#LeeSungKyung medias

Photos

Lee Sungkyung will be dubbing for the the movie Trolls together with Park Hyungsik. The movie will come out in Korea on 16 February 2017 #역도요정김복주 #남주혁 #이성경  #weightliftingfairykimbokjoo #kimbokjoo #jungjoonhyung #namjoohyuk #leesungkyung #joosung #namlee #parkhyungsik
Miss joonhyung calling bokjoo "ddong!" 😭 😭 😭 credit as tsgged @heybiblee @skawngur #WeightliftingFairyKimBokJoo #LeeSungKyung #NamJooHyuk #역도요정김복주 #이성경 #남주혁
@ilove_rafaeliz, I dare you! 👊🏼 ㅋㅋㅋㅋㅋ  Ay, wait! May mapagtatanungan ba tayo??? Never mind! 😅😂😜 #weightliftingfairykimbokjoo #leesungkyung #Messi #namjoohyuk
Weightlifting faire kimbokjoo ❤ 🔹🔹🔹🔹 Ep 16 final 🔹🔹🔹🔹🔹 😂 💗 hay me encanto cuando el papa el pregunta porque le gusta kim bok jo me encanta su contestación 💗  @heybiblee  @skawngur @lonely_stump  #weightliftingfairykimbokjoo #leesungkyung #namjoohyuk #kdrama #kdramas #kdramastuff #kdrama #kdramaactor #kdramas #kdramasfamily #korea #korean #koreanstyle #koreanfood #koreandrama #koreanidol #drama #dramafree #dramaworld #dramaidol #allkpop #allkdrama #dramafever #oppa #unnie #saranghae #china #taiwan #tokio ⚠#followmeplease ⚠ 👫tag your friends 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Weightlifting faire kimbokjoo ❤ 🔹🔹🔹🔹 Ep 16 final 🔹🔹🔹🔹🔹 😂 💗 hay me encanto cuando el papa el pregunta porque le gusta kim bok jo me encanta su contestación 💗 @heybiblee @skawngur @lonely_stump #weightliftingfairykimbokjoo  #leesungkyung  #namjoohyuk  #kdrama  #kdramas  #kdramastuff  #kdrama  #kdramaactor  #kdramas  #kdramasfamily  #korea  #korean  #koreanstyle  #koreanfood  #koreandrama  #koreanidol  #drama  #dramafree  #dramaworld  #dramaidol  #allkpop  #allkdrama  #dramafever  #oppa  #unnie  #saranghae  #china  #taiwan  #tokio  ⚠#followmeplease  ⚠ 👫tag your friends 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Running Man Ep 304 @ssinz7 @heybiblee #ParkShinHye #LeeSungKyung #LeeKwangSoo #RunningMan
This style inspired by Kim Bok Joo @heybiblee . But it seems like a little bit fail 😂😂 Tapi udah mirip sama @jkt48yupi belum? Haha maksain banget gue 😂😂😂 oke baiklah abaikan caption 😅😂 Lipstick by @eminacosmetics #koreanstyle #weightliftingfairykimbokjoo #kimbokjoo #leesungkyung #trytoputkoreanmakeup #sepertinyagagal #yaudahgpp #namamyapakemakeupalaala #seadanyapula #ahyatuhanampunihamba #maksain #miripyupikan #iyainajabiargueseneng #emina #eminaindonesia #eminacosmetic
This style inspired by Kim Bok Joo @heybiblee . But it seems like a little bit fail 😂😂 Tapi udah mirip sama @jkt48yupi belum? Haha maksain banget gue 😂😂😂 oke baiklah abaikan caption 😅😂 Lipstick by @eminacosmetics #koreanstyle  #weightliftingfairykimbokjoo  #kimbokjoo  #leesungkyung  #trytoputkoreanmakeup  #sepertinyagagal  #yaudahgpp  #namamyapakemakeupalaala  #seadanyapula  #ahyatuhanampunihamba  #maksain  #miripyupikan  #iyainajabiargueseneng  #emina  #eminaindonesia  #eminacosmetic 
