 
Palmolive kids 3 in 1 Merry Strawberry (700 Ml) Original 100%  Rp 100.000  Palmolive kids 3 in 1 ini memiliki perpaduan SHAMPOO & CONDITIONER & BODY WASH menjadi satu sehingga sangat bermanfaat untuk : - melembabkan dan melembutkan rambut - rambut menjadi halus dan lebat - membersihkan tubuh dengan lembut - sangat praktis dan efektif digunakan - tidak pedih dimata  VARIAN : Merry Strawberry NET : 700ML  Made in Thailand  #shampopalmolive #palmolivegirl #palmolivebodywash #jualshampoimport #gelloreal #gelrambutcowo #lorealfixingspray #sprayrambut #palmolivekids #suavekids #shampoanak #schwarzkopfdryshampoo #schwarzkopfori #tresemmehairtreatment #tresemmespray #tresemmemurah #sprayrambut #tresemmehairserum #tresemmesplitremedy #rambutkering #perawatanrambut #sprayrambuttresemme #tresemmeoriginal #tresemmeessence #tresemmeserum #serumrambut #pantenedryshampoo #batistedryshampo #herbalessences #shampokering #bodybox
Palmolive kids 3 in 1 Merry Strawberry (700 Ml) Original 100% Rp 100.000 Palmolive kids 3 in 1 ini memiliki perpaduan SHAMPOO & CONDITIONER & BODY WASH menjadi satu sehingga sangat bermanfaat untuk : - melembabkan dan melembutkan rambut - rambut menjadi halus dan lebat - membersihkan tubuh dengan lembut - sangat praktis dan efektif digunakan - tidak pedih dimata VARIAN : Merry Strawberry NET : 700ML Made in Thailand #shampopalmolive  #palmolivegirl  #palmolivebodywash  #jualshampoimport  #gelloreal  #gelrambutcowo  #lorealfixingspray  #sprayrambut  #palmolivekids  #suavekids  #shampoanak  #schwarzkopfdryshampoo  #schwarzkopfori  #tresemmehairtreatment  #tresemmespray  #tresemmemurah  #sprayrambut  #tresemmehairserum  #tresemmesplitremedy  #rambutkering  #perawatanrambut  #sprayrambuttresemme  #tresemmeoriginal  #tresemmeessence  #tresemmeserum  #serumrambut  #pantenedryshampoo  #batistedryshampo  #herbalessences  #shampokering  #bodybox 
Jatuh cinta dengan Bau 😍😍😍 Alahai, bau apa yang membuatkan orang jatuh cinta tue 😆😆 Ishhhh... Rupa nya keharuman syampu marine essence buatkan si cantik manis suka kannya... Hebat la marine essence ni.. Bukan setakat bau jer wangi, TAPI... ☘ boleh rawat masalah rambut gugur ☘ boleh rawat masalah kelemumur ☘ boleh lembutkan rambut ☘ boleh lebatkan rambut  Yang dah guna confirm anda tahu kehebatan & keberkesanannya kan ! Yang belum try ? Wajib try sebab silap2 anda pon jatuh cinta lagi 😍😍 Ehh jatuh cinta dengan syampu jer bukan dengan orang lain 😆😆 Cepat pm / WA 0197240795 💥PROMOSI CNY SEHINGGA 31 JANUARI 2017💥  pengeposan - sehingga 23 Januari 2017 order selepas 23 Januari akan dipos selepas cuti CNY😊 NORMAL PRICE  SYAMPOO GARAM BULUH ME (INC.POST) 1botol  rm46 sm rm50 ss 2botol rm84 sm  rm89 ss 3botol rm123 sm rm128 ss  PROMO (INC.POST) 1botol rm45 sm rm49 ss 2botol rm77 sm rm80 ss 3botol rm109 sm rm114 ss  MEMBERSHIP (INC.POST) 1botol rm39 sm rm43 ss 2botol rm71 sm rm76 ss 3botol rm103 sm rm108 ss + REGISTER : RM50  BELI 1SET SETSPA GARAM BULUH ME UNTUK DAPATKAN HARGA TERLAJAK JIMAT!!✔ IG : @marineessence_bamboosalt  FBPAGE :marineessence_bamboosalt FB : farha farhazmi azfar  Testimonials #marineessencecatalogue  #wassap0197240795 #membershipRM50 #marineessencecatalogue #syjual #syampoo #syampoogarambuluh #bebaskimia #noparaben #noSLES #kelemumur #botak #rambutgugur #rambutkering #rambutbercabang  #kutu #kudiskepala #kepalagatal #kerakbayi #kepalaberkudis
Jatuh cinta dengan Bau 😍😍😍 Alahai, bau apa yang membuatkan orang jatuh cinta tue 😆😆 Ishhhh... Rupa nya keharuman syampu marine essence buatkan si cantik manis suka kannya... Hebat la marine essence ni.. Bukan setakat bau jer wangi, TAPI... ☘ boleh rawat masalah rambut gugur ☘ boleh rawat masalah kelemumur ☘ boleh lembutkan rambut ☘ boleh lebatkan rambut Yang dah guna confirm anda tahu kehebatan & keberkesanannya kan ! Yang belum try ? Wajib try sebab silap2 anda pon jatuh cinta lagi 😍😍 Ehh jatuh cinta dengan syampu jer bukan dengan orang lain 😆😆 Cepat pm / WA 0197240795 💥PROMOSI CNY SEHINGGA 31 JANUARI 2017💥 pengeposan - sehingga 23 Januari 2017 order selepas 23 Januari akan dipos selepas cuti CNY😊 NORMAL PRICE  SYAMPOO GARAM BULUH ME (INC.POST) 1botol  rm46 sm rm50 ss 2botol rm84 sm  rm89 ss 3botol rm123 sm rm128 ss PROMO (INC.POST) 1botol rm45 sm rm49 ss 2botol rm77 sm rm80 ss 3botol rm109 sm rm114 ss MEMBERSHIP (INC.POST) 1botol rm39 sm rm43 ss 2botol rm71 sm rm76 ss 3botol rm103 sm rm108 ss + REGISTER : RM50 BELI 1SET SETSPA GARAM BULUH ME UNTUK DAPATKAN HARGA TERLAJAK JIMAT!!✔ IG : @marineessence_bamboosalt FBPAGE :marineessence_bamboosalt FB : farha farhazmi azfar Testimonials #marineessencecatalogue  #wassap0197240795  #membershipRM50  #marineessencecatalogue  #syjual  #syampoo  #syampoogarambuluh  #bebaskimia  #noparaben  #noSLES  #kelemumur  #botak  #rambutgugur  #rambutkering  #rambutbercabang   #kutu  #kudiskepala  #kepalagatal  #kerakbayi  #kepalaberkudis 
Punya rambut rontok? cepet lepek? ketombean?kering?? Rambut kamu butuh perawatan extra .. ga pake mahal ke salon  rawat aja d rumah pakai produk ini 😍😍😍😍 ORDER /KONSUL  089611271767 (WA) dessyalviani (line)  #perawatanrambutkering #rambutkering #penumbuhrambut #maskerrambut #jafrahair #jafrajakarta #jafraindonesia #jafra #penebalrambut #penghilangketombe #hairspa
Tau Tak Princess Ade Anti Bacteria & Anti Fungus. . Sebab Tu Bila Korang Guna Princess, Rambut Korang Da Tak Berbau Dan Tak Tergaru - Garu Lagi Kepala. . PRINCESS menghilangkan Bau Hapak Rambut & Membunuh Bakteria Bila Rambut Berpeluh. . Tak Nak Gatal Kepala Guna La Princess, Rambut Pun Wangi . Wasap Sekarang 📲 0139659331
Tau Tak Princess Ade Anti Bacteria & Anti Fungus. . Sebab Tu Bila Korang Guna Princess, Rambut Korang Da Tak Berbau Dan Tak Tergaru - Garu Lagi Kepala. . PRINCESS menghilangkan Bau Hapak Rambut & Membunuh Bakteria Bila Rambut Berpeluh. . Tak Nak Gatal Kepala Guna La Princess, Rambut Pun Wangi . Wasap Sekarang 📲 0139659331
Haii sis-sis hijabis semuaaa 😊 . Alhamdulillah sangat-sangat bila banyak feedback positif yang Allah pinjamkan untuk kami lepas customer gunakan TOP TO TOE SHAMPOO by LAVAME ni. . Antaranya waktu syampu kepala tu, biar dalam 2-3 minit dan bilas. Lepas tu kepala rasa dingin dan freshhhhhhhhh nyaman gitu. . Ada lagi, gatal-gatal kepala tu pon 90% berkurang. Kalau setiap 2 hari syampu dan gatal berkurang tu okey lagi. Ini ada yang 1 minggu tak cuci rambut punnnnn gatal kepala 90% hilang !! . Alhamdulillah syukur. Seronok rasa bila dapat bantu hijabis  macam Kak Min sendiri dan sis-sis semua selesaikan masalah rambutt. . Lepasni takpayah serabut-serabut, berkerut-kerut muka lagi dek gatal kepala waktu berhijab. In shaa Allah syampu LAVAME sedia membantu. Uolls pun boleh lebih aktif dan rasa konfiden tanpa masalah-masalah macam ni lagi kan? 😉 . Ada yang tak sabar nak cuba ke ? Meh roger Kak Min untuk SPECIAL PRICE bagi 700 yang terawal 😊 Ingat LAVAME, ingat tagline "Penjagaan diri hijabis top to toe no 1 di Malaysia "  alright ? Syukran 😘 . 📲 Whatsapp : 013-3088284 (Yasmin) . #LAVAME #syampuhijabislavame #syampuhijabisberkualiti #toptotoeshampoo #toptotoeshampoolavame #marulaoil #aloevera #pudina #feedbacklavame #lavamepenjagaandirihijabis #rambutkelemumur #rambutrosak #rambutkering #gatalkepala #rambutsihat #rambutlembut #rambutcantik #penjagaandirihijabistoptotoeno1diMalaysia #noweveryhijabiscanfeelconfident #lavamebyejenyasmin #ejenlavame
Haii sis-sis hijabis semuaaa 😊 . Alhamdulillah sangat-sangat bila banyak feedback positif yang Allah pinjamkan untuk kami lepas customer gunakan TOP TO TOE SHAMPOO by LAVAME ni. . Antaranya waktu syampu kepala tu, biar dalam 2-3 minit dan bilas. Lepas tu kepala rasa dingin dan freshhhhhhhhh nyaman gitu. . Ada lagi, gatal-gatal kepala tu pon 90% berkurang. Kalau setiap 2 hari syampu dan gatal berkurang tu okey lagi. Ini ada yang 1 minggu tak cuci rambut punnnnn gatal kepala 90% hilang !! . Alhamdulillah syukur. Seronok rasa bila dapat bantu hijabis macam Kak Min sendiri dan sis-sis semua selesaikan masalah rambutt. . Lepasni takpayah serabut-serabut, berkerut-kerut muka lagi dek gatal kepala waktu berhijab. In shaa Allah syampu LAVAME sedia membantu. Uolls pun boleh lebih aktif dan rasa konfiden tanpa masalah-masalah macam ni lagi kan? 😉 . Ada yang tak sabar nak cuba ke ? Meh roger Kak Min untuk SPECIAL PRICE bagi 700 yang terawal 😊 Ingat LAVAME, ingat tagline "Penjagaan diri hijabis top to toe no 1 di Malaysia " alright ? Syukran 😘 . 📲 Whatsapp : 013-3088284 (Yasmin) . #LAVAME  #syampuhijabislavame  #syampuhijabisberkualiti  #toptotoeshampoo  #toptotoeshampoolavame  #marulaoil  #aloevera  #pudina  #feedbacklavame  #lavamepenjagaandirihijabis  #rambutkelemumur  #rambutrosak  #rambutkering  #gatalkepala  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutcantik  #penjagaandirihijabistoptotoeno1diMalaysia  #noweveryhijabiscanfeelconfident  #lavamebyejenyasmin  #ejenlavame 
Dah Tak Yah Risau..😘😘 Kalo Tak Nak Rambut Busuk, Korang Guna La PRINCESS.. . . Tau Tak Bau PRINCESS Wangi Yang Amat..Dengan Bauan Bunga Sakura..Eh,Memang Confirm Jatuh Cinta Punye lah..😍😍 . .  Cepat Wasap Jangan Tunggu Lagi Hapak Rambut Uolss Nanti . 📲0139659331
Dah Tak Yah Risau..😘😘 Kalo Tak Nak Rambut Busuk, Korang Guna La PRINCESS.. . . Tau Tak Bau PRINCESS Wangi Yang Amat..Dengan Bauan Bunga Sakura..Eh,Memang Confirm Jatuh Cinta Punye lah..😍😍 . . Cepat Wasap Jangan Tunggu Lagi Hapak Rambut Uolss Nanti . 📲0139659331
'Rambut kering membutuhkan perawatan yang tepat , karena dengan adanya kulit kepala kering berketombe dapat menyebabkan rambut rontok dan bercabang . Oleh karena itu , harus dilakukan perawatan sehingga rambut kering & kulit kepala bisa diatasi . Gunakan Nature Secrets Shampoo for Dry and Damaged Hair Wheat & Coconut dan Nature Secrets Conditioner for Dry and Damaged Hair Wheat & Coconut. 'Dapatkan potongan produk -50% untuk pembelian khusus bulan ini yaaa!  #OriflameID #shampoo #conditioner #hairoil #rambutkering #dryhair #rusak #merawat #halus #kepala #rambut #perawatan #oriflame #coconut #kelapa #ketombe #rambutrusak
'Rambut kering membutuhkan perawatan yang tepat , karena dengan adanya kulit kepala kering berketombe dapat menyebabkan rambut rontok dan bercabang . Oleh karena itu , harus dilakukan perawatan sehingga rambut kering & kulit kepala bisa diatasi . Gunakan Nature Secrets Shampoo for Dry and Damaged Hair Wheat & Coconut dan Nature Secrets Conditioner for Dry and Damaged Hair Wheat & Coconut. 'Dapatkan potongan produk -50% untuk pembelian khusus bulan ini yaaa! #OriflameID  #shampoo  #conditioner  #hairoil  #rambutkering  #dryhair  #rusak  #merawat  #halus  #kepala  #rambut  #perawatan  #oriflame  #coconut  #kelapa  #ketombe  #rambutrusak 
Benda baik harus di kongsi. Testimonial terbaru kami utk serum advanced vit c! 😊  Ia mmg BERKESAN! Rugi tak cuba. All natural ingredients and tak mahal macam branded serums!  RM70 FOR 15ML postage rm8 sm | rm12 ss  COD KLCC ONLY RM72 nett  telegram @syanars atau WA 0135632009  #rambut #rambutkering #rambutgugur #serumrambut #sapotlokal #hairloss #hairlosssolution #arganoil #jerawat #acne #cantikberseri #kulitcantik #sayajual #onlinebizmalaysia #kulitsensitif #bazaarpaknil
Benda baik harus di kongsi. Testimonial terbaru kami utk serum advanced vit c! 😊 Ia mmg BERKESAN! Rugi tak cuba. All natural ingredients and tak mahal macam branded serums! RM70 FOR 15ML postage rm8 sm | rm12 ss COD KLCC ONLY RM72 nett telegram @syanars atau WA 0135632009 #rambut  #rambutkering  #rambutgugur  #serumrambut  #sapotlokal  #hairloss  #hairlosssolution  #arganoil  #jerawat  #acne  #cantikberseri  #kulitcantik  #sayajual  #onlinebizmalaysia  #kulitsensitif  #bazaarpaknil 
Haii sis-sis hijabis semuaaa 😊 . Alhamdulillah sangat-sangat bila banyak feedback positif yang Allah pinjamkan untuk kami lepas customer gunakan TOP TO TOE SHAMPOO by LAVAME ni. . Antaranya waktu syampu kepala tu, biar dalam 2-3 minit dan bilas. Lepas tu kepala rasa dingin dan freshhhhhhhhh nyaman gitu. . Ada lagi, gatal-gatal kepala tu pon 90% berkurang. Kalau setiap 2 hari syampu dan gatal berkurang tu okey lagi. Ini ada yang 1 minggu tak cuci rambut punnnnn gatal kepala 90% hilang !! . Alhamdulillah syukur. Seronok rasa bila dapat bantu hijabis  macam Kak Min sendiri dan sis-sis semua selesaikan masalah rambutt. . Lepasni takpayah serabut-serabut, berkerut-kerut muka lagi dek gatal kepala waktu berhijab. In shaa Allah syampu LAVAME sedia membantu. Uolls pun boleh lebih aktif dan rasa konfiden tanpa masalah-masalah macam ni lagi kan? 😉 . Ada yang tak sabar nak cuba ke ? Meh roger Kak Min untuk SPECIAL PRICE bagi 700 yang terawal 😊 Ingat LAVAME, ingat tagline "Penjagaan diri hijabis top to toe no 1 di Malaysia "  alright ? Syukran 😘 . 📲 Whatsapp : 013-3088284 (Yasmin) . #LAVAME #syampuhijabislavame #syampuhijabisberkualiti #toptotoeshampoo #toptotoeshampoolavame #marulaoil #aloevera #pudina #feedbacklavame #lavamepenjagaandirihijabis #rambutkelemumur #rambutrosak #rambutkering #gatalkepala #rambutsihat #rambutlembut #rambutcantik #penjagaandirihijabistoptotoeno1diMalaysia #noweveryhijabiscanfeelconfident #lavamebyejenyasmin #ejenlavame
Haii sis-sis hijabis semuaaa 😊 . Alhamdulillah sangat-sangat bila banyak feedback positif yang Allah pinjamkan untuk kami lepas customer gunakan TOP TO TOE SHAMPOO by LAVAME ni. . Antaranya waktu syampu kepala tu, biar dalam 2-3 minit dan bilas. Lepas tu kepala rasa dingin dan freshhhhhhhhh nyaman gitu. . Ada lagi, gatal-gatal kepala tu pon 90% berkurang. Kalau setiap 2 hari syampu dan gatal berkurang tu okey lagi. Ini ada yang 1 minggu tak cuci rambut punnnnn gatal kepala 90% hilang !! . Alhamdulillah syukur. Seronok rasa bila dapat bantu hijabis macam Kak Min sendiri dan sis-sis semua selesaikan masalah rambutt. . Lepasni takpayah serabut-serabut, berkerut-kerut muka lagi dek gatal kepala waktu berhijab. In shaa Allah syampu LAVAME sedia membantu. Uolls pun boleh lebih aktif dan rasa konfiden tanpa masalah-masalah macam ni lagi kan? 😉 . Ada yang tak sabar nak cuba ke ? Meh roger Kak Min untuk SPECIAL PRICE bagi 700 yang terawal 😊 Ingat LAVAME, ingat tagline "Penjagaan diri hijabis top to toe no 1 di Malaysia " alright ? Syukran 😘 . 📲 Whatsapp : 013-3088284 (Yasmin) . #LAVAME  #syampuhijabislavame  #syampuhijabisberkualiti  #toptotoeshampoo  #toptotoeshampoolavame  #marulaoil  #aloevera  #pudina  #feedbacklavame  #lavamepenjagaandirihijabis  #rambutkelemumur  #rambutrosak  #rambutkering  #gatalkepala  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutcantik  #penjagaandirihijabistoptotoeno1diMalaysia  #noweveryhijabiscanfeelconfident  #lavamebyejenyasmin  #ejenlavame 
Siapa selalu mcmni ☝🏻️ hari-hari rambut gugur selepas sikat? bayangkan hari2 kalau sikat rambut gugur, tak ke botak dan sopak-sopak nanti 🤔takutnya kan 😖 . Sebab tu Aurora oil diformulasi minyak zaitun yang berfungsi untuk menguatkan akar rambut hingga keakar umbi, setitis aurora oil mampu mengatasi masalah keguguran yang kronik . Aurora oil juga mampu melebatkan dan membantu mengalakkan penyuburan akar rambut . Sayangi Mahkota anda sebelum terlambat . RM43 SM RM47 SS masuk pos dah 📲+601127502639 #syukurselalu #haircareset #rawatanrambutgugur #rambutgugur #rambutkering #rambutrosak #kelumumur #rambutsuburdansihat #uqashasenrose #lofatah #7harimencintaimu #umairah #instafamous #buntat #kingcoco #biarakujadipenunggu #instafamous #viral2017 #viral
