` Images tagged with #nike on instagram online instagram - goldpix web-viewer

#nike medias

Photos

360 + EMS80  Size 41......45 @ffe0231n (line)  #รองเท้า #รองเท้าฟุตบอล  #รองเท้าผ้าใบ #รองเท้าราคาถูก #รองเท้าonitsuka #onitsukatiger #อดิดาส #รองเท้าadidas #adidassuperstar #รองเท้าแฟชั่น  #รองเท้าfipflop #รองเท้าNike #nike #ราคถูก #รองเท้าconverse #รองเท้าเด็ก #รองเท้าผู้หญิง #รองเท้าผู้ชาย #รองเท้าvanz #รองเท้าGucci
360 + EMS80 Size 41......45 @ffe0231n (line) #รองเท ้า #รองเท ้าฟุตบอล #รองเท ้าผ้าใบ #รองเท ้าราคาถูก #รองเท ้าonitsuka #onitsukatiger  #อด ิดาส #รองเท ้าadidas #adidassuperstar  #รองเท ้าแฟชั่น #รองเท ้าfipflop #รองเท ้าNike #nike  #ราคถ ูก #รองเท ้าconverse #รองเท ้าเด็ก #รองเท ้าผู้หญิง #รองเท ้าผู้ชาย #รองเท ้าvanz #รองเท ้าGucci
They'll call you lucky but don't know how hard you worked taken ny lovely @achayoga #yoga #yogini #yogamat #yogapose #yogapants #myjourney #lovemyself #love #loveit #me #dog #dogs #manduka #nike #sleepydog
Gym basics. #repost @adelletracey -------------------------------------------------- #graspfit #grasp #gym #nike #vapomax #workout #wednesday #wristwraps #pink #green #blue #GB #athlete #training #instafit #instagym #inspiration #strong #deadlifts #squats #fit #fitspo #fitfam #fitness #fitnessmodel #girlswholift #crossfit #muscle
Всё изменилось, когда люди начали использовать каучук в промышленных целях и соединять резиновую подошву с верхом из другого материала, например парусины. Такой вид обуви назывался plimsoles, был удобен и быстро стал пользоваться популярностью у любителей спорта и активного досуга. Кроме того, такие ботинки позволяли ходить практически бесшумно — считается, что именно от глагола to sneak (подкрадываться, проникать незаметно) произошло самое распространённое сегодня английское название спортивной обуви — sneakers.  Специализированная обувь для занятий спортом появилась довольно давно, но до поры до времени она практически не отличалась от обычной. Так, на беговых туфлях 1860-х, хранящихся в одном из британских музеев, особое назначение этой обуви выдают только шипы на подошве.  Очень долго спортивная обувь будет считаться атрибутом красивой жизни — роскошью была не только технология, но и свободное время для активного досуга, которым до поры до времени обладали только состоятельные люди. Недорогим и как следствие общедоступным товаром кроссовки станут только после Первой мировой войны. 📏Размеры 36-41 💰Примерка по Уфе всего 100 руб. 🚛Доставка по России всего 390 руб. 📣Заказывайте прямо сейчас!!! Размеры в наличие. Количество ограничено. #reebok#кроссовки#белыекроссовки#черныекроссовки#обувь#сникерсы#уфа#nike#кеды#обувь#подарок#shoesblackandwhite #точтотыхотел_а