Inilah keunikannya mereka 😌😌😌 Luph u both 💕💕 Noona Dede sama" uniknya 😌😌 #weightliftingfairykimbokjoo #namjoohyuk #남주혁 #이성경 #leesungkyung  #koreandrama #mbc #mbcdrama #남주혁 #이성경#복준형#bokjoonhyung
Swag couple 😘 😘 😘  Thanks to owner image.  #leesungkyung #namjoohyuk #namjuhyuk #weightliftingfairykimbokjoo #kimbokjoo #mbcdrama #koreandrama #YG #ygactor #ygactress
@Regrann from @swag_songsong_couple -  Lee Sung Kyung for The King VIP Premiere ❤❤❤ Casual yet Elegant 😍😍😆😻😻 . . .  #WeightliftingFairyKimBokJoo #namjoohyuk #leesungkyung #ygentertainment #swagcouple #swimmer #koreandrama #kiss #sweet #winter #update #jangkiyong #cosmopolitan #magazine #ygentertainment #yg #ygmodel #ygkplus  #역도요정김복주 #모델#배우#연예인#훈남 #theking #premiere #elegant - #regrann
[Top 20 Dramas] #17 ⭐️💗💗 — Weightliftig Fait Kim Bok Joo ep. 2 🙃 — This scene was my favorite part out of all 16 eps — They are SO goals 😍😍 — Joo Hyuk is such a cutieeee ❤️❤️😭 — I wished Sung Kyung kept her long hair for this drama, but nonetheless she looks absolutely cute 💕 {#kdrama #koreandrama #kpop #koreanmusic #korea #korean #weightliftingfairykimbokjoo #namjoohyuk #joohyuk #sungkyung #leesungkyung}
Reupload... Miss to see them together... . . @Regrann from @xxigmeelkha_ -  So... i was re uploaded ... . Ok... May i scream ???? 😭😭😭😭 lol... In this BTS " the kiss"  and "if you kiss me, i'll run"  was ADLIB Ahhhhhhhh  The scene was suggested by #NamJooHyuk @skawngur 😂😂😍😍😍😍😍 Please BE REAL !!!! . #weightliftingfairykimbokjoo ep.15 Behind The Scene 💕💕💕 . Cr : tvcast naver 역도요정_김복주 . . Rough Trans :  PD : kiss ?  NJH : (touch his lips with hand)  LSK : why we kiss?  NJH : Lets Break Up then!  LSK : yaaa... (beat NJH) . . Dear @heybiblee and @skawngur PLEASE DATE NOW !!! Please credit if repost ... 🙏 #역도요정_김복주🏋🏻#드라마 #kdrama #koreandrama #감독판  #김복주🏋🏅 #김복주 #복주 #이성경 #정준형💕 #정준형🏊🏻 #정준형 #남주혁 #yg #ygentertainment #weightliftingfairykimbokjoo #mbcdrama #leesungkyung #namjoohyuk #swagcouple - #regrann
Reupload... Miss to see them together... . . @Regrann from @xxigmeelkha_ - So... i was re uploaded ... . Ok... May i scream ???? 😭😭😭😭 lol... In this BTS " the kiss" and "if you kiss me, i'll run" was ADLIB Ahhhhhhhh The scene was suggested by #NamJooHyuk  @skawngur 😂😂😍😍😍😍😍 Please BE REAL !!!! . #weightliftingfairykimbokjoo  ep.15 Behind The Scene 💕💕💕 . Cr : tvcast naver 역도요정_김복주 . . Rough Trans : PD : kiss ? NJH : (touch his lips with hand) LSK : why we kiss? NJH : Lets Break Up then! LSK : yaaa... (beat NJH) . . Dear @heybiblee and @skawngur PLEASE DATE NOW !!! Please credit if repost ... 🙏 #역도요정_김복주 🏋🏻#드라마  #kdrama  #koreandrama  #감독판  #김복주 🏋🏅 #김복주  #복주  #이성경  #정준형 💕 #정준형 🏊🏻 #정준형  #남주혁  #yg  #ygentertainment  #weightliftingfairykimbokjoo  #mbcdrama  #leesungkyung  #namjoohyuk  #swagcouple  - #regrann 
