` Images tagged with #lipcare on instagram online instagram - goldpix web-viewer

#lipcare medias

Photos

"leceh la cuci muka kat luar  camna nak tanggalkan makeup ni, nak solat lagi nanti...hurmm" • mesti pernah alami masalah camtu kan? kalau time travel tu nak jugak segarkan muka tambah-tambah time berhenti R&R kalau dapat cuci muka skali bestnyaa segar je rasa pastu baru teringat alamak 😱😱sabun cuci muka tu tertinggal dalam luggage part mana ntah letak nak cari lagi,aiyoo😥😥 Jangan risauu  sejak ada cleanser honey bee venom ni campak dalam handbag pon muat laaa dahla senang dibawa, packaging pon comel lotey gitu silap-silap orang sebelah tanya "awak pakai cleanser ape tu? cam best je" aipp mesti bangga kan?😆😆 • jom try cleanser honey bee venom alaa RM58 je tahan berbulan-bulan soft for your skin & soft to your purse too 😂😂 why tyra whyy? sebab jimat beb👍👍👍 sekarang ni semua kena jimat • whatsapp tyraa 0102613145 • #sypakaisyjual #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomserum #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomcream #nafuraagent #nafuraagentkl #skincare #syjualprodukkecantikan #syjualmurah #famelipcream #famous #MUA #liprcream #agentfamekl #lipcare #fame #agentfame #love #syjuallipcream #syjuallipstick #syjualprodukkecantikan #cantik
"leceh la cuci muka kat luar camna nak tanggalkan makeup ni, nak solat lagi nanti...hurmm" • mesti pernah alami masalah camtu kan? kalau time travel tu nak jugak segarkan muka tambah-tambah time berhenti R&R kalau dapat cuci muka skali bestnyaa segar je rasa pastu baru teringat alamak 😱😱sabun cuci muka tu tertinggal dalam luggage part mana ntah letak nak cari lagi,aiyoo😥😥 Jangan risauu sejak ada cleanser honey bee venom ni campak dalam handbag pon muat laaa dahla senang dibawa, packaging pon comel lotey gitu silap-silap orang sebelah tanya "awak pakai cleanser ape tu? cam best je" aipp mesti bangga kan?😆😆 • jom try cleanser honey bee venom alaa RM58 je tahan berbulan-bulan soft for your skin & soft to your purse too 😂😂 why tyra whyy? sebab jimat beb👍👍👍 sekarang ni semua kena jimat • whatsapp tyraa 0102613145 • #sypakaisyjual  #honeybeevenomcleanser  #honeybeevenomserum  #honeybeevenommoisturizer  #honeybeevenomcream  #nafuraagent  #nafuraagentkl  #skincare  #syjualprodukkecantikan  #syjualmurah  #famelipcream  #famous  #MUA  #liprcream  #agentfamekl  #lipcare  #fame  #agentfame  #love  #syjuallipcream  #syjuallipstick  #syjualprodukkecantikan  #cantik 
GOJESS LIPMATTE BY AMOYLINN💄💄💄 . Cantiknyeee... 7 warna pilihan cun2😘 👄senang disapu 👄tidak mengeringkan bibir 👄ringan pada bibir 👄tidak menghitamkan bibir 👄tahan 12 jam pada bibir 👄keluaran kilang bumiputera 👄halal 👄paraben free . Mengandungi 🍯titanium dioxside 🍯lake colour 🍯argan oil . 🍒PROMOTION NOW !!! LIMITED  FOR 100 CUST ONLY...💃 . 🍒PROMOTION NOW !!! LIMITED  FOR 100 CUST ONLY...💃 . RM30 ONLY !!! . 📲PM/WHATSUP ODER 017-7848765 .🔸COD SKUDAI / MUTIARA RINI . #gojesslipmatte #gojeslipmattebyamoylinn #lipmatte #lipmattemurah #lipmattemurahmalaysia #lipmattemalaysia #lipmattemalaysiamurah #lipmattehalal #lipmattecantik #lipmattegojes #lipstikorganik #lipstikmatte #lipstikmattemurah #lipstikmattemalaysia #lipmattebyamoylinn #fame #famemattelipcream #sayajuallipmatte #makuphalal #lipcare #liptreatment #honeylipbalm #mattelipstick #mattelipcream #mattelipstik #bibirkering #lipstikmurah #lipstikcantik #lipstikmalaysia #lipstikhalal
GOJESS LIPMATTE BY AMOYLINN💄💄💄 . Cantiknyeee... 7 warna pilihan cun2😘 👄senang disapu 👄tidak mengeringkan bibir 👄ringan pada bibir 👄tidak menghitamkan bibir 👄tahan 12 jam pada bibir 👄keluaran kilang bumiputera 👄halal 👄paraben free . Mengandungi 🍯titanium dioxside 🍯lake colour 🍯argan oil . 🍒PROMOTION NOW !!! LIMITED FOR 100 CUST ONLY...💃 . 🍒PROMOTION NOW !!! LIMITED FOR 100 CUST ONLY...💃 . RM30 ONLY !!! . 📲PM/WHATSUP ODER 017-7848765 .🔸COD SKUDAI / MUTIARA RINI . #gojesslipmatte  #gojeslipmattebyamoylinn  #lipmatte  #lipmattemurah  #lipmattemurahmalaysia  #lipmattemalaysia  #lipmattemalaysiamurah  #lipmattehalal  #lipmattecantik  #lipmattegojes  #lipstikorganik  #lipstikmatte  #lipstikmattemurah  #lipstikmattemalaysia  #lipmattebyamoylinn  #fame  #famemattelipcream  #sayajuallipmatte  #makuphalal  #lipcare  #liptreatment  #honeylipbalm  #mattelipstick  #mattelipcream  #mattelipstik  #bibirkering  #lipstikmurah  #lipstikcantik  #lipstikmalaysia  #lipstikhalal 
GOJESS LIPMATTE BY AMOYLINN💄💄💄 . Cantiknyeee... 7 warna pilihan cun2😘 =code sexy pink xde dlm pic😂 . 👄senang disapu 👄tidak mengeringkan bibir 👄ringan pada bibir 👄tidak menghitamkan bibir 👄tahan 12 jam pada bibir 👄keluaran kilang bumiputera 👄halal 👄paraben free . Mengandungi 🍯titanium dioxside 🍯lake colour 🍯argan oil . 🍒PROMOTION NOW !!! LIMITED  FOR 100 CUST ONLY...💃 . 🍒PROMOTION NOW !!! LIMITED  FOR 100 CUST ONLY...💃 RM30 ONLY !!! . 📲PM/WHATSUP ODER 017-7848765 .🔸COD SKUDAI / MUTIARA RINI . #gojesslipmatte #gojeslipmattebyamoylinn #lipmatte #lipmattemurah #lipmattemurahmalaysia #lipmattemalaysia #lipmattemalaysiamurah #lipmattehalal #lipmattecantik #lipmattegojes #lipstikorganik #lipstikmatte #lipstikmattemurah #lipstikmattemalaysia #lipmattebyamoylinn #fame #famemattelipcream #sayajuallipmatte #makuphalal #lipcare #liptreatment #honeylipbalm #mattelipstick #mattelipcream #mattelipstik #bibirkering #lipstikmurah #lipstikcantik #lipstikmalaysia #lipstikhalal
GOJESS LIPMATTE BY AMOYLINN💄💄💄 . Cantiknyeee... 7 warna pilihan cun2😘 =code sexy pink xde dlm pic😂 . 👄senang disapu 👄tidak mengeringkan bibir 👄ringan pada bibir 👄tidak menghitamkan bibir 👄tahan 12 jam pada bibir 👄keluaran kilang bumiputera 👄halal 👄paraben free . Mengandungi 🍯titanium dioxside 🍯lake colour 🍯argan oil . 🍒PROMOTION NOW !!! LIMITED FOR 100 CUST ONLY...💃 . 🍒PROMOTION NOW !!! LIMITED FOR 100 CUST ONLY...💃 RM30 ONLY !!! . 📲PM/WHATSUP ODER 017-7848765 .🔸COD SKUDAI / MUTIARA RINI . #gojesslipmatte  #gojeslipmattebyamoylinn  #lipmatte  #lipmattemurah  #lipmattemurahmalaysia  #lipmattemalaysia  #lipmattemalaysiamurah  #lipmattehalal  #lipmattecantik  #lipmattegojes  #lipstikorganik  #lipstikmatte  #lipstikmattemurah  #lipstikmattemalaysia  #lipmattebyamoylinn  #fame  #famemattelipcream  #sayajuallipmatte  #makuphalal  #lipcare  #liptreatment  #honeylipbalm  #mattelipstick  #mattelipcream  #mattelipstik  #bibirkering  #lipstikmurah  #lipstikcantik  #lipstikmalaysia  #lipstikhalal 
E não podia existir melhor timing da @laby_lipcare / @labybr  já que eu recebi os Protetotes Solares Labiais e parti pra praia 🏖😜 Agora já não estão mais assim embaladinhos e intocáveis, trouxe o de morango e o sport pra testar e dei o men pro Dani. Em breve conto o que achei pra vocês 😘 Agradecimentos do merchã: muuuito obrigada @laby_lipcare , @ikesaki_oficial e @daysemmurano pelo convite e oportunidade de testar essas marcas! 💕
