#happytummy medias

Photos

Be lost In the moment of simplicity and Breathe in the aroma of coffee wafting out from the cafe, beckoning you to make your self at home. ☕  #food • #foodie • #foodphotography • #coffee • #foodporn • #foodism • #foodstagram • #instafood • #hyderabad • #yummy • #happytummy • #hellohyderabad • #chicken • #nachos • #caffelatte • #eminentepicure • #zomato • #instagram • #f4f • #s4s •
Padang Express Restaurant menyediakan berbagai menu sayuran yg lezat, salah satunya Tumisan Terong Kacang Panjang balado.. ============================== 🚩Jl. Pluit Utara Raya No 83 Jakarta Utara (662-0588 / 669-2935) 🚩Food Terminal T3 SOEKARNO-HATTA Airport ============================== Menerima pesanan : • Catering untuk acara ulang tahun, seminar, rapat, lunch box, dll. ============================== #padangexpress #restaurantpadang#padangfood #padangmelayufood#masakanindonesia #padangmelayu#eatandgo #kulinerescape #foodaffair#eatandtreats #jktfoodbang #eatsjakarta#foodshare_id #clickandeat #kulinerenak#kulinerjakarta #jakartaculinary#jakartainfood #jktfoodies #happytummy#gwstarving #foodbloggerjakarta#anakjajanjakarta
Padang Express Restaurant menyediakan berbagai menu sayuran yg lezat, salah satunya Tumisan Terong Kacang Panjang balado.. ============================== 🚩Jl. Pluit Utara Raya No 83 Jakarta Utara (662-0588 / 669-2935) 🚩Food Terminal T3 SOEKARNO-HATTA Airport ============================== Menerima pesanan : • Catering untuk acara ulang tahun, seminar, rapat, lunch box, dll. ============================== #padangexpress  #restaurantpadang #padangfood  #padangmelayufood #masakanindonesia  #padangmelayu #eatandgo  #kulinerescape  #foodaffair #eatandtreats  #jktfoodbang  #eatsjakarta #foodshare_id  #clickandeat  #kulinerenak #kulinerjakarta  #jakartaculinary #jakartainfood  #jktfoodies  #happytummy #gwstarving  #foodbloggerjakarta #anakjajanjakarta 
🍜😋 Perfecto 👍 sukaaa liat tekstur mie organik pondok sehat ini 😍 beda banget sama mie instant di pasaran, air rebusannya pun ga perlu diganti ya moms 😉 amannn, dilihat juga tau air rebusannya jernih, ga kental ataupun keruh, BEBAS PEWARNA, BEBAS ZAT KIMIA, BEBAS PENGAWET, BEBAS ZAT LILIN, BEBAS MSG, pokoknya no way deh buat yang aneh2, halal MUI pula 👍👍👍 Plus rasanya juga wenakkk 🙌🙌🙌 PS : yang ngincar bakso salmon, buruan sisa dikit 😁😂 Happy shopping, mommies 😉 . . Info produk, varian, harga, dll bisa cek di ig @produkgeraisehat  ya, mommies 😘  #sarapansehat #mieorganik #miewortel #miesehat #ayosarapan #idesarapan #jualmieorganik #noodlemania #baksosalmon #baksosehat #baksononmsg #jualmakananorganik #jualmakanannonmsg #mamakokihandal #mamakukokihandal #masakapahariini #masakpraktis #laukpraktis #frozenfoodnonmsg #frozenfoodsehat #happytummy