배우 이성경과 박형식이 드림웍스의 애니메이션 영화 '트롤'의 한국어 더빙에 참여했다. '트롤'은 세계적인 팝스타이자 배우 저스틴 팀버레이크, 그리고 노래와 연기에 모두 능한 배우로 인정받는 안나 켄드릭이 각각 ‘브랜치’와 ‘파피’ 역의 더빙을 맡아 이미 화제가 된 바 있다.  드림웍스로부터 한국의 ‘브랜치’, ‘파피’ 역으로 낙점된 박형식, 이성경은 오리지널 캐스트 못지않은 더빙 실력으로 스탭들의 찬사를 이끌어냈다.  최근 드라마 '화랑'으로 주가를 올리고 있는 박형식은 특유의 중저음 보이스로 까칠한 반전 매력을 선보이며 걱정병 친구 ‘브랜치’ 캐릭터를 연기했다.  또한, 드라마 '치즈인더트랩'과 '역도요정 김복주'에서 발랄한 이미지를 보여준 대세 배우 이성경은 듣기만 해도 기분 좋아지는 명랑함으로 무장, ‘파피’ 캐릭터를 완벽히 소화해냈다.  싱크로율 100%의 상큼한 이미지와 목소리로 '트롤'의 컬러풀한 요정들과의 남다른 케미를 자랑하는 박형식, 이성경은 각종 행사를 통해 국내 관객들과의 행복한 추억을 남길 예정이다. '트롤'은 행복이 넘치는 트롤 왕국의 긍정공주 ‘파피’와 걱정병 친구 ‘브랜치’가 우울종결자 ‘버겐’들에게 납치된 친구들을 구하기 위해 떠나는 뮤직 어드벤처. 오는 2월 16일 국내 개봉한다.#Hwarang #ThePoetWarriorYouth  @phs1116 #박형식#박서준#고아라#최민호#김태형#민호#뷔 #화랑#화랑더비기닝#삼맥종#지뒤 #상류사회#상속자들#나인#가족끼리왜이래#whathappenstomyfamily #parkhyungsik#hyungsik#zea #heirs #highsociety#パクヒョンシク  #朴炯植#힘쎈여자도봉순#트롤#이성경#leesungkyung
배우 이성경과 박형식이 드림웍스의 애니메이션 영화 '트롤'의 한국어 더빙에 참여했다. '트롤'은 세계적인 팝스타이자 배우 저스틴 팀버레이크, 그리고 노래와 연기에 모두 능한 배우로 인정받는 안나 켄드릭이 각각 ‘브랜치’와 ‘파피’ 역의 더빙을 맡아 이미 화제가 된 바 있다. 드림웍스로부터 한국의 ‘브랜치’, ‘파피’ 역으로 낙점된 박형식, 이성경은 오리지널 캐스트 못지않은 더빙 실력으로 스탭들의 찬사를 이끌어냈다. 최근 드라마 '화랑'으로 주가를 올리고 있는 박형식은 특유의 중저음 보이스로 까칠한 반전 매력을 선보이며 걱정병 친구 ‘브랜치’ 캐릭터를 연기했다. 또한, 드라마 '치즈인더트랩'과 '역도요정 김복주'에서 발랄한 이미지를 보여준 대세 배우 이성경은 듣기만 해도 기분 좋아지는 명랑함으로 무장, ‘파피’ 캐릭터를 완벽히 소화해냈다. 싱크로율 100%의 상큼한 이미지와 목소리로 '트롤'의 컬러풀한 요정들과의 남다른 케미를 자랑하는 박형식, 이성경은 각종 행사를 통해 국내 관객들과의 행복한 추억을 남길 예정이다. '트롤'은 행복이 넘치는 트롤 왕국의 긍정공주 ‘파피’와 걱정병 친구 ‘브랜치’가 우울종결자 ‘버겐’들에게 납치된 친구들을 구하기 위해 떠나는 뮤직 어드벤처. 오는 2월 16일 국내 개봉한다.#Hwarang  #ThePoetWarriorYouth  @phs1116 #박형식 #박서준 #고아라 #최민호 #김태형 #민호 #뷔  #화랑 #화랑더비기닝 #삼맥종 #지뒤  #상류사회 #상속자들 #나인 #가족끼리왜이래 #whathappenstomyfamily  #parkhyungsik #hyungsik #zea  #heirs  #highsociety #パクヒョンシク  #朴炯植 #힘쎈여자도봉순 #트롤 #이성경 #leesungkyung 
JoonHyung💗😂 #Repost @inttan_joohyuk with @repostapp ・・・ 😄😍😍😍😙😙❤❤💕 . . . #namjoohyuk #weightliftingfairykimbokjoo #leesungkyung #skawngur
This moment was so sad and awkward. When he meets his mom and he doesn't know how to address her. Sad moments like these are heart breaking 💔 > > > Weightlifting Fairy Kim Bok joo is in my top 5 😍😍 #leesungkyung #limbokjoo #namjoohyuk #jungjoonhyeong #kyungsoojin #songshihyo #leejaeyoon #jungjaeyi #johyejung #choimusung #leejihoon #ahnkilkang #kangkiyoung #junginki #leejungeun #yukdoyojungkimbokjoo #weightliftingfairykimbokjoo
| cuties❤️❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ #namjoohyuk #leesungkyung #weightliftingfairykimbokjoo #jungjoonhyung #kimbokjoo #kdrama
Nombre: Weightlifting Fairy Kim Bok Joo Sinopsis: Una joven llamada Kim Bok Joo de 21 años de edad, huérfana de madre y su padre un ex-pesista. Ella, al igual que su pqdre, es atleta de halterofilía, pero de repente se deja llevar por su primer smor, quien es un doctor de una clínica de obesidad. Sin embargo, un viejo compañero de escuela le hace la vida imposible aunque pronto comenzará una historia también. #WeightliftingFairyKimBokJoo @skawngur @heybiblee #JungJoonHyung #KimBokJoo #NamJooHyung #LeeSungKyung #Doramas