Всё изменилось, когда люди начали использовать каучук в промышленных целях и соединять резиновую подошву с верхом из другого материала, например парусины. Такой вид обуви назывался plimsoles, был удобен и быстро стал пользоваться популярностью у любителей спорта и активного досуга. Кроме того, такие ботинки позволяли ходить практически бесшумно — считается, что именно от глагола to sneak (подкрадываться, проникать незаметно) произошло самое распространённое сегодня английское название спортивной обуви — sneakers. Специализированная обувь для занятий спортом появилась довольно давно, но до поры до времени она практически не отличалась от обычной. Так, на беговых туфлях 1860-х, хранящихся в одном из британских музеев, особое назначение этой обуви выдают только шипы на подошве. Очень долго спортивная обувь будет считаться атрибутом красивой жизни — роскошью была не только технология, но и свободное время для активного досуга, которым до поры до времени обладали только состоятельные люди. Недорогим и как следствие общедоступным товаром кроссовки станут только после Первой мировой войны. 📏Размеры 36-41 💰Примерка по Уфе всего 100 руб. 🚛Доставка по России всего 390 руб. 📣Заказывайте прямо сейчас!!! Размеры в наличие. Количество ограничено. #reebok #кроссовки #белыекроссовки #черныекроссовки #обувь #сникерсы #уфа #nike #кеды #обувь #подарок #shoesblackandwhite  #точтотыхотел_а 
喜感莫名#nike #ultraman
360 + EMS80  Size 41......45 @ffe0231n (line)  #รองเท้า #รองเท้าฟุตบอล  #รองเท้าผ้าใบ #รองเท้าราคาถูก #รองเท้าonitsuka #onitsukatiger #อดิดาส #รองเท้าadidas #adidassuperstar #รองเท้าแฟชั่น  #รองเท้าfipflop #รองเท้าNike #nike #ราคถูก #รองเท้าconverse #รองเท้าเด็ก #รองเท้าผู้หญิง #รองเท้าผู้ชาย #รองเท้าvanz #รองเท้าGucci
360 + EMS80 Size 41......45 @ffe0231n (line) #รองเท ้า #รองเท ้าฟุตบอล #รองเท ้าผ้าใบ #รองเท ้าราคาถูก #รองเท ้าonitsuka #onitsukatiger  #อด ิดาส #รองเท ้าadidas #adidassuperstar  #รองเท ้าแฟชั่น #รองเท ้าfipflop #รองเท ้าNike #nike  #ราคถ ูก #รองเท ้าconverse #รองเท ้าเด็ก #รองเท ้าผู้หญิง #รองเท ้าผู้ชาย #รองเท ้าvanz #รองเท ้าGucci
I'm not knocking anyone but for me at least I'm just trying to help as many people as I can.  I do it all for the love and the sincerity I have for everyone. All of the accolades that comes with the success is cool but it's nothing something I live for. #fit#fitness#fitnessmotivation#fitspo #gym#grind#hardwork#dedication#fitfam #noguru#changinglivesdaily#ebonyfitfam #abs#motivation#inspire#nike#athlete #athletictraining#athleticstandard#nyctrainer #lifestyle#cardio#calisthenics#tone #buildabodywithmar#outworkthework
I'm not knocking anyone but for me at least I'm just trying to help as many people as I can. I do it all for the love and the sincerity I have for everyone. All of the accolades that comes with the success is cool but it's nothing something I live for. #fit #fitness #fitnessmotivation #fitspo  #gym #grind #hardwork #dedication #fitfam  #noguru #changinglivesdaily #ebonyfitfam  #abs #motivation #inspire #nike #athlete  #athletictraining #athleticstandard #nyctrainer  #lifestyle #cardio #calisthenics #tone  #buildabodywithmar #outworkthework 
