#melatiutama medias

Photos

Ada sesiapa nak join order Pandan Gula Melaka cupcakes esok? 16 pcs Rm45. Whatsapp 0183835308 okay. Boleh amek 10am -10pm di Maamus Garden, Tmn Melati. 11.30am-12.30pm di SK Setapak Indah.  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati #maamusgarden
We are now a FREE WIFI gym! Let's workout with your own music! Be more motivated to be in your own workout world at our gym! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 Call 019-3976006 for enquiries #buildmuscle #healthy #healthylifestyle #weightlifting #liftweights #leanbody #befit #behealthy #happylife #nopainnogain #morepainmoregain #painistemporaryprideisforever #kualalumpur #KL #melatiutama #unisex #2017 #lehafitness #newyear #happynewyear #azamtahunbaru #jomsihat #gym #gymdikualalumpur
We are now a FREE WIFI gym! Let's workout with your own music! Be more motivated to be in your own workout world at our gym! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 Call 019-3976006 for enquiries #buildmuscle  #healthy  #healthylifestyle  #weightlifting  #liftweights  #leanbody  #befit  #behealthy  #happylife  #nopainnogain  #morepainmoregain  #painistemporaryprideisforever  #kualalumpur  #KL  #melatiutama  #unisex  #2017  #lehafitness  #newyear  #happynewyear  #azamtahunbaru  #jomsihat  #gym  #gymdikualalumpur 
Miss kekeduts dgn bantuan cahaya matahari 🌞 Good morning!  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati #brownieskekeduts  #brownies
Cream puff with custard cream ordered by Kekja. Ada monthly bday celebration kat office dia. Thank you 😊  Open for order. Whatsapp 0183835308, please order 3-5 days before pickup.  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati #creampuff
Pandan Gula Melaka Cupcakes ordered by Kekja. Ada monthly bday celebration kat office dia. Thank you 😊  Open for order. Whatsapp 0183835308, please order 3-5 days before pickup.  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati #pandangulamelaka #cupcakes
Rezeki harini. 1 box pandan gula melaka cupcakes. Thank you Kak Azah. Lebih kurang halal ya. 😊  Open for order. Whatsapp 0183835308, please order 3-5 days before pickup.  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati #pandangulamelaka #cupcakes
AHAD NI ADA PROMO! Mini cheese tart 1 box rm25 sajorrr. Boleh pilih nak flavour apa. Ada strawberry, blueberry & nutella. Boleh campur juga. No problem! Self pickup 10am-10pm AHAD NI. Whatsapp 0183835308 utk booking. ADA 4 BOX jer okay. Siapa cepat dia dapat πŸ˜†πŸ˜† #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati #cheesetartmurah #mininutellacheesetart  #minicheesetart
Pandan Gula Melaka Cupcakes ordered by Kak Elle & Abg Jiji. Thank you 😊  Open for order. Whatsapp 0183835308, please order 3-5 days before pickup.  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati
πŸ“£πŸ“£EXTRA ALERTπŸ“£πŸ“£ PGM CUPCAKES 16PCS RM45. Self pickup now-10pm. Maamus Garden, Tmn Melati. Whatsapp 0183835308. Thank you!  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati
Order paling last minute hehe. Rezeki customer sebab barang ada kat rumah. Alhamdulillah. 2 box cream puff with custard cream. πŸ˜‹πŸ˜‹ Thank you Fatin.  Open for order. Whatsapp 0183835308 please order 3-5 days before pickup (last minute order bergantung pada stock brg hehe)  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati
New in #bakeitlah! Kek Pandan Gula Melaka.  Open for order. Whatsapp 0183835308, please order 3-5 days before pickup. Thank you!  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati
Brownies tower with chocolate & berries. Thank you Acik 😊  Open for order. Whatsapp 0183835308 please order 3-5 days before pickup. Thank you! 😊  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati
Assalamualaikum & hi semua.  Mulai January 2017, ada sedikit perubahan harga untuk cakes & dessert dan ada yang stay harga lama. Dan setiap order perlu kan full payment untuk lock order anda. Whatsapp 0183835308 untuk ke terangkan lanjut. Aaacewahhhhh. πŸ˜‚  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati #chocolatecake #berries #chocolateganache #browniestower #brownieskekeduts
Assalamualaikum & hi semua.  Mulai January 2017, ada sedikit perubahan harga untuk cakes & dessert dan ada yang stay harga lama. Dan setiap order perlu kan full payment untuk lock order anda. Whatsapp 0183835308 untuk ke terangkan lanjut. Aaacewahhhhh. πŸ˜‚  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati #chocolatecake #berries #chocolateganache #creampuff #custartcream