Siapa selalu mcmni ☝🏻️ hari-hari rambut gugur selepas sikat? bayangkan hari2 kalau sikat rambut gugur, tak ke botak dan sopak-sopak nanti 🤔takutnya kan 😖 . Sebab tu Aurora oil diformulasi minyak zaitun yang berfungsi untuk menguatkan akar rambut hingga keakar umbi, setitis aurora oil mampu mengatasi masalah keguguran yang kronik . Aurora oil juga mampu melebatkan dan membantu mengalakkan penyuburan akar rambut . Sayangi Mahkota anda sebelum terlambat . RM43 SM RM47 SS masuk pos dah 📲+601127502639 #syukurselalu  #haircareset  #rawatanrambutgugur  #rambutgugur  #rambutkering  #rambutrosak  #kelumumur  #rambutsuburdansihat  #uqashasenrose  #lofatah  #7harimencintaimu  #umairah  #instafamous  #buntat  #kingcoco  #biarakujadipenunggu  #instafamous  #viral2017  #viral 
Haii sis-sis hijabis semuaaa 😊 . Alhamdulillah sangat-sangat bila banyak feedback positif yang Allah pinjamkan untuk kami lepas customer gunakan TOP TO TOE SHAMPOO by LAVAME ni. . Antaranya waktu syampu kepala tu, biar dalam 2-3 minit dan bilas. Lepas tu kepala rasa dingin dan freshhhhhhhhh nyaman gitu. . Ada lagi, gatal-gatal kepala tu pon 90% berkurang. Kalau setiap 2 hari syampu dan gatal berkurang tu okey lagi. Ini ada yang 1 minggu tak cuci rambut punnnnn gatal kepala 90% hilang !! . Alhamdulillah syukur. Seronok rasa bila dapat bantu hijabis  macam Kak Min sendiri dan sis-sis semua selesaikan masalah rambutt. . Lepasni takpayah serabut-serabut, berkerut-kerut muka lagi dek gatal kepala waktu berhijab. In shaa Allah syampu LAVAME sedia membantu. Uolls pun boleh lebih aktif dan rasa konfiden tanpa masalah-masalah macam ni lagi kan? 😉 . Ada yang tak sabar nak cuba ke ? Meh roger Kak Min untuk SPECIAL PRICE bagi 700 yang terawal 😊 Ingat LAVAME, ingat tagline "Penjagaan diri hijabis top to toe no 1 di Malaysia "  alright ? Syukran 😘 . 📲 Whatsapp : 013-3088284 (Yasmin) . #LAVAME #syampuhijabislavame #syampuhijabisberkualiti #toptotoeshampoo #toptotoeshampoolavame #marulaoil #aloevera #pudina #feedbacklavame #lavamepenjagaandirihijabis #rambutkelemumur #rambutrosak #rambutkering #gatalkepala #rambutsihat #rambutlembut #rambutcantik #penjagaandirihijabistoptotoeno1diMalaysia #noweveryhijabiscanfeelconfident #lavamebyejenyasmin #ejenlavame
Haii sis-sis hijabis semuaaa 😊 . Alhamdulillah sangat-sangat bila banyak feedback positif yang Allah pinjamkan untuk kami lepas customer gunakan TOP TO TOE SHAMPOO by LAVAME ni. . Antaranya waktu syampu kepala tu, biar dalam 2-3 minit dan bilas. Lepas tu kepala rasa dingin dan freshhhhhhhhh nyaman gitu. . Ada lagi, gatal-gatal kepala tu pon 90% berkurang. Kalau setiap 2 hari syampu dan gatal berkurang tu okey lagi. Ini ada yang 1 minggu tak cuci rambut punnnnn gatal kepala 90% hilang !! . Alhamdulillah syukur. Seronok rasa bila dapat bantu hijabis macam Kak Min sendiri dan sis-sis semua selesaikan masalah rambutt. . Lepasni takpayah serabut-serabut, berkerut-kerut muka lagi dek gatal kepala waktu berhijab. In shaa Allah syampu LAVAME sedia membantu. Uolls pun boleh lebih aktif dan rasa konfiden tanpa masalah-masalah macam ni lagi kan? 😉 . Ada yang tak sabar nak cuba ke ? Meh roger Kak Min untuk SPECIAL PRICE bagi 700 yang terawal 😊 Ingat LAVAME, ingat tagline "Penjagaan diri hijabis top to toe no 1 di Malaysia " alright ? Syukran 😘 . 📲 Whatsapp : 013-3088284 (Yasmin) . #LAVAME  #syampuhijabislavame  #syampuhijabisberkualiti  #toptotoeshampoo  #toptotoeshampoolavame  #marulaoil  #aloevera  #pudina  #feedbacklavame  #lavamepenjagaandirihijabis  #rambutkelemumur  #rambutrosak  #rambutkering  #gatalkepala  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutcantik  #penjagaandirihijabistoptotoeno1diMalaysia  #noweveryhijabiscanfeelconfident  #lavamebyejenyasmin  #ejenlavame 
Rambut tidak lagi gugur, suami semakin sayang! . . Mana tak marah si suami kalau jalan g bilik atau dapur bersepah rambut-rambut gugur, lebih sakit hati lagi apabila suami yang marah tu pulang dari Keje! . . Ada suami yang hadapi masalah camtu? suami jangan marah-marah dulu, istri awak gugur rambut tu selepas melahirkan zuriat awak tau, meh cni saya nak perkenalkan Aurora oil mampu atasi masalah macam kat atas ni? tak percaya? . click hastag #auroraoiltestimoni . Da nak gaji ni ramai dah booking borong nak beli, stok sangat2 TERHAD, whtapps admin ditalian sekarang +601127502639 . #rawatanrbutgugur #rambutkering #rambutrosak #uban #wakdoyok #pomade #haircare #kelumumur  #rambutsihat #rambutbotak #instamakeup #instafamous #instagram #homemade #biarakujadipenunggu #viral #viral2017
Rambut tidak lagi gugur, suami semakin sayang! . . Mana tak marah si suami kalau jalan g bilik atau dapur bersepah rambut-rambut gugur, lebih sakit hati lagi apabila suami yang marah tu pulang dari Keje! . . Ada suami yang hadapi masalah camtu? suami jangan marah-marah dulu, istri awak gugur rambut tu selepas melahirkan zuriat awak tau, meh cni saya nak perkenalkan Aurora oil mampu atasi masalah macam kat atas ni? tak percaya? . click hastag #auroraoiltestimoni  . Da nak gaji ni ramai dah booking borong nak beli, stok sangat2 TERHAD, whtapps admin ditalian sekarang +601127502639 . #rawatanrbutgugur  #rambutkering  #rambutrosak  #uban  #wakdoyok  #pomade  #haircare  #kelumumur  #rambutsihat  #rambutbotak  #instamakeup  #instafamous  #instagram  #homemade  #biarakujadipenunggu  #viral  #viral2017 
➡ Rambut kering dan tidak bermaya..?? ➡ Rambut gugur sehingga nampak kulit kepala..?? ➡ Kulit kepala tidak sihat..?? ➡ Mempunyai masalah kelemumur..?? ➡ Rambut sentiasa berbau hapak..?? ➡ Mempunyai uban walaupon usia masih muda..?? ➡ Buntu memikirkan penyelesaian tentang rambut dan kulit kepala anda..?? Moden Tradisional tampilkan SYAMPU MAHKOTA JUNJUNGAN sebagai penyelesaian terhadap masalah rambut dan kulit kepala anda.. 😍 ✔ Rambut kembali sihat sempurna.. ✔ TIADA lagi masalah uban.. ✔ TIADA lagi masalah gatal2.. ✔ TIADA lagi masalah bau hapak walaupon memakai tudung seharian.. ✔ TIADA lagi masalah rambut gugur.. ✔ TIADA lagi masalah kulit kepala.. JOM tukar kepada SYAMPU MJ.. mesra dan sesuai digunakan seisi keluarga, sesuai untuk wanita, lelaki dan kanak2.. sangat pekat, sangat wangi dan yang penting bebas kandungan Sodium Laureth Sulfate.. 😉  Pm/wsap +6011-12272001 #seridewimalam #mahkotajunjungan #kulitkepala #rambutgugur #kelimumur #kegatalan #rambutkering
➡ Rambut kering dan tidak bermaya..?? ➡ Rambut gugur sehingga nampak kulit kepala..?? ➡ Kulit kepala tidak sihat..?? ➡ Mempunyai masalah kelemumur..?? ➡ Rambut sentiasa berbau hapak..?? ➡ Mempunyai uban walaupon usia masih muda..?? ➡ Buntu memikirkan penyelesaian tentang rambut dan kulit kepala anda..?? Moden Tradisional tampilkan SYAMPU MAHKOTA JUNJUNGAN sebagai penyelesaian terhadap masalah rambut dan kulit kepala anda.. 😍 ✔ Rambut kembali sihat sempurna.. ✔ TIADA lagi masalah uban.. ✔ TIADA lagi masalah gatal2.. ✔ TIADA lagi masalah bau hapak walaupon memakai tudung seharian.. ✔ TIADA lagi masalah rambut gugur.. ✔ TIADA lagi masalah kulit kepala.. JOM tukar kepada SYAMPU MJ.. mesra dan sesuai digunakan seisi keluarga, sesuai untuk wanita, lelaki dan kanak2.. sangat pekat, sangat wangi dan yang penting bebas kandungan Sodium Laureth Sulfate.. 😉 Pm/wsap +6011-12272001 #seridewimalam  #mahkotajunjungan  #kulitkepala  #rambutgugur  #kelimumur  #kegatalan  #rambutkering 
➡ Rambut kering dan tidak bermaya..?? ➡ Rambut gugur sehingga nampak kulit kepala..?? ➡ Kulit kepala tidak sihat..?? ➡ Mempunyai masalah kelemumur..?? ➡ Rambut sentiasa berbau hapak..?? ➡ Mempunyai uban walaupon usia masih muda..?? ➡ Buntu memikirkan penyelesaian tentang rambut dan kulit kepala anda..?? Moden Tradisional tampilkan SYAMPU MAHKOTA JUNJUNGAN sebagai penyelesaian terhadap masalah rambut dan kulit kepala anda.. 😍 ✔ Rambut kembali sihat sempurna.. ✔ TIADA lagi masalah uban.. ✔ TIADA lagi masalah gatal2.. ✔ TIADA lagi masalah bau hapak walaupon memakai tudung seharian.. ✔ TIADA lagi masalah rambut gugur.. ✔ TIADA lagi masalah kulit kepala.. JOM tukar kepada SYAMPU MJ.. mesra dan sesuai digunakan seisi keluarga, sesuai untuk wanita, lelaki dan kanak2.. sangat pekat, sangat wangi dan yang penting bebas kandungan Sodium Laureth Sulfate.. 😉  Pm/wsap +6011-12272001 #seridewimalam #mahkotajunjungan #kulitkepala #rambutgugur #kelimumur #kegatalan #rambutkering
➡ Rambut kering dan tidak bermaya..?? ➡ Rambut gugur sehingga nampak kulit kepala..?? ➡ Kulit kepala tidak sihat..?? ➡ Mempunyai masalah kelemumur..?? ➡ Rambut sentiasa berbau hapak..?? ➡ Mempunyai uban walaupon usia masih muda..?? ➡ Buntu memikirkan penyelesaian tentang rambut dan kulit kepala anda..?? Moden Tradisional tampilkan SYAMPU MAHKOTA JUNJUNGAN sebagai penyelesaian terhadap masalah rambut dan kulit kepala anda.. 😍 ✔ Rambut kembali sihat sempurna.. ✔ TIADA lagi masalah uban.. ✔ TIADA lagi masalah gatal2.. ✔ TIADA lagi masalah bau hapak walaupon memakai tudung seharian.. ✔ TIADA lagi masalah rambut gugur.. ✔ TIADA lagi masalah kulit kepala.. JOM tukar kepada SYAMPU MJ.. mesra dan sesuai digunakan seisi keluarga, sesuai untuk wanita, lelaki dan kanak2.. sangat pekat, sangat wangi dan yang penting bebas kandungan Sodium Laureth Sulfate.. 😉 Pm/wsap +6011-12272001 #seridewimalam  #mahkotajunjungan  #kulitkepala  #rambutgugur  #kelimumur  #kegatalan  #rambutkering 
➡ Rambut kering dan tidak bermaya..?? ➡ Rambut gugur sehingga nampak kulit kepala..?? ➡ Kulit kepala tidak sihat..?? ➡ Mempunyai masalah kelemumur..?? ➡ Rambut sentiasa berbau hapak..?? ➡ Mempunyai uban walaupon usia masih muda..?? ➡ Buntu memikirkan penyelesaian tentang rambut dan kulit kepala anda..?? Moden Tradisional tampilkan SYAMPU MAHKOTA JUNJUNGAN sebagai penyelesaian terhadap masalah rambut dan kulit kepala anda.. 😍 ✔ Rambut kembali sihat sempurna.. ✔ TIADA lagi masalah uban.. ✔ TIADA lagi masalah gatal2.. ✔ TIADA lagi masalah bau hapak walaupon memakai tudung seharian.. ✔ TIADA lagi masalah rambut gugur.. ✔ TIADA lagi masalah kulit kepala.. JOM tukar kepada SYAMPU MJ.. mesra dan sesuai digunakan seisi keluarga, sesuai untuk wanita, lelaki dan kanak2.. sangat pekat, sangat wangi dan yang penting bebas kandungan Sodium Laureth Sulfate.. 😉  Pm/wsap +6011-12272001 #seridewimalam #mahkotajunjungan #kulitkepala #rambutgugur #kelimumur #kegatalan #rambutkering
➡ Rambut kering dan tidak bermaya..?? ➡ Rambut gugur sehingga nampak kulit kepala..?? ➡ Kulit kepala tidak sihat..?? ➡ Mempunyai masalah kelemumur..?? ➡ Rambut sentiasa berbau hapak..?? ➡ Mempunyai uban walaupon usia masih muda..?? ➡ Buntu memikirkan penyelesaian tentang rambut dan kulit kepala anda..?? Moden Tradisional tampilkan SYAMPU MAHKOTA JUNJUNGAN sebagai penyelesaian terhadap masalah rambut dan kulit kepala anda.. 😍 ✔ Rambut kembali sihat sempurna.. ✔ TIADA lagi masalah uban.. ✔ TIADA lagi masalah gatal2.. ✔ TIADA lagi masalah bau hapak walaupon memakai tudung seharian.. ✔ TIADA lagi masalah rambut gugur.. ✔ TIADA lagi masalah kulit kepala.. JOM tukar kepada SYAMPU MJ.. mesra dan sesuai digunakan seisi keluarga, sesuai untuk wanita, lelaki dan kanak2.. sangat pekat, sangat wangi dan yang penting bebas kandungan Sodium Laureth Sulfate.. 😉 Pm/wsap +6011-12272001 #seridewimalam  #mahkotajunjungan  #kulitkepala  #rambutgugur  #kelimumur  #kegatalan  #rambutkering 
Haii sis-sis hijabis semuaaa 😊 . Alhamdulillah sangat-sangat bila banyak feedback positif yang Allah pinjamkan untuk kami lepas customer gunakan TOP TO TOE SHAMPOO by LAVAME ni. . Antaranya waktu syampu kepala tu, biar dalam 2-3 minit dan bilas. Lepas tu kepala rasa dingin dan freshhhhhhhhh nyaman gitu. . Ada lagi, gatal-gatal kepala tu pon 90% berkurang. Kalau setiap 2 hari syampu dan gatal berkurang tu okey lagi. Ini ada yang 1 minggu tak cuci rambut punnnnn gatal kepala 90% hilang !! . Alhamdulillah syukur. Seronok rasa bila dapat bantu hijabis  macam Kak Min sendiri dan sis-sis semua selesaikan masalah rambutt. . Lepasni takpayah serabut-serabut, berkerut-kerut muka lagi dek gatal kepala waktu berhijab. In shaa Allah syampu LAVAME sedia membantu. Uolls pun boleh lebih aktif dan rasa konfiden tanpa masalah-masalah macam ni lagi kan? 😉 . Ada yang tak sabar nak cuba ke ? Meh roger Kak Min untuk SPECIAL PRICE bagi 700 yang terawal 😊 Ingat LAVAME, ingat tagline "Penjagaan diri hijabis top to toe no 1 di Malaysia "  alright ? Syukran 😘 . 📲 Whatsapp : 013-3088284 (Yasmin) . #LAVAME #syampuhijabislavame #syampuhijabisberkualiti #toptotoeshampoo #toptotoeshampoolavame #marulaoil #aloevera #pudina #feedbacklavame #lavamepenjagaandirihijabis #rambutkelemumur #rambutrosak #rambutkering #gatalkepala #rambutsihat #rambutlembut #rambutcantik #penjagaandirihijabistoptotoeno1diMalaysia #noweveryhijabiscanfeelconfident #lavamebyejenyasmin #ejenlavame
Haii sis-sis hijabis semuaaa 😊 . Alhamdulillah sangat-sangat bila banyak feedback positif yang Allah pinjamkan untuk kami lepas customer gunakan TOP TO TOE SHAMPOO by LAVAME ni. . Antaranya waktu syampu kepala tu, biar dalam 2-3 minit dan bilas. Lepas tu kepala rasa dingin dan freshhhhhhhhh nyaman gitu. . Ada lagi, gatal-gatal kepala tu pon 90% berkurang. Kalau setiap 2 hari syampu dan gatal berkurang tu okey lagi. Ini ada yang 1 minggu tak cuci rambut punnnnn gatal kepala 90% hilang !! . Alhamdulillah syukur. Seronok rasa bila dapat bantu hijabis macam Kak Min sendiri dan sis-sis semua selesaikan masalah rambutt. . Lepasni takpayah serabut-serabut, berkerut-kerut muka lagi dek gatal kepala waktu berhijab. In shaa Allah syampu LAVAME sedia membantu. Uolls pun boleh lebih aktif dan rasa konfiden tanpa masalah-masalah macam ni lagi kan? 😉 . Ada yang tak sabar nak cuba ke ? Meh roger Kak Min untuk SPECIAL PRICE bagi 700 yang terawal 😊 Ingat LAVAME, ingat tagline "Penjagaan diri hijabis top to toe no 1 di Malaysia " alright ? Syukran 😘 . 📲 Whatsapp : 013-3088284 (Yasmin) . #LAVAME  #syampuhijabislavame  #syampuhijabisberkualiti  #toptotoeshampoo  #toptotoeshampoolavame  #marulaoil  #aloevera  #pudina  #feedbacklavame  #lavamepenjagaandirihijabis  #rambutkelemumur  #rambutrosak  #rambutkering  #gatalkepala  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutcantik  #penjagaandirihijabistoptotoeno1diMalaysia  #noweveryhijabiscanfeelconfident  #lavamebyejenyasmin  #ejenlavame 
Ada yang masih tak tahu. Shaklee turut mempunyai produk yang mampu membantu merawat masalah rambut. . Rambut gugur, rambut kusam, rambut bercabang, rambut kering dan lain2 masalah berkaitan rambut. . Jom cuba . Whatsapp👇🏼 012-2669246 . #shakleegombak #shakleemurah #shakleeklcc #setrambutshaklee #rambutmasalah #rambutkering #rambutgugur
Ada yang masih tak tahu. Shaklee turut mempunyai produk yang mampu membantu merawat masalah rambut. . Rambut gugur, rambut kusam, rambut bercabang, rambut kering dan lain2 masalah berkaitan rambut. . Jom cuba . Whatsapp👇🏼 012-2669246 . #shakleegombak #shakleemurah #shakleeklcc #setrambutshaklee #rambutmasalah #rambutkering #rambutgugur
Ada yang masih tak tahu. Shaklee turut mempunyai produk yang mampu membantu merawat masalah rambut. . Set basic terdiri daripada ZINC dan ESP‼️ . Jom cuba . Whatsapp👇🏼 012-2669246 . #shakleegombak #shakleemurah #shakleeklcc #setrambutshaklee #rambutmasalah #rambutkering #rambutgugur
Haii sis-sis hijabis semuaaa 😊 . Alhamdulillah sangat-sangat bila banyak feedback positif yang Allah pinjamkan untuk kami lepas customer gunakan TOP TO TOE SHAMPOO by LAVAME ni. . Antaranya waktu syampu kepala tu, biar dalam 2-3 minit dan bilas. Lepas tu kepala rasa dingin dan freshhhhhhhhh nyaman gitu. . Ada lagi, gatal-gatal kepala tu pon 90% berkurang. Kalau setiap 2 hari syampu dan gatal berkurang tu okey lagi. Ini ada yang 1 minggu tak cuci rambut punnnnn gatal kepala 90% hilang !! . Alhamdulillah syukur. Seronok rasa bila dapat bantu hijabis  macam Kak Min sendiri dan sis-sis semua selesaikan masalah rambutt. . Lepasni takpayah serabut-serabut, berkerut-kerut muka lagi dek gatal kepala waktu berhijab. In shaa Allah syampu LAVAME sedia membantu. Uolls pun boleh lebih aktif dan rasa konfiden tanpa masalah-masalah macam ni lagi kan? 😉 . Ada yang tak sabar nak cuba ke ? Meh roger Kak Min untuk SPECIAL PRICE bagi 700 yang terawal 😊 Ingat LAVAME, ingat tagline "Penjagaan diri hijabis top to toe no 1 di Malaysia "  alright ? Syukran 😘 . 📲 Whatsapp : 013-3088284 (Yasmin) . #LAVAME #syampuhijabislavame #syampuhijabisberkualiti #toptotoeshampoo #toptotoeshampoolavame #marulaoil #aloevera #pudina #feedbacklavame #lavamepenjagaandirihijabis #rambutkelemumur #rambutrosak #rambutkering #gatalkepala #rambutsihat #rambutlembut #rambutcantik #penjagaandirihijabistoptotoeno1diMalaysia #noweveryhijabiscanfeelconfident #lavamebyejenyasmin #ejenlavame