E não podia existir melhor timing da @laby_lipcare / @labybr já que eu recebi os Protetotes Solares Labiais e parti pra praia 🏖😜 Agora já não estão mais assim embaladinhos e intocáveis, trouxe o de morango e o sport pra testar e dei o men pro Dani. Em breve conto o que achei pra vocês 😘 Agradecimentos do merchã: muuuito obrigada @laby_lipcare , @ikesaki_oficial e @daysemmurano pelo convite e oportunidade de testar essas marcas! 💕
Lavender is one of the essential oils found in SeaGlass products. It isn’t just a favorite because of its classic scent—it’s also highly versatile. Experience the calming properties of lavender today with #seaglass246 #AllNatural #SkinCare #LipCare #barbadosbrand🇧🇧 #lavender
Hott hott 🐝🐝🐝 Testimoni lipmatte gojess lagi uollsss....😱 . 🎀saya suke tekstur lipmatte,xbuat bibir kering,selesa je...pkai sikit da cantik😍 Alhamdulilah..y blom try lekaihh laku keras sgt nihh😘👄 . #lipbalm_maducustfeedback . . GOJESS LIPMATTE BY AMOYLINN💄💄💄 . Cantiknyeee... 7 warna pilihan cun2😘 👄senang disapu 👄tidak mengeringkan bibir 👄ringan pada bibir 👄tidak menghitamkan bibir 👄tahan 12 jam pada bibir 👄keluaran kilang bumiputera 👄halal 👄paraben free . Mengandungi 🍯titanium dioxside 🍯lake colour 🍯argan oil . 🍒PROMOTION NOW !!! LIMITED  FOR 100 CUST ONLY...💃 . 🍒PROMOTION NOW !!! LIMITED  FOR 100 CUST ONLY...💃 RM30 ONLY !!! . 📲PM/WHATSUP ODER 017-7848765 .🔸COD SKUDAI / MUTIARA RINI . #gojesslipmatte #gojeslipmattebyamoylinn #lipmatte #lipmattemurah #lipmattemurahmalaysia #lipmattemalaysia #lipmattemalaysiamurah #lipmattehalal #lipmattecantik #lipmattegojes #lipstikorganik #lipstikmatte #lipstikmattemurah #lipstikmattemalaysia #lipmattebyamoylinn #famemattelipcream #sayajuallipmatte #makuphalal #lipcare #liptreatment #honeylipbalm #mattelipstick #mattelipcream #mattelipstik #bibirkering #lipstikmurah #lipstikcantik #lipstikmalaysia #lipstikhalal
Hott hott 🐝🐝🐝 Testimoni lipmatte gojess lagi uollsss....😱 . 🎀saya suke tekstur lipmatte,xbuat bibir kering,selesa je...pkai sikit da cantik😍 Alhamdulilah..y blom try lekaihh laku keras sgt nihh😘👄 . #lipbalm_maducustfeedback  . . GOJESS LIPMATTE BY AMOYLINN💄💄💄 . Cantiknyeee... 7 warna pilihan cun2😘 👄senang disapu 👄tidak mengeringkan bibir 👄ringan pada bibir 👄tidak menghitamkan bibir 👄tahan 12 jam pada bibir 👄keluaran kilang bumiputera 👄halal 👄paraben free . Mengandungi 🍯titanium dioxside 🍯lake colour 🍯argan oil . 🍒PROMOTION NOW !!! LIMITED FOR 100 CUST ONLY...💃 . 🍒PROMOTION NOW !!! LIMITED FOR 100 CUST ONLY...💃 RM30 ONLY !!! . 📲PM/WHATSUP ODER 017-7848765 .🔸COD SKUDAI / MUTIARA RINI . #gojesslipmatte  #gojeslipmattebyamoylinn  #lipmatte  #lipmattemurah  #lipmattemurahmalaysia  #lipmattemalaysia  #lipmattemalaysiamurah  #lipmattehalal  #lipmattecantik  #lipmattegojes  #lipstikorganik  #lipstikmatte  #lipstikmattemurah  #lipstikmattemalaysia  #lipmattebyamoylinn  #famemattelipcream  #sayajuallipmatte  #makuphalal  #lipcare  #liptreatment  #honeylipbalm  #mattelipstick  #mattelipcream  #mattelipstik  #bibirkering  #lipstikmurah  #lipstikcantik  #lipstikmalaysia  #lipstikhalal 
Tıpkı cildimiz gibi dudaklarımızı da kış aylarında soğuktan korumamız gerekir. Birde benim gibi dudaklarınız sürekli kuruyorsa her fırsatta dudak bakım ürünü kullanmak şart. Artık günümüzde de o kadar fazla seçenek var ki hangisini kullanacağımıza şaşırır olduk. Ben çeşitli ürün denemelerimden sonra eczanede rastladığım @sanliilac  firmasının kozmetik sektörüne @mediwelltr markası ile sunduğu dudak bakım kremi ile tanıştım. #mediwell dudak bakım kremi, bitkisel içeriği sayesinde dudaklardaki kuruma ve çatlamayı engellemeyi vaad ediyor. Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum ve vaadini yerine getiriyor. Ambalajlarının tatlılığı kadar hepsinin kokusuda birbirinden tatlı tabi benim favorim #tuttifrutti olan 🥑🍍 #fikrimizce sizde #mediwell dudak bakım kremini çok seveceksiniz. 💫  #mediwell #lipbalm #şanlıilaç #dudakbakim #beauty #fikrimizce #lipcare #makeup #bloggerlife #blog #izmirblogger #izmir #bakım
Tıpkı cildimiz gibi dudaklarımızı da kış aylarında soğuktan korumamız gerekir. Birde benim gibi dudaklarınız sürekli kuruyorsa her fırsatta dudak bakım ürünü kullanmak şart. Artık günümüzde de o kadar fazla seçenek var ki hangisini kullanacağımıza şaşırır olduk. Ben çeşitli ürün denemelerimden sonra eczanede rastladığım @sanliilac firmasının kozmetik sektörüne @mediwelltr markası ile sunduğu dudak bakım kremi ile tanıştım. #mediwell  dudak bakım kremi, bitkisel içeriği sayesinde dudaklardaki kuruma ve çatlamayı engellemeyi vaad ediyor. Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum ve vaadini yerine getiriyor. Ambalajlarının tatlılığı kadar hepsinin kokusuda birbirinden tatlı tabi benim favorim #tuttifrutti  olan 🥑🍍 #fikrimizce  sizde #mediwell  dudak bakım kremini çok seveceksiniz. 💫 #mediwell  #lipbalm  #şanlıilaç  #dudakbakim  #beauty  #fikrimizce  #lipcare  #makeup  #bloggerlife  #blog  #izmirblogger  #izmir  #bakım 
Never leave home without it. Baby goose knows what I need.  #nfg #oleholeh #burtsbees #lipcare #fig #shimmer
Zakochaj się w zimowej pielęgnacji! Opublikuj na swoim profilu na Instagramie zdjęcie idealnego zimowego niezbędnika z dowolnym produktem NIVEA i weź udział w konkursie. Jak Ci się podoba nasz niezbędnik? :) #NIVEA #NIVEApolska #ZimowyNiezbędnik #NIVEApl #care #HandCare #winter #zima #IntensiveCare #beauty #cosmetics #LipCare #original #heart #tea
Sweet Cardamom Lip Balm! 🌾🍈 Citrus-Spice is my favorite essential oil combo, and our highlighted Bergamot blends so beautifully with warm Cardamom essential oil, giving you a fruity-spicy pout! Made with lip-nourishing botanical oils and butters...it not only tastes great, but it will keep your lips kissably soft 👄 #tarasnaturals #allnatural #lipcare #lipbalm #sweetcardamom #bergamot #cardamom #sweetkisses #softlips #puckerupbuttercup #besos
BODY PAMPERING PERFECTION BY MARY KAY  Jom hilangkan daki, kotoran, ketiak hitam, jerawat di belakang badan!!! SPA BADAN SENDIRI... HANYA DI RUMAH ANDA 💕 Loofah Body Cleanser Mary Kay 💕  Skrub badan mengandungi biji-biji halus dengan wangian buah kiwi, ia membantu membuang sel-sel kulit mati, daki-daki di badan, menghilangkan jerawat di badan anda.. Sekiranya di bahagian ketiak anda hitam, ianya boleh dikurangkan dengan menggosok skrub ini. 💕 Spritzer Mary Kay 💕  Untuk menggantikan deodorant/anti perspirant. Memang bagus untuk anda yang mengalami masalah bau badan. 💕 Nourishing body lotion Mary Kay 💕  Sapukan body lotion ini ke seluruh badan anda bagi mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit.  Berminat? Hehehe pm la kita 😚😚 . AinShari Independent Beauty Consultant Mary Kay 016 6342684 #MaryKay #Skincare #loofah #bodylotion #BodyScrub #JomCantik #foundation #CcCream #Botanical #Timewise #Cosmetics #deodorant #sayajual #JomSihat #Skinvigorate #Brush #malacep #Lipscrub #Lipcare #CleansingBrush #deepcleansing #bisnesonline #UTM #JomCuba #MaryKayForAll #marykaybeautyconsultant #MaryKayMalaysia  #marykayjb