Nombre: Weightlifting Fairy Kim Bok Joo Sinopsis: Una joven llamada Kim Bok Joo de 21 años de edad, huérfana de madre y su padre un ex-pesista. Ella, al igual que su pqdre, es atleta de halterofilía, pero de repente se deja llevar por su primer smor, quien es un doctor de una clínica de obesidad. Sin embargo, un viejo compañero de escuela le hace la vida imposible aunque pronto comenzará una historia también. #WeightliftingFairyKimBokJoo  @skawngur @heybiblee #JungJoonHyung  #KimBokJoo  #NamJooHyung  #LeeSungKyung  #Doramas 
Hahahaha 😂😂😂😂 . Tag friendsmu . @Regrann from @kimjih26 -  Tau kata² dari iklan sprite ?  Ayo berfikir jernih, hidup itu gaseindah kdrama yang kita tonton,, tapi sebagai pencinta kdrama, nonton kdrama itu bikin hidup lebih indah,, Sangking indahnya lo ga mau lewatin setiap episodenya.. Lo juga lebih milih kdrama daripada sinetron lokal.. Yang sependapat ama gue #like this 👍😆 . . . . #chalontong #mylovefromthestar #junjihyun #kimsoohyun #yooinna #parkhaejin #moonlightdrawnbyclouds #parkbogum #kimyoojung #jinyoung #hwarangthebeginning #goara #parkseojoon #parkhyunsik #vbts ##dojihan #romanticdoctorteacherkim #seohyunjin #yooyeonseok #thelegendofthebluesea #leeminhoo #junjihyun #weightliftingfairykimbokjoo #leesungkyung #namjoohyuk #thelonelyshininggoblin #gongyoo #kimgoeun #leedongwook #yooinna #yooksungjae
Hahahaha 😂😂😂😂 . Tag friendsmu . @Regrann from @kimjih26 - Tau kata² dari iklan sprite ? Ayo berfikir jernih, hidup itu gaseindah kdrama yang kita tonton,, tapi sebagai pencinta kdrama, nonton kdrama itu bikin hidup lebih indah,, Sangking indahnya lo ga mau lewatin setiap episodenya.. Lo juga lebih milih kdrama daripada sinetron lokal.. Yang sependapat ama gue #like  this 👍😆 . . . . #chalontong  #mylovefromthestar  #junjihyun  #kimsoohyun  #yooinna  #parkhaejin  #moonlightdrawnbyclouds  #parkbogum  #kimyoojung  #jinyoung  #hwarangthebeginning  #goara  #parkseojoon  #parkhyunsik  #vbts  ##dojihan  #romanticdoctorteacherkim  #seohyunjin  #yooyeonseok  #thelegendofthebluesea  #leeminhoo  #junjihyun  #weightliftingfairykimbokjoo  #leesungkyung  #namjoohyuk  #thelonelyshininggoblin  #gongyoo  #kimgoeun  #leedongwook  #yooinna  #yooksungjae 
| their acting is so natural ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ #namjoohyuk #leesungkyung #weightliftingfairykimbokjoo #jungjoonhyung #kimbokjoo #kdrama
SUUWWEEGGG @heybiblee 😍😍😂😂😂😂😍 #SWAG #suweg  Скучаю по парочкам Свэги 😭😭😭💔💔💔💋💋💋 КимБокДжу СВЭГ @skawngur 😋😋😋😍😍😍😍😍 Обожаю их @heybiblee @skawngur @j00young92  @haejung_c @lonely_stump 😍😍😍😍 не верится что это дорама закончилось😭😭😭 .  #SWAGCOUPLE . #феятяжелойатлетикикимбокчжу #лисонкён  #феятяжелойатлетикикимбокчжу  #лисонкён #leesungkyung @heybiblee  #namjoohyuk #намджухёк @skawngur #weightliftingfairykimbokjoo @weightliftingfairy_kimbokjoo #mylovelykdrama #seul #kdrama  #kiyomi #kpop #hangul #heppynewyear2017  #uncontrollablyfond #kdrama2017 #swagcouple #SWAG #kiss #kissscene  #IU_UAENA_MDA @IU_UAENA_MDA