Haii sis-sis hijabis semuaaa 😊 . Alhamdulillah sangat-sangat bila banyak feedback positif yang Allah pinjamkan untuk kami lepas customer gunakan TOP TO TOE SHAMPOO by LAVAME ni. . Antaranya waktu syampu kepala tu, biar dalam 2-3 minit dan bilas. Lepas tu kepala rasa dingin dan freshhhhhhhhh nyaman gitu. . Ada lagi, gatal-gatal kepala tu pon 90% berkurang. Kalau setiap 2 hari syampu dan gatal berkurang tu okey lagi. Ini ada yang 1 minggu tak cuci rambut punnnnn gatal kepala 90% hilang !! . Alhamdulillah syukur. Seronok rasa bila dapat bantu hijabis macam Kak Min sendiri dan sis-sis semua selesaikan masalah rambutt. . Lepasni takpayah serabut-serabut, berkerut-kerut muka lagi dek gatal kepala waktu berhijab. In shaa Allah syampu LAVAME sedia membantu. Uolls pun boleh lebih aktif dan rasa konfiden tanpa masalah-masalah macam ni lagi kan? 😉 . Ada yang tak sabar nak cuba ke ? Meh roger Kak Min untuk SPECIAL PRICE bagi 700 yang terawal 😊 Ingat LAVAME, ingat tagline "Penjagaan diri hijabis top to toe no 1 di Malaysia " alright ? Syukran 😘 . 📲 Whatsapp : 013-3088284 (Yasmin) . #LAVAME  #syampuhijabislavame  #syampuhijabisberkualiti  #toptotoeshampoo  #toptotoeshampoolavame  #marulaoil  #aloevera  #pudina  #feedbacklavame  #lavamepenjagaandirihijabis  #rambutkelemumur  #rambutrosak  #rambutkering  #gatalkepala  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutcantik  #penjagaandirihijabistoptotoeno1diMalaysia  #noweveryhijabiscanfeelconfident  #lavamebyejenyasmin  #ejenlavame 
Haii sis-sis hijabis semuaaa 😊 . Alhamdulillah sangat-sangat bila banyak feedback positif yang Allah pinjamkan untuk kami lepas customer gunakan TOP TO TOE SHAMPOO by LAVAME ni. . Antaranya waktu syampu kepala tu, biar dalam 2-3 minit dan bilas. Lepas tu kepala rasa dingin dan freshhhhhhhhh nyaman gitu. . Ada lagi, gatal-gatal kepala tu pon 90% berkurang. Kalau setiap 2 hari syampu dan gatal berkurang tu okey lagi. Ini ada yang 1 minggu tak cuci rambut punnnnn gatal kepala 90% hilang !! . Alhamdulillah syukur. Seronok rasa bila dapat bantu hijabis  macam Kak Min sendiri dan sis-sis semua selesaikan masalah rambutt. . Lepasni takpayah serabut-serabut, berkerut-kerut muka lagi dek gatal kepala waktu berhijab. In shaa Allah syampu LAVAME sedia membantu. Uolls pun boleh lebih aktif dan rasa konfiden tanpa masalah-masalah macam ni lagi kan? 😉 . Ada yang tak sabar nak cuba ke ? Meh roger Kak Min untuk SPECIAL PRICE bagi 700 yang terawal 😊 Ingat LAVAME, ingat tagline "Penjagaan diri hijabis top to toe no 1 di Malaysia "  alright ? Syukran 😘 . 📲 Whatsapp : 013-3088284 (Yasmin) . #LAVAME #syampuhijabislavame #syampuhijabisberkualiti #toptotoeshampoo #toptotoeshampoolavame #marulaoil #aloevera #pudina #feedbacklavame #lavamepenjagaandirihijabis #rambutkelemumur #rambutrosak #rambutkering #gatalkepala #rambutsihat #rambutlembut #rambutcantik #penjagaandirihijabistoptotoeno1diMalaysia #noweveryhijabiscanfeelconfident #lavamebyejenyasmin #ejenlavame
Haii sis-sis hijabis semuaaa 😊 . Alhamdulillah sangat-sangat bila banyak feedback positif yang Allah pinjamkan untuk kami lepas customer gunakan TOP TO TOE SHAMPOO by LAVAME ni. . Antaranya waktu syampu kepala tu, biar dalam 2-3 minit dan bilas. Lepas tu kepala rasa dingin dan freshhhhhhhhh nyaman gitu. . Ada lagi, gatal-gatal kepala tu pon 90% berkurang. Kalau setiap 2 hari syampu dan gatal berkurang tu okey lagi. Ini ada yang 1 minggu tak cuci rambut punnnnn gatal kepala 90% hilang !! . Alhamdulillah syukur. Seronok rasa bila dapat bantu hijabis macam Kak Min sendiri dan sis-sis semua selesaikan masalah rambutt. . Lepasni takpayah serabut-serabut, berkerut-kerut muka lagi dek gatal kepala waktu berhijab. In shaa Allah syampu LAVAME sedia membantu. Uolls pun boleh lebih aktif dan rasa konfiden tanpa masalah-masalah macam ni lagi kan? 😉 . Ada yang tak sabar nak cuba ke ? Meh roger Kak Min untuk SPECIAL PRICE bagi 700 yang terawal 😊 Ingat LAVAME, ingat tagline "Penjagaan diri hijabis top to toe no 1 di Malaysia " alright ? Syukran 😘 . 📲 Whatsapp : 013-3088284 (Yasmin) . #LAVAME  #syampuhijabislavame  #syampuhijabisberkualiti  #toptotoeshampoo  #toptotoeshampoolavame  #marulaoil  #aloevera  #pudina  #feedbacklavame  #lavamepenjagaandirihijabis  #rambutkelemumur  #rambutrosak  #rambutkering  #gatalkepala  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutcantik  #penjagaandirihijabistoptotoeno1diMalaysia  #noweveryhijabiscanfeelconfident  #lavamebyejenyasmin  #ejenlavame 
Ga perlu takut rambut rusak karena di cat ato highlight, pake paket S2 ini ! Christmas dan new year uda over, sebentar lagi bakal imlek. Pasti banyak yg mao cat rambut dan takut rambut kering ato rusak. Ga perlu khawatir lagi skrg ! Yuk pake PAKET HAIR COLOR !! Tidak hanya melindungi rambut dari kerusakan dan kekeringan akibat obat warna, tetapi juga menjaga agar warna tetap bagus ! 1. Shampo GS5 for colorlock ! -memperkuat rambut anda tanpa bikin warna rambut pudar -warna yg di cat akan stay sama dan shiny -rambut akan super lembut, tidak seperti rambut yg biasa di cat kasar dan susah di atur -ultraviolet absorber! 2.yogurt mask Fungsi: -sangat di recommend untuk rambut kusut dan kering -instant conditioning agar rambut lembut dan tidak kusut. -rambut akan terasa lembut dan sehat, gampang untuk disisir -biasa untuk setiap jenis rambut 3.organic repair serum -diformulasikan dengan component organic, micro vitamin dan protein -memiliki fungsi anti-oxidant agar rambut yg diwarna tetap bagus dan stay -mengembalikan moisture/kelembaban yg hilang dari rambut anda untuk mencegah akar bercabang -rambut akan menjadi shinny, lembut dan mudah diurus. -tidak berminyak sama sekali. - To order :  Line : happydaze.id BBM : 7A93FD8D Www.happydazeid.com untuk semua produk yang available di happy daze ! #shampoos2 #shampo #haircareindo #hairproduct #rambutsehat #rambutkering #tipsrambutsehat
Ga perlu takut rambut rusak karena di cat ato highlight, pake paket S2 ini ! Christmas dan new year uda over, sebentar lagi bakal imlek. Pasti banyak yg mao cat rambut dan takut rambut kering ato rusak. Ga perlu khawatir lagi skrg ! Yuk pake PAKET HAIR COLOR !! Tidak hanya melindungi rambut dari kerusakan dan kekeringan akibat obat warna, tetapi juga menjaga agar warna tetap bagus ! 1. Shampo GS5 for colorlock ! -memperkuat rambut anda tanpa bikin warna rambut pudar -warna yg di cat akan stay sama dan shiny -rambut akan super lembut, tidak seperti rambut yg biasa di cat kasar dan susah di atur -ultraviolet absorber! 2.yogurt mask Fungsi: -sangat di recommend untuk rambut kusut dan kering -instant conditioning agar rambut lembut dan tidak kusut. -rambut akan terasa lembut dan sehat, gampang untuk disisir -biasa untuk setiap jenis rambut 3.organic repair serum -diformulasikan dengan component organic, micro vitamin dan protein -memiliki fungsi anti-oxidant agar rambut yg diwarna tetap bagus dan stay -mengembalikan moisture/kelembaban yg hilang dari rambut anda untuk mencegah akar bercabang -rambut akan menjadi shinny, lembut dan mudah diurus. -tidak berminyak sama sekali. - To order : Line : happydaze.id BBM : 7A93FD8D Www.happydazeid.com untuk semua produk yang available di happy daze ! #shampoos2  #shampo  #haircareindo  #hairproduct  #rambutsehat  #rambutkering  #tipsrambutsehat 
NAK BELI SERUM RAMBUT TAKDE DUIT? CARI PRODUK JAGAAN RAMBUT TAPI HARGA MAHAL SANGAT? NAK TAK BELI SERUM RAMBUT BERKUALITI PADA HARGA MAMPU MILIK? . Biar BETIK! Ada ke produk best camni?? 😱😱 . YA! Berita baik!... Produk jagaan rambut terbaik di pasaran. . Kenapa PELO BONITO ni BEST sangat? 😍😍 . ✅Melembut dan melembapkan rambut. ✅ Menyinarkan rambut ✅Rambut lebih mudah di urus ( guna jari pon bole ) 😂 ✅ Elakkan rambut bercabang ✅ Merawat rambut rosak ✅ Melebatkan rambut ( untuk yg ada masalah botak ) (recommended) ✅ Rawat masalah rambut gugur ✅ Melindungi rambut dari sinar UV bahaya ( untuk yang tak bertudung sangat2 recommended ) ✅ Selesaikan masalah kulit kepala gatal ✅ Menghidupkan kembali sel sel kulit kepala yang mati agar berfungsi dan mengeluarkan baby hair . ✅ bau ( terapi ) hilangkan masalah migrain atau sakit kepala . ✅ elakkan masalah rambut berbuah ✅ CEGAH RAMBUT BERUBAH 💋 . BEST kan Pelo Bonito ni? Dah lah wangi, super berbaloi plak tu.. . . . . ======================== BELI CEPAT SEBELUM KEHABISAN STOK. MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT. ======================== >>>> call/whatsapp 017904649 ======================== . So cepat-cepatlah PM akak Syidah. Berbaloi sangat. Fuhhh ======================== . . SHARE dan TAG lah kat kawan-kawan lain yang tengah cari SERUM rambut tu. Kesian kat depa…  #pelobonito #rambutkering #rambutgugur #rambutbercabang #rambutsihat #rambutcantik #serum #rambut #kelemumur #rambutlembut #rambutlurus #rambutlebat #rambutmudahurus #rambutwangi #rambutberminyak #rambutberbau #rambutberbuah
NAK BELI SERUM RAMBUT TAKDE DUIT? CARI PRODUK JAGAAN RAMBUT TAPI HARGA MAHAL SANGAT? NAK TAK BELI SERUM RAMBUT BERKUALITI PADA HARGA MAMPU MILIK? . Biar BETIK! Ada ke produk best camni?? 😱😱 . YA! Berita baik!... Produk jagaan rambut terbaik di pasaran. . Kenapa PELO BONITO ni BEST sangat? 😍😍 . ✅Melembut dan melembapkan rambut. ✅ Menyinarkan rambut ✅Rambut lebih mudah di urus ( guna jari pon bole ) 😂 ✅ Elakkan rambut bercabang ✅ Merawat rambut rosak ✅ Melebatkan rambut ( untuk yg ada masalah botak ) (recommended) ✅ Rawat masalah rambut gugur ✅ Melindungi rambut dari sinar UV bahaya ( untuk yang tak bertudung sangat2 recommended ) ✅ Selesaikan masalah kulit kepala gatal ✅ Menghidupkan kembali sel sel kulit kepala yang mati agar berfungsi dan mengeluarkan baby hair . ✅ bau ( terapi ) hilangkan masalah migrain atau sakit kepala . ✅ elakkan masalah rambut berbuah ✅ CEGAH RAMBUT BERUBAH 💋 . BEST kan Pelo Bonito ni? Dah lah wangi, super berbaloi plak tu.. . . . . ======================== BELI CEPAT SEBELUM KEHABISAN STOK. MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT. ======================== >>>> call/whatsapp 017904649 ======================== . So cepat-cepatlah PM akak Syidah. Berbaloi sangat. Fuhhh ======================== . . SHARE dan TAG lah kat kawan-kawan lain yang tengah cari SERUM rambut tu. Kesian kat depa… #pelobonito  #rambutkering  #rambutgugur  #rambutbercabang  #rambutsihat  #rambutcantik  #serum  #rambut  #kelemumur  #rambutlembut  #rambutlurus  #rambutlebat  #rambutmudahurus  #rambutwangi  #rambutberminyak  #rambutberbau  #rambutberbuah 
👉 Ade masalh keguguran rambut? 👉 Rambut xbanyak? 👉 Risau rambut makin kurang sebelum usia? 👉 Nak rambut tumbuh cantik sihat dan berseri? 👉 Rase cam nk try berjambang pulak? 👉 Nak bulu kening ala2 sinchan tanpa bazir duit beli eyebrow byk2 kali yg mahal2 tuu? 👉 Xnak la pakai minyak kelapa busuk......huhu 🆗 klo ada produk yang menggunakan bahan semulajad tapi xbusuk.... 👌nak yang wangiiii selesaaa............. 👉MASIH TERCARI-CARI PRODUK LEBATKAN RAMBUT YANG 💯HALAL TANPA BAHAN KIMIA? 👍👉KAMI ADA JALAN PENYELESAIANNYA............ ✔PRODUK KELUARAN SENDIRI DIJAMIN 💯 BAHAN SEMULAJADI..... ❌TIADA PENGAWET TIADA BAHAN KIMIA..... 📱WhatApps 0175442057 ☎ 0175442057 ☎ 0175442057 💗InsyAllah kami cuba bantu menyelesaikan masalah anda💗 📩postage rm7 untuk semenanjung malaysia📩  #hairtonic #minyakrambut #murah #sayajual #sitiawan #manjung #lumut #perak #rambutgugur #lebatkanrambut #rambut #kening #rambutkering
👉 Ade masalh keguguran rambut? 👉 Rambut xbanyak? 👉 Risau rambut makin kurang sebelum usia? 👉 Nak rambut tumbuh cantik sihat dan berseri? 👉 Rase cam nk try berjambang pulak? 👉 Nak bulu kening ala2 sinchan tanpa bazir duit beli eyebrow byk2 kali yg mahal2 tuu? 👉 Xnak la pakai minyak kelapa busuk......huhu 🆗 klo ada produk yang menggunakan bahan semulajad tapi xbusuk.... 👌nak yang wangiiii selesaaa............. 👉MASIH TERCARI-CARI PRODUK LEBATKAN RAMBUT YANG 💯HALAL TANPA BAHAN KIMIA? 👍👉KAMI ADA JALAN PENYELESAIANNYA............ ✔PRODUK KELUARAN SENDIRI DIJAMIN 💯 BAHAN SEMULAJADI..... ❌TIADA PENGAWET TIADA BAHAN KIMIA..... 📱WhatApps 0175442057 ☎ 0175442057 ☎ 0175442057 💗InsyAllah kami cuba bantu menyelesaikan masalah anda💗 📩postage rm7 untuk semenanjung malaysia📩 #hairtonic  #minyakrambut  #murah  #sayajual  #sitiawan  #manjung  #lumut  #perak  #rambutgugur  #lebatkanrambut  #rambut  #kening  #rambutkering 
KORANG YANG ADA MASALAH KAT BAWAH NI MESTI CUBA PRINCESSS⤵ . . . . . 🌂Rambut berbau busuk & kepam 🌂Rambut cepat sangat berpeluh .. Euww 🌂Rambut berkelemumur .. Uwekk 🌂Kulit kepala berminyak 🌂Rambut bercabang 🌂Rambut kasar dan tidak terurus 🌂Rambut mudah gugur . 100% Organik & Tiada Bahan Kimia Terlarang. Selamat digunakan . Tidak Melekit Tidak Berminyak . Nak Dapat Mana? 📲0139659331
KORANG YANG ADA MASALAH KAT BAWAH NI MESTI CUBA PRINCESSS⤵ . . . . . 🌂Rambut berbau busuk & kepam 🌂Rambut cepat sangat berpeluh .. Euww 🌂Rambut berkelemumur .. Uwekk 🌂Kulit kepala berminyak 🌂Rambut bercabang 🌂Rambut kasar dan tidak terurus 🌂Rambut mudah gugur . 100% Organik & Tiada Bahan Kimia Terlarang. Selamat digunakan . Tidak Melekit Tidak Berminyak . Nak Dapat Mana? 📲0139659331
Haii sis-sis hijabis semuaaa 😊 . Alhamdulillah sangat-sangat bila banyak feedback positif yang Allah pinjamkan untuk kami lepas customer gunakan TOP TO TOE SHAMPOO by LAVAME ni. . Antaranya waktu syampu kepala tu, biar dalam 2-3 minit dan bilas. Lepas tu kepala rasa dingin dan freshhhhhhhhh nyaman gitu. . Ada lagi, gatal-gatal kepala tu pon 90% berkurang. Kalau setiap 2 hari syampu dan gatal berkurang tu okey lagi. Ini ada yang 1 minggu tak cuci rambut punnnnn gatal kepala 90% hilang !! . Alhamdulillah syukur. Seronok rasa bila dapat bantu hijabis  macam Kak Min sendiri dan sis-sis semua selesaikan masalah rambutt. . Lepasni takpayah serabut-serabut, berkerut-kerut muka lagi dek gatal kepala waktu berhijab. In shaa Allah syampu LAVAME sedia membantu. Uolls pun boleh lebih aktif dan rasa konfiden tanpa masalah-masalah macam ni lagi kan? 😉 . Ada yang tak sabar nak cuba ke ? Meh roger Kak Min untuk SPECIAL PRICE bagi 700 yang terawal 😊 Ingat LAVAME, ingat tagline "Penjagaan diri hijabis top to toe no 1 di Malaysia "  alright ? Syukran 😘 . 📲 Whatsapp : 013-3088284 (Yasmin) . #LAVAME #syampuhijabislavame #syampuhijabisberkualiti #toptotoeshampoo #toptotoeshampoolavame #marulaoil #aloevera #pudina #feedbacklavame #lavamepenjagaandirihijabis #rambutkelemumur #rambutrosak #rambutkering #gatalkepala #rambutsihat #rambutlembut #rambutcantik #penjagaandirihijabistoptotoeno1diMalaysia #noweveryhijabiscanfeelconfident #lavamebyejenyasmin #ejenlavame