🍜😋 Perfecto 👍 sukaaa liat tekstur mie organik pondok sehat ini 😍 beda banget sama mie instant di pasaran, air rebusannya pun ga perlu diganti ya moms 😉 amannn, dilihat juga tau air rebusannya jernih, ga kental ataupun keruh, BEBAS PEWARNA, BEBAS ZAT KIMIA, BEBAS PENGAWET, BEBAS ZAT LILIN, BEBAS MSG, pokoknya no way deh buat yang aneh2, halal MUI pula 👍👍👍 Plus rasanya juga wenakkk 🙌🙌🙌 PS : yang ngincar bakso salmon, buruan sisa dikit 😁😂 Happy shopping, mommies 😉 . . Info produk, varian, harga, dll bisa cek di ig @produkgeraisehat ya, mommies 😘 #sarapansehat  #mieorganik  #miewortel  #miesehat  #ayosarapan  #idesarapan  #jualmieorganik  #noodlemania  #baksosalmon  #baksosehat  #baksononmsg  #jualmakananorganik  #jualmakanannonmsg  #mamakokihandal  #mamakukokihandal  #masakapahariini  #masakpraktis  #laukpraktis  #frozenfoodnonmsg  #frozenfoodsehat  #happytummy 
Over the top overload of goodness 😋  Mango Special Golden Toast  Cheers to the Birthday Girl @queenfelinemaui #toronto #torontophoto #torontolife #torontoblogger #torontofashion #torontoart #torontostyle #yyz #yyzliving #yyzblogger #yyzfashion #the6ix #the6 #tdot #416 #otnorot #canada
Cafe Latte and Nachos chicken cheese salsa.☕ 🌝 #food • #foodie • #foodphotography • #coffee • #foodporn • #foodism • #foodstagram • #instafood • #hyderabad • #yummy • #happytummy • #hellohyderabad • #chicken • #nachos • #caffelatte • #eminentepicure • #zomato • #instagram • #f4f • #s4s •
If all salads looked this good people would devour them daily!  One of my goals this year for the school is to make every salad look even more delicious than the previous days! . . . . .  #instagood #food  #yummy #instapic  #delicious #fresh #foodie #homemade #droolclub #goodeats  #foodstagram #nomnom #hungry #eats #foodlove #chefmode  #nomnom #goodeats #foodoftheday #foodaddict #eating #yums #foodshare #cooking #tasty #foodlovers #culinary #happytummy #yumyum #yumbang
If all salads looked this good people would devour them daily! One of my goals this year for the school is to make every salad look even more delicious than the previous days! . . . . . #instagood  #food  #yummy  #instapic  #delicious  #fresh  #foodie  #homemade  #droolclub  #goodeats  #foodstagram  #nomnom  #hungry  #eats  #foodlove  #chefmode  #nomnom  #goodeats  #foodoftheday  #foodaddict  #eating  #yums  #foodshare  #cooking  #tasty  #foodlovers  #culinary  #happytummy  #yumyum  #yumbang 
Susu kambing Etawa enak, gurih dan tidak bau EGM HNI pilihannya  Harga Rp 75.000 Isi 10 scht @25 gr  Fast respon order WA 083821563621 Heni Aryesti  #susukambingHPAI #susukambingetawaasli #susukambing #susukambingetawa #susukambingEGM #HNIHPAI #susuhalal #susuanak #happykids #happytummy #susualergi #susuibuhamil #susuibumenyusui #asibooster #herbalalami #susukalsium
Cant complete the trip without dim sum dishes... #michelinstar #HongKong #dimsum #discoverhongkong #happytummy
Ketika kaki ini lelah untuk menanggung berat badan 😂😂 #derabercerita  #pregnant  #happywifehappylife  #happytummy  #motherhood  #32weekspregnant
Dish requested by my one and only #granddaughter Sefina Moselle👱💖💋 #porkpicadillo #lovemushroomandcorn #ilovemyfamily👪 #lovehealthylifestyle #favoritefood #happymom #happytummy #foodie
Anak siapa ini yg doyan pao T1 coklat sampee napsuu... 😄😄 . Jgn bosen2 makan yaa princess 😅😅 .  For order :  Line : @juraganpaot1 (pakai @) Wa :  0878 - 9439 - 3769 (no call plis )  Pemesanan akan kita proses setelah melakukan pembayaran. Maks 1x24 setelah order. Jika tidak ada konfirmasi kita anggap cancel. #sayajuraganpao #juraganbakpao #paoT1 #bakpao #halal #nonhalal #testipaoT1 #batam #batamkuliner #jualanpao #jualanbakpao #homemade #fresh #juraganpao #oleh2batam #kulinerbatam #kulinerkotabatam #hociak #happytummy #nomnom #bakpao #bakpaobatam #bakpaoenak #bakpaoayam #bakpaotausa #bakpaokelapa #Bakpaobak #bakpaokosong #mantao