BODY PAMPERING PERFECTION BY MARY KAY Jom hilangkan daki, kotoran, ketiak hitam, jerawat di belakang badan!!! SPA BADAN SENDIRI... HANYA DI RUMAH ANDA 💕 Loofah Body Cleanser Mary Kay 💕 Skrub badan mengandungi biji-biji halus dengan wangian buah kiwi, ia membantu membuang sel-sel kulit mati, daki-daki di badan, menghilangkan jerawat di badan anda.. Sekiranya di bahagian ketiak anda hitam, ianya boleh dikurangkan dengan menggosok skrub ini. 💕 Spritzer Mary Kay 💕 Untuk menggantikan deodorant/anti perspirant. Memang bagus untuk anda yang mengalami masalah bau badan. 💕 Nourishing body lotion Mary Kay 💕 Sapukan body lotion ini ke seluruh badan anda bagi mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit. Berminat? Hehehe pm la kita 😚😚 . AinShari Independent Beauty Consultant Mary Kay 016 6342684 #MaryKay  #Skincare  #loofah  #bodylotion  #BodyScrub  #JomCantik  #foundation  #CcCream  #Botanical  #Timewise  #Cosmetics  #deodorant  #sayajual  #JomSihat  #Skinvigorate  #Brush  #malacep  #Lipscrub  #Lipcare  #CleansingBrush  #deepcleansing  #bisnesonline  #UTM  #JomCuba  #MaryKayForAll  #marykaybeautyconsultant  #MaryKayMalaysia  #marykayjb 
Nivea Lip Butter Cocoa Yup! Satu lagi produk perawatan paling penting. Tadinya ini di bundle sama body lotion nya. Pengen yang raspberry, sayang kehabisan. Jadilah ambil yg ini. Hasilnya? Setelah rutin pake setiap hari sebelom tidur, bibir gue jadi lembab dan ga pecah-pecah lagi 🙌 yeay! Alhasil pake lipen jadi lebih gampang dan hasilnya lebih rata 😄 Lip butter satu ini hemat banget lho! Iya. Cukup dipake tipis-tipis aja. Dan setelah dipake ga kaya abis minum minyak goreng kok. Hihihihii. Oh iya, untuk kekurangannya yah itu, packagingnya, tutupnya agak susah dibuka, apalagi utk org yg kukunya pendek kaya gue 😌 dan juga cara ngambilnya yg harus dicolek-colek. ⭐⭐⭐⭐ #nivea #niveaindonesia #lipbutter #beautyreview #lipcare #lips #musthave #makeup #perawatan #perawatanbibir #perfectlips #perfectlip #lipmoisturizing
Nivea Lip Butter Cocoa Yup! Satu lagi produk perawatan paling penting. Tadinya ini di bundle sama body lotion nya. Pengen yang raspberry, sayang kehabisan. Jadilah ambil yg ini. Hasilnya? Setelah rutin pake setiap hari sebelom tidur, bibir gue jadi lembab dan ga pecah-pecah lagi 🙌 yeay! Alhasil pake lipen jadi lebih gampang dan hasilnya lebih rata 😄 Lip butter satu ini hemat banget lho! Iya. Cukup dipake tipis-tipis aja. Dan setelah dipake ga kaya abis minum minyak goreng kok. Hihihihii. Oh iya, untuk kekurangannya yah itu, packagingnya, tutupnya agak susah dibuka, apalagi utk org yg kukunya pendek kaya gue 😌 dan juga cara ngambilnya yg harus dicolek-colek. ⭐⭐⭐⭐ #nivea  #niveaindonesia  #lipbutter  #beautyreview  #lipcare  #lips  #musthave  #makeup  #perawatan  #perawatanbibir  #perfectlips  #perfectlip  #lipmoisturizing 
Nak foundation awet muda tak?? Haaa boleh cuba Timewise liquid foundation Mary Kay ni😍👍🏻 Ianya memang ada kuasa awet muda tau..😘 Selama ni kita pakai foundation utk keluar rumah atau nk make-up je kan.. Tapi foundation ni boleh pakai selepas cuci muka,walaupun duduk di rumah.. 😱Sebab ianya lebih kepada merawat kulit kita💃🏼💕 Timewise foundation ni mengikut keserasian kulit kita tau..Samada kulit kering normal atau berminyak kombinasi.. So..siapa yang berminat nak nampak berseri2, awet muda..glowing ..shinning tu.. meh whtsapp/pm saya cepat..🙋😃 . AinShari Independent Beauty Consultant Mary Kay 016 6342684 #MaryKay #Skincare #Makeup #FoundationMaryKay #Noncomedogenic #foundation #CcCream #Botanical #Timewise #Cosmetics #Primer #foundation #kosmetik #sayajual #niaga #Promotion #JualMurah #Shopping #Skinvigorate #Brush #malacep #Lipscrub #HandScrub #Lipcare #CleansingBrush #MaryKayForAll #marykaybeautyconsultant #MaryKayMalaysia #antiaging
Nak foundation awet muda tak?? Haaa boleh cuba Timewise liquid foundation Mary Kay ni😍👍🏻 Ianya memang ada kuasa awet muda tau..😘 Selama ni kita pakai foundation utk keluar rumah atau nk make-up je kan.. Tapi foundation ni boleh pakai selepas cuci muka,walaupun duduk di rumah.. 😱Sebab ianya lebih kepada merawat kulit kita💃🏼💕 Timewise foundation ni mengikut keserasian kulit kita tau..Samada kulit kering normal atau berminyak kombinasi.. So..siapa yang berminat nak nampak berseri2, awet muda..glowing ..shinning tu.. meh whtsapp/pm saya cepat..🙋😃 . AinShari Independent Beauty Consultant Mary Kay 016 6342684 #MaryKay  #Skincare  #Makeup  #FoundationMaryKay  #Noncomedogenic  #foundation  #CcCream  #Botanical  #Timewise  #Cosmetics  #Primer  #foundation  #kosmetik  #sayajual  #niaga  #Promotion  #JualMurah  #Shopping  #Skinvigorate  #Brush  #malacep  #Lipscrub  #HandScrub  #Lipcare  #CleansingBrush  #MaryKayForAll  #marykaybeautyconsultant  #MaryKayMalaysia  #antiaging 
Penat kan kita jaga kulit muka tapi kita tak tahu kulit kita ni jenis apa .  Jeng jeng jeng 😨😨 Bila tersalah pakai produk , kulit boleh jadi jeragat , menggelupas .  Tapi tak pa , iols sertakan kat sini carta jenis2 kulit muka so uols boleh tengok dan tau apa jenis kulit muka uols supaya uols dah boleh start pakai produk yg sesuai dengan kulit you 😘😘 . AinShari Independent Beauty Consultant Mary Kay 016 6342684 #MaryKay #Skincare #Makeup #Noncomedogenic #foundation #CcCream #Botanical #Timewise #Cosmetics #kosmetik #sayajual #Shopping #Skinvigorate #Brush #malacep #Lipscrub #Lipcare #CleansingBrush #deepcleansing #bisnesonline #UTM #student  #onlinebisnes #MaryKayForAll  #marykaybeautyconsultant #MaryKayMalaysia  #marykayjb
Penat kan kita jaga kulit muka tapi kita tak tahu kulit kita ni jenis apa . Jeng jeng jeng 😨😨 Bila tersalah pakai produk , kulit boleh jadi jeragat , menggelupas . Tapi tak pa , iols sertakan kat sini carta jenis2 kulit muka so uols boleh tengok dan tau apa jenis kulit muka uols supaya uols dah boleh start pakai produk yg sesuai dengan kulit you 😘😘 . AinShari Independent Beauty Consultant Mary Kay 016 6342684 #MaryKay  #Skincare  #Makeup  #Noncomedogenic  #foundation  #CcCream  #Botanical  #Timewise  #Cosmetics  #kosmetik  #sayajual  #Shopping  #Skinvigorate  #Brush  #malacep  #Lipscrub  #Lipcare  #CleansingBrush  #deepcleansing  #bisnesonline  #UTM  #student  #onlinebisnes  #MaryKayForAll  #marykaybeautyconsultant  #MaryKayMalaysia  #marykayjb 