#mazamitla #nike #goals 😎👌🏻
Office days. 🍎 Shot by: @trewuk #standoutsneakers
Erkek Moda Caddesi  Ürun 1. Sınıf Replikadır Fiyat 100 ₺ dir. MNG kargo guvencesiyle. Kapıda Nakit Veya Kredi Kartıyla  Ödeme  Kargo Ücretsiz #Nike. #airmax #nikeairmax #ayakkabı
Erkek Moda Caddesi Ürun 1. Sınıf Replikadır Fiyat 100 ₺ dir. MNG kargo guvencesiyle. Kapıda Nakit Veya Kredi Kartıyla Ödeme Kargo Ücretsiz #Nike . #airmax  #nikeairmax  #ayakkabı 
午前は地元のみんなと中学校いって来たけどやっぱり相変わらずはめられたけどいつも通りだったな笑 午後から久しぶりにタカさんにあって横浜いったら2ヶ月遅れの誕プレでナイキのAir maxを買ってくださった‼︎ やっぱ親友でもあり先輩でもあるお方だ笑 大切に使いますありがとうございます。  #じもてぃー #親友でもあり先輩である #横浜 #nike #nikeairmax #shoes
午前は地元のみんなと中学校いって来たけどやっぱり相変わらずはめられたけどいつも通りだったな笑 午後から久しぶりにタカさんにあって横浜いったら2ヶ月遅れの誕プレでナイキのAir maxを買ってくださった‼︎ やっぱ親友でもあり先輩でもあるお方だ笑 大切に使いますありがとうございます。 #じもてぃー  #親友でもあり先輩である  #横浜  #nike  #nikeairmax  #shoes 
Agasalho Nike SB. R$ 236,00 Disponível nas numerações P M G GG 🔝✔ Parcelamos em até 4x sem juros 💳. 📞 13 97412-2981 - Brunna 📞 13 97410-5529 - Leonardo 📩 oscinderelos@hotmail.com  Entregamos em Santos e Centro de São Vicente!!!! 👟  Sigam também nosso Facebook: Os Cinderelos #casacos #casaconike #casaconikesb #nikesb #sb #frio #top #garantaoseu #nike #original #oscinderelos
PROMOSI ❕PROMOSI ❕PROMOSI ❕ 1-RM35 3-RM100 ONLY!! Stock dah tak banyak!! Cap copy ori. Kualiti terbaikk👍👍👍👍👌👌👌 Cepat cepat ambik satu buat koleksi! . . Add pos +RM7(sm) +RM12(ss) . . WHATSAPP: 📲 012-5048451  #capmurah #capmurahmalaysia #capadidas #capadidasmurah #capadidasmurahmalaysia #sayajualcap #topiadidas #capnike #capnikemurah #topimurah #topimurahmalaysia #topimalaysia #capmalaysia #topinike #capmurahonline #capcorak #caplawa #caplawamurah #capcorakmurah #adidas #nike #supreme #adidascap #nikecap #ripndipcap #ripndip #capsupreme #nikemurah #adidasmurah
PROMOSI ❕PROMOSI ❕PROMOSI ❕ 1-RM35 3-RM100 ONLY!! Stock dah tak banyak!! Cap copy ori. Kualiti terbaikk👍👍👍👍👌👌👌 Cepat cepat ambik satu buat koleksi! . . Add pos +RM7(sm) +RM12(ss) . . WHATSAPP: 📲 012-5048451 #capmurah  #capmurahmalaysia  #capadidas  #capadidasmurah  #capadidasmurahmalaysia  #sayajualcap  #topiadidas  #capnike  #capnikemurah  #topimurah  #topimurahmalaysia  #topimalaysia  #capmalaysia  #topinike  #capmurahonline  #capcorak  #caplawa  #caplawamurah  #capcorakmurah  #adidas  #nike  #supreme  #adidascap  #nikecap  #ripndipcap  #ripndip  #capsupreme  #nikemurah  #adidasmurah 
Puma Dama 💕💕💕💲150.000 tallas 5 a 8 🚛envío sin costo en Cali info whatsapp 3192128761 cuenta aliada @fajasbellisima @bellas_fit 🔽 ▪ 🔼 ▪ 🔽 ▪  #zapatillas #zapatillascolombia #zapatos #zapatilla #fashion #style #cool #shoes #sneakers #cali #colombia #bogota #medellin #nike #zapatillascali #deportes #tiendas #fitness #barranquilla #instagood #tendencia #twinstagram #tenis #instafashion #instashoes #instakicks #pasto #solecollector #followforfollow #like4like
