#Nisa medias

Photos

NAK KOMPLEN  Sukee tau camni, tanjat² hakak.  Nak Komplen bagai, tak puas hati guna WD.  Tak puas hati sebab nak kena REPEAT ORDER WD dah HABIS katanya 😝  adoiii bedebau tau!  Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik
NAK KOMPLEN Sukee tau camni, tanjat² hakak. Nak Komplen bagai, tak puas hati guna WD. Tak puas hati sebab nak kena REPEAT ORDER WD dah HABIS katanya 😝 adoiii bedebau tau! Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik 
NAK KOMPLEN  Sukee tau camni, tanjat² hakak.  Nak Komplen bagai, tak puas hati guna WD.  Tak puas hati sebab nak kena REPEAT ORDER WD dah HABIS katanya 😝  adoiii bedebau tau!  Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik
NAK KOMPLEN Sukee tau camni, tanjat² hakak. Nak Komplen bagai, tak puas hati guna WD. Tak puas hati sebab nak kena REPEAT ORDER WD dah HABIS katanya 😝 adoiii bedebau tau! Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik 
NAK KOMPLEN  Sukee tau camni, tanjat² hakak.  Nak Komplen bagai, tak puas hati guna WD.  Tak puas hati sebab nak kena REPEAT ORDER WD dah HABIS katanya 😝  adoiii bedebau tau!  Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik
NAK KOMPLEN Sukee tau camni, tanjat² hakak. Nak Komplen bagai, tak puas hati guna WD. Tak puas hati sebab nak kena REPEAT ORDER WD dah HABIS katanya 😝 adoiii bedebau tau! Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik 
Wanita takut Bila tumbuh jerawat kan.kalau seketul pun cam2 Cuba untuk hilang kan jerawat tu 😂. Dulu muka customer Kita Nie tiada masalah jerawat . Muka memang comel loteh.  Tapi Bila pregrant. Muka Naik jerawat.  Lepas tu ikhtiar calit Wd. Dgn kuasa calit saja dalam masa seminggu muka dh licin,pori2 mengecut. waaahhh amazing 😍. Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik
Wanita takut Bila tumbuh jerawat kan.kalau seketul pun cam2 Cuba untuk hilang kan jerawat tu 😂. Dulu muka customer Kita Nie tiada masalah jerawat . Muka memang comel loteh. Tapi Bila pregrant. Muka Naik jerawat. Lepas tu ikhtiar calit Wd. Dgn kuasa calit saja dalam masa seminggu muka dh licin,pori2 mengecut. waaahhh amazing 😍. Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik 
Wanita takut Bila tumbuh jerawat kan.kalau seketul pun cam2 Cuba untuk hilang kan jerawat tu 😂. Dulu muka customer Kita Nie tiada masalah jerawat . Muka memang comel loteh.  Tapi Bila pregrant. Muka Naik jerawat.  Lepas tu ikhtiar calit Wd. Dgn kuasa calit saja dalam masa seminggu muka dh licin,pori2 mengecut. waaahhh amazing 😍. Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik
Wanita takut Bila tumbuh jerawat kan.kalau seketul pun cam2 Cuba untuk hilang kan jerawat tu 😂. Dulu muka customer Kita Nie tiada masalah jerawat . Muka memang comel loteh. Tapi Bila pregrant. Muka Naik jerawat. Lepas tu ikhtiar calit Wd. Dgn kuasa calit saja dalam masa seminggu muka dh licin,pori2 mengecut. waaahhh amazing 😍. Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik 