⭐️⭐️Moisture Renewing Softener ⭐️⭐️ . Lepas Cuci muka, kita pakai pula Moisture Renewing Softener yang lebih dikenali sebagai toner atau penyegar. Softener ni berfungsi untuk melembutkan muka selain membantu penyerapan yang lebih baik. Tips nak bagi kulit betul-betul bersih ialah dengan menggunakan Softener. Kalau masih terdapat sisa-sisa make up atau kekotoran di kapas muka tu maksudnya belum bersih lah tu. Tahu tak kalau muka tak dibersihkan dengan sempurna, ia akan menyebabkan pori tersumbat. Bila pori tersumbat memang sangat mudah menjemput jerawat datang taw. Jadi kalau masih tumbuh jerawat tu check lah balik cara cuci muka tu betul-betul bersih ke tidak ya.☺️ . Tips tmbahan : kalau muka korang asek kluar jerawat halus2 tu tandanya muka kering.Cubalah guna toner sbb fungsi toner ni sma mcm air pada pokok kalau xcukup air mesti pokok mati..😩😅 . Berminat. Pm pm 😁😘 . AinShari 016 6342684 Beauty Consultant Mary Kay #MaryKay #LoveMaryKay #MaryKayBangi #Softener #TonerMaryKay #LipScrub #Lipcare #SayaJualProdukMaryKay #sayaJual #skincare #Semimatte #Makeup #foundation #Kosmetik #brush #CremeLipstick #Noncomedogenic #jerawat #jeragat #Makeuplover #LipstickMaryKay #CleanserMaryKay #PencuciMaryKay #Skinvigorate #MaryKayMakeUp #primer #MaryKayMalaysia #lipstick #MarykayForAll
⭐️⭐️Moisture Renewing Softener ⭐️⭐️ . Lepas Cuci muka, kita pakai pula Moisture Renewing Softener yang lebih dikenali sebagai toner atau penyegar. Softener ni berfungsi untuk melembutkan muka selain membantu penyerapan yang lebih baik. Tips nak bagi kulit betul-betul bersih ialah dengan menggunakan Softener. Kalau masih terdapat sisa-sisa make up atau kekotoran di kapas muka tu maksudnya belum bersih lah tu. Tahu tak kalau muka tak dibersihkan dengan sempurna, ia akan menyebabkan pori tersumbat. Bila pori tersumbat memang sangat mudah menjemput jerawat datang taw. Jadi kalau masih tumbuh jerawat tu check lah balik cara cuci muka tu betul-betul bersih ke tidak ya.☺️ . Tips tmbahan : kalau muka korang asek kluar jerawat halus2 tu tandanya muka kering.Cubalah guna toner sbb fungsi toner ni sma mcm air pada pokok kalau xcukup air mesti pokok mati..😩😅 . Berminat. Pm pm 😁😘 . AinShari 016 6342684 Beauty Consultant Mary Kay #MaryKay  #LoveMaryKay  #MaryKayBangi  #Softener  #TonerMaryKay  #LipScrub  #Lipcare  #SayaJualProdukMaryKay  #sayaJual  #skincare  #Semimatte  #Makeup  #foundation  #Kosmetik  #brush  #CremeLipstick  #Noncomedogenic  #jerawat  #jeragat  #Makeuplover  #LipstickMaryKay  #CleanserMaryKay  #PencuciMaryKay  #Skinvigorate  #MaryKayMakeUp  #primer  #MaryKayMalaysia  #lipstick  #MarykayForAll 
Tips nak cantik kan bibir anda 💋💋 lipstick mmg pasti akan mengubah penampilan anda namun penggunaan lipstick tanpa menanggalkan sell kulit mati n moistkan bibir tanpa lip balm akan menyebabkan bibir menjadi kusam dan tak bermaya  Jadikan n amalkan rutin satin lips bg mendapatkan bibir yg anggun 😘 . AinShari 016 6342684 Beauty Consultant Mary Kay #MaryKay #LoveMaryKay #MaryKayBangi #LipScrub #Lipcare #SayaJualProdukMaryKay #sayaJual #skincare #Semimatte #Makeup #foundation #beauty #Kosmetik #brush #CremeLipstick #longlasting #Noncomedogenic #jerawat #jeragat #Makeuplover #CleanserMaryKay #PencuciMaryKay #Skinvigorate #MaryKayMakeUp #primer #MaryKayMalaysia #lipstick #MarykayForAll
Tips nak cantik kan bibir anda 💋💋 lipstick mmg pasti akan mengubah penampilan anda namun penggunaan lipstick tanpa menanggalkan sell kulit mati n moistkan bibir tanpa lip balm akan menyebabkan bibir menjadi kusam dan tak bermaya Jadikan n amalkan rutin satin lips bg mendapatkan bibir yg anggun 😘 . AinShari 016 6342684 Beauty Consultant Mary Kay #MaryKay  #LoveMaryKay  #MaryKayBangi  #LipScrub  #Lipcare  #SayaJualProdukMaryKay  #sayaJual  #skincare  #Semimatte  #Makeup  #foundation  #beauty  #Kosmetik  #brush  #CremeLipstick  #longlasting  #Noncomedogenic  #jerawat  #jeragat  #Makeuplover  #CleanserMaryKay  #PencuciMaryKay  #Skinvigorate  #MaryKayMakeUp  #primer  #MaryKayMalaysia  #lipstick  #MarykayForAll 
I love Monday morning deliveries of lovely beauty products!! An old favourite of @lizearlebeautyco moisturiser, @invisibobble hair ties and @guerlain Super Lips 💋thanks @feelunique #feelunique #feeluniquehaul #beauty #beautyblogger #bblogger #skincare #haircare #lips #lipcare #haul #delivery #package #happy
Laneige lip sleeping mask.  Do you love using lipstick?? So this one is your must item.  # Although im not lipstick lovers, but I have some problems with lips, the most resentfull is : darkness 😣. Thus, this pinky stuff is one of my night routine. Honestly, I havent see that this product brighter my lips significantly. However two thumbs up for the moisturizer, I find my lips soften in the morning. Really happy for it! No need to regularly scrubbing 😂 oh ya, its not too sticky compared to others lip mask. # My first impression:  Oh my god, this is tiny... Only 3 gr. And love the scent so much, smells sweet like cheery.  # Rating: 4/5 # Price? Around 60-70 (online shop) #laneige #laneigereview #lipmaskreview #lipmasklaneige #lipmasklaneigereview #review #skincarereview #lipcare #nightroutine #maskerbibir #maskertidur #skincare #lips
Laneige lip sleeping mask. Do you love using lipstick?? So this one is your must item. # Although im not lipstick lovers, but I have some problems with lips, the most resentfull is : darkness 😣. Thus, this pinky stuff is one of my night routine. Honestly, I havent see that this product brighter my lips significantly. However two thumbs up for the moisturizer, I find my lips soften in the morning. Really happy for it! No need to regularly scrubbing 😂 oh ya, its not too sticky compared to others lip mask. # My first impression: Oh my god, this is tiny... Only 3 gr. And love the scent so much, smells sweet like cheery. # Rating: 4/5 # Price? Around 60-70 (online shop) #laneige  #laneigereview  #lipmaskreview  #lipmasklaneige  #lipmasklaneigereview  #review  #skincarereview  #lipcare  #nightroutine  #maskerbibir  #maskertidur  #skincare  #lips 
So in love with #DiorLipGlow 💕 ชอบมว้ากกกก เป็น #everyday item เลยตอนเน้ >< • พร้อมส่งนะคะ • ฿1,050 ฟรี ems Line@ : @wsg5546e .  #lipcrayon #LipBalm #BurtsBees #makeup #lipbalm #lip #eos #tintedlipbalm #NeutrogenaHandCream #Maybelline #Babylips #Aveo #BeBeYoungCare #Labello #lipsbalm #Balm #Blush #Blamandblush #maybellinebalmandblush #handcream #blistex #lipgloss #lipcare #ลิปมันมีสี #ลดราคา #sale
So in love with #DiorLipGlow  💕 ชอบมว้ากกกก เป็น #everyday  item เลยตอนเน้ >< • พร้อมส่งนะคะ • ฿1,050 ฟรี ems Line@ : @wsg5546e . #lipcrayon  #LipBalm  #BurtsBees  #makeup  #lipbalm  #lip  #eos  #tintedlipbalm  #NeutrogenaHandCream  #Maybelline  #Babylips  #Aveo  #BeBeYoungCare  #Labello  #lipsbalm  #Balm  #Blush  #Blamandblush  #maybellinebalmandblush  #handcream  #blistex  #lipgloss  #lipcare  #ล ิปมันมีสี #ลดราคา  #sale 
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ #lipstickoftheday 💄💋 @deborahmilano in #milanored #10 Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ <^_________________________________________^)> #lips #lipstick #lipcare #lipbalm #makeup #cosmetics #coloroftheday #themeoftheday #lavander #violet #purple #deborahmilano #itsagirlthing #beauty #nails #nailart #totoro #totoronails