Anak siapa ini yg doyan pao T1 coklat sampee napsuu... 😄😄 . Jgn bosen2 makan yaa princess 😅😅 . For order : Line : @juraganpaot1 (pakai @) Wa : 0878 - 9439 - 3769 (no call plis ) Pemesanan akan kita proses setelah melakukan pembayaran. Maks 1x24 setelah order. Jika tidak ada konfirmasi kita anggap cancel. #sayajuraganpao  #juraganbakpao  #paoT1  #bakpao  #halal  #nonhalal  #testipaoT1  #batam  #batamkuliner  #jualanpao  #jualanbakpao  #homemade  #fresh  #juraganpao  #oleh2batam  #kulinerbatam  #kulinerkotabatam  #hociak  #happytummy  #nomnom  #bakpao  #bakpaobatam  #bakpaoenak  #bakpaoayam  #bakpaotausa  #bakpaokelapa  #Bakpaobak  #bakpaokosong  #mantao 
Baru darjah 1 tapi mengalahkan orang dewasa yang bekerja OK.. Masuk sekolah jam 7.40 pagi ..sampai jam 4petang .. Bertabahlah anak.. Bukan senang nak senang .. Lagi hidup dalam dunia serba mencabar ini.. Dunia pun nak akhirat pun nak.. Ni bekal untuk rehat 1 Dan 2 ..harap habis la😌😌😌 ................................. #meegoreng  #grapes #mooncake #bekal #bento #bentomalaysia #yummy #food #foodphotography #foodporn #foodie #dzkitchen #dapurmakanak3  #sedap #masakapahariini #mahn #sajianlestari #saji #igers #masak #masak2makan2 #happyme #happytummy #happytummyhappyface #happylifehealthylife #passion #Malaysia
Baru darjah 1 tapi mengalahkan orang dewasa yang bekerja OK.. Masuk sekolah jam 7.40 pagi ..sampai jam 4petang .. Bertabahlah anak.. Bukan senang nak senang .. Lagi hidup dalam dunia serba mencabar ini.. Dunia pun nak akhirat pun nak.. Ni bekal untuk rehat 1 Dan 2 ..harap habis la😌😌😌 ................................. #meegoreng  #grapes  #mooncake  #bekal  #bento  #bentomalaysia  #yummy  #food  #foodphotography  #foodporn  #foodie  #dzkitchen  #dapurmakanak3  #sedap  #masakapahariini  #mahn  #sajianlestari  #saji  #igers  #masak  #masak2makan2  #happyme  #happytummy  #happytummyhappyface  #happylifehealthylife  #passion  #Malaysia 
Our delicious dinner tonight!! Chicken rotisserie/lechon manok is the center of the meal.. it's just soo flavorful... pwd  na manganak. 😜 mashed potatoes,corn bread,cheesecakeflan and lama beans.... homecook meal is the bes!!! #chickenrotisserie#lechonmanok#cornbread#cheesecakeflan#lamabeans#delicious#foodporn#foodies#food#foodpics#homecook#yummydinner#dinner#happytummy
Selamat pagi semuanya ! Mimin cuman mau bagi2 menu mimin nih. Bersukacitalah orang orang pecinta pedas, karena mimin menyediakkan Samyang Original & Samyang Cheese, gak cuman itu, kalo kurang pedes pun mimin ada sambal rahasia dapur mimin loh. Dimulai hari ini sampe akhir bulan ini Samyang mimin jual dengan harga 11 rb doang loh ! Dijamin ketagihan 🌶🌶🌶 . . . . . #food  #tgif #eat #foodie  #indomie #foodgasm  #l4l  #craving  #like #love #chefmode #eatingfortheinsta #instafood #foodporn #vscofood  #kuliner  #foodstagram  #happytummy #kulinerjakarta #zomatoindonesia  #lifeistasty  #jktfoodbang  #jktfoodies  #instantnoodles  #instantnoodle #supremie  #supremieindonesia #foodblogger  #indonesia #followforfollow