Wanita takut Bila tumbuh jerawat kan.kalau seketul pun cam2 Cuba untuk hilang kan jerawat tu 😂. Dulu muka customer Kita Nie tiada masalah jerawat . Muka memang comel loteh.  Tapi Bila pregrant. Muka Naik jerawat.  Lepas tu ikhtiar calit Wd. Dgn kuasa calit saja dalam masa seminggu muka dh licin,pori2 mengecut. waaahhh amazing 😍. Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik
Wanita takut Bila tumbuh jerawat kan.kalau seketul pun cam2 Cuba untuk hilang kan jerawat tu 😂. Dulu muka customer Kita Nie tiada masalah jerawat . Muka memang comel loteh. Tapi Bila pregrant. Muka Naik jerawat. Lepas tu ikhtiar calit Wd. Dgn kuasa calit saja dalam masa seminggu muka dh licin,pori2 mengecut. waaahhh amazing 😍. Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik 
Mak oii gebus nya hakak kita. Lain betul ,macam dua insan berbeza ,hik2.  Mintak maap la kak,serius lain bebeno rupenya.  patutttla nampak lain,hakak ni jadikan WD teman setia. Mencalit 2 kali sehari tanpa curang.  Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik
Mak oii gebus nya hakak kita. Lain betul ,macam dua insan berbeza ,hik2. Mintak maap la kak,serius lain bebeno rupenya. patutttla nampak lain,hakak ni jadikan WD teman setia. Mencalit 2 kali sehari tanpa curang. Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik 
Mak oii gebus nya hakak kita. Lain betul ,macam dua insan berbeza ,hik2.  Mintak maap la kak,serius lain bebeno rupenya.  patutttla nampak lain,hakak ni jadikan WD teman setia. Mencalit 2 kali sehari tanpa curang.  Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik
Mak oii gebus nya hakak kita. Lain betul ,macam dua insan berbeza ,hik2. Mintak maap la kak,serius lain bebeno rupenya. patutttla nampak lain,hakak ni jadikan WD teman setia. Mencalit 2 kali sehari tanpa curang. Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik 
Mak oii gebus nya hakak kita. Lain betul ,macam dua insan berbeza ,hik2.  Mintak maap la kak,serius lain bebeno rupenya.  patutttla nampak lain,hakak ni jadikan WD teman setia. Mencalit 2 kali sehari tanpa curang.  Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik
Mak oii gebus nya hakak kita. Lain betul ,macam dua insan berbeza ,hik2. Mintak maap la kak,serius lain bebeno rupenya. patutttla nampak lain,hakak ni jadikan WD teman setia. Mencalit 2 kali sehari tanpa curang. Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik 
😍😍😍😍 #bellydance #traum #liebe #love #herzschmerz #stil #woman #nisa
"Tengokk umi mukaa mak niee dah nampak Feedback best dgn Wd niee , Kulit muka mak nampak cerah Tegang , Garis2 halus di wajah mak pun nampak kurang dah  Seronok makk tau umi, Walaupun umur mak dah 50an tapi makk ada hati jugak nak Cantik macam yang lain  Tenkiuu umi kenalkn mak Dengan #Wd niee , Hebat krim niee lain dari yang lain "  Mak dah pakai 4 botol Umi pulak dah guna 2 botol , 1 keluarga berkongsian #Rahsia kecantikan Bersama Woww 😍😍 Bestnyaaa  Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik
"Tengokk umi mukaa mak niee dah nampak Feedback best dgn Wd niee , Kulit muka mak nampak cerah Tegang , Garis2 halus di wajah mak pun nampak kurang dah Seronok makk tau umi, Walaupun umur mak dah 50an tapi makk ada hati jugak nak Cantik macam yang lain Tenkiuu umi kenalkn mak Dengan #Wd  niee , Hebat krim niee lain dari yang lain " Mak dah pakai 4 botol Umi pulak dah guna 2 botol , 1 keluarga berkongsian #Rahsia  kecantikan Bersama Woww 😍😍 Bestnyaaa Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik 
"Tengokk umi mukaa mak niee dah nampak Feedback best dgn Wd niee , Kulit muka mak nampak cerah Tegang , Garis2 halus di wajah mak pun nampak kurang dah  Seronok makk tau umi, Walaupun umur mak dah 50an tapi makk ada hati jugak nak Cantik macam yang lain  Tenkiuu umi kenalkn mak Dengan #Wd niee , Hebat krim niee lain dari yang lain "  Mak dah pakai 4 botol Umi pulak dah guna 2 botol , 1 keluarga berkongsian #Rahsia kecantikan Bersama Woww 😍😍 Bestnyaaa  Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik
"Tengokk umi mukaa mak niee dah nampak Feedback best dgn Wd niee , Kulit muka mak nampak cerah Tegang , Garis2 halus di wajah mak pun nampak kurang dah Seronok makk tau umi, Walaupun umur mak dah 50an tapi makk ada hati jugak nak Cantik macam yang lain Tenkiuu umi kenalkn mak Dengan #Wd  niee , Hebat krim niee lain dari yang lain " Mak dah pakai 4 botol Umi pulak dah guna 2 botol , 1 keluarga berkongsian #Rahsia  kecantikan Bersama Woww 😍😍 Bestnyaaa Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik 
"Tengokk umi mukaa mak niee dah nampak Feedback best dgn Wd niee , Kulit muka mak nampak cerah Tegang , Garis2 halus di wajah mak pun nampak kurang dah  Seronok makk tau umi, Walaupun umur mak dah 50an tapi makk ada hati jugak nak Cantik macam yang lain  Tenkiuu umi kenalkn mak Dengan #Wd niee , Hebat krim niee lain dari yang lain "  Mak dah pakai 4 botol Umi pulak dah guna 2 botol , 1 keluarga berkongsian #Rahsia kecantikan Bersama Woww 😍😍 Bestnyaaa  Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik
"Tengokk umi mukaa mak niee dah nampak Feedback best dgn Wd niee , Kulit muka mak nampak cerah Tegang , Garis2 halus di wajah mak pun nampak kurang dah Seronok makk tau umi, Walaupun umur mak dah 50an tapi makk ada hati jugak nak Cantik macam yang lain Tenkiuu umi kenalkn mak Dengan #Wd  niee , Hebat krim niee lain dari yang lain " Mak dah pakai 4 botol Umi pulak dah guna 2 botol , 1 keluarga berkongsian #Rahsia  kecantikan Bersama Woww 😍😍 Bestnyaaa Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik 
Customer punya feedback ni memang luar biasa 😱😱 Guna WD untuk cecantikkan kulit bak sutera. Lain pulak yang dapat,tak pepasal terlangsing.  memang wowwww la kan.  Tahniah awak sebab dapat kebaikan lain dengan cream kecantikkan WD sahaja.  Perlu diingatkan WD cream kecantikkan,jika awak terkurusss tu kira rezeki awak latewwwww!  Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik
Customer punya feedback ni memang luar biasa 😱😱 Guna WD untuk cecantikkan kulit bak sutera. Lain pulak yang dapat,tak pepasal terlangsing. memang wowwww la kan. Tahniah awak sebab dapat kebaikan lain dengan cream kecantikkan WD sahaja. Perlu diingatkan WD cream kecantikkan,jika awak terkurusss tu kira rezeki awak latewwwww! Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik 