Throwback lip plumper cinnamon scrub..Ramai tau suka lipcare set kami.. rm23 sahaja free postage lagi tuh!!! So sesiapa nak boleh rembat sekarng tinggal sikit je lagi....boleh wassap 01137604657 untuk order 😚😚😚😘 . . Alhamdulillah, thanks for the support sisters 😊😊. Esok postage, kami akan update tracking num ASAP ye... . . #lipcare #lipscrub #lipscrubmurah #lipscruborganik #lipbalm #lipbalmhomemade #lipbalmmurah #eyebalmmurah #eyecream #eyecreamhomemade #produkhomemade #lipscrubhomemade #produknatural #produkorganik #homemademurah #nureenajaatesti
Throwback lip plumper cinnamon scrub..Ramai tau suka lipcare set kami.. rm23 sahaja free postage lagi tuh!!! So sesiapa nak boleh rembat sekarng tinggal sikit je lagi....boleh wassap 01137604657 untuk order 😚😚😚😘 . . Alhamdulillah, thanks for the support sisters 😊😊. Esok postage, kami akan update tracking num ASAP ye... . . #lipcare  #lipscrub  #lipscrubmurah  #lipscruborganik  #lipbalm  #lipbalmhomemade  #lipbalmmurah  #eyebalmmurah  #eyecream  #eyecreamhomemade  #produkhomemade  #lipscrubhomemade  #produknatural  #produkorganik  #homemademurah  #nureenajaatesti 
Ostatnio to moje ulubione trio do ust. Uporałam się w końcu z przesuszonymi ustami i w końcu mogę wrócić do moich ulubionych matowych szminek  #bourjois #rougeeditionvelvet #matowepomadki #lipstick #beautyblog #eos #lipbalm #lipcare #visiblysoft #eoslipbalm #inglot #inglotcosmetics
3ce Mood Recipe - mini kit เป็นเซ็ทไซส์มินิ >< น่ารัก ! มีทั้งหมด 5 สีนะคะ - 114 Rows - 115 Muss - 116 Inked Heart - 117 Chic Ful - 909 Smoked Rose —————————— • ราคาเซ็ทละ 1890 บาท • แยกแท่งละ 420 บาท Ps. มีคนอยากเปิดหาร 1 กล่องน้าา ใครอยากได้แท่งแยก ไลน์มาด่วน ๆ เลยน้าา Line@ : @wsg5546e .  #lipcrayon #LipBalm #BurtsBees #makeup #lipbalm #lip #eos #tintedlipbalm #NeutrogenaHandCream #Maybelline #Babylips #Aveo #BeBeYoungCare #Labello #lipsbalm #Balm #Blush #Blamandblush #maybellinebalmandblush #handcream #blistex #lipgloss #lipcare #ลิปมันมีสี #ลดราคา #sale #3ce #moodrecipe
3ce Mood Recipe - mini kit เป็นเซ็ทไซส์มินิ >< น่ารัก ! มีทั้งหมด 5 สีนะคะ - 114 Rows - 115 Muss - 116 Inked Heart - 117 Chic Ful - 909 Smoked Rose —————————— • ราคาเซ็ทละ 1890 บาท • แยกแท่งละ 420 บาท Ps. มีคนอยากเปิดหาร 1 กล่องน้าา ใครอยากได้แท่งแยก ไลน์มาด่วน ๆ เลยน้าา Line@ : @wsg5546e . #lipcrayon  #LipBalm  #BurtsBees  #makeup  #lipbalm  #lip  #eos  #tintedlipbalm  #NeutrogenaHandCream  #Maybelline  #Babylips  #Aveo  #BeBeYoungCare  #Labello  #lipsbalm  #Balm  #Blush  #Blamandblush  #maybellinebalmandblush  #handcream  #blistex  #lipgloss  #lipcare  #ล ิปมันมีสี #ลดราคา  #sale  #3ce  #moodrecipe 
Раз уж мы начали говорить о меде, давай вспомним и о пчелином воске, который используется как натуральный загуститель во всех бальзамах и маслах LIPSTER. Казалось бы, что в нем может быть полезного? Оказывается, очень многое: воск не только покрывает кожу губ защитной пленкой, которая удерживает влагу и защищает от мороза, но и питает, восстанавливает и заживляет. Так как воск делает консистенцию средства гуще, в бальзамах и маслах LIPSTER он используется в различных пропорциях: в более твердых бальзамах в тубах - до 20%, в маслах, которые тают от прикосновения пальчиков - до 10%; остальное составляют натуральные масла, эфирные масла, пищевые красители и пищевые ароматизаторы. Так что можешь быть уверена, что составы всех продуктов LIPSTER разработаны для максимальной полезности и эффективности твоего ухода за губами!😇 #lipster #lips #lip #lipstick #lipbalm #lipbutter #lipcare #natural #naturalbeauty #naturalmakeup #musthave #honey #губы #уходзагубами #бальзамдлягуб #маслодлягуб #натурально #натуральнаякосметика #полезно
Раз уж мы начали говорить о меде, давай вспомним и о пчелином воске, который используется как натуральный загуститель во всех бальзамах и маслах LIPSTER. Казалось бы, что в нем может быть полезного? Оказывается, очень многое: воск не только покрывает кожу губ защитной пленкой, которая удерживает влагу и защищает от мороза, но и питает, восстанавливает и заживляет. Так как воск делает консистенцию средства гуще, в бальзамах и маслах LIPSTER он используется в различных пропорциях: в более твердых бальзамах в тубах - до 20%, в маслах, которые тают от прикосновения пальчиков - до 10%; остальное составляют натуральные масла, эфирные масла, пищевые красители и пищевые ароматизаторы. Так что можешь быть уверена, что составы всех продуктов LIPSTER разработаны для максимальной полезности и эффективности твоего ухода за губами!😇 #lipster  #lips  #lip  #lipstick  #lipbalm  #lipbutter  #lipcare  #natural  #naturalbeauty  #naturalmakeup  #musthave  #honey  #губы  #уходзагубами  #бальзамдлягуб  #маслодлягуб  #натурально  #натуральнаякосметика  #полезно 
Again here another product from @lilbitsweety 💋✨It's easy to apply on lip 😊, get it now from their shop and do check out their page !!! 😍😍 #21cosmetics #makeupkits #blogger #beauty #lipsticks #beautycareoriginal #stylish #hotsale #newyork #lipcare #lipbalmcollection #bodycare #bestseller #wiw #photoshoot #maccosmetics #silkygirl #london #style #naturalcosmetics
น่าร้ากกกกกกกกก >< ปากก้ได้ แก้มก้ดี อันเดียวครบ! • ฿390 บาท • ส่งฟรี • Line@ : @wsg5546e  #lipcrayon #LipBalm #BurtsBees #makeup #lipbalm #lip #eos #tintedlipbalm #NeutrogenaHandCream #Maybelline #Babylips #Aveo #BeBeYoungCare #Labello #lipsbalm #Balm #Blush #Blamandblush #maybellinebalmandblush #handcream #blistex #lipgloss #lipcare #ลิปมันมีสี #ลดราคา #sale
น่าร้ากกกกกกกกก >< ปากก้ได้ แก้มก้ดี อันเดียวครบ! • ฿390 บาท • ส่งฟรี • Line@ : @wsg5546e #lipcrayon  #LipBalm  #BurtsBees  #makeup  #lipbalm  #lip  #eos  #tintedlipbalm  #NeutrogenaHandCream  #Maybelline  #Babylips  #Aveo  #BeBeYoungCare  #Labello  #lipsbalm  #Balm  #Blush  #Blamandblush  #maybellinebalmandblush  #handcream  #blistex  #lipgloss  #lipcare  #ล ิปมันมีสี #ลดราคา  #sale 
Sebentar lagi gajian nihhh 😍😋Waaah whats a great day!  Belanja yuk cantik!  Kalian bisa belanja sepuas nya dan dapatkan gratis ongkos kirim dengan pembelanjaan minimum 100.000 😍😍😍 #etude #etudehouse #makeup #makeuponline #tonymoly #innisfree #zerosebum #jualetude #liptint #lipcare #lipbalm #liptintmurah #cilegon #bandung #skinfood #belanja #shopping #onlineshop
FOR PRE ORDER  PERIPERA PERIS CUSHION LIP TINT 8ml  Perfect for gradation lip color style, enriched with Shea Butter for moisturizing lips available in 8 vivid colors for only  450.00 Pesos each~~ HOW TO ORDER?  DM/VIBER 09283883133 FOR INQUIRIES  FOR THOSE WHO ARE WILLING TO WAIT ONLY  #peripera #peristint #peris #periscushion #cushionlip #liptint #lipbalm #lipcare #makeup #koreancosmetics #koreancosmeticsph #koreanproductph #koreanproduct
Too Cool For School Dinoplatz Lip Balm rp 160,000/pcs  Option warna: spilled wine, beet jam, rabbit food, peach melba  #jualtoocoolforschool #TooCoolForSchool #TooCoolForSchoolasli #TooCoolForSchoolori #dinoplatzseries #lipbalm #winebalm #beetbalm #peachbalm #koreanlipbalm #lipcare #beautykit #beautytool #personalshopper #koreanbeauty #olshopjakarta #pskbtoocool