Haii sis-sis hijabis semuaaa 😊 . Alhamdulillah sangat-sangat bila banyak feedback positif yang Allah pinjamkan untuk kami lepas customer gunakan TOP TO TOE SHAMPOO by LAVAME ni. . Antaranya waktu syampu kepala tu, biar dalam 2-3 minit dan bilas. Lepas tu kepala rasa dingin dan freshhhhhhhhh nyaman gitu. . Ada lagi, gatal-gatal kepala tu pon 90% berkurang. Kalau setiap 2 hari syampu dan gatal berkurang tu okey lagi. Ini ada yang 1 minggu tak cuci rambut punnnnn gatal kepala 90% hilang !! . Alhamdulillah syukur. Seronok rasa bila dapat bantu hijabis macam Kak Min sendiri dan sis-sis semua selesaikan masalah rambutt. . Lepasni takpayah serabut-serabut, berkerut-kerut muka lagi dek gatal kepala waktu berhijab. In shaa Allah syampu LAVAME sedia membantu. Uolls pun boleh lebih aktif dan rasa konfiden tanpa masalah-masalah macam ni lagi kan? 😉 . Ada yang tak sabar nak cuba ke ? Meh roger Kak Min untuk SPECIAL PRICE bagi 700 yang terawal 😊 Ingat LAVAME, ingat tagline "Penjagaan diri hijabis top to toe no 1 di Malaysia " alright ? Syukran 😘 . 📲 Whatsapp : 013-3088284 (Yasmin) . #LAVAME  #syampuhijabislavame  #syampuhijabisberkualiti  #toptotoeshampoo  #toptotoeshampoolavame  #marulaoil  #aloevera  #pudina  #feedbacklavame  #lavamepenjagaandirihijabis  #rambutkelemumur  #rambutrosak  #rambutkering  #gatalkepala  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutcantik  #penjagaandirihijabistoptotoeno1diMalaysia  #noweveryhijabiscanfeelconfident  #lavamebyejenyasmin  #ejenlavame 
Ini favoritkuuuu! 💝 .  Rambut rontok berkurang, rambut jadi lembut dan kepala serasa ringan dari beban pikiran #eeaa .  Dan wanginya lamaaaaaaaaa banget! .  Bagus buat hijabers yg sering tertutup rambutnya! Bagus juga buat kamu yg suka warnain rambut! .  SCALP MASSAGE AND HAIR TREATMENT JAFRA 💕 . BBM 7C459EFF . WA 08121737176 . #jafrapasuruan#jafrapasuruankota#scalpmassageandhairtreatment #jafra #hairspa #haircare #hairtreatment #testimoni #jafraindonesi #rambutrontok #rambutkering #rambutpatah #rambutbercabang
Ini favoritkuuuu! 💝 . Rambut rontok berkurang, rambut jadi lembut dan kepala serasa ringan dari beban pikiran #eeaa  . Dan wanginya lamaaaaaaaaa banget! . Bagus buat hijabers yg sering tertutup rambutnya! Bagus juga buat kamu yg suka warnain rambut! . SCALP MASSAGE AND HAIR TREATMENT JAFRA 💕 . BBM 7C459EFF . WA 08121737176 . #jafrapasuruan #jafrapasuruankota #scalpmassageandhairtreatment  #jafra  #hairspa  #haircare  #hairtreatment  #testimoni  #jafraindonesi  #rambutrontok  #rambutkering  #rambutpatah  #rambutbercabang 
✨PAPAYA PERFECT HAIR✨  Uolss patut ada syampu ni kalau nak atasi masalah rambut gugur uolss. 😍  Kenapa ❓  Sebab syampu ni ada banyak kelebihan dia tau. ❤Ada notifikasi KKM ❤LULUS ujian makmal ❤Terbukti NATURAL ❤BEBAS merkuri ❤BEBAS heavy metal ❤BEBAS mikrob ❤Bahan mentah BERKUALITI TINGGI ❤TANPA pewarna tiruan & tambahan ❤TANPA bahan pengawet ❤Dihasilkan di kilang bertaraf GMP ❤Buatan MALAYSIA ❤HALAL ❤JIMAT ❤Boleh guna seisi KELUARGA ❤TAHAN LAMA  Banyaknya kelebihan? MUST HAVE ni❗ 📲Whatsapp 013 592 2814 kalau nak cuba syampu awesome ni!  #wrempire #wrempireterengganu #agenterengganu #pph #papayaperfecthair #syampubetik #rambutgugur #rambutlembut #rambutkusut #rambutkering #kelemumur #botak #kutu #rambutberminyak #rambutberbau #sayajual #sayajualpph  #sayajualsyampu #instashoponlinemalaysia #onlineshopmurah #onlineshopmalaysia #bazarpaknil #villagepeople #WRnaturalproducts #freechemical #luluskkm #WRnaturalhaircare #7harimencintaiku #isterituanihsan #lofattah
✨PAPAYA PERFECT HAIR✨ Uolss patut ada syampu ni kalau nak atasi masalah rambut gugur uolss. 😍 Kenapa ❓ Sebab syampu ni ada banyak kelebihan dia tau. ❤Ada notifikasi KKM ❤LULUS ujian makmal ❤Terbukti NATURAL ❤BEBAS merkuri ❤BEBAS heavy metal ❤BEBAS mikrob ❤Bahan mentah BERKUALITI TINGGI ❤TANPA pewarna tiruan & tambahan ❤TANPA bahan pengawet ❤Dihasilkan di kilang bertaraf GMP ❤Buatan MALAYSIA ❤HALAL ❤JIMAT ❤Boleh guna seisi KELUARGA ❤TAHAN LAMA Banyaknya kelebihan? MUST HAVE ni❗ 📲Whatsapp 013 592 2814 kalau nak cuba syampu awesome ni! #wrempire  #wrempireterengganu  #agenterengganu  #pph  #papayaperfecthair  #syampubetik  #rambutgugur  #rambutlembut  #rambutkusut  #rambutkering  #kelemumur  #botak  #kutu  #rambutberminyak  #rambutberbau  #sayajual  #sayajualpph  #sayajualsyampu  #instashoponlinemalaysia  #onlineshopmurah  #onlineshopmalaysia  #bazarpaknil  #villagepeople  #WRnaturalproducts  #freechemical  #luluskkm  #WRnaturalhaircare  #7harimencintaiku  #isterituanihsan  #lofattah 
✨PAPAYA PERFECT HAIR✨  Uolss patut ada syampu ni kalau nak atasi masalah rambut gugur uolss. 😍  Kenapa ❓  Sebab syampu ni ada banyak kelebihan dia tau. ❤Ada notifikasi KKM ❤LULUS ujian makmal ❤Terbukti NATURAL ❤BEBAS merkuri ❤BEBAS heavy metal ❤BEBAS mikrob ❤Bahan mentah BERKUALITI TINGGI ❤TANPA pewarna tiruan & tambahan ❤TANPA bahan pengawet ❤Dihasilkan di kilang bertaraf GMP ❤Buatan MALAYSIA ❤HALAL ❤JIMAT ❤Boleh guna seisi KELUARGA ❤TAHAN LAMA  Banyaknya kelebihan? MUST HAVE ni❗ 📲Whatsapp 013 592 2814 kalau nak cuba syampu awesome ni!  #wrempire #wrempireterengganu #agenterengganu #pph #papayaperfecthair #syampubetik #rambutgugur #rambutlembut #rambutkusut #rambutkering #kelemumur #botak #kutu #rambutberminyak #rambutberbau #sayajual #sayajualpph  #sayajualsyampu #instashoponlinemalaysia #onlineshopmurah #onlineshopmalaysia #bazarpaknil #villagepeople #WRnaturalproducts #freechemical #luluskkm #WRnaturalhaircare #7harimencintaiku #isterituanihsan #lofattah
✨PAPAYA PERFECT HAIR✨ Uolss patut ada syampu ni kalau nak atasi masalah rambut gugur uolss. 😍 Kenapa ❓ Sebab syampu ni ada banyak kelebihan dia tau. ❤Ada notifikasi KKM ❤LULUS ujian makmal ❤Terbukti NATURAL ❤BEBAS merkuri ❤BEBAS heavy metal ❤BEBAS mikrob ❤Bahan mentah BERKUALITI TINGGI ❤TANPA pewarna tiruan & tambahan ❤TANPA bahan pengawet ❤Dihasilkan di kilang bertaraf GMP ❤Buatan MALAYSIA ❤HALAL ❤JIMAT ❤Boleh guna seisi KELUARGA ❤TAHAN LAMA Banyaknya kelebihan? MUST HAVE ni❗ 📲Whatsapp 013 592 2814 kalau nak cuba syampu awesome ni! #wrempire  #wrempireterengganu  #agenterengganu  #pph  #papayaperfecthair  #syampubetik  #rambutgugur  #rambutlembut  #rambutkusut  #rambutkering  #kelemumur  #botak  #kutu  #rambutberminyak  #rambutberbau  #sayajual  #sayajualpph  #sayajualsyampu  #instashoponlinemalaysia  #onlineshopmurah  #onlineshopmalaysia  #bazarpaknil  #villagepeople  #WRnaturalproducts  #freechemical  #luluskkm  #WRnaturalhaircare  #7harimencintaiku  #isterituanihsan  #lofattah 
✨PAPAYA PERFECT HAIR✨  Uolss patut ada syampu ni kalau nak atasi masalah rambut gugur uolss. 😍  Kenapa ❓  Sebab syampu ni ada banyak kelebihan dia tau. ❤Ada notifikasi KKM ❤LULUS ujian makmal ❤Terbukti NATURAL ❤BEBAS merkuri ❤BEBAS heavy metal ❤BEBAS mikrob ❤Bahan mentah BERKUALITI TINGGI ❤TANPA pewarna tiruan & tambahan ❤TANPA bahan pengawet ❤Dihasilkan di kilang bertaraf GMP ❤Buatan MALAYSIA ❤HALAL ❤JIMAT ❤Boleh guna seisi KELUARGA ❤TAHAN LAMA  Banyaknya kelebihan? MUST HAVE ni❗ 📲Whatsapp 013 592 2814 kalau nak cuba syampu awesome ni!  #wrempire #wrempireterengganu #agenterengganu #pph #papayaperfecthair #syampubetik #rambutgugur #rambutlembut #rambutkusut #rambutkering #kelemumur #botak #kutu #rambutberminyak #rambutberbau #sayajual #sayajualpph  #sayajualsyampu #instashoponlinemalaysia #onlineshopmurah #onlineshopmalaysia #bazarpaknil #villagepeople #WRnaturalproducts #freechemical #luluskkm #WRnaturalhaircare #7harimencintaiku #isterituanihsan #lofattah
✨PAPAYA PERFECT HAIR✨ Uolss patut ada syampu ni kalau nak atasi masalah rambut gugur uolss. 😍 Kenapa ❓ Sebab syampu ni ada banyak kelebihan dia tau. ❤Ada notifikasi KKM ❤LULUS ujian makmal ❤Terbukti NATURAL ❤BEBAS merkuri ❤BEBAS heavy metal ❤BEBAS mikrob ❤Bahan mentah BERKUALITI TINGGI ❤TANPA pewarna tiruan & tambahan ❤TANPA bahan pengawet ❤Dihasilkan di kilang bertaraf GMP ❤Buatan MALAYSIA ❤HALAL ❤JIMAT ❤Boleh guna seisi KELUARGA ❤TAHAN LAMA Banyaknya kelebihan? MUST HAVE ni❗ 📲Whatsapp 013 592 2814 kalau nak cuba syampu awesome ni! #wrempire  #wrempireterengganu  #agenterengganu  #pph  #papayaperfecthair  #syampubetik  #rambutgugur  #rambutlembut  #rambutkusut  #rambutkering  #kelemumur  #botak  #kutu  #rambutberminyak  #rambutberbau  #sayajual  #sayajualpph  #sayajualsyampu  #instashoponlinemalaysia  #onlineshopmurah  #onlineshopmalaysia  #bazarpaknil  #villagepeople  #WRnaturalproducts  #freechemical  #luluskkm  #WRnaturalhaircare  #7harimencintaiku  #isterituanihsan  #lofattah 
#Repost @sol.igshop with @repostapp ・・・ #HUNAaloeveragel . Head to toe. #parut #jerawat  #kulitkering #moisturiser #rambutkering .  Dari daun lidah buaya yg sebenar, bukan sintetik tau. Lulus KkM dan KKB (Brunei). . Wasap ciksol 019 3654022 . Set ni RM70/RM75 (SM/SS) FREE POSTAGE! . #sayajual #ciksoljual #TEAMHUNA #hunaagent #hunaagentbangi #hunaagentkl #aloevera #aloeveragel
HAIR TREATMENT SERUM MIST ✔100% organic, natural ✔100% plant extract ✔DOCTOR's FORMULA  Flavour 👉 Berry Mint  Fungsi 👇 ➡Mengatasi rambut rosak, kering, kasar, menggerbang &bercabang ➡Menyegarkan rambut & kulit kepala ➡Mengawal keguguran rambut ➡Melebatkan rambut ➡Menyuburkan rambut ➡Rambut lebih sihat, lebat, lembut serta bersinar ➡Mengawal minyak berlebihan pada rambut & kulit kepala ➡Menghilangkan kelemumur ➡Menghilangkan bau busuk rambut & kulit kepala akibat / berpeluh  Cara penggunaan: 👉Sembur pada rambut & kulit kepala selepas shampu 👉Sembur & urut pada akar rambut & kulit kepala 👉Boleh dijadikan hair mist semasa rambut kering & digunakan bila2 masa. 👉Sembur pada rambut & kulit kepala sebelum memakai hijab/ tudung  Harga: RM30.00 | 60ml Postage: RM8 ss, RM11 ss  Whatsapp: 013 340 7637 #hardaliz #hardalizbyleeza #mykioskonline #leezakioskonline #tapakniaga #carbootsaletamanmelawati #selfpickupukayperdana #poslajuseluruh  #hairtreatmentserummist #hairtreatment #serum #berrymintflavour #organic #natural #merawatkerosakanrambut #kelimumur #kulitkepala #hairmist #rambutkering #rambutgugur #treatment
HAIR TREATMENT SERUM MIST ✔100% organic, natural ✔100% plant extract ✔DOCTOR's FORMULA Flavour 👉 Berry Mint Fungsi 👇 ➡Mengatasi rambut rosak, kering, kasar, menggerbang &bercabang ➡Menyegarkan rambut & kulit kepala ➡Mengawal keguguran rambut ➡Melebatkan rambut ➡Menyuburkan rambut ➡Rambut lebih sihat, lebat, lembut serta bersinar ➡Mengawal minyak berlebihan pada rambut & kulit kepala ➡Menghilangkan kelemumur ➡Menghilangkan bau busuk rambut & kulit kepala akibat / berpeluh Cara penggunaan: 👉Sembur pada rambut & kulit kepala selepas shampu 👉Sembur & urut pada akar rambut & kulit kepala 👉Boleh dijadikan hair mist semasa rambut kering & digunakan bila2 masa. 👉Sembur pada rambut & kulit kepala sebelum memakai hijab/ tudung Harga: RM30.00 | 60ml Postage: RM8 ss, RM11 ss Whatsapp: 013 340 7637 #hardaliz  #hardalizbyleeza  #mykioskonline  #leezakioskonline  #tapakniaga  #carbootsaletamanmelawati  #selfpickupukayperdana  #poslajuseluruh  #hairtreatmentserummist  #hairtreatment  #serum  #berrymintflavour  #organic  #natural  #merawatkerosakanrambut  #kelimumur  #kulitkepala  #hairmist  #rambutkering  #rambutgugur  #treatment 
HAIR TREATMENT SERUM MIST ✔100% organic, natural ✔100% plant extract ✔DOCTOR's FORMULA  Flavour 👉 Berry Mint  Fungsi 👇 ➡Mengatasi rambut rosak, kering, kasar, menggerbang &bercabang ➡Menyegarkan rambut & kulit kepala ➡Mengawal keguguran rambut ➡Melebatkan rambut ➡Menyuburkan rambut ➡Rambut lebih sihat, lebat, lembut serta bersinar ➡Mengawal minyak berlebihan pada rambut & kulit kepala ➡Menghilangkan kelemumur ➡Menghilangkan bau busuk rambut & kulit kepala akibat / berpeluh  Cara penggunaan: 👉Sembur pada rambut & kulit kepala selepas shampu 👉Sembur & urut pada akar rambut & kulit kepala 👉Boleh dijadikan hair mist semasa rambut kering & digunakan bila2 masa. 👉Sembur pada rambut & kulit kepala sebelum memakai hijab/ tudung  Harga: RM30.00 | 60ml Postage: RM8 ss, RM11 ss  Whatsapp: 013 340 7637 #hardaliz #hardalizbyleeza #mykioskonline #leezakioskonline #tapakniaga #carbootsaletamanmelawati #selfpickupukayperdana #poslajuseluruh  #hairtreatmentserummist #hairtreatment #serum #berrymintflavour #organic #natural #merawatkerosakanrambut #kelimumur #kulitkepala #hairmist #rambutkering #rambutgugur #treatment
HAIR TREATMENT SERUM MIST ✔100% organic, natural ✔100% plant extract ✔DOCTOR's FORMULA Flavour 👉 Berry Mint Fungsi 👇 ➡Mengatasi rambut rosak, kering, kasar, menggerbang &bercabang ➡Menyegarkan rambut & kulit kepala ➡Mengawal keguguran rambut ➡Melebatkan rambut ➡Menyuburkan rambut ➡Rambut lebih sihat, lebat, lembut serta bersinar ➡Mengawal minyak berlebihan pada rambut & kulit kepala ➡Menghilangkan kelemumur ➡Menghilangkan bau busuk rambut & kulit kepala akibat / berpeluh Cara penggunaan: 👉Sembur pada rambut & kulit kepala selepas shampu 👉Sembur & urut pada akar rambut & kulit kepala 👉Boleh dijadikan hair mist semasa rambut kering & digunakan bila2 masa. 👉Sembur pada rambut & kulit kepala sebelum memakai hijab/ tudung Harga: RM30.00 | 60ml Postage: RM8 ss, RM11 ss Whatsapp: 013 340 7637 #hardaliz  #hardalizbyleeza  #mykioskonline  #leezakioskonline  #tapakniaga  #carbootsaletamanmelawati  #selfpickupukayperdana  #poslajuseluruh  #hairtreatmentserummist  #hairtreatment  #serum  #berrymintflavour  #organic  #natural  #merawatkerosakanrambut  #kelimumur  #kulitkepala  #hairmist  #rambutkering  #rambutgugur  #treatment 
Haii sis-sis hijabis semuaaa 😊 . Alhamdulillah sangat-sangat bila banyak feedback positif yang Allah pinjamkan untuk kami lepas customer gunakan TOP TO TOE SHAMPOO by LAVAME ni. . Antaranya waktu syampu kepala tu, biar dalam 2-3 minit dan bilas. Lepas tu kepala rasa dingin dan freshhhhhhhhh nyaman gitu. . Ada lagi, gatal-gatal kepala tu pon 90% berkurang. Kalau setiap 2 hari syampu dan gatal berkurang tu okey lagi. Ini ada yang 1 minggu tak cuci rambut punnnnn gatal kepala 90% hilang !! . Alhamdulillah syukur. Seronok rasa bila dapat bantu hijabis  macam Kak Min sendiri dan sis-sis semua selesaikan masalah rambutt. . Lepasni takpayah serabut-serabut, berkerut-kerut muka lagi dek gatal kepala waktu berhijab. In shaa Allah syampu LAVAME sedia membantu. Uolls pun boleh lebih aktif dan rasa konfiden tanpa masalah-masalah macam ni lagi kan? 😉 . Ada yang tak sabar nak cuba ke ? Meh roger Kak Min untuk SPECIAL PRICE bagi 700 yang terawal 😊 Ingat LAVAME, ingat tagline "Penjagaan diri hijabis top to toe no 1 di Malaysia "  alright ? Syukran 😘 . 📲 Whatsapp : 013-3088284 (Yasmin) . #LAVAME #syampuhijabislavame #syampuhijabisberkualiti #toptotoeshampoo #toptotoeshampoolavame #marulaoil #aloevera #pudina #feedbacklavame #lavamepenjagaandirihijabis #rambutkelemumur #rambutrosak #rambutkering #gatalkepala #rambutsihat #rambutlembut #rambutcantik #penjagaandirihijabistoptotoeno1diMalaysia #noweveryhijabiscanfeelconfident #lavamebyejenyasmin #ejenlavame
Haii sis-sis hijabis semuaaa 😊 . Alhamdulillah sangat-sangat bila banyak feedback positif yang Allah pinjamkan untuk kami lepas customer gunakan TOP TO TOE SHAMPOO by LAVAME ni. . Antaranya waktu syampu kepala tu, biar dalam 2-3 minit dan bilas. Lepas tu kepala rasa dingin dan freshhhhhhhhh nyaman gitu. . Ada lagi, gatal-gatal kepala tu pon 90% berkurang. Kalau setiap 2 hari syampu dan gatal berkurang tu okey lagi. Ini ada yang 1 minggu tak cuci rambut punnnnn gatal kepala 90% hilang !! . Alhamdulillah syukur. Seronok rasa bila dapat bantu hijabis macam Kak Min sendiri dan sis-sis semua selesaikan masalah rambutt. . Lepasni takpayah serabut-serabut, berkerut-kerut muka lagi dek gatal kepala waktu berhijab. In shaa Allah syampu LAVAME sedia membantu. Uolls pun boleh lebih aktif dan rasa konfiden tanpa masalah-masalah macam ni lagi kan? 😉 . Ada yang tak sabar nak cuba ke ? Meh roger Kak Min untuk SPECIAL PRICE bagi 700 yang terawal 😊 Ingat LAVAME, ingat tagline "Penjagaan diri hijabis top to toe no 1 di Malaysia " alright ? Syukran 😘 . 📲 Whatsapp : 013-3088284 (Yasmin) . #LAVAME  #syampuhijabislavame  #syampuhijabisberkualiti  #toptotoeshampoo  #toptotoeshampoolavame  #marulaoil  #aloevera  #pudina  #feedbacklavame  #lavamepenjagaandirihijabis  #rambutkelemumur  #rambutrosak  #rambutkering  #gatalkepala  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutcantik  #penjagaandirihijabistoptotoeno1diMalaysia  #noweveryhijabiscanfeelconfident  #lavamebyejenyasmin  #ejenlavame 