Customer punya feedback ni memang luar biasa 😱😱 Guna WD untuk cecantikkan kulit bak sutera. Lain pulak yang dapat,tak pepasal terlangsing.  memang wowwww la kan.  Tahniah awak sebab dapat kebaikan lain dengan cream kecantikkan WD sahaja.  Perlu diingatkan WD cream kecantikkan,jika awak terkurusss tu kira rezeki awak latewwwww!  Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik
Customer punya feedback ni memang luar biasa 😱😱 Guna WD untuk cecantikkan kulit bak sutera. Lain pulak yang dapat,tak pepasal terlangsing. memang wowwww la kan. Tahniah awak sebab dapat kebaikan lain dengan cream kecantikkan WD sahaja. Perlu diingatkan WD cream kecantikkan,jika awak terkurusss tu kira rezeki awak latewwwww! Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik 
Customer punya feedback ni memang luar biasa 😱😱 Guna WD untuk cecantikkan kulit bak sutera. Lain pulak yang dapat,tak pepasal terlangsing.  memang wowwww la kan.  Tahniah awak sebab dapat kebaikan lain dengan cream kecantikkan WD sahaja.  Perlu diingatkan WD cream kecantikkan,jika awak terkurusss tu kira rezeki awak latewwwww!  Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik
Customer punya feedback ni memang luar biasa 😱😱 Guna WD untuk cecantikkan kulit bak sutera. Lain pulak yang dapat,tak pepasal terlangsing. memang wowwww la kan. Tahniah awak sebab dapat kebaikan lain dengan cream kecantikkan WD sahaja. Perlu diingatkan WD cream kecantikkan,jika awak terkurusss tu kira rezeki awak latewwwww! Whatssap 011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik 
TESTIMONI TERBARU.. POSITIF !!!! Pakai produk lain tak berkesan Pakai WD alhamdulillah menjadi Rezeki Allah bg pada yang selalu berusaha  Tahniah sis. Jaga diri ya. Semoga selamat semuanya.  Jom ikhtiar dgn WD 📲011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik
TESTIMONI TERBARU.. POSITIF !!!! Pakai produk lain tak berkesan Pakai WD alhamdulillah menjadi Rezeki Allah bg pada yang selalu berusaha Tahniah sis. Jaga diri ya. Semoga selamat semuanya. Jom ikhtiar dgn WD 📲011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik 
TESTIMONI TERBARU.. POSITIF !!!! Pakai produk lain tak berkesan Pakai WD alhamdulillah menjadi Rezeki Allah bg pada yang selalu berusaha  Tahniah sis. Jaga diri ya. Semoga selamat semuanya.  Jom ikhtiar dgn WD 📲011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik
TESTIMONI TERBARU.. POSITIF !!!! Pakai produk lain tak berkesan Pakai WD alhamdulillah menjadi Rezeki Allah bg pada yang selalu berusaha Tahniah sis. Jaga diri ya. Semoga selamat semuanya. Jom ikhtiar dgn WD 📲011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik 
TESTIMONI TERBARU.. POSITIF !!!! Pakai produk lain tak berkesan Pakai WD alhamdulillah menjadi Rezeki Allah bg pada yang selalu berusaha  Tahniah sis. Jaga diri ya. Semoga selamat semuanya.  Jom ikhtiar dgn WD 📲011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik
TESTIMONI TERBARU.. POSITIF !!!! Pakai produk lain tak berkesan Pakai WD alhamdulillah menjadi Rezeki Allah bg pada yang selalu berusaha Tahniah sis. Jaga diri ya. Semoga selamat semuanya. Jom ikhtiar dgn WD 📲011 3986 4240 #Nisa  #freepostage  #freegift  #calitcalitcantik 
Atelier Shallie... PLUS?! #nisa #atelier #vita #gaymer #gymnerd
TEMAN#tmn itu sgalanya disaatsusah senang tmn slalu adabuat kita :*liat lg selfijuga digangguin sangking gemesnya sama jani :*, uuuuuuu lopyusahabatt#nisa#wdy:*
TEMAN#tmn  itu sgalanya disaatsusah senang tmn slalu adabuat kita :*liat lg selfijuga digangguin sangking gemesnya sama jani :*, uuuuuuu lopyusahabatt#nisa #wdy :*
Kuy di follow ig kami @gogotabe.band  kalo kalian mau tau update terbaru dari kami^^ Terimakasih sudah mensupport kamii yeeaay !! #femaleband #scandalous #bandcover #nisa #eruu #dinyan #fifi #indonesia #gogotabeband
Dengan ilmu yang diridhoi-Nya, segala urusan dalam hidup ini akan menjadi mudah. Sering kita merasa sulit dalam menjalani hidup ini karena kita belum tahu ilmunya. Namun yakinlah Allah kan memberi kita pelajaran bagaimana menjalani hidup ini hingga meraih kebahagiaan yang hakiki.  Semangat Pagi, Semangat Beraktivitas Nisa 😊  #muslim #muslimah #ukhti #akhwat #nisa #nisafla #inspirasi #pagi #hariini #quran #baca #ilmu #pelajaran #hidup #kebahagiaan
Bal#Nisa Hüma#huzurdur#kendileri😇😇
mestemacher whole rye organic gluten free bread toasted dark - fresh made hummus red onion fresh basil leaves yellow pepper and baby cucumber with pink himalayan salt. 💙it was yum. #nisafit reset challenge day 14 🏄🏼‍♀️✅🏝👙#vegans #gratitude #happy #lovewins #nisa
mestemacher whole rye organic gluten free bread toasted dark - fresh made hummus red onion fresh basil leaves yellow pepper and baby cucumber with pink himalayan salt. 💙it was yum. #nisafit  reset challenge day 14 🏄🏼‍♀️✅🏝👙#vegans  #gratitude  #happy  #lovewins  #nisa 
Şimdi tefekkür vakti💫 ● Başımızı yastığa koyduğumuzda hiç sorduk mu kendimize bugün Allah için ne yaptık diye? Asıl görevlerimiz dışında Allah'ım senin için ben bugün bu haramdan vazgeçtim, senin rızan için bugün bunları yaptım diyebildik mi? °•🍃#birnisakalemi #islam #maneviyat #nisasuresi #nisa #kadın #cennet #vesilesi #Allah #Kur'an #birlik #tevhid #aşk #müslüman #kardeşlik #diriliş #nesli #hzAişe #hzHatice #hafız #hadis #buhari #müslim #hadis #kadınhakları #dost #ahiret #şiir #şiirsokakta
Şimdi tefekkür vakti💫 ● Başımızı yastığa koyduğumuzda hiç sorduk mu kendimize bugün Allah için ne yaptık diye? Asıl görevlerimiz dışında Allah'ım senin için ben bugün bu haramdan vazgeçtim, senin rızan için bugün bunları yaptım diyebildik mi? °•🍃#birnisakalemi  #islam  #maneviyat  #nisasuresi  #nisa  #kadın  #cennet  #vesilesi  #Allah  #Kur 'an #birlik  #tevhid  #aşk  #müslüman  #kardeşlik  #diriliş  #nesli  #hzAişe  #hzHatice  #hafız  #hadis  #buhari  #müslim  #hadis  #kadınhakları  #dost  #ahiret  #şiir  #şiirsokakta 