A small selection of our Belweder Skincare products! 💁🏼Give Monday a good start!⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #Belweder #product #lines #footcare #lipcare #lipstick #balm #lipgloss #ureum #glycerin #soft #healthy #hydrating #lips #feet #pink #spf #health #skincare #trynow #new #roseoil #lavender #cream #caring #natural #ingredients
Loving this today! 💋💋💋💋#nivealipbutter #amazing #caramelcream #lipcare #lookaftertheskinyourein ❤❤
Jak wam sie sprawdziła ta pomadka ochronna do ust ?💚Piszcie !!!🌟 ↩według mnie jest świetna ogolnie mówiąc warta zakupu 👍. #pomadkaochronna #neutrogena #receptura #norweska #norwegia #usteczka #usta #usteczka💋#sztyftdoust #lipcare #lips💋 #lips
If you wouldn't eat it, don't put it on your lips!  Check out what to put on your 👄 with our latest blog.  Link in our bio. #lipcare #organiclips #naturallipbalm #benaturalnz #cocoabutter
Wer hätte das gedacht? La La Labello - ist für UNS in jedem Fall der Gewinner in der Kategorie "Beste Lippenpflege"! 👏🏼💕💋 #labello
Wer hätte das gedacht? La La Labello - ist für UNS in jedem Fall der Gewinner in der Kategorie "Beste Lippenpflege"! 👏🏼💕💋 #labello 
Nahhh demi kesayangan semua Alhamdulillah  banyak sudah disambar orang Jangan tunggu lama-lama nanti menangis bucu katil tengok orang lain berfame lipcream💋 kenapaa? yelah asyik jeles je tengok bibir kawan tu mungil menawan je😂😂 • jom whatsapp tyraa 0102613145 • READY STOCK READY STOCK 💋💋💋💋 Dare for Fame Dare for Famous #sypakaisyjual #lipcream #famelipcream #famous #lipcare #lipstick #MUA #fameagentkl #agentfamekl #syjuallipstick #lipcreamlover #syjuallipstickmurah #original #syjuallipcream #lips #kiss #nude #party #desire #party #fuschia #gossip #violet #wild #rusty #trending2017
Nahhh demi kesayangan semua Alhamdulillah banyak sudah disambar orang Jangan tunggu lama-lama nanti menangis bucu katil tengok orang lain berfame lipcream💋 kenapaa? yelah asyik jeles je tengok bibir kawan tu mungil menawan je😂😂 • jom whatsapp tyraa 0102613145 • READY STOCK READY STOCK 💋💋💋💋 Dare for Fame Dare for Famous #sypakaisyjual  #lipcream  #famelipcream  #famous  #lipcare  #lipstick  #MUA  #fameagentkl  #agentfamekl  #syjuallipstick  #lipcreamlover  #syjuallipstickmurah  #original  #syjuallipcream  #lips  #kiss  #nude  #party  #desire  #party  #fuschia  #gossip  #violet  #wild  #rusty  #trending2017 
Enak jugaa...pngen ditelen..mniiss #lipcare #lipcream #lipstik #cewek #perempuan #wanita
(σ⁎˃ᴗ˂⁎)My New Purchases♡* Korean Skincare Cosmetics~ Upcoming Reviews in my blog↪ www.sakuranko.com . . #goodal #etudehouse #peripera #lipcare #sunscreen #lipbalm #sunblock #lipoil #kawaii #koreaskincare #koreancosmetics #koreacosmetics #skincare #koreabeauty #koreanbeauty #kbeauty #ulzzang #gyaru #blogger #bblogger #bloggers #bbloggers #instablog #instablogger #beautyblogger #koreaproduct #instacute #instapic #suncream
Got my Lipsense in the mail yesterday! First time trying it and I'm obsessed. So  I've always worn lip stains but the the only down fall is my lips would always dry up, even after glossing. Also my lips would peel after having my lip stain on for a few hours. Its been two days of me testing this product out and already I feel a difference in the way my lips feel and look. This color is called dark pink, I wasn't sure if the color would match but I'm actually feeling it. I also would wear The Kylie Jenner Lip kit and that color wont last me two hours. Lipsense is perfect for woman who are tired of reapplying color on after eating, drinking, kissing, or even swimming. This is kiss proof, smudge proof which is why I love it. And of course bc my lips feel healthy again!!! #lipsense #lipcare #lastinglips #kissproof #smudgeproof
Got my Lipsense in the mail yesterday! First time trying it and I'm obsessed. So I've always worn lip stains but the the only down fall is my lips would always dry up, even after glossing. Also my lips would peel after having my lip stain on for a few hours. Its been two days of me testing this product out and already I feel a difference in the way my lips feel and look. This color is called dark pink, I wasn't sure if the color would match but I'm actually feeling it. I also would wear The Kylie Jenner Lip kit and that color wont last me two hours. Lipsense is perfect for woman who are tired of reapplying color on after eating, drinking, kissing, or even swimming. This is kiss proof, smudge proof which is why I love it. And of course bc my lips feel healthy again!!! #lipsense  #lipcare  #lastinglips  #kissproof  #smudgeproof 
come catch us at the FRESH bazaar on march 24 in the mmcsfi auditorium! 💋 • • • #lipcare #lips #mwah #bare #apresh #fresh #aesthetic #homemade #phbased #mnl #mnlbased #vegan #handmade #balm #tint #scrub
@organic_mill peppermint lip scrub...This gives a refreshing, cooling feeling on the lips after scrubbing... But I have never been comfortable using scrub on my lips🤷🏻‍♀️I end up creating mess in the name of scrubbing my lips🙈 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  #lipscrub #organic #makeupblogger #beautyblogger #beauty #makeup #cosmetics #indianbeautyblogger #productreviewer #makeuplover #makeupjunkie #makeupmafia #instablogger #instamakeup #ilovemakeup #makeupaddict #khadijabeauty #luxurymakeup #lipcare
@organic_mill peppermint lip scrub...This gives a refreshing, cooling feeling on the lips after scrubbing... But I have never been comfortable using scrub on my lips🤷🏻‍♀️I end up creating mess in the name of scrubbing my lips🙈 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #lipscrub  #organic  #makeupblogger  #beautyblogger  #beauty  #makeup  #cosmetics  #indianbeautyblogger  #productreviewer  #makeuplover  #makeupjunkie  #makeupmafia  #instablogger  #instamakeup  #ilovemakeup  #makeupaddict  #khadijabeauty  #luxurymakeup  #lipcare 
#TMMostHaves : @disneytsum X @lipsmackerbrand 👄💄💋 #tsumtsum #lipsmacker #disney #lipcare #dt #lipbalm #lipstick #love #makeup
@beautybar.pk on how to get that all natural, gorgeous red pout with our exfoliating and hydrating Natural Lip Scrub.  Get yours today and flaunt that pout! Rs 475 ONLY  SHOP NOW www.conaturalintl.com/collections/lip-care/products/natural-lip-scrub to place your order. Cash on delivery available nationwide. #naturalproducts #conatural #loveyourself #wellness #beauty #skincare #conatural #conaturalintl #lipcare #pouty #lipscrub #sugarscrub #essentialoils #chappedlips
Disney store ลิปบาล์มสุดน่ารัก เหมาะกับเด็กและผู้ใหญ่ไม่ออกสี มีกลิ่นอ่อนๆ ทาแล้วปากชุ่มชื่น ราคา330฿ #disneystore #lipbalm #lipcare #disneylipstick #disneycosmetics
Disney store ลิปบาล์มสุดน่ารัก เหมาะกับเด็กและผู้ใหญ่ไม่ออกสี มีกลิ่นอ่อนๆ ทาแล้วปากชุ่มชื่น ราคา330฿ #disneystore  #lipbalm  #lipcare  #disneylipstick  #disneycosmetics 