Fungsi serum vitamin Rambut  1-Melembut dan melembapkan rambut. 2- Menyinarkan rambut  3- Rambut lebih mudah di urus ( guna jari pon bole ) 😂  4- Elakkan rambut bercabang 5- Merawat rambut rosak 6- Melebatkan rambut ( untuk yg ada masalah botak ) (recommended) (rambut kuad gugur )  7- Rawat masalah rambut gugur  8- Melindungi rambut dari sinar UV bahaya ( untuk yang tak bertudung sangat2 recommended )  9- Selesaikan masalah kulit kepala gatal  10- Menghidupkan kembali sel sel kulit kepala yang mati agar berfungsi dan mengeluarkan baby hair .  11- bau ( terapi ) hilangkan masalah migrain atau sakit kepala .  12- elakkan masalah rambut berbuah .  13 - CEGAH RAMBUT BERUBAH 💋  Berminat sila wasap 0179046492 or just drop fone no....nanti kak syidah wasap u all okey..😊 #pelobonito #rambutkering #rambutgugur #rambutbercabang #rambutsihat #rambutcantik #serum #rambut #kelemumur #rambutlembut #rambutlurus #rambutlebat #rambutmudahurus #rambutwangi #rambutberminyak #rambutberbau #rambutberbuah
Fungsi serum vitamin Rambut 1-Melembut dan melembapkan rambut. 2- Menyinarkan rambut 3- Rambut lebih mudah di urus ( guna jari pon bole ) 😂 4- Elakkan rambut bercabang 5- Merawat rambut rosak 6- Melebatkan rambut ( untuk yg ada masalah botak ) (recommended) (rambut kuad gugur ) 7- Rawat masalah rambut gugur 8- Melindungi rambut dari sinar UV bahaya ( untuk yang tak bertudung sangat2 recommended ) 9- Selesaikan masalah kulit kepala gatal 10- Menghidupkan kembali sel sel kulit kepala yang mati agar berfungsi dan mengeluarkan baby hair . 11- bau ( terapi ) hilangkan masalah migrain atau sakit kepala . 12- elakkan masalah rambut berbuah . 13 - CEGAH RAMBUT BERUBAH 💋 Berminat sila wasap 0179046492 or just drop fone no....nanti kak syidah wasap u all okey..😊 #pelobonito  #rambutkering  #rambutgugur  #rambutbercabang  #rambutsihat  #rambutcantik  #serum  #rambut  #kelemumur  #rambutlembut  #rambutlurus  #rambutlebat  #rambutmudahurus  #rambutwangi  #rambutberminyak  #rambutberbau  #rambutberbuah 
NAK BELI SERUM RAMBUT TAKDE DUIT? CARI PRODUK JAGAAN RAMBUT TAPI HARGA MAHAL SANGAT? NAK TAK BELI SERUM RAMBUT BERKUALITI PADA HARGA MAMPU MILIK? . Biar BETIK! Ada ke produk best camni?? 😱😱 . YA! Berita baik!... Produk jagaan rambut terbaik di pasaran. . Kenapa PELO BONITO ni BEST sangat? 😍😍 . ✅Melembut dan melembapkan rambut. ✅ Menyinarkan rambut ✅Rambut lebih mudah di urus ( guna jari pon bole ) 😂 ✅ Elakkan rambut bercabang ✅ Merawat rambut rosak ✅ Melebatkan rambut ( untuk yg ada masalah botak ) (recommended) ✅ Rawat masalah rambut gugur ✅ Melindungi rambut dari sinar UV bahaya ( untuk yang tak bertudung sangat2 recommended ) ✅ Selesaikan masalah kulit kepala gatal ✅ Menghidupkan kembali sel sel kulit kepala yang mati agar berfungsi dan mengeluarkan baby hair . ✅ bau ( terapi ) hilangkan masalah migrain atau sakit kepala . ✅ elakkan masalah rambut berbuah ✅ CEGAH RAMBUT BERUBAH 💋 . BEST kan Pelo Bonito ni? Dah lah wangi, super berbaloi plak tu.. . . . . ======================== BELI CEPAT SEBELUM KEHABISAN STOK. MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT. ======================== >>>> call/whatsapp 017904649 ======================== . So cepat-cepatlah PM akak Syidah. Berbaloi sangat. Fuhhh ======================== . . SHARE dan TAG lah kat kawan-kawan lain yang tengah cari SERUM rambut tu. Kesian kat depa…  #pelobonito #rambutkering #rambutgugur #rambutbercabang #rambutsihat #rambutcantik #serum #rambut #kelemumur #rambutlembut #rambutlurus #rambutlebat #rambutmudahurus #rambutwangi #rambutberminyak #rambutberbau #rambutberbuah
NAK BELI SERUM RAMBUT TAKDE DUIT? CARI PRODUK JAGAAN RAMBUT TAPI HARGA MAHAL SANGAT? NAK TAK BELI SERUM RAMBUT BERKUALITI PADA HARGA MAMPU MILIK? . Biar BETIK! Ada ke produk best camni?? 😱😱 . YA! Berita baik!... Produk jagaan rambut terbaik di pasaran. . Kenapa PELO BONITO ni BEST sangat? 😍😍 . ✅Melembut dan melembapkan rambut. ✅ Menyinarkan rambut ✅Rambut lebih mudah di urus ( guna jari pon bole ) 😂 ✅ Elakkan rambut bercabang ✅ Merawat rambut rosak ✅ Melebatkan rambut ( untuk yg ada masalah botak ) (recommended) ✅ Rawat masalah rambut gugur ✅ Melindungi rambut dari sinar UV bahaya ( untuk yang tak bertudung sangat2 recommended ) ✅ Selesaikan masalah kulit kepala gatal ✅ Menghidupkan kembali sel sel kulit kepala yang mati agar berfungsi dan mengeluarkan baby hair . ✅ bau ( terapi ) hilangkan masalah migrain atau sakit kepala . ✅ elakkan masalah rambut berbuah ✅ CEGAH RAMBUT BERUBAH 💋 . BEST kan Pelo Bonito ni? Dah lah wangi, super berbaloi plak tu.. . . . . ======================== BELI CEPAT SEBELUM KEHABISAN STOK. MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT. ======================== >>>> call/whatsapp 017904649 ======================== . So cepat-cepatlah PM akak Syidah. Berbaloi sangat. Fuhhh ======================== . . SHARE dan TAG lah kat kawan-kawan lain yang tengah cari SERUM rambut tu. Kesian kat depa… #pelobonito  #rambutkering  #rambutgugur  #rambutbercabang  #rambutsihat  #rambutcantik  #serum  #rambut  #kelemumur  #rambutlembut  #rambutlurus  #rambutlebat  #rambutmudahurus  #rambutwangi  #rambutberminyak  #rambutberbau  #rambutberbuah 
1 jam menunggu mu sama dengan  60 menit aku membuang waktuku #sundaymorning #belang #item #bongsor #sipit #rambutkering #pingping #betisageng #jerawat #kacamata #matakecil #kumistipis #black #buabu #panceg
Orang tanya kenapa Pelo Bonito ?? Pelo bonito tu maksdnya rambut cantik ambik nama dia dari bahasa spanish Pretty Hair ( PELO BONITO )  Sebelom letak nama ni banyak uji kaji buat , tambah2 lah dekat diri  sendiri, mana tak nya rambut gugur satu gengam setiap hari okay ! Kulit kepala gatal .. rasa nak kikis guna mesin kukuq nyoq wei.. haa.. sumpah memang bersaliji bila main2 rambut.. hilang confident nak free hair . 🙊 ade bagusnya kikiki. Tapi tula bila duduk rumah kita mesti nak biar rambut kita kepuk2 kan.. so cari punya cari formula alhamdulilah dapp kena dengan kulit kepala yang kering kalau garu bersalji ni.. rambut tak kate ahh kering.. bercabang .. setiap pagi bangun tengok bantal nokksss penuhh 😩😩 malu weii !  Alhamdulilah dah jumpa jalan penyelesaiannya , jadi nak share dengan uols supaya uols pon tak down n jangan risau semua orang hadapi masalah yang sama.. ada yang usaha nak betulkan atau pon biar je jadi debu bebal 😂  Warna di beri lavender purple .. bau terapi untuk orang yanga ada masalah pening kepala time kerja smua .  So korang nak support ke tak produk local ni ?? Wlaaupon local dia akan tawan hati abang2 uols tau tambah2 yang suke main2 dgn rambut tu ehem 🙊  #pelobonito #rambutkering #rambutgugur #rambutbercabang #rambutsihat #rambutcantik #serum #rambut #kelemumur #rambutlembut #rambutlurus #rambutlebat #rambutmudahurus #rambutwangi #rambutberminyak #rambutberbau #rambutberbuah
Orang tanya kenapa Pelo Bonito ?? Pelo bonito tu maksdnya rambut cantik ambik nama dia dari bahasa spanish Pretty Hair ( PELO BONITO ) Sebelom letak nama ni banyak uji kaji buat , tambah2 lah dekat diri sendiri, mana tak nya rambut gugur satu gengam setiap hari okay ! Kulit kepala gatal .. rasa nak kikis guna mesin kukuq nyoq wei.. haa.. sumpah memang bersaliji bila main2 rambut.. hilang confident nak free hair . 🙊 ade bagusnya kikiki. Tapi tula bila duduk rumah kita mesti nak biar rambut kita kepuk2 kan.. so cari punya cari formula alhamdulilah dapp kena dengan kulit kepala yang kering kalau garu bersalji ni.. rambut tak kate ahh kering.. bercabang .. setiap pagi bangun tengok bantal nokksss penuhh 😩😩 malu weii ! Alhamdulilah dah jumpa jalan penyelesaiannya , jadi nak share dengan uols supaya uols pon tak down n jangan risau semua orang hadapi masalah yang sama.. ada yang usaha nak betulkan atau pon biar je jadi debu bebal 😂 Warna di beri lavender purple .. bau terapi untuk orang yanga ada masalah pening kepala time kerja smua . So korang nak support ke tak produk local ni ?? Wlaaupon local dia akan tawan hati abang2 uols tau tambah2 yang suke main2 dgn rambut tu ehem 🙊 #pelobonito  #rambutkering  #rambutgugur  #rambutbercabang  #rambutsihat  #rambutcantik  #serum  #rambut  #kelemumur  #rambutlembut  #rambutlurus  #rambutlebat  #rambutmudahurus  #rambutwangi  #rambutberminyak  #rambutberbau  #rambutberbuah 
Assalamualaikum semua 😊 Selamat pagi 😘 . Jangan remehkan dan sia-siakan orang yang datang minta tolong kepadamu, jangan engkau tolak permintaannya, berilah semampumu. Itu terkadang merupakan kunci pembuka yang didatangkan Allah untuk penyelesaian masalah yang sedang menghimpit hidupmu. . Habib Taufiq As-Seggaf ~ . Credit : #KalamUlama . #LAVAME #syampuhijabislavame #syampuhijabisberkualiti #toptotoeshampoo #toptotoeshampoolavame #marulaoil #aloevera #pudina #feedbacklavame #lavamepenjagaandirihijabis #rambutkelemumur #rambutrosak #rambutkering #gatalkepala #rambutsihat #rambutlembut #rambutcantik #penjagaandirihijabistoptotoeno1diMalaysia #noweveryhijabiscanfeelconfident #lavamebyejenyasmin #ejenlavame #selamatpagi
Assalamualaikum semua 😊 Selamat pagi 😘 . Jangan remehkan dan sia-siakan orang yang datang minta tolong kepadamu, jangan engkau tolak permintaannya, berilah semampumu. Itu terkadang merupakan kunci pembuka yang didatangkan Allah untuk penyelesaian masalah yang sedang menghimpit hidupmu. . Habib Taufiq As-Seggaf ~ . Credit : #KalamUlama  . #LAVAME  #syampuhijabislavame  #syampuhijabisberkualiti  #toptotoeshampoo  #toptotoeshampoolavame  #marulaoil  #aloevera  #pudina  #feedbacklavame  #lavamepenjagaandirihijabis  #rambutkelemumur  #rambutrosak  #rambutkering  #gatalkepala  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutcantik  #penjagaandirihijabistoptotoeno1diMalaysia  #noweveryhijabiscanfeelconfident  #lavamebyejenyasmin  #ejenlavame  #selamatpagi 
. Kepada yang sayang pada rambut sahaja taw!!! . HAIR SPRAY BERINA dpt . 💋Melembutkan dan memudahkan mengurus rambut dengan cepat dan mudah.. . 💋Tak payah ke salon,hanya di rumah pun boleh merawat rambut kering dan rambut menggerbang.. . 💋Sembur2 dah wangi sepanjang hari.. . #hairproduct #berina #berinahairspray #berinahairprotection #merapikanrambut #melembutkanrambut #rambutmudahurus #hilangbauhapak #memudahkanmengurusrambut #merapikanrambut #melembutkanrambut #rambutmenggerbang #rambutkering #rambutkusut #rambutkusutmasai #rambutmudahurus #rambut . 📲📲0199772221 📲📲0199772221
. Kepada yang sayang pada rambut sahaja taw!!! . HAIR SPRAY BERINA dpt . 💋Melembutkan dan memudahkan mengurus rambut dengan cepat dan mudah.. . 💋Tak payah ke salon,hanya di rumah pun boleh merawat rambut kering dan rambut menggerbang.. . 💋Sembur2 dah wangi sepanjang hari.. . #hairproduct  #berina  #berinahairspray  #berinahairprotection  #merapikanrambut  #melembutkanrambut  #rambutmudahurus  #hilangbauhapak  #memudahkanmengurusrambut  #merapikanrambut  #melembutkanrambut  #rambutmenggerbang  #rambutkering  #rambutkusut  #rambutkusutmasai  #rambutmudahurus  #rambut  . 📲📲0199772221 📲📲0199772221
Myfa Serum Blue Fresh Green Apple Pink Soft Lily  Harga pengenalan : RM12  WHATSAPP 0134014621  #Juszahra #dexandra #bajupengantin #pelamin #helmet #gugur #kelemumur #shampoo #lotion #serumhair #aurawhite #auramen #dherbs #yunnamhaircare #rambutkering
Assalamualaikum semua 😊 Selamat pagi 😘 . Jangan remehkan dan sia-siakan orang yang datang minta tolong kepadamu, jangan engkau tolak permintaannya, berilah semampumu. Itu terkadang merupakan kunci pembuka yang didatangkan Allah untuk penyelesaian masalah yang sedang menghimpit hidupmu. . Habib Taufiq As-Seggaf ~ . Credit : #KalamUlama . #LAVAME #syampuhijabislavame #syampuhijabisberkualiti #toptotoeshampoo #toptotoeshampoolavame #marulaoil #aloevera #pudina #feedbacklavame #lavamepenjagaandirihijabis #rambutkelemumur #rambutrosak #rambutkering #gatalkepala #rambutsihat #rambutlembut #rambutcantik #penjagaandirihijabisno1diMalaysia #noweveryhijabiscanfeelconfident #lavamebyejenyasmin #ejenlavame #selamatpagi
Assalamualaikum semua 😊 Selamat pagi 😘 . Jangan remehkan dan sia-siakan orang yang datang minta tolong kepadamu, jangan engkau tolak permintaannya, berilah semampumu. Itu terkadang merupakan kunci pembuka yang didatangkan Allah untuk penyelesaian masalah yang sedang menghimpit hidupmu. . Habib Taufiq As-Seggaf ~ . Credit : #KalamUlama  . #LAVAME  #syampuhijabislavame  #syampuhijabisberkualiti  #toptotoeshampoo  #toptotoeshampoolavame  #marulaoil  #aloevera  #pudina  #feedbacklavame  #lavamepenjagaandirihijabis  #rambutkelemumur  #rambutrosak  #rambutkering  #gatalkepala  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutcantik  #penjagaandirihijabisno1diMalaysia  #noweveryhijabiscanfeelconfident  #lavamebyejenyasmin  #ejenlavame  #selamatpagi 
Alhamdulillah Selesai COD. Tkasih Siti Naqiah Rattas 😘. Stok Princess Semakin Menyusut👌🏻 Yg Bermasalah Rambut Tu Bolehlah Beli Satu Ye!! Harga Yg Ditawarkn Sungguh2 Berpatutan!!! Dlm Princess Ada Argan Oil Berfungsi Untuk Kekuatan Rambut Dan Kesihatan Kulit Kepala, Vitamin E More To Akar Rambut, Bauan Sakura Bertindak Sebagai Pewangi Rambut Dan Penangan Roseship Pula Mengembalikan Nutrien Dan Kelembapan Rambut. Jelas Ke?  Jom Dptkn Satu Botol. Gerenti Puas Hati Dgn Tindakan Princess Terhadap Rambut Yg Bermasalah👍🏻 Whatsaap 013-3960260  #princess#arganoil#roseship#princessperfume#rambutkering#rambutrosak#perfume
Alhamdulillah Selesai COD. Tkasih Siti Naqiah Rattas 😘. Stok Princess Semakin Menyusut👌🏻 Yg Bermasalah Rambut Tu Bolehlah Beli Satu Ye!! Harga Yg Ditawarkn Sungguh2 Berpatutan!!! Dlm Princess Ada Argan Oil Berfungsi Untuk Kekuatan Rambut Dan Kesihatan Kulit Kepala, Vitamin E More To Akar Rambut, Bauan Sakura Bertindak Sebagai Pewangi Rambut Dan Penangan Roseship Pula Mengembalikan Nutrien Dan Kelembapan Rambut. Jelas Ke? Jom Dptkn Satu Botol. Gerenti Puas Hati Dgn Tindakan Princess Terhadap Rambut Yg Bermasalah👍🏻 Whatsaap 013-3960260 #princess #arganoil #roseship #princessperfume #rambutkering #rambutrosak #perfume 
. Kepada yang sayang pada rambut sahaja taw!!! . HAIR SPRAY BERINA dpt . 💋Melembutkan dan memudahkan mengurus rambut dengan cepat dan mudah.. . 💋Tak payah ke salon,hanya di rumah pun boleh merawat rambut kering dan rambut menggerbang.. . 💋Sembur2 dah wangi sepanjang hari.. . #hairproduct #berina #berinahairspray #berinahairprotection #merapikanrambut #melembutkanrambut #rambutmudahurus #hilangbauhapak #memudahkanmengurusrambut #merapikanrambut #melembutkanrambut #rambutmenggerbang #rambutkering #rambutkusut #rambutkusutmasai #rambutmudahurus #rambut . 📲📲0199772221 📲📲0199772221
. Kepada yang sayang pada rambut sahaja taw!!! . HAIR SPRAY BERINA dpt . 💋Melembutkan dan memudahkan mengurus rambut dengan cepat dan mudah.. . 💋Tak payah ke salon,hanya di rumah pun boleh merawat rambut kering dan rambut menggerbang.. . 💋Sembur2 dah wangi sepanjang hari.. . #hairproduct  #berina  #berinahairspray  #berinahairprotection  #merapikanrambut  #melembutkanrambut  #rambutmudahurus  #hilangbauhapak  #memudahkanmengurusrambut  #merapikanrambut  #melembutkanrambut  #rambutmenggerbang  #rambutkering  #rambutkusut  #rambutkusutmasai  #rambutmudahurus  #rambut  . 📲📲0199772221 📲📲0199772221