Selamat pagi semuanya ! Mimin cuman mau bagi2 menu mimin nih. Bersukacitalah orang orang pecinta pedas, karena mimin menyediakkan Samyang Original & Samyang Cheese, gak cuman itu, kalo kurang pedes pun mimin ada sambal rahasia dapur mimin loh. Dimulai hari ini sampe akhir bulan ini Samyang mimin jual dengan harga 11 rb doang loh ! Dijamin ketagihan 🌶🌶🌶 . . . . . #food  #tgif  #eat  #foodie  #indomie  #foodgasm  #l4l  #craving  #like  #love  #chefmode  #eatingfortheinsta  #instafood  #foodporn  #vscofood  #kuliner  #foodstagram  #happytummy  #kulinerjakarta  #zomatoindonesia  #lifeistasty  #jktfoodbang  #jktfoodies  #instantnoodles  #instantnoodle  #supremie  #supremieindonesia  #foodblogger  #indonesia  #followforfollow 
@pebblesroxas knows her #raclette!!! Gherkins, pickled onions, and baby potatoes with JUST a dashbof paprika! Perfect #partyinmymouth :) #yummy #happytummy #cheese #swisscheese #Repost @pebblesroxas (@get_repost) ・・・ Melted swiss raclette cheese served with baby potatoes,gherkins and pearl onions 🤗❤️🙏🏻
@pebblesroxas knows her #raclette !!! Gherkins, pickled onions, and baby potatoes with JUST a dashbof paprika! Perfect #partyinmymouth  :) #yummy  #happytummy  #cheese  #swisscheese  #Repost  @pebblesroxas (@get_repost) ・・・ Melted swiss raclette cheese served with baby potatoes,gherkins and pearl onions 🤗❤️🙏🏻
SPAGHETTI "OTAK MANUSIA" ________________ Spageti spesial yang disajikan dengan saus krim-keju, irisan meatloaf, daging sapi asap dan disajikan dengan coleslaw sebagai pelengkapnya.  Harga  Rp 58.000,- ________________ DBC Coklat & Spageti  Jl. Ceremai no. 22, Bogor ________________ Buka setiap hari  pukul 07.00 - 22.00 Sabtu 07.00 - 24.00 ________________ Layanan pesan antar : •untuk wilayah Bogor kota, GRATIS ongkos kirim •untuk wilayah Kabupaten Bogor, dengan jarak lebih dari 5 km ,di kenakan biaya ongkos kirim Rp 10.000,- (tanpa minimum order) ________________ Anda dapat mengunjungi kami di : •Instagram: @Dbcspageti •Facebook : @dbcspageti •Twitter : @dbcspageti ________________ Anda juga dapat menghubungi kami via : • Telepon : (0251) 8377725 •Whatsapp:081213725625 •Line : @dbcspageti __________________________ #happytummy #papteamresto #homemade #delicious #coklat #foodtrip #culinaryadventures #destination #kulinerbogor #westernfood #bogor #biscuits #jualkue #vsco #vscocam #vscogood #goodeats #goodfood #fooddaily #madewithlove #cemalcemilbogor #jajananbogor #foodporn #infobogor #foodpics #wisatakulinerbogor #bogoreatery #bogorfoodies #jajanbogor #instafood
SPAGHETTI "OTAK MANUSIA" ________________ Spageti spesial yang disajikan dengan saus krim-keju, irisan meatloaf, daging sapi asap dan disajikan dengan coleslaw sebagai pelengkapnya. Harga Rp 58.000,- ________________ DBC Coklat & Spageti Jl. Ceremai no. 22, Bogor ________________ Buka setiap hari pukul 07.00 - 22.00 Sabtu 07.00 - 24.00 ________________ Layanan pesan antar : •untuk wilayah Bogor kota, GRATIS ongkos kirim •untuk wilayah Kabupaten Bogor, dengan jarak lebih dari 5 km ,di kenakan biaya ongkos kirim Rp 