VERSANDFERTIG Knistermaus 🤗 Bei Interesse einfach eine Direct Nachricht. Morgen werde ich ein neues Bild posten und ein Video, wie das sich anhört. ___________________ Fertigung von Babynest, Bettschlange, Decke, Kissen, Wickelauflage und Wickelauflagenbezug nach Bestellung ✂🤗 Alles auch als Set bestellbar. ____________________ Anfragen über Direct 📍🌹 _____________________ #NISA #handmade #byNISAM #hobby #nähen #babynest #bettschlange #stillkissen #wickelauflage #windeltasche #wickeltasche #baby #jungen #mädchen #stoffe #blau #lila #rosa #grau #muster #liebe #meine #Arbeit #mit #liebe #genäht #teddybär #herz #stern #wolke
VERSANDFERTIG Knistermaus 🤗 Bei Interesse einfach eine Direct Nachricht. Morgen werde ich ein neues Bild posten und ein Video, wie das sich anhört. ___________________ Fertigung von Babynest, Bettschlange, Decke, Kissen, Wickelauflage und Wickelauflagenbezug nach Bestellung ✂🤗 Alles auch als Set bestellbar. ____________________ Anfragen über Direct 📍🌹 _____________________ #NISA  #handmade  #byNISAM  #hobby  #nähen  #babynest  #bettschlange  #stillkissen  #wickelauflage  #windeltasche  #wickeltasche  #baby  #jungen  #mädchen  #stoffe  #blau  #lila  #rosa  #grau  #muster  #liebe  #meine  #Arbeit  #mit  #liebe  #genäht  #teddybär  #herz  #stern  #wolke 
MS 1042 Fiyatı 24,90  Deri jartiyer külot takım Ürün 2 parçadan oluşmaktadır. ✌ Sütyen dahil değildir. 🚫 Standart bedendir S, M, L bedenlere uygundur. ✔ Havale / EFT'de ücretsiz kargo, kapıda ödemede İstanbul içi 9 TL, İstanbul dışı 11 TL kargo ücreti. ✈ 🚚  Hijyen sebebiyle değişim yoktur. ❎❌ Ürünlerimiz gizli pakette yollanmaktadır. 🙈 🙉 🙊 Siparişlerinizi özelden yollayabilirsiniz. 💌  Mutlu geceler 😊 💋 💖  #külot #bolu #burdur #bursa #satış #sarı #merve #nisa #nur #rabia #simge #hayatakarken #hayatinrenkleri #benimgozumden
MS 1042 Fiyatı 24,90 Deri jartiyer külot takım Ürün 2 parçadan oluşmaktadır. ✌ Sütyen dahil değildir. 🚫 Standart bedendir S, M, L bedenlere uygundur. ✔ Havale / EFT'de ücretsiz kargo, kapıda ödemede İstanbul içi 9 TL, İstanbul dışı 11 TL kargo ücreti. ✈ 🚚 Hijyen sebebiyle değişim yoktur. ❎❌ Ürünlerimiz gizli pakette yollanmaktadır. 🙈 🙉 🙊 Siparişlerinizi özelden yollayabilirsiniz. 💌 Mutlu geceler 😊 💋 💖 #külot  #bolu  #burdur  #bursa  #satış  #sarı  #merve  #nisa  #nur  #rabia  #simge  #hayatakarken  #hayatinrenkleri  #benimgozumden 
MS 1042 Fiyatı 24,90  Deri jartiyer külot takım Ürün 2 parçadan oluşmaktadır. ✌ Sütyen dahil değildir. 🚫 Standart bedendir S, M, L bedenlere uygundur. ✔ Havale / EFT'de ücretsiz kargo, kapıda ödemede İstanbul içi 9 TL, İstanbul dışı 11 TL kargo ücreti. ✈ 🚚  Hijyen sebebiyle değişim yoktur. ❎❌ Ürünlerimiz gizli pakette yollanmaktadır. 🙈 🙉 🙊 Siparişlerinizi özelden yollayabilirsiniz. 💌  Mutlu geceler 😊 💋 💖  #külot #bolu #burdur #bursa #satış #sarı #merve #nisa #nur #rabia #simge #hayatakarken #hayatinrenkleri #benimgozumden