Bestnyaaaa PAPAYA PERFECT HAIR 😊 dengan 100% natural based ingredients, PPH menjanjikan RAMBUT & KULIT KEPALA SIHAT ❤️✨DENGAN PPH KORANG BOLEH JIMAT OKAY! Rambut punnn makin sihat! Mana nak? MURAH TAK BERKESAN ATAU MAHAL, BERKESAN & JIMAT? ☺️ Renungkan! ______________________________________________ 👉🏼PPH (PAPAYA PERFECT HAIR) Boleh dapat SEMUA YANG KORANG NAK! 😨😱 ______________________________________________ Bila Pakai Set Haircare ni. korang dapat rawat banyaaakk masalah tau! InsyaAllah: . 🍬Kelemumur Hilang! . 🍬Kulit Kepala Tak berminyak . 🍬Gatal gatal Kepala pun hilang . 🍬Jerawat Kepala atau sebarang kudis & Luka yang timbul timbul jadi liciiinnn. . 🍬Rambut KURANG GUGUR - Tak Botak! 🍬Kutu Larrriii dari kepala korang! . 🍬Rambut Mengerbang Jadi LEMBUT & Terurus! . 🍬RAMBUT BUSUK JADI WANGII SENTIASA! . 🍬Pertumbuhan anak Rambut Makin Bertambah kat area yang botak!  ______________________________________________ 😰BEST KE WOW HEBAT? Hehehe . PRODUCTS WR KITA JUAL NI . ✨Selamat & Halal digunakan (Masuk Kedah Halal Fes TERBESAR DI KEDAH) . ✨LEPAS UJIAN SARINGAN BIOSHOPPE PERTAMA DI MALAYSIA . ✨APPROVED KKM . ✨BERKESAN & ULTIMATELY PREMIUM QUALITY ______________________________________________ ❤️HAIRCARE SET RM50 Exclude Postage Fee (RM8 sm | RM12 ss) . . ‼️Korang Dapat Jimat 3-3 Bulan tau sebotol ni! SANGAT JIMAT! . 1x 250ml Shampoo Papaya Perfect Hair . 1x Flyers . 1x Paper Bags WR . 1x FREE GUIDELINES . ______________________________________________ ‼️RESTOCK CEPAT JE HABIS 😱 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ‼️WHATSAPP +60102117461 . #shampurambutgugur #syampurambutgerbang #syampurambutkutu #syampukutu #syampubetik #shampoomurah #shampukelemumur #kelemumur #rambutgatal #rambutgugur #rambutkering #kulitkepalaberminyak #kutu #masalahrambutgugur #testimonipphbyaa
Bestnyaaaa PAPAYA PERFECT HAIR 😊 dengan 100% natural based ingredients, PPH menjanjikan RAMBUT & KULIT KEPALA SIHAT ❤️✨DENGAN PPH KORANG BOLEH JIMAT OKAY! Rambut punnn makin sihat! Mana nak? MURAH TAK BERKESAN ATAU MAHAL, BERKESAN & JIMAT? ☺️ Renungkan! ______________________________________________ 👉🏼PPH (PAPAYA PERFECT HAIR) Boleh dapat SEMUA YANG KORANG NAK! 😨😱 ______________________________________________ Bila Pakai Set Haircare ni. korang dapat rawat banyaaakk masalah tau! InsyaAllah: . 🍬Kelemumur Hilang! . 🍬Kulit Kepala Tak berminyak . 🍬Gatal gatal Kepala pun hilang . 🍬Jerawat Kepala atau sebarang kudis & Luka yang timbul timbul jadi liciiinnn. . 🍬Rambut KURANG GUGUR - Tak Botak! 🍬Kutu Larrriii dari kepala korang! . 🍬Rambut Mengerbang Jadi LEMBUT & Terurus! . 🍬RAMBUT BUSUK JADI WANGII SENTIASA! . 🍬Pertumbuhan anak Rambut Makin Bertambah kat area yang botak! ______________________________________________ 😰BEST KE WOW HEBAT? Hehehe . PRODUCTS WR KITA JUAL NI . ✨Selamat & Halal digunakan (Masuk Kedah Halal Fes TERBESAR DI KEDAH) . ✨LEPAS UJIAN SARINGAN BIOSHOPPE PERTAMA DI MALAYSIA . ✨APPROVED KKM . ✨BERKESAN & ULTIMATELY PREMIUM QUALITY ______________________________________________ ❤️HAIRCARE SET RM50 Exclude Postage Fee (RM8 sm | RM12 ss) . . ‼️Korang Dapat Jimat 3-3 Bulan tau sebotol ni! SANGAT JIMAT! . 1x 250ml Shampoo Papaya Perfect Hair . 1x Flyers . 1x Paper Bags WR . 1x FREE GUIDELINES . ______________________________________________ ‼️RESTOCK CEPAT JE HABIS 😱 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ‼️WHATSAPP +60102117461 . #shampurambutgugur  #syampurambutgerbang  #syampurambutkutu  #syampukutu  #syampubetik  #shampoomurah  #shampukelemumur  #kelemumur  #rambutgatal  #rambutgugur  #rambutkering  #kulitkepalaberminyak  #kutu  #masalahrambutgugur  #testimonipphbyaa 
Shampoo YANG SESUAI UNTUK SEMUA ❤ • Bestnyaaaa PAPAYA PERFECT HAIR 😊 dengan 100% natural based ingredients, PPH menjanjikan RAMBUT & KULIT KEPALA SIHAT ❤️✨DENGAN PPH KORANG BOLEH JIMAT OKAY! Rambut punnn makin sihat! Mana nak? MURAH TAK BERKESAN ATAU MAHAL, BERKESAN & JIMAT? ☺️ Renungkan! ______________________________________________ 👉🏼PPH (PAPAYA PERFECT HAIR) Boleh dapat SEMUA YANG KORANG NAK! 😨😱 ______________________________________________ Bila Pakai Set Haircare ni. korang dapat rawat banyaaakk masalah tau! InsyaAllah: . 🍬Kelemumur Hilang! . 🍬Kulit Kepala Tak berminyak . 🍬Gatal gatal Kepala pun hilang . 🍬Jerawat Kepala atau sebarang kudis & Luka yang timbul timbul jadi liciiinnn. . 🍬Rambut KURANG GUGUR - Tak Botak! 🍬Kutu Larrriii dari kepala korang! . 🍬Rambut Mengerbang Jadi LEMBUT & Terurus! . 🍬RAMBUT BUSUK JADI WANGII SENTIASA! . 🍬Pertumbuhan anak Rambut Makin Bertambah kat area yang botak!  ______________________________________________ 😰BEST KE WOW HEBAT? Hehehe . PRODUCTS WR KITA JUAL NI . ✨Selamat & Halal digunakan (Masuk Kedah Halal Fes TERBESAR DI KEDAH) . ✨LEPAS UJIAN SARINGAN BIOSHOPPE PERTAMA DI MALAYSIA . ✨APPROVED KKM . ✨BERKESAN & ULTIMATELY PREMIUM QUALITY ______________________________________________ ❤️HAIRCARE SET RM50 Exclude Postage Fee (RM8 sm | RM12 ss) . . ‼️Korang Dapat Jimat 3-3 Bulan tau sebotol ni! SANGAT JIMAT! . 1x 250ml Shampoo Papaya Perfect Hair . 1x Flyers . 1x Paper Bags WR . 1x FREE GUIDELINES . ______________________________________________ ‼️RESTOCK CEPAT JE HABIS 😱 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ‼️WHATSAPP +60102117461 . #shampurambutgugur #syampurambutgerbang #syampurambutkutu #syampukutu #syampubetik #shampoomurah #shampukelemumur #kelemumur #rambutgatal #rambutgugur #rambutkering #kulitkepalaberminyak #kutu #masalahrambutgugur #testimonipphbyaa
Shampoo YANG SESUAI UNTUK SEMUA ❤ • Bestnyaaaa PAPAYA PERFECT HAIR 😊 dengan 100% natural based ingredients, PPH menjanjikan RAMBUT & KULIT KEPALA SIHAT ❤️✨DENGAN PPH KORANG BOLEH JIMAT OKAY! Rambut punnn makin sihat! Mana nak? MURAH TAK BERKESAN ATAU MAHAL, BERKESAN & JIMAT? ☺️ Renungkan! ______________________________________________ 👉🏼PPH (PAPAYA PERFECT HAIR) Boleh dapat SEMUA YANG KORANG NAK! 😨😱 ______________________________________________ Bila Pakai Set Haircare ni. korang dapat rawat banyaaakk masalah tau! InsyaAllah: . 🍬Kelemumur Hilang! . 🍬Kulit Kepala Tak berminyak . 🍬Gatal gatal Kepala pun hilang . 🍬Jerawat Kepala atau sebarang kudis & Luka yang timbul timbul jadi liciiinnn. . 🍬Rambut KURANG GUGUR - Tak Botak! 🍬Kutu Larrriii dari kepala korang! . 🍬Rambut Mengerbang Jadi LEMBUT & Terurus! . 🍬RAMBUT BUSUK JADI WANGII SENTIASA! . 🍬Pertumbuhan anak Rambut Makin Bertambah kat area yang botak! ______________________________________________ 😰BEST KE WOW HEBAT? Hehehe . PRODUCTS WR KITA JUAL NI . ✨Selamat & Halal digunakan (Masuk Kedah Halal Fes TERBESAR DI KEDAH) . ✨LEPAS UJIAN SARINGAN BIOSHOPPE PERTAMA DI MALAYSIA . ✨APPROVED KKM . ✨BERKESAN & ULTIMATELY PREMIUM QUALITY ______________________________________________ ❤️HAIRCARE SET RM50 Exclude Postage Fee (RM8 sm | RM12 ss) . . ‼️Korang Dapat Jimat 3-3 Bulan tau sebotol ni! SANGAT JIMAT! . 1x 250ml Shampoo Papaya Perfect Hair . 1x Flyers . 1x Paper Bags WR . 1x FREE GUIDELINES . ______________________________________________ ‼️RESTOCK CEPAT JE HABIS 😱 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ‼️WHATSAPP +60102117461 . #shampurambutgugur  #syampurambutgerbang  #syampurambutkutu  #syampukutu  #syampubetik  #shampoomurah  #shampukelemumur  #kelemumur  #rambutgatal  #rambutgugur  #rambutkering  #kulitkepalaberminyak  #kutu  #masalahrambutgugur  #testimonipphbyaa 
Bestnyaaaa PAPAYA PERFECT HAIR 😊 dengan 100% natural based ingredients, PPH menjanjikan RAMBUT & KULIT KEPALA SIHAT ❤️✨DENGAN PPH KORANG BOLEH JIMAT OKAY! Rambut punnn makin sihat! Mana nak? MURAH TAK BERKESAN ATAU MAHAL, BERKESAN & JIMAT? ☺️ Renungkan! ______________________________________________ 👉🏼PPH (PAPAYA PERFECT HAIR) Boleh dapat SEMUA YANG KORANG NAK! 😨😱 ______________________________________________ Bila Pakai Set Haircare ni. korang dapat rawat banyaaakk masalah tau! InsyaAllah: . 🍬Kelemumur Hilang! . 🍬Kulit Kepala Tak berminyak . 🍬Gatal gatal Kepala pun hilang . 🍬Jerawat Kepala atau sebarang kudis & Luka yang timbul timbul jadi liciiinnn. . 🍬Rambut KURANG GUGUR - Tak Botak! 🍬Kutu Larrriii dari kepala korang! . 🍬Rambut Mengerbang Jadi LEMBUT & Terurus! . 🍬RAMBUT BUSUK JADI WANGII SENTIASA! . 🍬Pertumbuhan anak Rambut Makin Bertambah kat area yang botak!  ______________________________________________ 😰BEST KE WOW HEBAT? Hehehe . PRODUCTS WR KITA JUAL NI . ✨Selamat & Halal digunakan (Masuk Kedah Halal Fes TERBESAR DI KEDAH) . ✨LEPAS UJIAN SARINGAN BIOSHOPPE PERTAMA DI MALAYSIA . ✨APPROVED KKM . ✨BERKESAN & ULTIMATELY PREMIUM QUALITY ______________________________________________ ❤️HAIRCARE SET RM50 Exclude Postage Fee (RM8 sm | RM12 ss) . . ‼️Korang Dapat Jimat 3-3 Bulan tau sebotol ni! SANGAT JIMAT! . 1x 250ml Shampoo Papaya Perfect Hair . 1x Flyers . 1x Paper Bags WR . 1x FREE GUIDELINES . ______________________________________________ ‼️RESTOCK CEPAT JE HABIS 😱 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ‼️WHATSAPP +60102117461 . #shampurambutgugur #syampurambutgerbang #syampurambutkutu #syampukutu #syampubetik #shampoomurah #shampukelemumur #kelemumur #rambutgatal #rambutgugur #rambutkering #kulitkepalaberminyak #kutu #masalahrambutgugur #testimonipphbyaa
Bestnyaaaa PAPAYA PERFECT HAIR 😊 dengan 100% natural based ingredients, PPH menjanjikan RAMBUT & KULIT KEPALA SIHAT ❤️✨DENGAN PPH KORANG BOLEH JIMAT OKAY! Rambut punnn makin sihat! Mana nak? MURAH TAK BERKESAN ATAU MAHAL, BERKESAN & JIMAT? ☺️ Renungkan! ______________________________________________ 👉🏼PPH (PAPAYA PERFECT HAIR) Boleh dapat SEMUA YANG KORANG NAK! 😨😱 ______________________________________________ Bila Pakai Set Haircare ni. korang dapat rawat banyaaakk masalah tau! InsyaAllah: . 🍬Kelemumur Hilang! . 🍬Kulit Kepala Tak berminyak . 🍬Gatal gatal Kepala pun hilang . 🍬Jerawat Kepala atau sebarang kudis & Luka yang timbul timbul jadi liciiinnn. . 🍬Rambut KURANG GUGUR - Tak Botak! 🍬Kutu Larrriii dari kepala korang! . 🍬Rambut Mengerbang Jadi LEMBUT & Terurus! . 🍬RAMBUT BUSUK JADI WANGII SENTIASA! . 🍬Pertumbuhan anak Rambut Makin Bertambah kat area yang botak! ______________________________________________ 😰BEST KE WOW HEBAT? Hehehe . PRODUCTS WR KITA JUAL NI . ✨Selamat & Halal digunakan (Masuk Kedah Halal Fes TERBESAR DI KEDAH) . ✨LEPAS UJIAN SARINGAN BIOSHOPPE PERTAMA DI MALAYSIA . ✨APPROVED KKM . ✨BERKESAN & ULTIMATELY PREMIUM QUALITY ______________________________________________ ❤️HAIRCARE SET RM50 Exclude Postage Fee (RM8 sm | RM12 ss) . . ‼️Korang Dapat Jimat 3-3 Bulan tau sebotol ni! SANGAT JIMAT! . 1x 250ml Shampoo Papaya Perfect Hair . 1x Flyers . 1x Paper Bags WR . 1x FREE GUIDELINES . ______________________________________________ ‼️RESTOCK CEPAT JE HABIS 😱 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ‼️WHATSAPP +60102117461 . #shampurambutgugur  #syampurambutgerbang  #syampurambutkutu  #syampukutu  #syampubetik  #shampoomurah  #shampukelemumur  #kelemumur  #rambutgatal  #rambutgugur  #rambutkering  #kulitkepalaberminyak  #kutu  #masalahrambutgugur  #testimonipphbyaa 
Bestnyaaaa PAPAYA PERFECT HAIR 😊 dengan 100% natural based ingredients, PPH menjanjikan RAMBUT & KULIT KEPALA SIHAT ❤️✨DENGAN PPH KORANG BOLEH JIMAT OKAY! Rambut punnn makin sihat! Mana nak? MURAH TAK BERKESAN ATAU MAHAL, BERKESAN & JIMAT? ☺️ Renungkan! ______________________________________________ 👉🏼PPH (PAPAYA PERFECT HAIR) Boleh dapat SEMUA YANG KORANG NAK! 😨😱 ______________________________________________ Bila Pakai Set Haircare ni. korang dapat rawat banyaaakk masalah tau! InsyaAllah: . 🍬Kelemumur Hilang! . 🍬Kulit Kepala Tak berminyak . 🍬Gatal gatal Kepala pun hilang . 🍬Jerawat Kepala atau sebarang kudis & Luka yang timbul timbul jadi liciiinnn. . 🍬Rambut KURANG GUGUR - Tak Botak! 🍬Kutu Larrriii dari kepala korang! . 🍬Rambut Mengerbang Jadi LEMBUT & Terurus! . 🍬RAMBUT BUSUK JADI WANGII SENTIASA! . 🍬Pertumbuhan anak Rambut Makin Bertambah kat area yang botak!  ______________________________________________ 😰BEST KE WOW HEBAT? Hehehe . PRODUCTS WR KITA JUAL NI . ✨Selamat & Halal digunakan (Masuk Kedah Halal Fes TERBESAR DI KEDAH) . ✨LEPAS UJIAN SARINGAN BIOSHOPPE PERTAMA DI MALAYSIA . ✨APPROVED KKM . ✨BERKESAN & ULTIMATELY PREMIUM QUALITY ______________________________________________ ❤️HAIRCARE SET RM50 Exclude Postage Fee (RM8 sm | RM12 ss) . . ‼️Korang Dapat Jimat 3-3 Bulan tau sebotol ni! SANGAT JIMAT! . 1x 250ml Shampoo Papaya Perfect Hair . 1x Flyers . 1x Paper Bags WR . 1x FREE GUIDELINES . ______________________________________________ ‼️RESTOCK CEPAT JE HABIS 😱 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ‼️WHATSAPP +60102117461 . #shampurambutgugur #syampurambutgerbang #syampurambutkutu #syampukutu #syampubetik #shampoomurah #shampukelemumur #kelemumur #rambutgatal #rambutgugur #rambutkering #kulitkepalaberminyak #kutu #masalahrambutgugur #testimonipphbyaa
Bestnyaaaa PAPAYA PERFECT HAIR 😊 dengan 100% natural based ingredients, PPH menjanjikan RAMBUT & KULIT KEPALA SIHAT ❤️✨DENGAN PPH KORANG BOLEH JIMAT OKAY! Rambut punnn makin sihat! Mana nak? MURAH TAK BERKESAN ATAU MAHAL, BERKESAN & JIMAT? ☺️ Renungkan! ______________________________________________ 👉🏼PPH (PAPAYA PERFECT HAIR) Boleh dapat SEMUA YANG KORANG NAK! 😨😱 ______________________________________________ Bila Pakai Set Haircare ni. korang dapat rawat banyaaakk masalah tau! InsyaAllah: . 🍬Kelemumur Hilang! . 🍬Kulit Kepala Tak berminyak . 🍬Gatal gatal Kepala pun hilang . 🍬Jerawat Kepala atau sebarang kudis & Luka yang timbul timbul jadi liciiinnn. . 🍬Rambut KURANG GUGUR - Tak Botak! 🍬Kutu Larrriii dari kepala korang! . 🍬Rambut Mengerbang Jadi LEMBUT & Terurus! . 🍬RAMBUT BUSUK JADI WANGII SENTIASA! . 🍬Pertumbuhan anak Rambut Makin Bertambah kat area yang botak! ______________________________________________ 😰BEST KE WOW HEBAT? Hehehe . PRODUCTS WR KITA JUAL NI . ✨Selamat & Halal digunakan (Masuk Kedah Halal Fes TERBESAR DI KEDAH) . ✨LEPAS UJIAN SARINGAN BIOSHOPPE PERTAMA DI MALAYSIA . ✨APPROVED KKM . ✨BERKESAN & ULTIMATELY PREMIUM QUALITY ______________________________________________ ❤️HAIRCARE SET RM50 Exclude Postage Fee (RM8 sm | RM12 ss) . . ‼️Korang Dapat Jimat 3-3 Bulan tau sebotol ni! SANGAT JIMAT! . 1x 250ml Shampoo Papaya Perfect Hair . 1x Flyers . 1x Paper Bags WR . 1x FREE GUIDELINES . ______________________________________________ ‼️RESTOCK CEPAT JE HABIS 😱 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ‼️WHATSAPP +60102117461 . #shampurambutgugur  #syampurambutgerbang  #syampurambutkutu  #syampukutu  #syampubetik  #shampoomurah  #shampukelemumur  #kelemumur  #rambutgatal  #rambutgugur  #rambutkering  #kulitkepalaberminyak  #kutu  #masalahrambutgugur  #testimonipphbyaa 
Assalamualaikum semua 😊 Selamat petang 😘 . Jangan remehkan dan sia-siakan orang yang datang minta tolong kepadamu, jangan engkau tolak permintaannya, berilah semampumu. Itu terkadang merupakan kunci pembuka yang didatangkan Allah untuk penyelesaian masalah yang sedang menghimpit hidupmu. . Habib Taufiq As-Seggaf ~ . Credit : #KalamUlama . #LAVAME #syampuhijabislavame #syampuhijabisberkualiti #toptotoeshampoo #toptotoeshampoolavame #marulaoil #aloevera #pudina #feedbacklavame #lavamepenjagaandirihijabis #rambutkelemumur #rambutrosak #rambutkering #gatalkepala #rambutsihat #rambutlembut #rambutcantik #penjagaandirihijabisno1diMalaysia #noweveryhijabiscanfeelconfident #lavamebyejenyasmin #ejenlavame #selamatpetang
Assalamualaikum semua 😊 Selamat petang 😘 . Jangan remehkan dan sia-siakan orang yang datang minta tolong kepadamu, jangan engkau tolak permintaannya, berilah semampumu. Itu terkadang merupakan kunci pembuka yang didatangkan Allah untuk penyelesaian masalah yang sedang menghimpit hidupmu. . Habib Taufiq As-Seggaf ~ . Credit : #KalamUlama  . #LAVAME  #syampuhijabislavame  #syampuhijabisberkualiti  #toptotoeshampoo  #toptotoeshampoolavame  #marulaoil  #aloevera  #pudina  #feedbacklavame  #lavamepenjagaandirihijabis  #rambutkelemumur  #rambutrosak  #rambutkering  #gatalkepala  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutcantik  #penjagaandirihijabisno1diMalaysia  #noweveryhijabiscanfeelconfident  #lavamebyejenyasmin  #ejenlavame  #selamatpetang 