10.000,- (tanpa minimum order) ________________ Anda dapat mengunjungi kami di : •Instagram: @Dbcspageti •Facebook : @dbcspageti •Twitter : @dbcspageti ________________ Anda juga dapat menghubungi kami via : • Telepon : (0251) 8377725 •Whatsapp:081213725625 •Line : @dbcspageti __________________________ #happytummy  #papteamresto  #homemade  #delicious  #coklat  #foodtrip  #culinaryadventures  #destination  #kulinerbogor  #westernfood  #bogor  #biscuits  #jualkue  #vsco  #vscocam  #vscogood  #goodeats  #goodfood  #fooddaily  #madewithlove  #cemalcemilbogor  #jajananbogor  #foodporn  #infobogor  #foodpics  #wisatakulinerbogor  #bogoreatery  #bogorfoodies  #jajanbogor  #instafood 
Bonding with Britt 💕
Bonding with Britt 💕
Dahil di mamawala ang fries sa hapag🍟.Yesterday date with sister 👭.Tamang chibog lang habang naghahanap ng outfit nya for some kind of party. 6/6 #happyfoodtrip #happytummy  #foodstagram  #filipinofood  #fries #lover #funtimes
Yesterday date with sister 👭.Tamang chibog lang habang naghahanap ng outfit nya for some kind of party. When #siomai is #love 5/6. #happyfoodtrip #happytummy  #foodstagram  #filipinofood  #dimsun  #funtimes
Yesterday date with sister 👭.Tamang chibog lang habang naghahanap ng outfit nya for some kind of party. 4/6 #happyfoodtrip #happytummy  #foodstagram  #filipinofood  #inihaw #funtimes
Perks of being a cakepreneur: I get to eat cake for breakfast, lunch, and dinner. Or whenever I want to 😂😂 . . . . . #foodie #food #instafood #foodblogger #spicy #delicious #yummy #foodies #foodlover #happytummy #instagood #indonesia #foodfiesta #Foodoftheday #foodphotography #foodies #feedfeed #foodstyling #eatfamous #instagood #foodgasm #foodporn #huffposttaste #foodstagram #foodstylist #lifestyle #afternoon #clozetteid
Yesterday date with sister 👭.Tamang chibog lang habang naghahanap ng outfit nya for some kind of party. 3/6 #happyfoodtrip #happytummy  #foodstagram  #filipinofood  #lemonade #funtimes
Thanks @sarisigrid for the healthy dinner! #happytummy
Thanks @sarisigrid for the healthy dinner! #happytummy 
Yesterday date with sister 👭.Tamang chibog lang habang naghahanap ng outfit nya for some kind of party. 2/6 #happyfoodtrip #happytummy  #foodstagram  #food #hongkongnoodle #asado #ramen #funtimes
. Welcome to RAINBOW MEE dine-in / take-away / deliver by GOJEK / free delivery for CEMARA ASRI area We are Open : 06.30-18.00 OFF day : tuesday . Contact : Komplek Cemara Asri Jalan boulevard timur, ruko no 70. Phone : 0813-9898-9519 . Follow us : @rainbow_mee_official . . #rainbowmee #cemaraasri  #breakfast #chinesefood #delicious #deliciousfood #eat #eating  #food #foodaddict #foodart #foodlover #foodphotography #foodporn #followme #happyeating  #happytummy #hungry #instafood #loveeating #loveeat #lovefood #photooftheday #picoftheday #tasty #tastyfood  #yummy  #instagram #instadaily
. Welcome to RAINBOW MEE dine-in / take-away / deliver by GOJEK / free delivery for CEMARA ASRI area We are Open : 06.30-18.00 OFF day : tuesday . Contact : Komplek Cemara Asri Jalan boulevard timur, ruko no 70. Phone : 0813-9898-9519 . Follow us : @rainbow_mee_official . . #rainbowmee  #cemaraasri  #breakfast  #chinesefood  #delicious  #deliciousfood  #eat  #eating  #food  #foodaddict  #foodart  #foodlover  #foodphotography  #foodporn  #followme  #happyeating  #happytummy  #hungry  #instafood  #loveeating  #loveeat  #lovefood  #photooftheday  #picoftheday  #tasty  #tastyfood  #yummy  #instagram  #instadaily 