Assalamualaikum & hi semua.  Mulai January 2017, ada sedikit perubahan harga untuk cakes & dessert dan ada yang stay harga lama. Dan setiap order perlu kan full payment untuk lock order anda. Whatsapp 0183835308 untuk ke terangkan lanjut. Aaacewahhhhh. πŸ˜‚  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati #chocolatecake #berries #chocolateganache #marblecake #chocolatemarblecake
Assalamualaikum & hi semua.  Mulai January 2017, ada sedikit perubahan harga untuk cakes & dessert dan ada yang stay harga lama. Dan setiap order perlu kan full payment untuk lock order anda. Whatsapp 0183835308 untuk ke terangkan lanjut. Aaacewahhhhh. πŸ˜‚  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati #chocolatecake #berries #chocolateganache #minipack
Assalamualaikum & hi semua.  Mulai January 2017, ada sedikit perubahan harga untuk cakes & dessert dan ada yang stay harga lama. Dan setiap order perlu kan full payment untuk lock order anda. Whatsapp 0183835308 untuk ke terangkan lanjut. Aaacewahhhhh. πŸ˜‚  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati #chocolatecake #berries #chocolateganache #victoriasandwichcake #sandwichcake
Assalamualaikum & hi semua.  Mulai January 2017, ada sedikit perubahan harga untuk cakes & dessert dan ada yang stay harga lama. Dan setiap order perlu kan full payment untuk lock order anda. Whatsapp 0183835308 untuk keterangkan lanjut. Aaacewahhhhh. πŸ˜‚  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati #chocolatecake #berries #chocolateganache #minicheesetart
Assalamualaikum & hi semua.  Mulai January 2017, ada sedikit perubahan harga untuk cakes & dessert dan ada yang stay harga lama. Dan setiap order perlu kan full payment untuk lock order anda. Whatsapp 0183835308 untuk keterangkan lanjut. Aaacewahhhhh. πŸ˜‚  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati #chocolatecake #berries #chocolateganache #brownieskekeduts #browniestower #creampuff
Assalamualaikum & hi semua.  Mulai January 2017, ada sedikit perubahan harga untuk cakes & dessert dan ada yang stay harga lama. Dan setiap order perlu kan full payment untuk lock order anda. Whatsapp 0183835308 untuk keterangkan lanjut. Aaacewahhhhh. πŸ˜‚  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati #chocolatecake #berries #chocolateganache
Mix flavour mini cheese tart ordered by Anis. Thank you 😊  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati
Brownies Tower ordered by Sheila. Thank you 😊  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati
Brownies kekeduts 8" (25pcs) rm35 only till 31 Dec 2016. Place your order nowww.  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati
Happy 25th Birthday Elena! Thank you dear customer 😊 8" Brownies kekeduts rm35 only till 31 Dec 2016. Order now!!! #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati
Siappppp. Alhamdulillah. Brownies tower (10", 36pcs) with berries & chocolate. Thank you Acik 😊  Open for order, whatsapp 0183835308. Please order 3-5 days before pickup. YES masih ada lagi sampai 31 Dec okay. Discount rm5 utk semua Cakes & Desserts (tak termasuk mini pack)  #bakeitlah #tamanmelati  #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati #maamusgarden #masjidsallahuddinalayubbi
Good morning everyone! Christmas is almost here & we are offering you a GREAT DEAL of the month! Check us out & call 019-3976006 for enquiries! #buildmuscle #healthy #healthylifestyle #weightlifting #liftweights #leanbody #befit #behealthy #happylife #nopainnogain #morepainmoregain #painistemporaryprideisforever #kualalumpur #KL #melatiutama #unisex #2016 #lehafitness #merrychristmas #christmas #christmaspromotion #promotion #greatdeal #thebestoffer
Good morning everyone! Christmas is almost here & we are offering you a GREAT DEAL of the month! Check us out & call 019-3976006 for enquiries! #buildmuscle  #healthy  #healthylifestyle  #weightlifting  #liftweights  #leanbody  #befit  #behealthy  #happylife  #nopainnogain  #morepainmoregain  #painistemporaryprideisforever  #kualalumpur  #KL  #melatiutama  #unisex  #2016  #lehafitness  #merrychristmas  #christmas  #christmaspromotion  #promotion  #greatdeal  #thebestoffer 
Assalamualaikum & hi semua. Disebabkan ada gangguan bekalan air dikawasan rumah kami. Saya terpaksa tutup order untuk esok Rabu (21 Dec) sampai Sabtu (24 Dec). InsyaAllah, open order balik Ahad (25 Dec 2016)  Jadi, kalau ada yang nak order untuk makan2 hari ahad & isnin tu boleh lah order sekarang. Ada discount rm5 semua dessert (tak termasuk mini pack)  Whatsapp 0183835308 okay. Terima kasih 😊  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati #maamusgarden #masjidsallahuddinalayubbi