SUUWWEEGGG @heybiblee 😍😍😂😂😂😂😍 #SWAG  #suweg  Скучаю по парочкам Свэги 😭😭😭💔💔💔💋💋💋 КимБокДжу СВЭГ @skawngur 😋😋😋😍😍😍😍😍 Обожаю их @heybiblee @skawngur @j00young92 @haejung_c @lonely_stump 😍😍😍😍 не верится что это дорама закончилось😭😭😭 . #SWAGCOUPLE  . #феятяжелойатлетикикимбокчжу  #лисонкён  #феятяжелойатлетикикимбокчжу  #лисонкён  #leesungkyung  @heybiblee #namjoohyuk  #намджухёк  @skawngur #weightliftingfairykimbokjoo  @weightliftingfairy_kimbokjoo #mylovelykdrama  #seul  #kdrama  #kiyomi  #kpop  #hangul  #heppynewyear2017  #uncontrollablyfond  #kdrama2017  #swagcouple  #SWAG  #kiss  #kissscene  #IU_UAENA_MDA  @IU_UAENA_MDA
Look at my hand 💓💓💓 Thanks to owner image.  #swagcouple #leesungkyung #namjuhyuk #namjoohyuk #weightliftingfairykimbokjoo #kimbokjoo #mbcdrama #koreandrama
😁😁👧💟💕💖#Doctors #parkshinhye  #kimraewon #leesungkyung
Drama mereka sudah selesai 😂 Tp masih kebawa baper 😂🙊 #Kdrama #kimbookjoo #namjoohyuk #leesungkyung
Weightlifting Fairy Kim Bok Joo 💪🏊 #HappyEnding di 16 episode 😳 Serius, gue liat kapel di drama ini tuh garedo 😑 cocok ga cocok 😂 dan karna #SungKyung sama #JooHyuk satu agency, gue jadi parno mereka beneran ngedate 😒 Ceritanya bagus sih, kocak juga. Cuma biasa liat Lee Sung Kyung antagonis jadi protagonis, jadi aneh gitu liatnya 😂 Gue seneng sih karna #SongShiHo akhirnya ngerelain #JungJoonHyung buat #KimBokJoo 😳 seneng juga, #JoonHyung gak berantem sama #JungJaeYi soal cewek, karna #JaeYi sukanya sama #GoAYoung bukan sama #BokJoo 🙌 kasiannya sama #JungNanHee dia gada kapel 😑 #LeeSunOk jadi gasih sama #JoTaeKwon ? Trus #KimDaeHo jadi sama cameo itu ? Pan #ChoiSeungEun jadinya sama #YoonDukMan 😅 keren sih, perjuangan menggapai impian 😇 @jongsuk0206 @actor_jisoo @s911010 @seojuhyun_s jadi cameo disini 😍😍 #LeeSungKyung #NamJooHyuk #WeightliftingFairyKimBokJoo #역도요정김복주 #YeokdoyojeongGimBokju #DramaKorea #DramaKorea2016
Weightlifting Fairy Kim Bok Joo 💪🏊 #HappyEnding  di 16 episode 😳 Serius, gue liat kapel di drama ini tuh garedo 😑 cocok ga cocok 😂 dan karna #SungKyung  sama #JooHyuk  satu agency, gue jadi parno mereka beneran ngedate 😒 Ceritanya bagus sih, kocak juga. Cuma biasa liat Lee Sung Kyung antagonis jadi protagonis, jadi aneh gitu liatnya 😂 Gue seneng sih karna #SongShiHo  akhirnya ngerelain #JungJoonHyung  buat #KimBokJoo  😳 seneng juga, #JoonHyung  gak berantem sama #JungJaeYi  soal cewek, karna #JaeYi  sukanya sama #GoAYoung  bukan sama #BokJoo  🙌 kasiannya sama #JungNanHee  dia gada kapel 😑 #LeeSunOk  jadi gasih sama #JoTaeKwon  ? Trus #KimDaeHo  jadi sama cameo itu ? Pan #ChoiSeungEun  jadinya sama #YoonDukMan  😅 keren sih, perjuangan menggapai impian 😇 @jongsuk0206 @actor_jisoo @s911010 @seojuhyun_s jadi cameo disini 😍😍 #LeeSungKyung  #NamJooHyuk  #WeightliftingFairyKimBokJoo  #역도요정김복주  #YeokdoyojeongGimBokju  #DramaKorea  #DramaKorea2016 