Puma Dama 💕💕💕💲150.000 tallas 5 a 8 🚛envío sin costo en Cali info whatsapp 3192128761 cuenta aliada @fajasbellisima @bellas_fit 🔽 ▪ 🔼 ▪ 🔽 ▪ #zapatillas  #zapatillascolombia  #zapatos  #zapatilla  #fashion  #style  #cool  #shoes  #sneakers  #cali  #colombia  #bogota  #medellin  #nike  #zapatillascali  #deportes  #tiendas  #fitness  #barranquilla  #instagood  #tendencia  #twinstagram  #tenis  #instafashion  #instashoes  #instakicks  #pasto  #solecollector  #followforfollow  #like4like 
Giving away these kicks also .Dm to enter the contest . #nikeairmax #nike
360 + EMS80  Size 41......45 @ffe0231n (line)  #รองเท้า #รองเท้าฟุตบอล  #รองเท้าผ้าใบ #รองเท้าราคาถูก #รองเท้าonitsuka #onitsukatiger #อดิดาส #รองเท้าadidas #adidassuperstar #รองเท้าแฟชั่น  #รองเท้าfipflop #รองเท้าNike #nike #ราคถูก #รองเท้าconverse #รองเท้าเด็ก #รองเท้าผู้หญิง #รองเท้าผู้ชาย #รองเท้าvanz #รองเท้าGucci
360 + EMS80 Size 41......45 @ffe0231n (line) #รองเท ้า #รองเท ้าฟุตบอล #รองเท ้าผ้าใบ #รองเท ้าราคาถูก #รองเท ้าonitsuka #onitsukatiger  #อด ิดาส #รองเท ้าadidas #adidassuperstar  #รองเท ้าแฟชั่น #รองเท ้าfipflop #รองเท ้าNike #nike  #ราคถ ูก #รองเท ้าconverse #รองเท ้าเด็ก #รองเท ้าผู้หญิง #รองเท ้าผู้ชาย #รองเท ้าvanz #รองเท ้าGucci
READY STOCK - #Jerseytimnas  stelan timnas Price :  sepasang 85k celana 65k baju 65k Line / Bbm : Cek Bio  Wa/sms/telp :081289200879  #testimoni #jerseyfutsal #jersey #jerseycodbekasi #jerseygradeori #nike #futsal #jerseynike #jerseymurah #kaoskakifutsalmurah #kaoskakinike #likeforlike #kostumfutsal #kostum #kostummurah #lfl #bikinkostumfutsal #kostumtim #bajurunning #bajugym #jerseyadidas #jerseyrunning
Всех ждем у нас в шоуруме😍🌸🌸🌸Столько красоты приехало, невозможно не влюбится🙈💕💕💕 #gm #girls #likesforlikes#blackpink #tagsforfollow #follo4follow #selfie#relax #photochallenge #cute #instasize #instashot #istagirl #beautiful #model #friends #fitness #nocrop #nike #l4l #f4f #iphone7 #smile #sportlife #roma #prisma #photooftheday #instagirl #vsco
Всех ждем у нас в шоуруме😍🌸🌸🌸Столько красоты приехало, невозможно не влюбится🙈💕💕💕 #gm  #girls  #likesforlikes #blackpink  #tagsforfollow  #follo4follow  #selfie #relax  #photochallenge  #cute  #instasize  #instashot  #istagirl  #beautiful  #model  #friends  #fitness  #nocrop  #nike  #l4l  #f4f  #iphone7  #smile  #sportlife  #roma  #prisma  #photooftheday  #instagirl  #vsco 
🖒1 çift : 99.99 TL ❤ 2 çift : 189.99 TL Numara Ağırlığı: 40-45 Kapıda ödeme - Nakit - Kredi kartı - Adres 💳 WhatsApp: 0 (535) 844 3681 📞 Kargo Ücreti: 10 TL Yasal olmayan sayfalara inanmayınız. #ayakkabi #sneakers #baybayan #nike #adidas #airforce #airmax #air #kombinbizimişimiz #sipariş #bayanayakkabı #erkekayakkabı #siyah #mavi #kırmızı #bot #çizme #like4like #kredikarti #adres #kargo #ucretsiz