Testimonial pelanggan.  Tunggu apa lagi??? Konsultasi Gratis Hubungi SMS/ WA 085649972735 Pemesanan : 085649972735 . Keterangan lebih jelas??? IG : shampoonisim web : www.shampoonisim.com Facebook : https://facebook.com/distributornisim/  Aplikasi Playstore : http://www.goo.gl/H1m7xX .  #nisimshampoo #nisim #tipsrambut #rambutrontokparah #rambutrontok #penumbuhrambut #penyuburrambut #rambutbotak #rambutberminyak #rambutnormal #rambutindah #rambutkering #nisimbiofactors #nisimconditioner #nisimhairloss #rambutsehat #rambutlebat #shampoonisim #nisimcanada #herbal #perawatansalon #perawatanrambut #rambutrontokparah #penumbuhrambutcepat #penumbuhrambutaman #obatrambutrontok #nisimbiofactors #distributornisim #penjualnisim #nisimmurah #testimoninisim
Testimonial pelanggan. Tunggu apa lagi??? Konsultasi Gratis Hubungi SMS/ WA 085649972735 Pemesanan : 085649972735 . Keterangan lebih jelas??? IG : shampoonisim web : www.shampoonisim.com Facebook : https://facebook.com/distributornisim/ Aplikasi Playstore : http://www.goo.gl/H1m7xX . #nisimshampoo  #nisim  #tipsrambut  #rambutrontokparah  #rambutrontok  #penumbuhrambut  #penyuburrambut  #rambutbotak  #rambutberminyak  #rambutnormal  #rambutindah  #rambutkering  #nisimbiofactors  #nisimconditioner  #nisimhairloss  #rambutsehat  #rambutlebat  #shampoonisim  #nisimcanada  #herbal  #perawatansalon  #perawatanrambut  #rambutrontokparah  #penumbuhrambutcepat  #penumbuhrambutaman  #obatrambutrontok  #nisimbiofactors  #distributornisim  #penjualnisim  #nisimmurah  #testimoninisim 
Tahukah anda minyak argan telah digunakan sejak lama dahulu sebagai solusi masalah #rambut ?  Jika anda mengalami masalah rambut seperti #rambutgugur #rambutkering #kelemumur #gatal kulit kepala, mungkin #minyakargan penyelesaiannya. Tak cuba tak tahu 😁😘 #minyakargan #arganoil #arganoilmurah
[SYAMPU RAMBUT TAPI BOLEH GUNA UNTUK BADAN ?] . Ramai orang tanyaa (walaupun belum releasee tawww), apa fungsi #toptotoeshampoolavame ni untuk badann ? . Betul ke boleh guna untuk badan jugak ? Macam tak percaya je. . Ye sayang. Yess yess memang boleh guna untuk badann sekali dengan rambut. Formula unik ni kita create khas untuk hijabista-hijabista yang ada macam-macam masalah rambut dan susah nak bawak syampu dengan body wash banyak-banyak kalau travel. So, dengan LAVAME, jimat dan mudah kan 😉 . So apa kelebihan LAVAME TOP TO TOE SHAMPOO untuk badan ? Boleh cekidaud dekat picture ye sayang ! 😊 . Psstt! LAVAME tengah offer sekarang ni. Jom grab the chance 😉 . 📲 Whatsapp : 013.308.8284 (Yasmin) . #LAVAME #syampuhijabislavame #syampuhijabisberkualiti #toptotoeshampoo #toptotoeshampoolavame #marulaoil #aloevera #pudina #feedbacklavame #lavamepenjagaandirihijabis #rambutkelemumur #rambutrosak #rambutkering #gatalkepala #rambutsihat #rambutlembut #rambutcantik #penjagaandirihijabisno1diMalaysia #noweveryhijabiscanfeelconfident #lavamebyejenyasmin #ejenlavame
[SYAMPU RAMBUT TAPI BOLEH GUNA UNTUK BADAN ?] . Ramai orang tanyaa (walaupun belum releasee tawww), apa fungsi #toptotoeshampoolavame  ni untuk badann ? . Betul ke boleh guna untuk badan jugak ? Macam tak percaya je. . Ye sayang. Yess yess memang boleh guna untuk badann sekali dengan rambut. Formula unik ni kita create khas untuk hijabista-hijabista yang ada macam-macam masalah rambut dan susah nak bawak syampu dengan body wash banyak-banyak kalau travel. So, dengan LAVAME, jimat dan mudah kan 😉 . So apa kelebihan LAVAME TOP TO TOE SHAMPOO untuk badan ? Boleh cekidaud dekat picture ye sayang ! 😊 . Psstt! LAVAME tengah offer sekarang ni. Jom grab the chance 😉 . 📲 Whatsapp : 013.308.8284 (Yasmin) . #LAVAME  #syampuhijabislavame  #syampuhijabisberkualiti  #toptotoeshampoo  #toptotoeshampoolavame  #marulaoil  #aloevera  #pudina  #feedbacklavame  #lavamepenjagaandirihijabis  #rambutkelemumur  #rambutrosak  #rambutkering  #gatalkepala  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutcantik  #penjagaandirihijabisno1diMalaysia  #noweveryhijabiscanfeelconfident  #lavamebyejenyasmin  #ejenlavame 
Alhamdulillah.. lagi sorang bg feedback rambut makin kurang gugur 😍 Jom wangikan rambut sambil merawat rambut dgn Myfa Hair Serum 😘 whatsApp 0139994099 to order #myfahairserum  #serumrambut  #rambutgugur #rambutkering #rambutkusut #rambuthapak #kutu
[SYAMPU RAMBUT TAPI BOLEH GUNA UNTUK BADAN ?] . Ramai orang tanyaa (walaupun belum releasee tawww), apa fungsi #toptotoeshampoolavame ni untuk badann ? . Betul ke boleh guna untuk badan jugak ? Macam tak percaya je. . Ye sayang. Yess yess memang boleh guna untuk badann sekali dengan rambut. Formula unik ni kita create khas untuk hijabista-hijabista yang ada macam-macam masalah rambut dan susah nak bawak syampu dengan body wash banyak-banyak kalau travel. So, dengan LAVAME, jimat dan mudah kan 😉 . So apa kelebihan LAVAME TOP TO TOE SHAMPOO untuk badan ? Boleh cekidaud dekat picture ye sayang ! 😊 . Psstt! LAVAME tengah offer sekarang ni. Jom grab the chance 😉 . 📲 Whatsapp : 013.308.8284 (Yasmin) . #LAVAME #syampuhijabislavame #syampuhijabisberkualiti #toptotoeshampoo #toptotoeshampoolavame #marulaoil #aloevera #pudina #feedbacklavame #lavamepenjagaandirihijabis #rambutkelemumur #rambutrosak #rambutkering #gatalkepala #rambutsihat #rambutlembut #rambutcantik #penjagaandirihijabisno1diMalaysia #noweveryhijabiscanfeelconfident #lavamebyejenyasmin #ejenlavame
[SYAMPU RAMBUT TAPI BOLEH GUNA UNTUK BADAN ?] . Ramai orang tanyaa (walaupun belum releasee tawww), apa fungsi #toptotoeshampoolavame  ni untuk badann ? . Betul ke boleh guna untuk badan jugak ? Macam tak percaya je. . Ye sayang. Yess yess memang boleh guna untuk badann sekali dengan rambut. Formula unik ni kita create khas untuk hijabista-hijabista yang ada macam-macam masalah rambut dan susah nak bawak syampu dengan body wash banyak-banyak kalau travel. So, dengan LAVAME, jimat dan mudah kan 😉 . So apa kelebihan LAVAME TOP TO TOE SHAMPOO untuk badan ? Boleh cekidaud dekat picture ye sayang ! 😊 . Psstt! LAVAME tengah offer sekarang ni. Jom grab the chance 😉 . 📲 Whatsapp : 013.308.8284 (Yasmin) . #LAVAME  #syampuhijabislavame  #syampuhijabisberkualiti  #toptotoeshampoo  #toptotoeshampoolavame  #marulaoil  #aloevera  #pudina  #feedbacklavame  #lavamepenjagaandirihijabis  #rambutkelemumur  #rambutrosak  #rambutkering  #gatalkepala  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutcantik  #penjagaandirihijabisno1diMalaysia  #noweveryhijabiscanfeelconfident  #lavamebyejenyasmin  #ejenlavame 
[SYAMPU RAMBUT TAPI BOLEH GUNA UNTUK BADAN ?] . Ramai orang tanyaa (walaupun belum releasee tawww), apa fungsi #toptotoeshampoolavame ni untuk badann ? . Betul ke boleh guna untuk badan jugak ? Macam tak percaya je. . Ye sayang. Yess yess memang boleh guna untuk badann sekali dengan rambut. Formula unik ni kita create khas untuk hijabista-hijabista yang ada macam-macam masalah rambut dan susah nak bawak syampu dengan body wash banyak-banyak kalau travel. So, dengan LAVAME, jimat dan mudah kan 😉 . So apa kelebihan LAVAME TOP TO TOE SHAMPOO untuk badan ? Boleh cekidaud dekat picture ye sayang ! 😊 . Psstt! LAVAME tengah offer sekarang ni. Jom grab the chance 😉 . 📲 Whatsapp : 013.308.8284 (Yasmin) . #LAVAME #syampuhijabislavame #syampuhijabisberkualiti #toptotoeshampoo #toptotoeshampoolavame #marulaoil #aloevera #pudina #feedbacklavame #lavamepenjagaandirihijabis #rambutkelemumur #rambutrosak #rambutkering #gatalkepala #rambutsihat #rambutlembut #rambutcantik #penjagaandirihijabisno1diMalaysia #noweveryhijabiscanfeelconfident #lavamebyejenyasmin #ejenlavame
[SYAMPU RAMBUT TAPI BOLEH GUNA UNTUK BADAN ?] . Ramai orang tanyaa (walaupun belum releasee tawww), apa fungsi #toptotoeshampoolavame  ni untuk badann ? . Betul ke boleh guna untuk badan jugak ? Macam tak percaya je. . Ye sayang. Yess yess memang boleh guna untuk badann sekali dengan rambut. Formula unik ni kita create khas untuk hijabista-hijabista yang ada macam-macam masalah rambut dan susah nak bawak syampu dengan body wash banyak-banyak kalau travel. So, dengan LAVAME, jimat dan mudah kan 😉 . So apa kelebihan LAVAME TOP TO TOE SHAMPOO untuk badan ? Boleh cekidaud dekat picture ye sayang ! 😊 . Psstt! LAVAME tengah offer sekarang ni. Jom grab the chance 😉 . 📲 Whatsapp : 013.308.8284 (Yasmin) . #LAVAME  #syampuhijabislavame  #syampuhijabisberkualiti  #toptotoeshampoo  #toptotoeshampoolavame  #marulaoil  #aloevera  #pudina  #feedbacklavame  #lavamepenjagaandirihijabis  #rambutkelemumur  #rambutrosak  #rambutkering  #gatalkepala  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutcantik  #penjagaandirihijabisno1diMalaysia  #noweveryhijabiscanfeelconfident  #lavamebyejenyasmin  #ejenlavame 
Serum Rambut Beautain Rp50.000  Color care serum  Membantu memelihara rambut yg telah mengalami pewarnaan, agar tampak bercahaya dan mempesona. Merapihkan, melembutkan dan membantu merawat rambut anda sehingga tampak lembut dan sehat serta dinperkaya dengan Vitamin E. Cara penggunaan:  Bersihkan rambut ( keramas ) keringkan rambut. Tuangkan Beautain color care serum ke telapak tangan, lalu gosokan di kedua tangan, kemudian usapkan pda rambut anda secara merata.  Tersedia 4 warna ( beda wangi )  Product ini sudah bersetifikat HALAL dari MUI dan sudah BPOM .  #haircare #hairmask #hairspa #perawatanrambut #rambutkering #rambutbercabang #rambutmacan #perapirambut #sisirrambut #serumrambut #perawatanrambutpanjang #rambutsehat #bsynoni #oliveshampo #shampocaviar #conditionercaviar #conditioner #serumrambutbeautain #jualserumbeautain #supplierkosmetikjakarta #kosmetikjakarta #jakarta #depok #jogja #dropship
Serum Rambut Beautain Rp50.000 Color care serum Membantu memelihara rambut yg telah mengalami pewarnaan, agar tampak bercahaya dan mempesona. Merapihkan, melembutkan dan membantu merawat rambut anda sehingga tampak lembut dan sehat serta dinperkaya dengan Vitamin E. Cara penggunaan: Bersihkan rambut ( keramas ) keringkan rambut. Tuangkan Beautain color care serum ke telapak tangan, lalu gosokan di kedua tangan, kemudian usapkan pda rambut anda secara merata. Tersedia 4 warna ( beda wangi ) Product ini sudah bersetifikat HALAL dari MUI dan sudah BPOM . #haircare  #hairmask  #hairspa  #perawatanrambut  #rambutkering  #rambutbercabang  #rambutmacan  #perapirambut  #sisirrambut  #serumrambut  #perawatanrambutpanjang  #rambutsehat  #bsynoni  #oliveshampo  #shampocaviar  #conditionercaviar  #conditioner  #serumrambutbeautain  #jualserumbeautain  #supplierkosmetikjakarta  #kosmetikjakarta  #jakarta  #depok  #jogja  #dropship 
Bener-Bener Beda banget Rasanya dengan Rambut ku yg dulu , Good Bye deh buat Rambut Rusak ku ,, ada yg mau ? Say good bye juga sama  #Rambutrusak #rambutbercabang #rambutrontok #rambutkering #rambutpatah #rambutlepek #danlainya #cantikitusimple #rambuthitam #rambutsehat #loveyourhair #lovemyhair  #hair #jualbeli #shampooandconditioner #rambutrusak #tanpakesalon Chat me ok ,,
. Siapa kat sini kaki dye rambut, rebonding atau perm? .  Penggunaan hair dryer dan hair straightener pun boleh masuk dalam category ni. Surely your hair is dry and damaged kan? . ADANIA ROSEMARY TREATMENT SHAMPOO 🍀dapat merawat dan mengembalikan ‘life’ pada rambut menjadikan ia sihat dan bermaya. 🍀 Rambut juga menjadi lebih lembab dan akar rambut lebih kukuh. . 🍀 Maksudnya kurang rambut gugur dan putus. Sesuai digunakan mereka yang mempunyai rambut rosak tetapi kulit kepala berminyak . 🍀rambut lebih ringan dengan setiap basuhan. Tak perlu lagi penggunaan conditioner kerana organic oil dalam shampoo ini sudah mencukupi bagi melembutkan rambut secara semulajadi 💁 🍀Ia juga tidak mengandungi bahan kimia berbahaya seperti SLS & SLES. - - - - - #Adania #AdaniaRosemaryTreatmentShampoo #Amaryllis #AdaniabyAmaryllis #skincare #beauty #natural #organic #spa #AmaryllisWellness #essentialoil #terapiinstagram #semulajadi #rambutrosak #rambutlebat #rambutkering #rambutgugur
. Siapa kat sini kaki dye rambut, rebonding atau perm? . Penggunaan hair dryer dan hair straightener pun boleh masuk dalam category ni. Surely your hair is dry and damaged kan? . ADANIA ROSEMARY TREATMENT SHAMPOO 🍀dapat merawat dan mengembalikan ‘life’ pada rambut menjadikan ia sihat dan bermaya. 🍀 Rambut juga menjadi lebih lembab dan akar rambut lebih kukuh. . 🍀 Maksudnya kurang rambut gugur dan putus. Sesuai digunakan mereka yang mempunyai rambut rosak tetapi kulit kepala berminyak . 🍀rambut lebih ringan dengan setiap basuhan. Tak perlu lagi penggunaan conditioner kerana organic oil dalam shampoo ini sudah mencukupi bagi melembutkan rambut secara semulajadi 💁 🍀Ia juga tidak mengandungi bahan kimia berbahaya seperti SLS & SLES. - - - - - #Adania  #AdaniaRosemaryTreatmentShampoo  #Amaryllis  #AdaniabyAmaryllis  #skincare  #beauty  #natural  #organic  #spa  #AmaryllisWellness  #essentialoil  #terapiinstagram  #semulajadi  #rambutrosak  #rambutlebat  #rambutkering  #rambutgugur 
Duh kerasa nyeees deh semprotannya , Adem seger , Yg #jerawat an bisa kempes, Yg #bekasjerawat bisa pudar, Yang #flekhitam bisa menipis juga. Yg #sariawan bs sembuh, Yang #mataminus bisa berkurang, Yg #rambutkering pun bisaaaaa..... Cuma pakai apa ??? Km pasti tau jawabannya 😋  #nanospray #nanosprayjogja #nanospraysleman #nanosprayklaten #nanospraybantul #nanospraykulonprogo #nanospraywates #nanospraymagelang #nanospraysecang #nanosprayambarawa #nanospraysecond #nanospraybandung #nanosprayserpong #nanosprayversi3 #nanospraykebumen #nanospraytemanggung #jogja #yogyakarta
Duh kerasa nyeees deh semprotannya , Adem seger , Yg #jerawat  an bisa kempes, Yg #bekasjerawat  bisa pudar, Yang #flekhitam  bisa menipis juga. Yg #sariawan  bs sembuh, Yang #mataminus  bisa berkurang, Yg #rambutkering  pun bisaaaaa..... Cuma pakai apa ??? Km pasti tau jawabannya 😋 #nanospray  #nanosprayjogja  #nanospraysleman  #nanosprayklaten  #nanospraybantul  #nanospraykulonprogo  #nanospraywates  #nanospraymagelang  #nanospraysecang  #nanosprayambarawa  #nanospraysecond  #nanospraybandung  #nanosprayserpong  #nanosprayversi3  #nanospraykebumen  #nanospraytemanggung  #jogja  #yogyakarta 
. Kepada yang sayang pada rambut sahaja taw!!! . HAIR SPRAY BERINA dpt . 💋Melembutkan dan memudahkan mengurus rambut dengan cepat dan mudah.. . 💋Tak payah ke salon,hanya di rumah pun boleh merawat rambut kering dan rambut menggerbang.. . 💋Sembur2 dah wangi sepanjang hari.. . #hairproduct #berina #berinahairspray #berinahairprotection #merapikanrambut #melembutkanrambut #rambutmudahurus #hilangbauhapak #memudahkanmengurusrambut #merapikanrambut #melembutkanrambut #rambutmenggerbang #rambutkering #rambutkusut #rambutkusutmasai #rambutmudahurus #rambut . 📲📲0199772221 📲📲0199772221
. Kepada yang sayang pada rambut sahaja taw!!! . HAIR SPRAY BERINA dpt . 💋Melembutkan dan memudahkan mengurus rambut dengan cepat dan mudah.. . 💋Tak payah ke salon,hanya di rumah pun boleh merawat rambut kering dan rambut menggerbang.. . 💋Sembur2 dah wangi sepanjang hari.. . #hairproduct  #berina  #berinahairspray  #berinahairprotection  #merapikanrambut  #melembutkanrambut  #rambutmudahurus  #hilangbauhapak  #memudahkanmengurusrambut  #merapikanrambut  #melembutkanrambut  #rambutmenggerbang  #rambutkering  #rambutkusut  #rambutkusutmasai  #rambutmudahurus  #rambut  . 📲📲0199772221 📲📲0199772221
Rambut tidak lagi gugur, suami semakin sayang! . . Mana tak marah si suami kalau jalan g bilik atau dapur bersepah rambut-rambut gugur, lebih sakit hati lagi apabila suami yang marah tu pulang dari Keje! . . Ada suami yang hadapi masalah camtu? suami jangan marah-marah dulu, istri awak gugur rambut tu selepas melahirkan zuriat awak tau, meh cni saya nak perkenalkan Aurora oil mampu atasi masalah macam kat atas ni? tak percaya? . click hastag #auroraoiltestimoni . Da nak gaji ni ramai dah booking borong nak beli, stok sangat2 TERHAD, whtapps admin ditalian sekarang 0197209951 . #rawatanrbutgugur #rambutkering #rambutrosak #uban #wakdoyok #pomade #haircare #kelumumur  #rambutsihat #rambutbotak #instamakeup #instafamous #instagram #homemade