LIP CARE 💋💋💋💋👄👄👄 FUNGSI NYA : Menghilangkan warna bibir kusam, membantu mencerahkan warna bibir kusam akibat konsumsi teh, kopi, rokok, paparan sinar matahari berlebihan, bibir kering pecah2, penggunaan lipstick dengan bahan yg menyebabkan alergi dan iritasi, dapat mengembalikan warna bibir ke warna yg alami.. Cara penggunaan nya : Oleskan pada bibir malam hari sebelum tidur dan pagi hari sebelum menggunakan lipstik.. 📢📢📢 Note : hasil akan lbh maksimal kalau selama treatment menghindari rokok, paparan sinar matahari secara langsung. Cocok untuk wanita ataupun pria.. #lipcare #lip #lipstik  #kayyisaskincare
LIP CARE 💋💋💋💋👄👄👄 FUNGSI NYA : Menghilangkan warna bibir kusam, membantu mencerahkan warna bibir kusam akibat konsumsi teh, kopi, rokok, paparan sinar matahari berlebihan, bibir kering pecah2, penggunaan lipstick dengan bahan yg menyebabkan alergi dan iritasi, dapat mengembalikan warna bibir ke warna yg alami.. Cara penggunaan nya : Oleskan pada bibir malam hari sebelum tidur dan pagi hari sebelum menggunakan lipstik.. 📢📢📢 Note : hasil akan lbh maksimal kalau selama treatment menghindari rokok, paparan sinar matahari secara langsung. Cocok untuk wanita ataupun pria.. #lipcare  #lip  #lipstik  #kayyisaskincare 
JELLYTINT SWEET PINK 💄 . Lawa kan...nampak seksi + mugil ja bibir tuuuu... Aummmmmm 💋💋 . Jellytint kami ekstrak aloe vera tau..warna nampak kering n ringan di bibir tp dlm masa yg sama aloe vera tu melembabkan bibir 😙 . Kalau rajin pakai n selalu amalkan, inshaAllah bibir takkan hitam sebab jellytint xdak kimia 😘😘 . . . #norbeautyhouse #homemadeproduct #Lipcare #bebaskimia #tipskecantikan #bazaarpaknil #bazaaronline #moodrepublik #biarakujadipenunggu #cintarollercoaster #seindanluna #surihatimrpilot #hantupunyabos #january #2017 #jejakkarmila #sumpahibu #eksperimencinta #payday #harigaji #sayangpapasayatak #loveyoumisspomen #ajl31 #jepsariyanti #mehsandarpadaku
JELLYTINT SWEET PINK 💄 . Lawa kan...nampak seksi + mugil ja bibir tuuuu... Aummmmmm 💋💋 . Jellytint kami ekstrak aloe vera tau..warna nampak kering n ringan di bibir tp dlm masa yg sama aloe vera tu melembabkan bibir 😙 . Kalau rajin pakai n selalu amalkan, inshaAllah bibir takkan hitam sebab jellytint xdak kimia 😘😘 . . . #norbeautyhouse  #homemadeproduct  #Lipcare  #bebaskimia  #tipskecantikan  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #moodrepublik  #biarakujadipenunggu  #cintarollercoaster  #seindanluna  #surihatimrpilot  #hantupunyabos  #january  #2017  #jejakkarmila  #sumpahibu  #eksperimencinta  #payday  #harigaji  #sayangpapasayatak  #loveyoumisspomen  #ajl31  #jepsariyanti  #mehsandarpadaku 
JELLYTINT RED ORANGE 💄 . Lawa kan...nampak seksi + mugil ja bibir tuuuu... Aummmmmm 💋💋 . Jellytint kami ekstrak aloe vera tau..warna nampak kering n ringan di bibir tp dlm masa yg sama aloe vera tu melembabkan bibir 😙 . Kalau rajin pakai n selalu amalkan, inshaAllah bibir takkan hitam sebab jellytint xdak kimia 😘😘 . . . #norbeautyhouse #homemadeproduct #Lipcare #bebaskimia #tipskecantikan #bazaarpaknil #bazaaronline #moodrepublik #biarakujadipenunggu #cintarollercoaster #seindanluna #surihatimrpilot #hantupunyabos #january #2017 #jejakkarmila #sumpahibu #eksperimencinta #payday #harigaji #sayangpapasayatak #loveyoumisspomen #ajl31 #jepsariyanti #mehsandarpadaku
JELLYTINT RED ORANGE 💄 . Lawa kan...nampak seksi + mugil ja bibir tuuuu... Aummmmmm 💋💋 . Jellytint kami ekstrak aloe vera tau..warna nampak kering n ringan di bibir tp dlm masa yg sama aloe vera tu melembabkan bibir 😙 . Kalau rajin pakai n selalu amalkan, inshaAllah bibir takkan hitam sebab jellytint xdak kimia 😘😘 . . . #norbeautyhouse  #homemadeproduct  #Lipcare  #bebaskimia  #tipskecantikan  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #moodrepublik  #biarakujadipenunggu  #cintarollercoaster  #seindanluna  #surihatimrpilot  #hantupunyabos  #january  #2017  #jejakkarmila  #sumpahibu  #eksperimencinta  #payday  #harigaji  #sayangpapasayatak  #loveyoumisspomen  #ajl31  #jepsariyanti  #mehsandarpadaku 
JELLYTINT LOVE RED 💄 . Lawa kan...nampak seksi + mugil ja bibir tuuuu... Aummmmmm 💋💋 . Jellytint kami ekstrak aloe vera tau..warna nampak kering n ringan di bibir tp dlm masa yg sama aloe vera tu melembabkan bibir 😙 . Kalau rajin pakai n selalu amalkan, inshaAllah bibir takkan hitam sebab jellytint xdak kimia 😘😘 . . . #norbeautyhouse #homemadeproduct #Lipcare #bebaskimia #tipskecantikan #bazaarpaknil #bazaaronline #moodrepublik #biarakujadipenunggu #cintarollercoaster #seindanluna #surihatimrpilot #hantupunyabos #january #2017 #jejakkarmila #sumpahibu #eksperimencinta #payday #harigaji #sayangpapasayatak #loveyoumisspomen #ajl31 #jepsariyanti #mehsandarpadaku
JELLYTINT LOVE RED 💄 . Lawa kan...nampak seksi + mugil ja bibir tuuuu... Aummmmmm 💋💋 . Jellytint kami ekstrak aloe vera tau..warna nampak kering n ringan di bibir tp dlm masa yg sama aloe vera tu melembabkan bibir 😙 . Kalau rajin pakai n selalu amalkan, inshaAllah bibir takkan hitam sebab jellytint xdak kimia 😘😘 . . . #norbeautyhouse  #homemadeproduct  #Lipcare  #bebaskimia  #tipskecantikan  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #moodrepublik  #biarakujadipenunggu  #cintarollercoaster  #seindanluna  #surihatimrpilot  #hantupunyabos  #january  #2017  #jejakkarmila  #sumpahibu  #eksperimencinta  #payday  #harigaji  #sayangpapasayatak  #loveyoumisspomen  #ajl31  #jepsariyanti  #mehsandarpadaku 
Get the perfect lip shades on Ninesis.com! Color, protect and revive your lips with Lip C.P.R. Lipstick. #repost @suntegrity #lipcare #lipcolour #lipcream #lipsense #lipfillers #lipprotection #lipstick #lip #lipinjections #lips #lipbalm #lip💋 #lip💄 #lipstik #lipgloss #lippies #lipsmacker
EOS Lip Balm (0.25 oz) --> Ori 100% ✅ 95% organic ✅ 100% natural ✅ Packed with antioxidant ✅ Rich Vitamin E, soothing shea butter and jojoba ✅ Long-lasting moisture ✅ Precisely glides on lips • • Packaging super cute, fruity scented 😋 • •  Ready variant : Lemon drop, strawberry sorbet, blackberry nectar, vanilla mint 👍🏼 Order : DM  Price : 78k • • #eoslipbalmmurah #vaselineliptherapy #onlineshopmurah #makeupmurah #lipbalmmurah #lipbalmalami #eoslipbalmoriginal #eoslipbalmjakarta #eoslipbalmjakartamurah #lipcare #lipcaremurah #lipcaremurahbanget #eoslipbalmready #eoslipbalmmurahbanget #jualmurah #jualeoslipbalmpalingmurah #jualeoslipbalmmurah
EOS Lip Balm (0.25 oz) --> Ori 100% ✅ 95% organic ✅ 100% natural ✅ Packed with antioxidant ✅ Rich Vitamin E, soothing shea butter and jojoba ✅ Long-lasting moisture ✅ Precisely glides on lips • • Packaging super cute, fruity scented 😋 • • Ready variant : Lemon drop, strawberry sorbet, blackberry nectar, vanilla mint 👍🏼 Order : DM Price : 78k • • #eoslipbalmmurah  #vaselineliptherapy  #onlineshopmurah  #makeupmurah  #lipbalmmurah  #lipbalmalami  #eoslipbalmoriginal  #eoslipbalmjakarta  #eoslipbalmjakartamurah  #lipcare  #lipcaremurah  #lipcaremurahbanget  #eoslipbalmready  #eoslipbalmmurahbanget  #jualmurah  #jualeoslipbalmpalingmurah  #jualeoslipbalmmurah 