360 + EMS80  Size 41......45 @ffe0231n (line)  #รองเท้า #รองเท้าฟุตบอล  #รองเท้าผ้าใบ #รองเท้าราคาถูก #รองเท้าonitsuka #onitsukatiger #อดิดาส #รองเท้าadidas #adidassuperstar #รองเท้าแฟชั่น  #รองเท้าfipflop #รองเท้าNike #nike #ราคถูก #รองเท้าconverse #รองเท้าเด็ก #รองเท้าผู้หญิง #รองเท้าผู้ชาย #รองเท้าvanz #รองเท้าGucci
360 + EMS80 Size 41......45 @ffe0231n (line) #รองเท ้า #รองเท ้าฟุตบอล #รองเท ้าผ้าใบ #รองเท ้าราคาถูก #รองเท ้าonitsuka #onitsukatiger  #อด ิดาส #รองเท ้าadidas #adidassuperstar  #รองเท ้าแฟชั่น #รองเท ้าfipflop #รองเท ้าNike #nike  #ราคถ ูก #รองเท ้าconverse #รองเท ้าเด็ก #รองเท ้าผู้หญิง #รองเท ้าผู้ชาย #รองเท ้าvanz #รองเท ้าGucci
Last weeks shot, today's post up 💁 #selfie #camo #addidas #nike
Erkek Moda Caddesi  Ürun 1. Sınıf Replikadır Fiyat 100 ₺ dir. MNG kargo guvencesiyle. Kapıda Nakit Veya Kredi Kartıyla  Ödeme  Kargo Ücretsiz #Nike. #airmax #nikeairmax #ayakkabı
Erkek Moda Caddesi Ürun 1. Sınıf Replikadır Fiyat 100 ₺ dir. MNG kargo guvencesiyle. Kapıda Nakit Veya Kredi Kartıyla Ödeme Kargo Ücretsiz #Nike . #airmax  #nikeairmax  #ayakkabı 
Got some new kicks for Spring! ✔️💙 #nike #sneakerhead #nikeshoes
NEYMAR JR X JORDAN⚽️🏀 Double tap and be sure you're following for more! • 📸 by @nikesoccerfc
NEYMAR JR X JORDAN⚽️🏀 Double tap and be sure you're following for more! • 📸 by @nikesoccerfc
Hype is real. xHYPE #hyped #hypelord #hype #black #nike #dope
360 + EMS80  Size 41......45 @ffe0231n (line)  #รองเท้า #รองเท้าฟุตบอล  #รองเท้าผ้าใบ #รองเท้าราคาถูก #รองเท้าonitsuka #onitsukatiger #อดิดาส #รองเท้าadidas #adidassuperstar #รองเท้าแฟชั่น  #รองเท้าfipflop #รองเท้าNike #nike #ราคถูก #รองเท้าconverse #รองเท้าเด็ก #รองเท้าผู้หญิง #รองเท้าผู้ชาย #รองเท้าvanz #รองเท้าGucci
360 + EMS80 Size 41......45 @ffe0231n (line) #รองเท ้า #รองเท ้าฟุตบอล #รองเท ้าผ้าใบ #รองเท ้าราคาถูก #รองเท ้าonitsuka #onitsukatiger  #อด ิดาส #รองเท ้าadidas #adidassuperstar  #รองเท ้าแฟชั่น #รองเท ้าfipflop #รองเท ้าNike #nike  #ราคถ ูก #รองเท ้าconverse #รองเท ้าเด็ก #รองเท ้าผู้หญิง #รองเท ้าผู้ชาย #รองเท ้าvanz #รองเท ้าGucci
Great to be back training💪🏾 it feels amazing😋 #nike #vapormax
Great to be back training💪🏾 it feels amazing😋 #nike  #vapormax 
G-Dragon nike ile reklam çalışması yaptı ve ayakkabı yalnızca 1 dakika içinde tükendi 👏 GD etkisi 💜💜 #bigbang #gdragon #nike
G-Dragon nike ile reklam çalışması yaptı ve ayakkabı yalnızca 1 dakika içinde tükendi 👏 GD etkisi 💜💜 #bigbang  #gdragon  #nike 
READY STOCK - #Jerseytimnas  stelan timnas Price :  sepasang 85k celana 65k baju 65k Line / Bbm : Cek Bio  Wa/sms/telp :081289200879  #testimoni #jerseyfutsal #jersey #jerseycodbekasi #jerseygradeori #nike #futsal #jerseynike #jerseymurah #kaoskakifutsalmurah #kaoskakinike #likeforlike #kostumfutsal #kostum #kostummurah #lfl #bikinkostumfutsal #kostumtim #bajurunning #bajugym #jerseyadidas #jerseyrunning