Rambut tidak lagi gugur, suami semakin sayang! . . Mana tak marah si suami kalau jalan g bilik atau dapur bersepah rambut-rambut gugur, lebih sakit hati lagi apabila suami yang marah tu pulang dari Keje! . . Ada suami yang hadapi masalah camtu? suami jangan marah-marah dulu, istri awak gugur rambut tu selepas melahirkan zuriat awak tau, meh cni saya nak perkenalkan Aurora oil mampu atasi masalah macam kat atas ni? tak percaya? . click hastag #auroraoiltestimoni  . Da nak gaji ni ramai dah booking borong nak beli, stok sangat2 TERHAD, whtapps admin ditalian sekarang 0197209951 . #rawatanrbutgugur  #rambutkering  #rambutrosak  #uban  #wakdoyok  #pomade  #haircare  #kelumumur  #rambutsihat  #rambutbotak  #instamakeup  #instafamous  #instagram  #homemade 
RAMBUT ANAK SEMAKIN LEBAT ~~Testimoni drpd sis kieko kiekohss~~ Sejak lahir rambut anak saya tidak lebat. Dah try botakkan dan tunggu tumbuh rambut pun tidak lebat sangat.  Syukur dipertemukan dengan shampoo ME penggunaan sebulan dah nampak perubahan 😊  Kalau dulu nampak berkilat sekarang nampak gelap dah hehe.  NORMAL PRICE  SYAMPOO GARAM BULUH ME (INC.POST) 1botol  rm46 sm rm50 ss 2botol rm84 sm  rm89 ss 3botol rm123 sm rm128 ss  MEMBERSHIP (INC.POST) 1botol rm39 sm rm43 ss 2botol rm71 sm rm76 ss 3botol rm103 sm rm108 ss + REGISTER : RM50  BELI 1SET SETSPA GARAM BULUH ME UNTUK DAPATKAN HARGA TERLAJAK JIMAT!!✔ IG : @marineessence_bamboosalt  FBPAGE :marineessence_bamboosalt FB : farha farhazmi azfar  Testimonials #marineessencecatalogue  #wassap0197240795 #membershipRM50 #marineessencecatalogue #syjual #syampoo #syampoogarambuluh #bebaskimia #noparaben #noSLES #kelemumur #botak #rambutgugur #rambutkering #rambutbercabang  #kutu #kudiskepala #kepalagatal #kerakbayi #kepalaberkudis
RAMBUT ANAK SEMAKIN LEBAT ~~Testimoni drpd sis kieko kiekohss~~ Sejak lahir rambut anak saya tidak lebat. Dah try botakkan dan tunggu tumbuh rambut pun tidak lebat sangat. Syukur dipertemukan dengan shampoo ME penggunaan sebulan dah nampak perubahan 😊 Kalau dulu nampak berkilat sekarang nampak gelap dah hehe. NORMAL PRICE  SYAMPOO GARAM BULUH ME (INC.POST) 1botol  rm46 sm rm50 ss 2botol rm84 sm  rm89 ss 3botol rm123 sm rm128 ss MEMBERSHIP (INC.POST) 1botol rm39 sm rm43 ss 2botol rm71 sm rm76 ss 3botol rm103 sm rm108 ss + REGISTER : RM50 BELI 1SET SETSPA GARAM BULUH ME UNTUK DAPATKAN HARGA TERLAJAK JIMAT!!✔ IG : @marineessence_bamboosalt FBPAGE :marineessence_bamboosalt FB : farha farhazmi azfar Testimonials #marineessencecatalogue  #wassap0197240795  #membershipRM50  #marineessencecatalogue  #syjual  #syampoo  #syampoogarambuluh  #bebaskimia  #noparaben  #noSLES  #kelemumur  #botak  #rambutgugur  #rambutkering  #rambutbercabang   #kutu  #kudiskepala  #kepalagatal  #kerakbayi  #kepalaberkudis 
HAIR TREATMENT SERUM MIST ✔100% organic, natural ✔100% plant extract ✔DOCTOR's FORMULA  Flavour 👉 Berry Mint  Fungsi 👇 ➡Mengatasi rambut rosak, kering, kasar, menggerbang &bercabang ➡Menyegarkan rambut & kulit kepala ➡Mengawal keguguran rambut ➡Melebatkan rambut ➡Menyuburkan rambut ➡Rambut lebih sihat, lebat, lembut serta bersinar ➡Mengawal minyak berlebihan pada rambut & kulit kepala ➡Menghilangkan kelemumur ➡Menghilangkan bau busuk rambut & kulit kepala akibat / berpeluh  Cara penggunaan: 👉Sembur pada rambut & kulit kepala selepas shampu 👉Sembur & urut pada akar rambut & kulit kepala 👉Boleh dijadikan hair mist semasa rambut kering & digunakan bila2 masa. 👉Sembur pada rambut & kulit kepala sebelum memakai hijab/ tudung  Harga: RM30.00 | 60ml Postage: RM8 ss, RM11 ss  Whatsapp: 013 340 7637 #hardaliz #hardalizbyleeza #mykioskonline #leezakioskonline #tapakniaga #carbootsaletamanmelawati #selfpickupukayperdana #poslajuseluruh  #hairtreatmentserummist #hairtreatment #serum #berrymintflavour #organic #natural #merawatkerosakanrambut #kelimumur #kulitkepala #hairmist #rambutkering #rambutgugur #treatment
HAIR TREATMENT SERUM MIST ✔100% organic, natural ✔100% plant extract ✔DOCTOR's FORMULA Flavour 👉 Berry Mint Fungsi 👇 ➡Mengatasi rambut rosak, kering, kasar, menggerbang &bercabang ➡Menyegarkan rambut & kulit kepala ➡Mengawal keguguran rambut ➡Melebatkan rambut ➡Menyuburkan rambut ➡Rambut lebih sihat, lebat, lembut serta bersinar ➡Mengawal minyak berlebihan pada rambut & kulit kepala ➡Menghilangkan kelemumur ➡Menghilangkan bau busuk rambut & kulit kepala akibat / berpeluh Cara penggunaan: 👉Sembur pada rambut & kulit kepala selepas shampu 👉Sembur & urut pada akar rambut & kulit kepala 👉Boleh dijadikan hair mist semasa rambut kering & digunakan bila2 masa. 👉Sembur pada rambut & kulit kepala sebelum memakai hijab/ tudung Harga: RM30.00 | 60ml Postage: RM8 ss, RM11 ss Whatsapp: 013 340 7637 #hardaliz  #hardalizbyleeza  #mykioskonline  #leezakioskonline  #tapakniaga  #carbootsaletamanmelawati  #selfpickupukayperdana  #poslajuseluruh  #hairtreatmentserummist  #hairtreatment  #serum  #berrymintflavour  #organic  #natural  #merawatkerosakanrambut  #kelimumur  #kulitkepala  #hairmist  #rambutkering  #rambutgugur  #treatment 
HAIR TREATMENT SERUM MIST ✔100% organic, natural ✔100% plant extract ✔DOCTOR's FORMULA  Flavour 👉 Berry Mint  Fungsi 👇 ➡Mengatasi rambut rosak, kering, kasar, menggerbang &bercabang ➡Menyegarkan rambut & kulit kepala ➡Mengawal keguguran rambut ➡Melebatkan rambut ➡Menyuburkan rambut ➡Rambut lebih sihat, lebat, lembut serta bersinar ➡Mengawal minyak berlebihan pada rambut & kulit kepala ➡Menghilangkan kelemumur ➡Menghilangkan bau busuk rambut & kulit kepala akibat / berpeluh  Cara penggunaan: 👉Sembur pada rambut & kulit kepala selepas shampu 👉Sembur & urut pada akar rambut & kulit kepala 👉Boleh dijadikan hair mist semasa rambut kering & digunakan bila2 masa. 👉Sembur pada rambut & kulit kepala sebelum memakai hijab/ tudung  Harga: RM30.00 | 60ml Postage: RM8 ss, RM11 ss  Whatsapp: 013 340 7637 #hardaliz #hardalizbyleeza #mykioskonline #leezakioskonline #tapakniaga #carbootsaletamanmelawati #selfpickupukayperdana #poslajuseluruh  #hairtreatmentserummist #hairtreatment #serum #berrymintflavour #organic #natural #merawatkerosakanrambut #kelimumur #kulitkepala #hairmist #rambutkering #rambutgugur #treatment
HAIR TREATMENT SERUM MIST ✔100% organic, natural ✔100% plant extract ✔DOCTOR's FORMULA Flavour 👉 Berry Mint Fungsi 👇 ➡Mengatasi rambut rosak, kering, kasar, menggerbang &bercabang ➡Menyegarkan rambut & kulit kepala ➡Mengawal keguguran rambut ➡Melebatkan rambut ➡Menyuburkan rambut ➡Rambut lebih sihat, lebat, lembut serta bersinar ➡Mengawal minyak berlebihan pada rambut & kulit kepala ➡Menghilangkan kelemumur ➡Menghilangkan bau busuk rambut & kulit kepala akibat / berpeluh Cara penggunaan: 👉Sembur pada rambut & kulit kepala selepas shampu 👉Sembur & urut pada akar rambut & kulit kepala 👉Boleh dijadikan hair mist semasa rambut kering & digunakan bila2 masa. 👉Sembur pada rambut & kulit kepala sebelum memakai hijab/ tudung Harga: RM30.00 | 60ml Postage: RM8 ss, RM11 ss Whatsapp: 013 340 7637 #hardaliz  #hardalizbyleeza  #mykioskonline  #leezakioskonline  #tapakniaga  #carbootsaletamanmelawati  #selfpickupukayperdana  #poslajuseluruh  #hairtreatmentserummist  #hairtreatment  #serum  #berrymintflavour  #organic  #natural  #merawatkerosakanrambut  #kelimumur  #kulitkepala  #hairmist  #rambutkering  #rambutgugur  #treatment 
HAIR TREATMENT SERUM MIST ✔100% organic, natural ✔100% plant extract ✔DOCTOR's FORMULA  Flavour 👉 Berry Mint  Fungsi 👇 ➡Mengatasi rambut rosak, kering, kasar, menggerbang &bercabang ➡Menyegarkan rambut & kulit kepala ➡Mengawal keguguran rambut ➡Melebatkan rambut ➡Menyuburkan rambut ➡Rambut lebih sihat, lebat, lembut serta bersinar ➡Mengawal minyak berlebihan pada rambut & kulit kepala ➡Menghilangkan kelemumur ➡Menghilangkan bau busuk rambut & kulit kepala akibat / berpeluh  Cara penggunaan: 👉Sembur pada rambut & kulit kepala selepas shampu 👉Sembur & urut pada akar rambut & kulit kepala 👉Boleh dijadikan hair mist semasa rambut kering & digunakan bila2 masa. 👉Sembur pada rambut & kulit kepala sebelum memakai hijab/ tudung  Harga: RM30.00 | 60ml Postage: RM8 ss, RM11 ss  Whatsapp: 013 340 7637 #hardaliz #hardalizbyleeza #mykioskonline #leezakioskonline #tapakniaga #carbootsaletamanmelawati #selfpickupukayperdana #poslajuseluruh  #hairtreatmentserummist #hairtreatment #serum #berrymintflavour #organic #natural #merawatkerosakanrambut #kelimumur #kulitkepala #hairmist #rambutkering #rambutgugur #treatment
HAIR TREATMENT SERUM MIST ✔100% organic, natural ✔100% plant extract ✔DOCTOR's FORMULA Flavour 👉 Berry Mint Fungsi 👇 ➡Mengatasi rambut rosak, kering, kasar, menggerbang &bercabang ➡Menyegarkan rambut & kulit kepala ➡Mengawal keguguran rambut ➡Melebatkan rambut ➡Menyuburkan rambut ➡Rambut lebih sihat, lebat, lembut serta bersinar ➡Mengawal minyak berlebihan pada rambut & kulit kepala ➡Menghilangkan kelemumur ➡Menghilangkan bau busuk rambut & kulit kepala akibat / berpeluh Cara penggunaan: 👉Sembur pada rambut & kulit kepala selepas shampu 👉Sembur & urut pada akar rambut & kulit kepala 👉Boleh dijadikan hair mist semasa rambut kering & digunakan bila2 masa. 👉Sembur pada rambut & kulit kepala sebelum memakai hijab/ tudung Harga: RM30.00 | 60ml Postage: RM8 ss, RM11 ss Whatsapp: 013 340 7637 #hardaliz  #hardalizbyleeza  #mykioskonline  #leezakioskonline  #tapakniaga  #carbootsaletamanmelawati  #selfpickupukayperdana  #poslajuseluruh  #hairtreatmentserummist  #hairtreatment  #serum  #berrymintflavour  #organic  #natural  #merawatkerosakanrambut  #kelimumur  #kulitkepala  #hairmist  #rambutkering  #rambutgugur  #treatment 
HAIR TREATMENT SERUM MIST ✔100% organic, natural ✔100% plant extract ✔DOCTOR's FORMULA  Flavour 👉 Berry Mint  Fungsi 👇 ➡Mengatasi rambut rosak, kering, kasar, menggerbang &bercabang ➡Menyegarkan rambut & kulit kepala ➡Mengawal keguguran rambut ➡Melebatkan rambut ➡Menyuburkan rambut ➡Rambut lebih sihat, lebat, lembut serta bersinar ➡Mengawal minyak berlebihan pada rambut & kulit kepala ➡Menghilangkan kelemumur ➡Menghilangkan bau busuk rambut & kulit kepala akibat / berpeluh  Cara penggunaan: 👉Sembur pada rambut & kulit kepala selepas shampu 👉Sembur & urut pada akar rambut & kulit kepala 👉Boleh dijadikan hair mist semasa rambut kering & digunakan bila2 masa. 👉Sembur pada rambut & kulit kepala sebelum memakai hijab/ tudung  Harga: RM30.00 | 60ml Postage: RM8 ss, RM11 ss  Whatsapp: 013 340 7637 #hardaliz #hardalizbyleeza #mykioskonline #leezakioskonline #tapakniaga #carbootsaletamanmelawati #selfpickupukayperdana #poslajuseluruh  #hairtreatmentserummist #hairtreatment #serum #berrymintflavour #organic #natural #merawatkerosakanrambut #kelimumur #kulitkepala #hairmist #rambutkering #rambutgugur #treatment
HAIR TREATMENT SERUM MIST ✔100% organic, natural ✔100% plant extract ✔DOCTOR's FORMULA Flavour 👉 Berry Mint Fungsi 👇 ➡Mengatasi rambut rosak, kering, kasar, menggerbang &bercabang ➡Menyegarkan rambut & kulit kepala ➡Mengawal keguguran rambut ➡Melebatkan rambut ➡Menyuburkan rambut ➡Rambut lebih sihat, lebat, lembut serta bersinar ➡Mengawal minyak berlebihan pada rambut & kulit kepala ➡Menghilangkan kelemumur ➡Menghilangkan bau busuk rambut & kulit kepala akibat / berpeluh Cara penggunaan: 👉Sembur pada rambut & kulit kepala selepas shampu 👉Sembur & urut pada akar rambut & kulit kepala 👉Boleh dijadikan hair mist semasa rambut kering & digunakan bila2 masa. 👉Sembur pada rambut & kulit kepala sebelum memakai hijab/ tudung Harga: RM30.00 | 60ml Postage: RM8 ss, RM11 ss Whatsapp: 013 340 7637 #hardaliz  #hardalizbyleeza  #mykioskonline  #leezakioskonline  #tapakniaga  #carbootsaletamanmelawati  #selfpickupukayperdana  #poslajuseluruh  #hairtreatmentserummist  #hairtreatment  #serum  #berrymintflavour  #organic  #natural  #merawatkerosakanrambut  #kelimumur  #kulitkepala  #hairmist  #rambutkering  #rambutgugur  #treatment 
Alhamdulillah hepi dpt feedback lagii !! :) . Uol Nak tak kalau ada penyelesaian utk masalah ni dlm 1 botol je ? Khas utk hijabis pulak tu! . Kalau ikutkan syampu utk rambut kelemumur lain, gatal2 lain, rambut kering lain, rambut rapuh rosak lain betul tak syg2? . Tapi dgn formulasi terkini, in sha allah sekurang kurangnya kelemumur,gatal & kering tu kita bole bantu. . Senang jee. Cuma perlu guna 2 hari sekali. Then ikut tips2 yg kami share utk kesan optimum :) . Jomm cuba lavame top to toe shampoo khusus utk hijabis semua!! ;) . #LAVAME #SYAMPUHIJABISLAVAME #SYAMPUHIJABISBERKUALITI #TOPTOTOESHAMPOO #TOPTOTOESHAMPOOLAVAME #MARULAOIL #ALOEVERA #PUDINA #FEEDBACKLAVAME #LAVAMEPENJAGAANDIRIHIJABIS #RAMBUTKELEMUMUR #RAMBUTROSAK #RAMBUTKERING #GATALKEPALA  #RAMBUTSIHAT #RAMBUTLEMBUT #RAMBUTCANTIK #PENJAGAANDIRIHIJABISTOPTOTOENO1DIMALAYSIA #NOWEVERYHIJABISCANFEELCONFIDENT
Alhamdulillah hepi dpt feedback lagii !! :) . Uol Nak tak kalau ada penyelesaian utk masalah ni dlm 1 botol je ? Khas utk hijabis pulak tu! . Kalau ikutkan syampu utk rambut kelemumur lain, gatal2 lain, rambut kering lain, rambut rapuh rosak lain betul tak syg2? . Tapi dgn formulasi terkini, in sha allah sekurang kurangnya kelemumur,gatal & kering tu kita bole bantu. . Senang jee. Cuma perlu guna 2 hari sekali. Then ikut tips2 yg kami share utk kesan optimum :) . Jomm cuba lavame top to toe shampoo khusus utk hijabis semua!! ;) . #LAVAME  #SYAMPUHIJABISLAVAME  #SYAMPUHIJABISBERKUALITI  #TOPTOTOESHAMPOO  #TOPTOTOESHAMPOOLAVAME  #MARULAOIL  #ALOEVERA  #PUDINA  #FEEDBACKLAVAME  #LAVAMEPENJAGAANDIRIHIJABIS  #RAMBUTKELEMUMUR  #RAMBUTROSAK  #RAMBUTKERING  #GATALKEPALA  #RAMBUTSIHAT  #RAMBUTLEMBUT  #RAMBUTCANTIK  #PENJAGAANDIRIHIJABISTOPTOTOENO1DIMALAYSIA  #NOWEVERYHIJABISCANFEELCONFIDENT 
HAIR TREATMENT SERUM MIST ✔100% organic, natural ✔100% plant extract ✔DOCTOR's FORMULA  Flavour 👉 Berry Mint  Fungsi 👇 ➡Mengatasi rambut rosak, kering, kasar, menggerbang &bercabang ➡Menyegarkan rambut & kulit kepala ➡Mengawal keguguran rambut ➡Melebatkan rambut ➡Menyuburkan rambut ➡Rambut lebih sihat, lebat, lembut serta bersinar ➡Mengawal minyak berlebihan pada rambut & kulit kepala ➡Menghilangkan kelemumur ➡Menghilangkan bau busuk rambut & kulit kepala akibat / berpeluh  Cara penggunaan: 👉Sembur pada rambut & kulit kepala selepas shampu 👉Sembur & urut pada akar rambut & kulit kepala 👉Boleh dijadikan hair mist semasa rambut kering & digunakan bila2 masa. 👉Sembur pada rambut & kulit kepala sebelum memakai hijab/ tudung  Harga: RM30.00 | 60ml Postage: RM8 ss, RM11 ss  Whatsapp: 013 340 7637 #hardaliz #hardalizbyleeza #mykioskonline #leezakioskonline #tapakniaga #carbootsaletamanmelawati #selfpickupukayperdana #poslajuseluruh  #hairtreatmentserummist #hairtreatment #serum #berrymintflavour #organic #natural #merawatkerosakanrambut #kelimumur #kulitkepala #hairmist #rambutkering #rambutgugur #treatment
HAIR TREATMENT SERUM MIST ✔100% organic, natural ✔100% plant extract ✔DOCTOR's FORMULA Flavour 👉 Berry Mint Fungsi 👇 ➡Mengatasi rambut rosak, kering, kasar, menggerbang &bercabang ➡Menyegarkan rambut & kulit kepala ➡Mengawal keguguran rambut ➡Melebatkan rambut ➡Menyuburkan rambut ➡Rambut lebih sihat, lebat, lembut serta bersinar ➡Mengawal minyak berlebihan pada rambut & kulit kepala ➡Menghilangkan kelemumur ➡Menghilangkan bau busuk rambut & kulit kepala akibat / berpeluh Cara penggunaan: 👉Sembur pada rambut & kulit kepala selepas shampu 👉Sembur & urut pada akar rambut & kulit kepala 👉Boleh dijadikan hair mist semasa rambut kering & digunakan bila2 masa. 👉Sembur pada rambut & kulit kepala sebelum memakai hijab/ tudung Harga: RM30.00 | 60ml Postage: RM8 ss, RM11 ss Whatsapp: 013 340 7637 #hardaliz  #hardalizbyleeza  #mykioskonline  #leezakioskonline  #tapakniaga  #carbootsaletamanmelawati  #selfpickupukayperdana  #poslajuseluruh  #hairtreatmentserummist  #hairtreatment  #serum  #berrymintflavour  #organic  #natural  #merawatkerosakanrambut  #kelimumur  #kulitkepala  #hairmist  #rambutkering  #rambutgugur  #treatment