MS 1042 Fiyatı 24,90 Deri jartiyer külot takım Ürün 2 parçadan oluşmaktadır. ✌ Sütyen dahil değildir. 🚫 Standart bedendir S, M, L bedenlere uygundur. ✔ Havale / EFT'de ücretsiz kargo, kapıda ödemede İstanbul içi 9 TL, İstanbul dışı 11 TL kargo ücreti. ✈ 🚚 Hijyen sebebiyle değişim yoktur. ❎❌ Ürünlerimiz gizli pakette yollanmaktadır. 🙈 🙉 🙊 Siparişlerinizi özelden yollayabilirsiniz. 💌 Mutlu geceler 😊 💋 💖 #külot  #bolu  #burdur  #bursa  #satış  #sarı  #merve  #nisa  #nur  #rabia  #simge  #hayatakarken  #hayatinrenkleri  #benimgozumden 
regram @soniatoroptseva_sos Друзья, завтра Соне планируют ставить лобную  косточку.Всех верующих прошу помолиться, чтоб все прошло хорошо.Операция утром. Всех обнимаю и очень люблю.🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Софья Топорцева, Санкт-Петербург. Состояние после клинической смерти, аноксический отек, набухание головного мозга, стойкое вегетативное состояние. Необходима реабилитация в Испании. Осталось собрать - 35 869 евро. vk.com/club133346660 ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Самый быстрый способ помочь – пополнить карту Сбербанка 4276550036854282 Торопцева Ольга Михайловна, Qiwi-кошелек +79112982687, Яндекс-деньги 410013555166954 #спб#помощь#поможемвсеммиром#соня#испания#сборсредств#жить#мамадочь#NISA#нейрореабилитация#СоняТоропцева#спб#детицветыжизни #дети#кома#хочужить#сос#смирапонитке#нужнапомощь#спасижизнь#помогитеспасти#помощь#инста#проектЖИТЬ#proekt_zhit#жить#добро#дочка#сос#спб#спасибо#сердце#вместе#
regram @soniatoroptseva_sos Друзья, завтра Соне планируют ставить лобную косточку.Всех верующих прошу помолиться, чтоб все прошло хорошо.Операция утром. Всех обнимаю и очень люблю.🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Софья Топорцева, Санкт-Петербург. Состояние после клинической смерти, аноксический отек, набухание головного мозга, стойкое вегетативное состояние. Необходима реабилитация в Испании. Осталось собрать - 35 869 евро. vk.com/club133346660 ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Самый быстрый способ помочь – пополнить карту Сбербанка 4276550036854282 Торопцева Ольга Михайловна, Qiwi-кошелек +79112982687, Яндекс-деньги 410013555166954 #спб #помощь #поможемвсеммиром #соня #испания #сборсредств #жить #мамадочь #NISA #нейрореабилитация #СоняТоропцева #спб #детицветыжизни  #дети #кома #хочужить #сос #смирапонитке #нужнапомощь #спасижизнь #помогитеспасти #помощь #инста #проектЖИТЬ #proekt_zhit #жить #добро #дочка #сос #спб #спасибо #сердце #вместе #
🎀Pembe Prensesleri🎀 👭💖💖 😊 #Nisa #Duru #Aşkım #Balböceğim #Kelebeğim #Minikcadim #Minikprensesim #Teyzesininbirtanesi Allah'ım ben seni yerim sari şekerim @feyzaaa.ylmz #Şirineneler
Oyasuminasaii.. o(〃^▽^〃)o  #GOGOTABE #ScandalCoverBand #Dian #Eru #Nisa #DiNyan #Fifi #indonesian
#merve #nisa 😊😜😘
Dersimizi Ensar Vakfı'na gelerek veya internet üzerinden canlı izleyebilirsiniz. http://www.fitrat.tv/ www.kurandersi.com #Allah #Allahcc #Kuran #Ders #KuranDersi #KuranıKerim #Nisa #NisaSuresi #İman #Mümin #Münafık #Kafir #Küfür #İmtihan #Rasul #EhliKitap #Müşrik #Hristiyan #Yahudi