Siapa kata perempuan je suka lipbalm dari kami? Lelaki pon pakai tau! Sebab apa? Lipbalm ni warna dia bila pakai tak merah sngt dia natural colour sekadar bagi bibir tak nampak pucat 😊😊 this is a real testimoni from one of my friends. Thank you so much for supporting !! .  He loves it, you will too when you try it! . . Dapatkan bibir yang lembap dan merah secara semulajadi!! Diformulasikan dengan 100% bahan asli tanpa campuran bahan kimia. Satu set lip care hanya RM23 sahaja. Jom wassap 01137604657 untuk order 😊 . 👉smooths wrinkled lines on lips. 👉lips appear plumper and redder naturally. 👉moisturize lips (no more chapped lips!) 👉rich in vitamins and antioxidant properties. . . Wassap 01137604657 sekarang!! . . #lipcare #lipscrub #lipscrubhomemade #scrubmulut #scrubbadan #lipbalm #lipbalmorganic #mekap #lipbalmmerah #lipbalmhomemade #lipstickmerah #lipstickmurah #kosmetikmurah #kosmetikorganik #scrubbibir #bibirmerah #mulut #nureenajaatesti
Siapa kata perempuan je suka lipbalm dari kami? Lelaki pon pakai tau! Sebab apa? Lipbalm ni warna dia bila pakai tak merah sngt dia natural colour sekadar bagi bibir tak nampak pucat 😊😊 this is a real testimoni from one of my friends. Thank you so much for supporting !! . He loves it, you will too when you try it! . . Dapatkan bibir yang lembap dan merah secara semulajadi!! Diformulasikan dengan 100% bahan asli tanpa campuran bahan kimia. Satu set lip care hanya RM23 sahaja. Jom wassap 01137604657 untuk order 😊 . 👉smooths wrinkled lines on lips. 👉lips appear plumper and redder naturally. 👉moisturize lips (no more chapped lips!) 👉rich in vitamins and antioxidant properties. . . Wassap 01137604657 sekarang!! . . #lipcare  #lipscrub  #lipscrubhomemade  #scrubmulut  #scrubbadan  #lipbalm  #lipbalmorganic  #mekap  #lipbalmmerah  #lipbalmhomemade  #lipstickmerah  #lipstickmurah  #kosmetikmurah  #kosmetikorganik  #scrubbibir  #bibirmerah  #mulut  #nureenajaatesti 
Review kailijumei lipstick 170rb.  #original #lipstick #lipcare #lipbalm #liptint #korean #makeup #skincare #skinfood #naturals #aman
Kailijumei lipstick 170rb.  #lipstick #lipcare #lipbalm #korean #skincare #skinfood #makeup
@atacadaovip -  ATENÇÃO PESSOAL...ELES CHEGARAM, ISSO MESMO , OS LIP BALM DA EOS BAPHONICOS E SUPER HIDRATANTES, TEMOS UMA LINHA COMPLETA COM TODOS OS SABORES, SE JOGA NO BOCÃO.. PRODUTO ORIGINAIS DIRETO DOS EUA. VALOR: 29,00 FAÇA JA SEU PEDIDO PELO WHATSAPP (27)998202101 #eos #eoslipbalm #bocabapho #baphonica #bocalinda #bocaboa #hidratacaolabial #labial #labios  #instalike #instafolow #lipcare #bocao #fashion #fashionista #celebridade #bocadiva #bocalinda - #regrann
@atacadaovip - ATENÇÃO PESSOAL...ELES CHEGARAM, ISSO MESMO , OS LIP BALM DA EOS BAPHONICOS E SUPER HIDRATANTES, TEMOS UMA LINHA COMPLETA COM TODOS OS SABORES, SE JOGA NO BOCÃO.. PRODUTO ORIGINAIS DIRETO DOS EUA. VALOR: 29,00 FAÇA JA SEU PEDIDO PELO WHATSAPP (27)998202101 #eos  #eoslipbalm  #bocabapho  #baphonica  #bocalinda  #bocaboa  #hidratacaolabial  #labial  #labios   #instalike  #instafolow  #lipcare  #bocao  #fashion  #fashionista  #celebridade  #bocadiva  #bocalinda  - #regrann 
Disney store ลิปบาล์มสุดน่ารัก เหมาะกับเด็กและผู้ใหญ่ไม่ออกสี มีกลิ่นอ่อนๆ ทาแล้วปากชุ่มชื่น ราคา330฿ #disneystore #lipbalm #lipcare #disneylipstick #disneycosmetics
Disney store ลิปบาล์มสุดน่ารัก เหมาะกับเด็กและผู้ใหญ่ไม่ออกสี มีกลิ่นอ่อนๆ ทาแล้วปากชุ่มชื่น ราคา330฿ #disneystore  #lipbalm  #lipcare  #disneylipstick  #disneycosmetics 
In The Buff is live in the shop! My new natural lip balm that's perfect for guys or girls, with nourishing ingredients and subtle packaging. • • #burlapandbubblesco #lipbalm #naturallipbalm #cocoabutter #coconutoil #natural #organiccoconutoil #almondoil #naturalskincare #etsyshop #smallbusiness #menslipbalm #dudes #inthebuff #bufflips #naturallips #treatyourface #maker #etsysellers #lips #giftidea #lipcare
Yep .... Sundays are for TWD and lipsense!!! 💋 #lipinsurance #smudgeprooflipstick #tryit #makeup #lipcare #lipgloss #lipsense #lipsenselove #zombie
EDEN’S PARADISE® HONESTLY MATTE LIQUID ROUGE (Sunday Chill) PhP 499.00  Honest ingredients. Made in Japan. With LipCool™ technology that creates COOLING SENSATION ON LIPS!  HD PIGMENTED. KISS-PROOF. NON-TRANSFER. WATER-PROOF. SMUDGE-PROOF. LEGIT FLAT MATTE. With COOLING SENSATION. ✅FDA registered NN#1000001189781 ✅Ultra-lightweight ✅Cruelty-free ✅Paraben-free ✅High-quality ingredients Made in Japan For orders: DM or Message/Viber: 0917-362-2926 Available for shipping or meet up within UPLB-Junction area 👍🏼 #sunday #nude #lippie #lipcare #lipstick #lipmakeup #matte #mattelipstick #organic #natural #parabenfree #crueltyfreecosmetics #👄 #💋#edensparadise #uplb #instaorganic #igph
EDEN’S PARADISE® HONESTLY MATTE LIQUID ROUGE (Sunday Chill) PhP 499.00 Honest ingredients. Made in Japan. With LipCool™ technology that creates COOLING SENSATION ON LIPS! HD PIGMENTED. KISS-PROOF. NON-TRANSFER. WATER-PROOF. SMUDGE-PROOF. LEGIT FLAT MATTE. With COOLING SENSATION. ✅FDA registered NN#1000001189781  ✅Ultra-lightweight ✅Cruelty-free ✅Paraben-free ✅High-quality ingredients Made in Japan For orders: DM or Message/Viber: 0917-362-2926 Available for shipping or meet up within UPLB-Junction area 👍🏼 #sunday  #nude  #lippie  #lipcare  #lipstick  #lipmakeup  #matte  #mattelipstick  #organic  #natural  #parabenfree  #crueltyfreecosmetics  #👄 #💋#edensparadise  #uplb  #instaorganic  #igph 
Order yuuuk...💋💋💋 #lipice #lipstik #lipcare #tokoyanasyari
They're all available! Go treat yourself some safe, organic skincare and cosmetics now! Honestly Matte Liquid Rouge in SATURDAY YAY! Only PhP 499.00! Honest ingredients. Made in Japan. With LipCool™ technology that creates COOLING SENSATION ON LIPS!  HD PIGMENTED. KISS-PROOF. NON-TRANSFER. WATER-PROOF. SMUDGE-PROOF. LEGIT FLAT MATTE. With COOLING SENSATION. ✅FDA registered NN#1000001189781 ✅Ultra-lightweight ✅Cruelty-free ✅Paraben-free ✅High-quality ingredients  For orders: DM or Message/Viber: 0917-362-2926 Available for shipping or meet up within UPLB-Junction area 👍🏼 #saturday #mauve #rose #brown #lippie #lipcare #lipstick #lipmakeup #matte #mattelipstick #organic #natural #parabenfree #crueltyfreecosmetics #safecosmetics #👄 #💋#edensparadise #uplb #elbi #instaorganic #igph
They're all available! Go treat yourself some safe, organic skincare and cosmetics now! Honestly Matte Liquid Rouge in SATURDAY YAY! Only PhP 499.00! Honest ingredients. Made in Japan. With LipCool™ technology that creates COOLING SENSATION ON LIPS! HD PIGMENTED. KISS-PROOF. NON-TRANSFER. WATER-PROOF. SMUDGE-PROOF. LEGIT FLAT MATTE. With COOLING SENSATION. ✅FDA registered NN#1000001189781  ✅Ultra-lightweight ✅Cruelty-free ✅Paraben-free ✅High-quality ingredients For orders: DM or Message/Viber: 0917-362-2926 Available for shipping or meet up within UPLB-Junction area 👍🏼 #saturday  #mauve  #rose  #brown  #lippie  #lipcare  #lipstick  #lipmakeup  #matte  #mattelipstick  #organic  #natural  #parabenfree  #crueltyfreecosmetics  #safecosmetics  #👄 #💋#edensparadise  #uplb  #elbi  #instaorganic  #igph