Yesterday date with sister 👭.Tamang chibog lang habang naghahanap ng outfit nya for some kind of party. 1/6 #happyfoodtrip #happytummy  #foodstagram  #filipinofood  #sisig  #funtimes
Goodmorning Philippines 🇵🇭🌅 #almusarap😋 #danggit #porkskinless #happytummy 😍😊
BUFFALO SHRIMP.  For more information: Call. +63 2 659 54 84 | +63 917 577 55 34 Email. thekeg888@gmail.com  #TheKEG
BUFFALO SHRIMP. For more information: Call. +63 2 659 54 84 | +63 917 577 55 34 Email. thekeg888@gmail.com #TheKEG 
Ube Cheesecake! Via: @spoonsaroundtheworld Follow: @whattoeatph #whattoeatph for a chance to get featured! ---------- @WhatToEatPH @WhatToEatPH @WhatToEatPH Yummiest food in the Philippines! Contact us for collabs, products reviews and special features!! ---------- #whattoeatph #whattoeatphilippines #itsmorefuninthephilippines #igersph #igersmanila #yummyph #wheninmanila #pinoyfood #pepperph #filipinofood #foodporn #foodgasm #foodstagram #foodphotography #foodlover #eeeeeats #vscofood #foodgram #feedfeed #happytummy #igfood #huffposttaste #buzzfeast #forkyeah #buzzfeedfood #foodiegram #yahoofood #food52 #thekitchn #spoonfeed
Ube Cheesecake! Via: @spoonsaroundtheworld Follow: @whattoeatph #whattoeatph  for a chance to get featured! ---------- @WhatToEatPH @WhatToEatPH @WhatToEatPH Yummiest food in the Philippines! Contact us for collabs, products reviews and special features!! ---------- #whattoeatph  #whattoeatphilippines  #itsmorefuninthephilippines  #igersph  #igersmanila  #yummyph  #wheninmanila  #pinoyfood  #pepperph  #filipinofood  #foodporn  #foodgasm  #foodstagram  #foodphotography  #foodlover  #eeeeeats  #vscofood  #foodgram  #feedfeed  #happytummy  #igfood  #huffposttaste  #buzzfeast  #forkyeah  #buzzfeedfood  #foodiegram  #yahoofood  #food52  #thekitchn  #spoonfeed 
HAMACHI JAW - Yellowtail tuna jaw.  Branches: MOA | Rockwell | ATC | Baguio | Cebu  For more information: +63 2 869 9816 ; +63 917 890 7318 Email. tajimayamanila@gmail.com FB/T/IG: tajimayaph  #tajimayaph
HAMACHI JAW - Yellowtail tuna jaw. Branches: MOA | Rockwell | ATC | Baguio | Cebu For more information: +63 2 869 9816 ; +63 917 890 7318 Email. tajimayamanila@gmail.com FB/T/IG: tajimayaph #tajimayaph 
Yummy in my tummy!! 😀 #kiamkue #authenticmedan #indonesianfood🇮🇩 #happytummy 😁 #grateful🙇
COMING SOON!  For more information: FB: eighttreasuresph ; IG/T: 8treasuresph  Email: 8treasuresph@gmail.com  #8treasuresPH
COMING SOON! For more information: FB: eighttreasuresph ; IG/T: 8treasuresph Email: 8treasuresph@gmail.com #8treasuresPH 
. . Disebabkan pagi ni sejuk hujan. Perut berkeroncong. Jadinya, moh ler kita sarap. . . . Bf mommy memang makan banyak cenggini. Hahah. Tapi kejap-kejap lagi mesti lapau balik dah. Muahaha! . . . Almaklum, demi anak , mak kenalah makan lebih hehe. . . . #ISupportBreastFeeding #MommyBlogger #ParentingBlogger #MelakarianBlogger