Weightlifting faire kimbokjoo ❤ 🔹🔹🔹🔹 Ep 16 final 🔹🔹🔹🔹🔹 😂 💗 me encanto esta escena como la coje y la abraza el es tan lindo 😂💗 @heybiblee  @skawngur @lonely_stump  #weightliftingfairykimbokjoo #leesungkyung #namjoohyuk #kdrama #kdramas #kdramastuff #kdrama #kdramaactor #kdramas #kdramasfamily #korea #korean #koreanstyle #koreanfood #koreandrama #koreanidol #drama #dramafree #dramaworld #dramaidol #allkpop #allkdrama #dramafever #oppa #unnie #saranghae #china #taiwan #tokio ⚠#followmeplease ⚠ 👫tag your friends 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Weightlifting faire kimbokjoo ❤ 🔹🔹🔹🔹 Ep 16 final 🔹🔹🔹🔹🔹 😂 💗 me encanto esta escena como la coje y la abraza el es tan lindo 😂💗 @heybiblee @skawngur @lonely_stump #weightliftingfairykimbokjoo  #leesungkyung  #namjoohyuk  #kdrama  #kdramas  #kdramastuff  #kdrama  #kdramaactor  #kdramas  #kdramasfamily  #korea  #korean  #koreanstyle  #koreanfood  #koreandrama  #koreanidol  #drama  #dramafree  #dramaworld  #dramaidol  #allkpop  #allkdrama  #dramafever  #oppa  #unnie  #saranghae  #china  #taiwan  #tokio  ⚠#followmeplease  ⚠ 👫tag your friends 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
#Repost kdramakorean_indo: Hahaha kelakuan 😂 Aigoo.. Jangjaeyeol (Joinsung) matanya pada tertuju sama yang pake handuk 😂🙈. . #ItsOkayThatsLove #괜찮아사랑이야 #조인성 #공효진 #이성경  #이광수 #JoInsung #GongHyoJin  #LeekwangSoo  #LeeSungKyung  #Sbs #Sbsdrama #koreandrama #kdrama #kdramas #kactor #WeightliftingFairyKimBokJoo  #Kdramakorean_indo #namjoohyuk
Sencillo y hermoso drama que llega a su fin 😭💘 Queria ver a la chica de hermosos ojos de protagonista y aqui la encontré😢 NO ME ARREPIENTO DE HABER HABERLO VISTO!!💘 He disfrutado, reido como loca,me he enamorado y he llorado. Gracias a esa persona que dijo que este drama merecía la pena🙏 #swagcouple #leesungkyung #namjoohyuk #hadadelevantamientodepesaskimbokjoo #unavezmastristeporqueseacabalobueno 😢👋
Nambah satu lg drama yg bikin gagal move on 😳😚😄😢 #weightliftingkimbokjoo #namjoohyuk #namleecouple #leesungkyung @skawngur @heybiblee #kimbokjoo #jungjoonyoung #koreandrama #koreanstar #moonloversscarletheart Good morning
😍😍😍😍😍😍 @skawngur #nam#weightliftingfairykimbokjoo #leesungkyung #skawngur
weightlifting fairy kim bok ju || still emo it's over
weightlifting fairy kim bok ju || still emo it's over
Ли Сон Гён объяснила, почему плакала во время съемок последней серии дорамы  Дорама "Фея тяжелой атлетики Ким Бок Чжу" / "Weightlifting Fairy Kim Bok Joo" исцелила сердца зрителей и продемонстрировала мечты, стремления и любовь молодежи. Однако положительно она влияла не только на аудиторию.  Актриса Ли Сон Гён / Lee Sung Kyung, играющая главную женскую роль в проекте, также получила много позитивной энергии во время съемочного процесса: "Я не могла смотреть последний эпизод, потому что плакала. Было тяжело следить за трансляцией, я рыдала из-за окончания проекта. Когда мы уже заканчивали съемки последнего эпизода, режиссер постоянно говорил: " У нас осталось два кадра" и "Это будет наша последняя сцена", это опять заставило меня плакать". Актриса улыбнулась