Assalamualaikum & hi semua. Disebabkan ada gangguan bekalan air dikawasan rumah kami. Saya terpaksa tutup order untuk esok Rabu (21 Dec) sampai Sabtu (24 Dec). InsyaAllah, open order balik Ahad (25 Dec 2016) Jadi, kalau ada yang nak order untuk makan2 hari ahad & isnin tu boleh lah order sekarang. Ada discount rm5 semua dessert (tak termasuk mini pack) Whatsapp 0183835308 okay. Terima kasih 😊 #bakeitlah  #tamanmelati  #melatiutama  #tamanmelawati  #danaukota  #gombak  #setapak  #lrttamanmelati  #maamusgarden  #masjidsallahuddinalayubbi 
Though it's raining out there, we're having great time in here! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 Call us at 019-3976006 #buildmuscle #healthy #healthylifestyle #weightlifting #liftweights #leanbody #befit #behealthy #happylife #nopainnogain #morepainmoregain #painistemporaryprideisforever #kualalumpur #KL #melatiutama #unisex #2016 #lehafitness
12 mini pack brownies kekeduts ordered by Kekja's friends. Thank you 😊  Open for order. Whatsapp 0183835308, please order 3-5 days before pickup.  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati #maamusgarden #masjidsallahuddinalayubbi
Assalamualaikum & hi semua πŸŽ€  Mulai January 2017, semua harga Cake & Desserts #bakeitlah akan ada sedikit perubahan harga. . . Jadi mulai harini, 15 Dec 2016 sampai 31 Dec 2016 ada diskaun rm5 untuk semua Cakes & Desserts. 😍😍 *Tidak termasuk mini pack* . . Whatsapp 0183835308, order 3-5 harini sebelum pickup okay. Thank you!  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati #maamusgarden #masjidsallahuddinalayubbi
Assalamualaikum & hi semua πŸŽ€ Mulai January 2017, semua harga Cake & Desserts #bakeitlah  akan ada sedikit perubahan harga. . . Jadi mulai harini, 15 Dec 2016 sampai 31 Dec 2016 ada diskaun rm5 untuk semua Cakes & Desserts. 😍😍 *Tidak termasuk mini pack* . . Whatsapp 0183835308, order 3-5 harini sebelum pickup okay. Thank you! #bakeitlah  #tamanmelati  #melatiutama  #tamanmelawati  #danaukota  #gombak  #setapak  #lrttamanmelati  #maamusgarden  #masjidsallahuddinalayubbi 
Pagi2 dah workout. Semangat mcm ni yg kita mau! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 Call us at 019-3976006 #buildmuscle #healthy #healthylifestyle #weightlifting #liftweights #leanbody #befit #behealthy #happylife #nopainnogain #morepainmoregain #painistemporaryprideisforever #kualalumpur #KL #melatiutama #unisex #2016 #lehafitness
Mini pack cream puff with nutella drizzle πŸ˜‹ rm12/pack. Beli 10 pack rm10/pack. . .  Open for order. Whatsapp 0183835308, please order 3-5 days before pickup. Thank you 😊 . . #bakeitlah #tamanmelati  #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati #maamusgarden #masjidsallahuddinalayubbi
Apa yang kedut tapi sedap mata memandang? Yes. Cik Brownies kekeduts. πŸ˜…  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati #maamusgarden #masjidsallahuddinalayubbi
Harini.. 5 choc cheese lava πŸ‘» 5 moist choc.  Yg available 4 moist choc je. Yg lain dah bertuan. Siapa nak boleh Whatsapp 0183835308 pickup sekarang sampai 10PM. Self pickup kat Maamus Garden, Tmn Melati. Terima kasih 😊  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati #maamusgarden #masjidsallahuddinalayubbi
Assalamualaikum & hi semua πŸŽ€  Esok ada extra mini pack cream puff & mini kek coklat πŸ‘» ya. Rm10/pack. Siapa nak boleh Whatsapp 0183835308, boleh pickup esok 10am-10pm kat Maamus Garden, Tmn Melati. Terima kasih 😊  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati
Boom boom boom boom! We want u in our gym! Let's spend the night together! Tonight open till 11pm! Come join us! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 Call us at 019-3976006 #buildmuscle #healthy #healthylifestyle #weightlifting #liftweights #leanbody #befit #behealthy #happylife #nopainnogain #morepainmoregain #painistemporaryprideisforever #kualalumpur #KL #melatiutama #unisex #2016 #lehafitness
#throwback lagi. Red Velvet with cream cheese 😍  Open for order. Whatsapp 0183835308, please order 3-5 days before pickup. Thank you😊  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati
#tb Chocolate Cake with chocolate ganache. Football theme. βš½πŸƒ Open for order. Please order 3-5 days before pickup. Thank you 😊  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati
#tb Double Tower. Cream puff & Brownies Kekeduts.  Open for order. Whatsapp 0183835308, please order 3-5 days before pickup. Thank you 😊  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak  #lrttamanmelati
#bakeitlahfeedback Choc Cheese Lava.. Takat ni dah lebih 40bekas habis. Alhamdulillah.  Thank you semua yang sudi beli & repeat order. 😊  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati
Assalamualaikum semua. Harini ada extra 3 bekas choc cheese lava πŸ‘» rm10/bekas. Whatsapp 0183835308. Boleh amek sekarang sampai 10 malam kang. Terima kasih. 😊  #bakeitlah #tamanmelati #melatiutama #tamanmelawati #danaukota #gombak #setapak #lrttamanmelati