Nihh nak bagitaww sat...kalau korang ka hampa ka hang ka kawan korang ka apa nk cari kasut bola untuk disarung tanpa memikir 2 3 4 kali untuk membeli kasut bola⚽⚽⚽...saya sarankan anda follow ig @kasutbola.handal ni..jengok dekat ig ni macam macam kasut bola ada😊😊..nak yang● highcut ada● ●Lowcut● ada ..nih jangan dok risau nak beli tp takut mahal..dekat ig ni semua kasut bola dijual dengan harga murag lagi mampu milik tudia ..bukan x sempoi ..sempoi..dah murah kualiti dia pulak tip top meletop lahh katakan..memang tahan lama tahan lasak..mcm mana nak beli ..easy question..《jangan dok risau takut kasut x sampai dan ditipu jangan risau sebab ni 100%TRUSTED SELLER nya sempoi》..x tipu..ha ni dia feedback ...rasa was was jugak tengok dekat ig tu ada banyak feedback haa..Bermacam macam testimoni ada..tunggu apa lagi PM laju laju.Bukan janji tapi pasti..nak tau jual apa lagi follow laa ye☺☺☺ 1.follow @kasutbola.handal  2.pilih la nak kasut bola yang mana lepastu PM  ws admin dia laju laju nak yang mana 3.gunalah bahasa yang baik dan harab bersabar 4.selesai dan senangkan --------------------------------- #giveawaykbh #giveawaykbh #giveawaykbh #trustedsaller #alwayssupportkasutbolahandal #murah #testimoni #feedback #adidas #nike #puma #mizuno #kualititerbaik #servisterbaik #belumcubabelumtahudahcubabarutahu
Nihh nak bagitaww sat...kalau korang ka hampa ka hang ka kawan korang ka apa nk cari kasut bola untuk disarung tanpa memikir 2 3 4 kali untuk membeli kasut bola⚽⚽⚽...saya sarankan anda follow ig @kasutbola.handal ni..jengok dekat ig ni macam macam kasut bola ada😊😊..nak yang● highcut ada● ●Lowcut● ada ..nih jangan dok risau nak beli tp takut mahal..dekat ig ni semua kasut bola dijual dengan harga murag lagi mampu milik tudia ..bukan x sempoi ..sempoi..dah murah kualiti dia pulak tip top meletop lahh katakan..memang tahan lama tahan lasak..mcm mana nak beli ..easy question..《jangan dok risau takut kasut x sampai dan ditipu jangan risau sebab ni 100%TRUSTED SELLER nya sempoi》..x tipu..ha ni dia feedback ...rasa was was jugak tengok dekat ig tu ada banyak feedback haa..Bermacam macam testimoni ada..tunggu apa lagi PM laju laju.Bukan janji tapi pasti..nak tau jual apa lagi follow laa ye☺☺☺ 1.follow @kasutbola.handal 2.pilih la nak kasut bola yang mana lepastu PM  ws admin dia laju laju nak yang mana 3.gunalah bahasa yang baik dan harab bersabar 4.selesai dan senangkan --------------------------------- #giveawaykbh  #giveawaykbh  #giveawaykbh  #trustedsaller  #alwayssupportkasutbolahandal  #murah  #testimoni  #feedback  #adidas  #nike  #puma  #mizuno  #kualititerbaik  #servisterbaik  #belumcubabelumtahudahcubabarutahu 
#airmax90 airmax #purple !!!!!!!!! 😋 ( #nike )
Erkek Moda Caddesi  Ürun 1. Sınıf Replikadır Fiyat 100 ₺ dir. MNG kargo guvencesiyle. Kapıda Nakit Veya Kredi Kartıyla  Ödeme  Kargo Ücretsiz #Nike. #airmax #nikeairmax #ayakkabı