и продолжила: "Работая над дорамами, я плакала всего дважды, здесь и после "Все в порядке, это любовь". Оба проекта должны были исцелить зрителей. Обычно я довольно спокойна и в состоянии сдержать слезы, но я много плакала на вчерашней финальной серии. Когда я проснулась, мои глаза напоминали сосиски. Будто сцена, где у Бок Чжу был прыщ". Уверяя, что она еще никогда не получала столько любви за всю свою карьеру, Ли Сон Гён сказала: "Я никогда в жизни не видела столько статей, поддерживающих меня и даже начала задумываться, повторится ли что-нибудь подобное. В начале я правда хотела чтобы меня похвалили, написали обо мне хорошую статью, но осознание того, что все это стало реальностью заставляет меня прослезиться. Рейтинги не важны для меня. Я очень благодарна, мне безумно повезло".#лисонкен #феятяжёлойатлетикикимпокчжу #намчжухек #всевпорядкеэтолюбовь #leesungkyung
Ли Сон Гён объяснила, почему плакала во время съемок последней серии дорамы Дорама "Фея тяжелой атлетики Ким Бок Чжу" / "Weightlifting Fairy Kim Bok Joo" исцелила сердца зрителей и продемонстрировала мечты, стремления и любовь молодежи. Однако положительно она влияла не только на аудиторию. Актриса Ли Сон Гён / Lee Sung Kyung, играющая главную женскую роль в проекте, также получила много позитивной энергии во время съемочного процесса: "Я не могла смотреть последний эпизод, потому что плакала. Было тяжело следить за трансляцией, я рыдала из-за окончания проекта. Когда мы уже заканчивали съемки последнего эпизода, режиссер постоянно говорил: " У нас осталось два кадра" и "Это будет наша последняя сцена", это опять заставило меня плакать". Актриса улыбнулась и продолжила: "Работая над дорамами, я плакала всего дважды, здесь и после "Все в порядке, это любовь". Оба проекта должны были исцелить зрителей. Обычно я довольно спокойна и в состоянии сдержать слезы, но я много плакала на вчерашней финальной серии. Когда я проснулась, мои глаза напоминали сосиски. Будто сцена, где у Бок Чжу был прыщ". Уверяя, что она еще никогда не получала столько любви за всю свою карьеру, Ли Сон Гён сказала: "Я никогда в жизни не видела столько статей, поддерживающих меня и даже начала задумываться, повторится ли что-нибудь подобное. В начале я правда хотела чтобы меня похвалили, написали обо мне хорошую статью, но осознание того, что все это стало реальностью заставляет меня прослезиться. Рейтинги не важны для меня. Я очень благодарна, мне безумно повезло".#лисонкен  #феятяжёлойатлетикикимпокчжу  #намчжухек  #всевпорядкеэтолюбовь  #leesungkyung 
Fendi Black/Royal Blue 'Dotcom' Leather Satchel ($2,400.00)  http://m.shop.nordstrom.com/s/fendi-dotcom-leather-satchel/4198812?origin=category-personalizedsort&fashioncolor=SOAP#select-swatch  #leesungkyung  #이성경  #sungkyung  #kfashion  #koreanfashion  #lsk_bags #lsk_fendi  #fendi  @heybiblee  @fendi
Baek in-ha & hongseol 😇 😇 😇  Thanks to owner image.  #leesungkyung #kimgoeun #cheeseinthetrap #koreandrama #koreaactor #koreanactor