regram @soniatoroptseva_sos Друзья, у Сонечки все потихонечку заживает. Нейрохирург смотрит каждый день, пока все хорошо.Сегодня разрешили переворачивать на бок.Температура поднималась до 38, но это после операции не редкость. И еще у меня хорошая новость - половину суммы мы уже точно собрали, даже чуть больше. Сегодня передал 3125 евро отец Владимир из Крестовоздвиженского собора на Лиговском пр. СПАСИБО! И еще мне за эти несколько дней передавали деньги. Таня, Лида храни Вас Бог! Я обязательно напишу отчет через пару дней , как все посчитаю. И вот Сонино последнее фото, на мой взгляд -красавица! (первый пост куда-то пропал, дублирую) 🆘Реквизиты для помощи🆘: ✅ Карта Сбербанк Держатель: Торопцева Ольга Михайловна номер карты 4276550036854282 ✅ Яндекс кошелёк 410013555166954 ✅Счет PayPal  paypal.me/HelpSofya ✅ Qiwi кошелек +79112982687 #спб#помощь#поможемвсеммиром#соня#испания#сборсредств#жить#мамадочь#NISA#нейрореабилитация#СоняТоропцева#спб#детицветыжизни #дети#кома#хочужить#сос#смирапонитке#нужнапомощь#спасижизнь#помогитеспасти#помощь#инста#проектЖИТЬ#proekt_zhit#жить#добро#дочка#сос#спб#спасибо#сердце#вместе#
regram @soniatoroptseva_sos Друзья, у Сонечки все потихонечку заживает. Нейрохирург смотрит каждый день, пока все хорошо.Сегодня разрешили переворачивать на бок.Температура поднималась до 38, но это после операции не редкость. И еще у меня хорошая новость - половину суммы мы уже точно собрали, даже чуть больше. Сегодня передал 3125 евро отец Владимир из Крестовоздвиженского собора на Лиговском пр. СПАСИБО! И еще мне за эти несколько дней передавали деньги. Таня, Лида храни Вас Бог! Я обязательно напишу отчет через пару дней , как все посчитаю. И вот Сонино последнее фото, на мой взгляд -красавица! (первый пост куда-то пропал, дублирую) 🆘Реквизиты для помощи🆘: ✅ Карта Сбербанк Держатель: Торопцева Ольга Михайловна номер карты 4276550036854282 ✅ Яндекс кошелёк 410013555166954 ✅Счет PayPal paypal.me/HelpSofya ✅ Qiwi кошелек +79112982687 #спб #помощь #поможемвсеммиром #соня #испания #сборсредств #жить #мамадочь #NISA #нейрореабилитация #СоняТоропцева #спб #детицветыжизни  #дети #кома #хочужить #сос #смирапонитке #нужнапомощь #спасижизнь #помогитеспасти #помощь #инста #проектЖИТЬ #proekt_zhit #жить #добро #дочка #сос #спб #спасибо #сердце #вместе #
Day3 - Bukchon Hanok Village 20170113 #3 . . บ้าน personal Taste รึป่าวไม่แน่ใจ แต่คุ้นๆว่าหลังแบบนี้เหมือนๆกันหมดทุกหลังเลยอะ โชคดีที่คนน้อย ชอบบ้านสไตล์นี้ดูสวยดี #nisabyuinseoul2017 #nisabyuinkorea2017 #nisabyu #nisa #korea #seoul #니사서울 #니사한국 #서울 #한국 #bukchonhanokvillage  #복전한옥
Day3 - Bukchon Hanok Village 20170113 #3  . . บ้าน personal Taste รึป่าวไม่แน่ใจ แต่คุ้นๆว่าหลังแบบนี้เหมือนๆกันหมดทุกหลังเลยอะ โชคดีที่คนน้อย ชอบบ้านสไตล์นี้ดูสวยดี #nisabyuinseoul2017  #nisabyuinkorea2017  #nisabyu  #nisa  #korea  #seoul  #니사서울  #니사한국  #서울  #한국  #bukchonhanokvillage  #복전한옥 
• WhatsApp son görülme: 2 dakika önce. Kur'an'ı Kerim'de son görülme: ? °•🍃#birnisakalemi #islam #maneviyat #nisasuresi #nisa #kadın #cennet #vesilesi #Allah #Kur'an #birlik #tevhid #aşk #müslüman #kardeşlik #diriliş #nesli #hzAişe #hzHatice #hafız #hadis #buhari #müslim #hadis #kadınhakları #dost #ahiret #şiir #şiirsokakta