Erkek Moda Caddesi Ürun 1. Sınıf Replikadır Fiyat 100 ₺ dir. MNG kargo guvencesiyle. Kapıda Nakit Veya Kredi Kartıyla Ödeme Kargo Ücretsiz #Nike . #airmax  #nikeairmax  #ayakkabı 
Nihh nak bagitaww sat...kalau korang ka hampa ka hang ka kawan korang ka apa nk cari kasut bola untuk disarung tanpa memikir 2 3 4 kali untuk membeli kasut bola⚽⚽⚽...saya sarankan anda follow ig @kasutbola.handal ni..jengok dekat ig ni macam macam kasut bola ada😊😊..nak yang● highcut ada● ●Lowcut● ada ..nih jangan dok risau nak beli tp takut mahal..dekat ig ni semua kasut bola dijual dengan harga murag lagi mampu milik tudia ..bukan x sempoi ..sempoi..dah murah kualiti dia pulak tip top meletop lahh katakan..memang tahan lama tahan lasak..mcm mana nak beli ..easy question..《jangan dok risau takut kasut x sampai dan ditipu jangan risau sebab ni 100%TRUSTED SELLER nya sempoi》..x tipu..ha ni dia feedback ...rasa was was jugak tengok dekat ig tu ada banyak feedback haa..Bermacam macam testimoni ada..tunggu apa lagi PM laju laju.Bukan janji tapi pasti..nak tau jual apa lagi follow laa ye☺☺☺ 1.follow @kasutbola.handal  2.pilih la nak kasut bola yang mana lepastu PM  ws admin dia laju laju nak yang mana 3.gunalah bahasa yang baik dan harab bersabar 4.selesai dan senangkan --------------------------------- #giveawaykbh #giveawaykbh #giveawaykbh #trustedsaller #alwayssupportkasutbolahandal #murah #testimoni #feedback #adidas #nike #puma #mizuno #kualititerbaik #servisterbaik #belumcubabelumtahudahcubabarutahu
Nihh nak bagitaww sat...kalau korang ka hampa ka hang ka kawan korang ka apa nk cari kasut bola untuk disarung tanpa memikir 2 3 4 kali untuk membeli kasut bola⚽⚽⚽...saya sarankan anda follow ig @kasutbola.handal ni..jengok dekat ig ni macam macam kasut bola ada😊😊..nak yang● highcut ada● ●Lowcut● ada ..nih jangan dok risau nak beli tp takut mahal..dekat ig ni semua kasut bola dijual dengan harga murag lagi mampu milik tudia ..bukan x sempoi ..sempoi..dah murah kualiti dia pulak tip top meletop lahh katakan..memang tahan lama tahan lasak..mcm mana nak beli ..easy question..《jangan dok risau takut kasut x sampai dan ditipu jangan risau sebab ni 100%TRUSTED SELLER nya sempoi》..x tipu..ha ni dia feedback ...rasa was was jugak tengok dekat ig tu ada banyak feedback haa..Bermacam macam testimoni ada..tunggu apa lagi PM laju laju.Bukan janji tapi pasti..nak tau jual apa lagi follow laa ye☺☺☺ 1.follow @kasutbola.handal 2.pilih la nak kasut bola yang mana lepastu PM  ws admin dia laju laju nak yang mana 3.gunalah bahasa yang baik dan harab bersabar 4.selesai dan senangkan --------------------------------- #giveawaykbh  #giveawaykbh  #giveawaykbh  #trustedsaller  #alwayssupportkasutbolahandal  #murah  #testimoni  #feedback  #adidas  #nike  #puma  #mizuno  #kualititerbaik  #servisterbaik  #belumcubabelumtahudahcubabarutahu