BROKEN MANSION Beige Wool Collar Long Coat RW6WHU030 (328,000won) Sold out  #leesungkyung  #이성경  #sungkyung  #kfashion #koreanfashion #lsk_weightliftingfairykimbokjoo  #lsk_coat  #broken_mansion  @heybiblee  @broken_mansion  #weightliftingfairykimbokjoo  #역도요정김복주
lee sung kyung✨🌸 i'll probably post more on friday :)) - all creds to owner😌 - please follow and support !! - #leesungkyung #sungkyung #kdrama #korea #celebrities #bae #model #actress #weightliftingfairykimbokjoo #weightliftingfairy #unni #saranghae #annyeong #fan #fanpage #follow #followplease #feature #featureplease #followback
I hope you guys will like this theme and that you've been happy today 💓 ✨🌟✨ Q ; Would you rather have a baby fox as a pet or a baby cheetah as a pet? A ; a baby cheetah ❤️ 🍃🌟🍃 Wanna be tagged an haven't yet? Comment 🌼 (don't cmt if you've been tagged) ✨🌟✨ #kimbokju #kimbokjoo #weightliftingfairykimbokjoo #weightliftingfairy #leesungkyung #namjoohyuk #joohyuk #sungkyung #lfl #rfr
[Album] Various Artists – Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo OST (MP3) . Various Artists – 역도요정 김복주 OST Release Date: 2017.01.12 Genre: OST Language: Korean Bit Rate: MP3-320kbps . Link Download http://uptobox.com/z8iydi33dqsj . #weightliftingfairykimbokjoo #weightliftingfairy #namjoohyuk #joohyuk #남주혁 #LeeSungKyung #sungkyung #이성경 #leejaeyoon #jaeyoon #이재윤 #kyungsoojin #경수진
They are good to be together~ #ygkplusmodel #ygactor #ygstage #leesungkyung #namjoohyuk #cosmopolitan @fromyg
😄😍😍😍😙😙❤❤💕 . . . #namjoohyuk #weightliftingfairykimbokjoo #leesungkyung #skawngur
#leesungkyung together with #leejongsuk and staff at spa.. Video taken year2013.. #ygfriends #ygactor #ygstage @fromyg wish them will in drama together someday... 😍😍😍😍
#이성경 #LeeSungKyung #Biblee #WeightliftingFairyKimBokJoo #Doctors #CheeseintheTrap #FloweroftheQueen #ItsOKItsLove #Broker  She is my favorite 👉👉 @HeyBiblee 그녀는 내가 좋아하는 💖
#이성경 #LeeSungKyung #Biblee #WeightliftingFairyKimBokJoo #Doctors #CheeseintheTrap #FloweroftheQueen #ItsOKItsLove #Broker  She is my favorite 👉👉 @HeyBiblee 그녀는 내가 좋아하는 💖
#이성경 #LeeSungKyung #Biblee #WeightliftingFairyKimBokJoo #Doctors #CheeseintheTrap #FloweroftheQueen #ItsOKItsLove #Broker  She is my favorite 👉👉 @HeyBiblee 그녀는 내가 좋아하는 💖
#leesungkyung dance cover of #twice #cheerup .. We all know that #leesungkyung had cover so many girlgroup because she likes dance and singing..ahh~ she has so many talents.. @heybiblee #namjoohyuk #ygkplusmodel #yg @fromyg #weightliftingfairykimbokjoo
Lee sung kyung 😇 😇 😇  Thanks to owner image.  #leesungkyung #weightliftingfairykimbokjoo #kimbokjoo #koreandrama #ygactress #mbcdrama #ygfamily
» #LeeSungKyung x #NamJooHyuk x #WeightliftingFairyKimBokJoo x #ЛиСонКен х #НамДжуХёк х #ФеяТяжелойАтлетикиКимБокЧжу х #ПрессКонференцияДорамы » Невероятно милые💑💓 фото с пресс-конференции дорамы "Фея тяжёлой атлетики Ким Бок Чжу"